SPEEDERMAN OY

Sulzi90heppaa

Onko kokemuksia Speederman Oy-n perämoottoreista?
Miten kaupat sujuneet, takuut jne?
Olisi muutama kiinnostava perämoottori siellä listoilla ja edullinen
rahoituskin järjestyis ilman käsirahaa. Risuja ja ruusuja kiitos!?

53

936

Vastaukset

 • Nettilässytysten mukaan toimii kirkkaalla vastuu siirtyy asiakkeelle periaatteella.

 • Netti vaan ei ole tietolähteistä luotettavin. Minun valintani on Speederman kun haluan onnistuneen moottorikaupan tehdä. Sain muuten juuri hyvän syystarjouksen uudesta Suzukista 200hv.

 • Homma toimii ja moottorin saat vaikka rahdilla kotiovellesi nii ei tarvitse peräkärryllä tai takakontissa kuljetella.

 • Itse ostin uuden suzuki 90 df:n toivat koti ovelle ja veivät vaihtokoneen mennessään siitä pelkkää hyvää sanottavaa. Takuusta: ostokuitissa luki 5v takuu jossa speedermanin leima ja allekirjoitus joten kai sillä paperilla jotain merkitystä on.Moottoriin olen ollut tyytyväinen.

  • Joo siis viiden vuoden takuu. Käyettyyn perämoottoriin? Anteeksi etten usko...


 • Viestissähän puhun uudesta moottorista.

  • Ostit siis uuden koneen sieltä! Itse olen muodostanut kuvan yrityksestä nettiveneen kautta, suoraan heidän myyntiilmoituksista. En ostaisi mitään koska pyydetyt hinnat ovat liian kovat vanhoihin koneisiin, ja rahoitus!!! Tekstit jo otsikossa liian häiritseviä.

   Mutta uuden koneen, johon haluan omasta mielestäni uskottavan myyjän, ei koskaan...


  • voi että... kirjoitti:

   Ostit siis uuden koneen sieltä! Itse olen muodostanut kuvan yrityksestä nettiveneen kautta, suoraan heidän myyntiilmoituksista. En ostaisi mitään koska pyydetyt hinnat ovat liian kovat vanhoihin koneisiin, ja rahoitus!!! Tekstit jo otsikossa liian häiritseviä.

   Mutta uuden koneen, johon haluan omasta mielestäni uskottavan myyjän, ei koskaan...

   eikös ole aivan sama mistä uuden moottorin ostat vaikka tmi toimi kankaanniemeltä jos ko yritys on valtuutettu myyjä ja se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa kyllä siellä hinnoissa ilmaa on jos käteisellä haet uskon että pääset ihan hyvään kauppaan


  • jurppii kirjoitti:

   eikös ole aivan sama mistä uuden moottorin ostat vaikka tmi toimi kankaanniemeltä jos ko yritys on valtuutettu myyjä ja se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa kyllä siellä hinnoissa ilmaa on jos käteisellä haet uskon että pääset ihan hyvään kauppaan

   Ei ole valtuutettu mihinkään merkkiin....


 • Itekkin ostin ennen juhannusta uuden sulzin 50 nelitahdin.
  Kundit toivat tänne etelään koneen ja purkivat vanhan kolmikympin ja veivät mennessään. Sain reilun hyvityksen ja minullakin huoltokirjassa speedermannin takuuleima.Suosittelen.

  • Eli sulla on "Speederman" takuu, ei mikään virallinen....


 • Ei mitään takuita vaikka väittäävätkin ostohetkellä! Täys huijari Firma!

 • Ihan normaalit suzukin, yamahan ja evinruden takuut voimassa sepeedermanilla.
  Ei tuo eroa millään lailla takuut, ostit mistä hyvänsä.
  Itte tyytyväinen asiakas ja rahoituskin järjestyi helposti.
  Miulkii speedermannin leima huoltokirjassa ja allekirjoitus.

  • Ohhoh, että oikeen allekirjoitus!


 • Mainokselta.
  Välttäkää.

  • Miksi maksaa välikäsille kun tuolta saa edullisemmin.


 • perämoottorin sieltä mistä halvimmalla sen saa. Speederman oli minun valinta.
  Mitä mieltä olis maksaa Yamahasata monta tuhatta euroa enemmän muualla?
  Ite sain halvemmalla ja Speedermanin henkilökunta toi moottorin vielä kotipihalle asti ja ihan täys yamahan takuu tuli niinkus muidenkin valtuutettujen edustajien myymiin uusiin jamahoihin. Köyhällä ei oo varaa ostaa kallista ja luvutushuoltokin oli leimattu mekaanikon allekirjottamana huoltokirjaan.

 • En suosittelle ainakaan käytettyä konetta ostaa kun hinnat kalleinmasta päästä eikä ajotunneistakaan ole mitään tietoa ja vielä puhuu sekä kirjoittaa ajotunneista mitä sylki suuhun tua, mutta jos väkisin haluat ostaa käytetyn moottorin niin kannattaa mennä paikanpäälle missä koneesta otetaan tieto ulos näin varmistat tiedon oikeaksi. Tämä siksi että kyseisellä veneliikkeellä ei ole varaa ostaa testeriä kun on niin kalliita, että ehkä kannattaa harkita tarkoin mistä ja keneltä ostaa käytetyn koneen.

 • Itse en kyllä koskaan ostaisi mitään yrityksestä jonka omistajan mielestä "Speederman" on kiva nimi yritykselleen. Kuulostaa siis niin hämärältä minun korvaani.

 • Suzuki perämoottori takuu Speedermanilta!!
  Vielä allekirjoituksella. On mahtavaa.
  Valitettavaa vain se, että siellä ei lue virallisen SUOMEN maahantuojan nimeä missään.
  Speederman ei varmaan kajoa takuun alaisiin koneisiin.
  Suzuki antaa kyllä takuun, mutta suomessa et saa valtuutetun maahantuojan asentajaa paikalle.
  Enkä usko, että euroopan muusta maastakaan tulee.
  Valmistaja kyllä korvaa, mutta etsikää ensin valtuutettu "varmasti tuleva asentaja".

  Voit tuoda vaikka uusia mersuja saksasta, mutta suomen maahantuoja ei niitä korjaa.
  Tässäkin tapuksessa valmistaja korvaa takuut, mutta vie se ensin tehtaan ilmoittamaan korjaamoon saksaan. Ei käy muut maat.

  Sen verran tietoa......

 • On tainut spedemies itse kirjoittaa vähintään kolme juttua tähän... Kaikki missä on leima ja allekirjoitus mainuttuna. Kaikki ostaa mistä haluaa, itse olen vältellyt jobbareita ja epämääräisiä liikkeitä.

 • Minä olen tässä 3 kk odottanut, että "tuodaan" tuote kotiin.
  Ei ole minkäänlaista nopeaa miestä näkynyt. Välirahat ym sovittiin.
  Onko niin nopea, että en vain huomannut. Pidä röttelös.............................
  Soitin suzukille. Eivät korjaa takuuseen mitään, eikä tule osia keneltäkään aidolta dealerilta. Eli, speederman ostaa ne itse jostai ja korjauttaa pelit. Sitten anoo korvauksia japanista tai sieltä kuka diilaa sille koneita.

  Suomeksi: ei mitään korvaavia takuita laitteissa.

 • Juuri näin. Varmaan ei laita rahaa varaosiin.
  Tuskin tehtaalta hakee omiaan, joten miettikää.

 • Meillä kävi niin että otimme speedermannilta uuden 200hv Yamahan tuossa keväällä.
  Vaihdossa annoimme vanhan v6 johnssonin josta saimme asiaankuuluvan ja korkean hyvityksen. Tarjouksia kyselimme useilta eri piirimyyjiltä, Speedermanin tarjous oli selkeästi paras ja edullisin. Sovittiin kauppa ja seuraavana päivänä Speederin pojat toivat Yamahan, ottivat vaihdokin irti ja veivät mukanaan. Huoltokirjoissa leimat ja kuittaukset niinkuin kuuluuki, luvutushuolto ja takuutarkastus tehty.
  Moottorissa siis taystakuu ja mikäli vikaa ilmenee voi viedä mihin tahansa perämoottorikorjaamoon josta osoittavat laskun sitten suoraan yamahan tehtaalle.
  Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.

 • Uskotko oikeesti tohon.
  Kesko ei dealeria tee latokauppiaasta miehestä.
  Pitää olla lasiseinäliikkeet ennen kuin näin tehdään.

 • Helvetin tyhmät. Suomessa maahantuoja hoitaa takuut, jonne lähetetään hyvityslasku. Ei tehtaalle. Vai kuvitteletko, että japaniin. Säälittävä tyhmä. Kyseessä Keskon valtuuttamat liikkeet. Laskut hivtetään yleensä hyvityksinä niistä mitä tilaa tuotteita.
  Kankaanpään kauppias, mieti mitä kirjoitat. Joku saattaa tietää tämän takuuketjun jutskat.

 • Speederman tilaa moottorit japanista Yamahan tehtailta suoraan, ei keskon kautta.
  Moottoreita ostetaan suuri erä kerralla jolloin saadaan paljousalennusta joka tarkoittaa myös edullisempaa hintaa asiakkaille. Kesko ottaa aina yhden koneen kerrallaan tilauksien mukaan ja Yamahan tehdas ottaa tietysti aina yksittäiskaupasta keskolta korkeamman hinnan. Kesko vetää oman provikkansa välistä ja keskon valtuuttama piirimyyjä omansa jo valmiiksi kalliista koneesta.
  Speederman toimii tukkumyyjänä suoraan Yamahan tehtaan ja asiakkaan välillä.
  Homma on tehokasta, ei turhia välikäsiä ja tehtaan takuu ja tuki seuraa jokaista myytyä moottoria. Itse ostin sieltä missä parhaaseen hintaan annettiin ja se oli Speedermanni, yli 20% piirimyyjää edukkaampi aito Yamaha.:))) Minen keskolle rahojani anna.

 • Älä usko itsekkään tuohon paskaan.
  Kesko ei myisi yhtään konetta suomessa jos näin olisi.
  Tuskin yamahan tehdas noin tyhmä olisi, että ladosta koneita myydään suomessa. Tiedätkö monta yamahaa kesko välittää suomessa per vuosi. Viikossa sen, minkä kankaanpäästä lähtee 10vuodessa.
  Niillä on sopimukset.
  Laita edes yksi takuuanomuksen kuitti tänne nettiin, että miten se jaappanin poika hyvittää sulle.

 • Ihan paska lafka koko Speederman Oy.
  Älkää koskeko edes pitkällä tikulla.

 • Siis toi vauhtimiespulju kirjoittaa tänne ihan mitä vain... Ne tilaa siis isompia eriä koneita kuin Kesko, ja saa halvemmat tehtaan hinnat :)
  Tämänlainen pulju tilaa muutaman koneen kerrallaan, myy ne eteenpäin pienellä katteella ja toivoo että joku muu hoitaa takuun jos ongelmia tulee. Ja kirjoittaa että "minä olen tyytyväinen asiakas leimalla paperissa".
  Hyvä että löytyy yrittäjiä Härmstä. Toivotaan että ne toimivat vastuullisesti ja pitkällä tähtäimellä!
  Eli jos kyseinen pulju toimii vastuullisesti niin se on hyä kilpailija Keskolle.
  MUTTA jos he kirjoittavat tänne sekaan viestejä esim tilausmääristä sekä takuuleimoista niin epäilenettä kaverit ovat semmoisia etten heiltä koskaan ostaisi edes AA paristoa alennuksesta.

 • Hyvä että on muodostunut rehtiä kilpailua perämoottoribisnekseen.
  Pieni liike on aina ketterämpi ja joustavampi, siihen kait tuo edullisempi hinta perustuu
  ja suuriin kertaostoksiin.Kesko marine on kuoleva kauppa!

 • Ei pieni latokauppa osta isompia eriä! Taas myyjä mainostaa omaa puljuunsa. Halpa hinta johtunee pienemmistä katteista tai jostain muusta. On ollut niitä jotka eivät hoida kaikkia velvollisuuksiaan. Tästä en tiedä, hämää vain kuin kehuvat itaeään täällä.

 • No mitäs pahaa siinä on jos nopeusmieheltä saa jammut ja suzukit täydellä tehtaan tuella ja takuulla reilusti halvemmalla kuin monopolimaahantuojilta.
  Ite hain SPEEDERMANILTA, köyhällä ei oo varaa maksaa ylihintaa.

 • Myöntääkö kesko rahoituksen ilman käsirahaa ja tuo koneen kotiovellesi ja vie vanhan mukanaan? Turha haukkua speedersmannia suotta. En ole kuullut että kellään olis ollu ongelmia kyseisen liikkeen kanssa. Laittakaa faktat pöytään jos on elekääkä nimettömänä haukkuko!!

  • Kuule, minä voin kertoa ongelmista. Ostettiin viime kesänä heiltä sisämoottoriveneen. Kävimme paikan päällä tutustumassa veneeseen joka oli pukeilla. Vene näytti hyvältä ja myyjä sanoi koeajaneensa sen ja kuulemma toimi todella hyvin eikä veneessä ole mitään vikaa. Sovimme kaupat ja he toivat sen Hollolaan. Siellä vielä pieni lenkki ennen luovutusta. Toimihan se siihen saakka ihan hyvin. Ensimmäinen ajokerta ja katsoimmme sen jälkeen konehuoneeseen, niin siellä oli öljyn ja vedensekaista nestettä. Soitto Speedermanille, että mitäs nyt tehdään. Lupasi, että korjaaja tulee katsomaan sitä. Korjaaja tuli ja tukki (tiivisti) mukamas öljyvuodon. Työssä meni noin 15min (vaimo paikalla, itse olin työmatkalla). No, seuraava veneretki ja samat ongelmat jatkuivat. Otimpa taas yhteyttä Speedermaniin ja nyt olikin jo toinen ääni kellossa. Ensin oli asentaja mukamas lomalla ja lupasivat ottaa yhteyttä. Eivät ottaneet. Otin uudelleen yhteyttä ja nyt tulikin jo viestiä, että osta uusi vene. He ovat myyneet käytettyä eikä uutta. He eivät korjaa enää mitään vaan minun itseni pitää korjata se. Otin sitten yhteyttä kuluttaja-asiamieheen joka oli yhteydessä suoraan Speedermaniin. Minulle tuli heiltä viestiä, että he eivät korjaa mitään. Kuluttaja-asiamies pyysi minua hommaamaan korjausarvion veneen korjauksesta jotta voisivat viedä asiaa eteenpäin. No, veneen moottorista tihkuttaa jostain kohtaa öljyä edelleen ja pakomutkan pultti on poikki josta vuotaa vettä veneen pohjalle.

   Kuullostaako reilulta kaupalta?


  • Harmillinen tapaus.
   Voisitko hiukan tarkemmin kertoa minkä ikäisestä ja tyyppisestä veneestä on kyse ?
   Bensa, diesel, liukuva vai uppouma ?
   Saiko tuo Kuluttaja-asiamies tehtyä asialle mitään ?


 • Speereman taitaa mainostaa täällä itseään jatkuvasti... on se hieno pulju!

 • Nythän on niin että laittakaa faktaa siitä että kaupat on epäonnistunut Speedermanin kanssa? Ite olen kuullut vaan positiivista.

 • Olen odattanut nyt 3 kk että saadaan sähköpostitse tehty kauppa maaliin. Luvattiin tuoda, mutta ei näy.
  Sen verran reilua peliä.

 • Kirjoitusketjussa 78% itse kauppiaan kirjoituksia/vastauksia/toteamuksia.

 • Taitaa olla ihan spedemies. Säälittävä.

 • Kaikki spedenpuljua ylistävät kirjoitukset on tehty sattuneesta syystä illalla klo 22-22.30 välisenä aikana. Annas kun mietin miksi............................heh heh hehhe.

 • Vielä, missähän nuo kymmenet vaihto perämoottorit mahtaa olla kun ei löydy ihan netistä enää.
  Kaikki löytyy muutaman vuoden sisään vaikka olisi poistettu. Mutta speden koneita.

 • huijari koko jätkä elkää vaan tehkö kauppaa.

 • Omat kokemukseni ko.kaupasta hyviä. Tilattu tuote tuli parissa päivässä.

 • Se pulju on kallis ku helvetti. Ainakin veneiden ja perämoottorien suhteen. Itse en osta sieltä ylihinnoitellusta puljusta mitään!

 • 2016 ison suzuki... Pientä odottelua mutta reilusti halvin. Ei pahaa sanottavaa Kankaanpään ukosta näin jälkeen. Asiallinen.

 • Kesko ja sen jamariinit ja jamahat on kyllä aivan perseestä. Hirveän kovalla rahalla kun vuosikymmeniä on mainostettu niin ostaahan ne suomi-pöljät k-raudasta pirkkaa. Pakkohan sen on olla hyvä kun on niin monta mainosta ja oikein k-raudan pihassa veneetkin myytävänä. Pakettiin vielä pirkka raileri niin on naapuri kateellinen. Voi äitien päivät näitä merten ladoja.

 • Speedermanin vetäjä on huijari.

 • Elkää missään nimessä ostako Speedermanilta mitään! Tai varautukaa ainakin täyteen moottoriremonttiin, jonka maksatte itse. Vaikka olisi uusi laite. Kokemuksia löytyy muualtakin. Valehtelee kaikessa mitä voi.

 • Vittu mitä paskaa ! Myy netissä myös perämoottorin osia... laitoin sähköpostia ei vastaa... soitin sano että soittaa takaisin ei soittanu.. viesti tuli kyllä missä sano että osa myyty enkä edes sanonut missään vaiheessa mitä osaa olin ostamassa... ihme touhua !

 • Me ostimme Speedermanilta ison Yamahan kun veneemme pitkäaikainen
  moottori hajosi. Kauppa sujui mallikkaasti ja saimme kernaan hyvityksen
  vaihdossa kiinni leikanneesta moottoristamme.

  Sovimme kaupat ja käsiraha suoritettiin Speedermanin asiakasvaraintilille.
  Loppuosa tuli edullisella osamaksulla jonka luottopäätös saatiin vaivattomasti
  netin kautta. Rahoituspäätös oli läpinäkyvä ja ei sitonut kauppaan.:)
  Muutaman viikon päästä Yamahan miehet tuli pihaan, irroittivat vanhan
  virttyneen moottorin ja asensivat uuden avaimet käteen.

  Nyt koko perheemme odottaa jo edessä häämöttävää kesää ja rentouttavaa
  aikaa vesillä.:)

  • Juu niin mekin tehtiin ja ajettiin viikon verran, sitten tuli vouti ja vei koko paketin !


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.