Elisa Viihde?

Kuluttaja

Kertoisko mulle joku miks toi Elisa Viihde kannattaa ostaa? Vähän hämärän peitossa toi koko setti. Esim. noissa esittelytekstissä kerrotaan, että paketissa tulee mukana 30 ilmaista tv kanavaa. OK, mutta näistä valtaosahan on samoja kanavia mitä näen jo nyt?! Ylen kanavat, maikkari, nelonen yms. :D Et mitä ihmeellistä tossa nyt on?

Sit tuo tallentava digiboksi on ihan ok, mut tuo videovuokraamon elokuvat tietysti maksaa. Eli niistä pitäis maksaa ton kiinteän hinnan lisäks vielä erikseen? Järkeä? Ja sit noita mobiilisovelluksia en kyllä oikein tarvi kun ei oo oikein semmosta kännyä. Laajakaista tietysti ihan jees.

Et kertokaas mulle miks toi Elisa Viihde kannattais ostaa ja maksaa siitä se 39,90 e / kk. Ei sit mitää paskavastauksia tyylii "no ei sillä teekkään mitään, se o ihan turha" vaan lähinnä rehellinen mielipide mitä kaikkee tos tulee mukana ja miks se kannattais hankkia.

11

1119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itsellä Elisa viihde on käytännössä vain netin takia, eli periaatteessa pelkkä netti riittäisi minulle ja laitteilleni. Vaimo ehkä enemmän mieltynyt televisioon ja ilmeisesti se paras anti on se tallennusmahdollisuus. Eli voit tehdä valvatavasti tallennuksia, en muista kovalevyn kokoa, mutta aivan riittävästi. Tallenteita voit sitten katsoa tablettimella tai tietokoneella. (Tablettimelle elisa viihde sovellus ja tietokone tarvii vlc-mediasoittimen). Isoin miinus on se, ettei voi tallentaa maksullisia kanavia.

      Helppo paikka maksaa itsensä kipeäksi, positiivisena asiana on helppo tilata eri maksukanavapaketteja tai vaikka pelkästään jotain tiettyjä urheilulähetyksiä (mikäli tarjolla), kuten jääkiekon mm-kisat. Eli ei tarvitse tilailla eri kortteja ja palveluja, kun kanavapaketteja voi tilata suoraan viihteen kautta. (Kilpailevalla yrityksellä ilmeisesti tismalleen sama hinta ja ilmeisesti käytännössä sama tarjonta ja yhtä laadukas toimivuus alueesta riippuen).

      Riippuen mitä palvelulta haluaa tai tarvitsee. Kaikki on helposti saatavilla erikseen, mikäli tarvitsee, kuten tallentavat digiboxit tms. En ole kyllä nähnyt markkinoilla vastaavaa digiboxia, jolla voi tallentaa tusinan päälekäisiä ohjelmia ja ottaa jo kaikki haluamansa viikon ohjelmat tallennuslistalle. Lähinnä jos haluaa katsella "mainoksia" ja näitä tallentaa. (Onneksi vielä ei ole mennyt uudistus läpi, jossa olisi pakko katsoa mainoksia, eli nämä pystyy toistaiseksi vielä kelaamaan, eikä ole pakollista mainososioita ennen ohjelman alkua).

      Laitteet jos ei toimi oikein, tai jotain muuta ongelmaa ilmenee, saa yleensä lahjalippuja sinne videovuokraamoon, eli jotain positiivista sillä saralla ja jos jokin tietty elokuva kiinnostaa, niin riippuen ihan julkaisuajankohdasta, että kuinka halvalla sen voi katsoa ja välttämättä en muista oikein, mutta 24 tai 48h on aikaa katsella vuokrattua elokuvaa uudestaan. Eli ei tarvitse mennä videovuokraamoon jonottamaan jotain elokuvaa.

      Suoratoistopalvelut, HBO on liian kallis, viaplayn tarjonta on surkeaa ja Netflixissä ei tarvitse kauaa viihtyä, että on tarjonta katsottu kertaalleen läpi (silti parempi kuin viaplay).

      Sikäli, mikäli ei tarvitse mitään erityispalvelua, ei sitä kannata ottaa, vuosien saatossa ehkä itse laitteissa säästää, mikäli rikkoutuu tekniseen vikaan, niin ei tarvitse kaupasta ostaa uusia. (Jokin vastuu asiakkaalla oli, mikäli itse saa rikottua tms.)

      • Ap.

        Kiitos erinomaisesta vastauksesta! Juuri tällaista kommenttia odotinkin. :) Pointsit sulle!


        Muita kommentteja?


    • en viihdy viihteellä

      En tiedä viihteestä mitään, mutta tunnen 3 ihmistä jotka ovat lopettaneet viihteen tänä vuonna, ja ottaneet tavallisen netin.

      • A-lien

        Kyse oli taatusti sonera viihteestä. :P


    • vähemmänviihde

      Elisa viihde... Korjataan Elisa vähemmänviihde. Ongelmia on jatkuvasti. Pääpaino sanalla jatkuvasti. Leffojen yms. tarkkuus vaihtelee jatkuvasti pikselimössöstä HD:hen, kuva voi olla tarkka, mutta itse leffa tms. tulee tyyliin 5 fps nopeudella, usein kuva pätkäsee 5-20 sekunniksi, joskus on pelkkää mustaa... Useamman käyttäjän kanssa tökkii huolella. Kun joku laittaa leffan pyörimään, niin toisessa koneessa netti saattaa hyytyä kokonaan, tai hidastua huomattavasti. Siis huomattavasti. Tallennuksissa ongelmia, niiden katselussa ongelmia... Tällainen on Elisa viihde.

      • vähemmänviihde

        Netti 100/5 kaapeli


      • vähemmänviihde kirjoitti:

        Netti 100/5 kaapeli

        Mulla ei ole ikinä ollut netissä mitään ongelmaa elokuvan katselun kanssa, vaikka olisi 7 laitetta verkossa samanaikaisesti aktiivisessa käytössä, ei ole mitään vaikutusta ollut verkon toimintaan.

        Ei ole myöskään kuvan laatu vaihdellut ikinä mihinkään suuntaan, ainoastaan on saattanut digiboxi jumittaa tallenteissa, mut se onkin vaimon ongelma, harvemmin niitä ongelmia omalle kohdalle tulee. :P


      • Hei vähemmänviihde,

        no onpas harmillista kuulla, että sinulla on ollut Elisa Viihde -palvelun kanssa ongelmia. Jotta asiaa voitaisiin tutkia tarkemmin kirjaudutko Palstalle osoitteessa palsta.elisa.fi ja laitatko yksityisviestiä meille profiiliin elisa.to/Jaksuu. Valitettavasti täällä emme voi asiakastietoja käsitellä.

        Jussi / Palstatiimi
        http://palsta.elisa.fi
        http://palsta.saunalahti.fi


    • Elisa viihteen takia

      Hei. Kokemusta 5-6v.
      Elisa asiakaspalvelijana välttävä, pitää osata vaatia oikeuksiaan (varaudu moneen maksulliseen puheluun)
      Viihde palvelut toimivat hyvin. Edellyttää "mustaa", sitä ensimmäistä boxia. Uudemmat eivät ole käytettävyydeltään lähelläkään sitä tasoa, sekä uudemmista puuttuu toimintoja mitä siinä ensimmäisessä on. (löytyy keskustelua netistä)
      Netti itsessään ei sen sijaan toimi, ei kun toimii, ei kun ei toimi. Taas toimii, nyt taas ei toimi. jne jne.. toimii, ei toimi, toimii, ei toimi.
      Aluksi oli 100M kaapeli, nopeudet toimiessaan yli 60M, parhaimmillaan jopa 95M.
      Mutta netin kun pitäisi toimia 24/7, eikä 2-3h päivässä. Hitaimmillaan todella rasittava yhteys, toimimattomuutensa takia resetointia, modeemin vaihtoa, digiboxin vaihtoa jne jne.
      Oltiin purkamassa sopimusta, meille ehdotettiin ADSL yhteyttä. Otettiin adsl ja vanha "musta" digiboksi takaisin. Aluksi toimi hyvin, ehkä vuosi. Sitten alkoi ongelmat taas. Nyt takana useita modeemeja, sinisiä, valkoisia, kaksiantennisia jne. ei perkele. Elisa kyllä lähettää uuden modeemin jos tarpeeksi kauan jaksat asiasta soitella.
      Viimeisen kuukauden ajalta olevat nopeudet speedtestillä on 1.5M-6M, harvoin yli 10M. Sopimuksessa lukee max 24M ja 39.90e/kk.
      Päädyttiin kokeiluun joka on nyt kestänyt liian kauan.
      Tarpeeksi kauan kun jaksat soittaa samasta asiasta, he kyllä antavat hyvityksen kk maksusta. Suosittelen ottamaan leikkaustyökalulla kuvat speedtestin tuloksista todisteeksi.

      As.palvelu: Välttävä
      Jonotus aika: yleensä todella pitkä, ja puhelu maksullinen
      Elisa Viihde toimivuus ja käyttö: kiitettävä (edellyttää "mustaa" boksia)
      Nettiyhteys:
      -kaapeli 100M: Kiitettävä silloin kun toimii, silloin kun ei toimi, niin se EI TOIMI.
      -ADSL 24M/1M: Välttävä/hyvä silloin kun toimii, kun ei toimi niin se kumminkin toimii hitaasti.
      Varaudu myös modeemin resetointiin useasti, koska elisa lähettää jatkuvasti päivityksiä. Osa päivityksistä ei toimi, jolloin modeemisi muuttuu verkonpainoksi kunnes soitat heille asiasta.
      Suosittelen myös digiboksin sammuttamista 1-2krt/viikko, muuten vaatii johdon irroituksen ajoittain.

      Nyt vaihdamme soneran valokuituun koska sellainen ollut taloyhtiössä 2-3v. Olemme pysyneet elisassa VAIN JA AINOASTAAN VIIHTEEN TAKIA.
      Nykyään on myös mahdollista ottaa elisa viihde ja netti jostain muualta.
      Saatamme ottaa pelkän viihteen takaisin myöhemmin. n.19e/kk

      Tämä on meidän tarina, se ei tarkoita että teillä/sinulla olisi juuri näin.
      Älä tuomitse ennen kokeilua.

      • Elisa viihteen takia

        Unohdin mainita että asumme kerrostalossa ydinkeskustasta 1.5km päässä, asuinalueella jossa asuu n. 17 000 ihmistä.


      • Elisa viihteen takia
        Elisa viihteen takia kirjoitti:

        Unohdin mainita että asumme kerrostalossa ydinkeskustasta 1.5km päässä, asuinalueella jossa asuu n. 17 000 ihmistä.

        Ja kommentoin omaa kirjoitustani samantien.
        Kommenttia kirjoittaessa päädyin perumaan viihteen irtisanomisen.
        Soitin ja hoidin asian samantien:
        Viimeinen päivä tässä kuussa vaihtuu nettiyhteys soneralle valokuituun ja elisa viihde pysyy ennallaan. n.19e/kk.
        Sekä tulee joku uusi pieni musta digiboksi jonka käytettävyyttä on kuulemma kehuttu, kokeiluun kiitos. Pidetään peukkuja!
        Siitä joku muu voi varmaan jo nyt kertoa kokemuksia?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe