Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nainen etsii

n31v

Etsin sekä kirjeystäviä, ystäviä että seurustelukumppania. Olen 31-vuotias nainen. Sinun iälläsi ei ole väliä.

Olen aikamoinen tiedeintoilija ja lukutoukka. Luen mieluiten neurotieteitä, psykologiaa ja kognitiotiedettä, mutta myös sarjakuvia. Olen myös hyvin rauhallinen (olen kuin Aku Ankan Jäyhä Jököttäjä). Luonteessani korostuu tarkkaavaisuus ja toisten ymmärtäminen. Pidän itseni kehittämisestä ja haluan aina oppia uutta.

Yhteiset luonteenpiirteet ovat tärkeitä. Uskon, että enemmän samankaltaisuus vetää toisiaan puoleensa ja pitää parit/ystävät yhdessä kuin vastakohtaisuus.

Rakastan rentoutumista. Luen mielelläni jotain tietokirjaa, josta teen myös muistiinpanoja. Käyn myös jumpassa, vesijumpassa, uimassa, vesijuoksemassa ja kuntosalilla, Pidän myös kevyistä lautapeleista. Kirjoitan myös itse mm. huumorikirjaa. Tykkään oleskella Internetissä, kuten Facebookissa, vaikka kavereita minulla onkin vain vähän. Olen aika introvertti. Minulla on vain muutama hyvä ystävä sekä mailikavereita, mutta olen onnellinen, että minulla on edes heidät. Olen alkanut opetella myös xhtml-koodausta ja JavaScriptausta. Televisiosta pidän eniten... ehkä... ohjelmista!

Parisuhteelta toivoisin älyllistä tasavertaisuutta, hellyyttä, uskollisuutta, ystävyyttä, toistensa kunnioitusta ja ymmärrystä. En etsi mitään lyhyttä suhdetta, vaan perimmäisenä tavoitteenani on avioliitto (mutta sitä ennen suhteen on tietysti oltava lyhyt). Olen allerginen kissoille. Asun Jyväskylässä, mutta olen vapaa muuttamaan toiselle paikkakunnalle.

Viihdyn parhaiten kotona, jumppatunnilla, mökillä, saunassa, porealtaassa tai kirjan takana.

En pidä dominoivuudesta, kiireestä, unen puutteesta, politiikasta, hyökkäävyydestä, aggressiivisuudesta, väkivallasta, huumeista, nalkuttamisesta, ympäristön roskaamisesta, eläinrääkkäyksestä, vaativista ihmisistä, pettämisestä, irtosuhteista tai selän takana puhumisesta.

Olen huumorintajuinen ja minut saa nauramaan tilannekomiikka, musta huumori, Fingerpori, Aku Ankka, Karvinen, Mr. Bean, Johnny English, lääkäreiden sanelumokat -kirjat, Varoitus! Älä niele nauloja! -kirja, Murphyn laki - lääkärit -kirja, Kaksi huonetta ja heittiö - suomenoppijoiden sutkauksia -kirja, Simpsonit, Putous. Joskus naurattaa ihan muuten vaan, kun haaveissani mietin jotain hauskaa. Myös veljeni saa vitsikkäillä sutkautuksillaan minut nauramaan.

Olen elämämässäni eniten kiitollisin terveydestäni, koulutuksestani, ajasta, tieteestä, aivotutkimuksesta ja itsemääräämisestä.

Pidän asioiden monimuotoisuudesta ja monimutkaisuudesta. Oikeastaan tykkään luoda monimutkaisuudesta yksinkertaista. Olen innostunut ihmismielen mysteereistä.

Minua kiinnostaa myös Skip-bo-korttipeli, 24-tv-sarja, Kauniit ja Rohkeat (älä naura, siinä on kaikki aina niin kauniisti), Rubikin kuutio (jonka ratkomisen aloitin 16 vuotiaana ja sain valmiiksi 18 vuotiaana. En katsonut vinkin vinkkiä. Olen siis myös aika pitkäjänteinen. Mutta en ole mikään älykkö ja minuun uskaltaa hyvin tutustua, pelko pois!)

Toisinaan tykkään käydä taidenäyttelyssä, teatterissa tai elokuvissa. Pidän eniten komedioista ja koko perheelle suunnatuista animaatioista.

Ystäväni kuvaisivat minua eniten sanoilla älykäs, uskollinen, rationaalinen ja rauhallinen.

Minulla on ylempi korkeakoulututkinto ja olen ateisti. En polta enkä juo, mutta ei haittaa, vaikka sinä tekisit näitä.

[email protected]

5

486

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • n31v

      Ei haittaa vaikka sinulla olisi lieviä mt-ongelmia.

    • n31v

      Myöskään mitkään miestissit eivät minua haittaa. Sisin on tärkeintä.

    • työtön50m

      "Olen huumorintajuinen ja minut saa nauramaan tilannekomiikka, musta huumori, Fingerpori, Aku Ankka, Karvinen, Mr. Bean, Johnny English, lääkäreiden sanelumokat -kirjat, Varoitus! Älä niele nauloja! -kirja, Murphyn laki - lääkärit -kirja, Kaksi huonetta ja heittiö - suomenoppijoiden sutkauksia -kirja, Simpsonit, Putous."

      Mr. Bean ei naurata minua, liian tekemällä tehtyä naurua, vanhempi Karvinen on hyvä, mutta miten pärjäät sen kanssa kun olet kissa-allerginen? Pitäisit siis varmasti kissoista muutenkin. Tuokin paha juttu.

      Entäs Monty Python-huumori, Life of Brian, Elämän Tarkoitus?

      "Joskus naurattaa ihan muuten vaan, kun haaveissani mietin jotain hauskaa. Myös veljeni saa vitsikkäillä sutkautuksillaan minut nauramaan."

      Tiedän että saisin sinut nauramaan, mutta ei taida se riittää?

      Ihan kiinnostuksesta kirjoitin sulle pari riviä, toivottavasti tärppää, ehtosi ovat vaan liian vaativat minun suhteen, luulen.

      Olen teistinen agnostikko, kaiken lisäksi.

    • eikiitosplease

      Kuulostat assburgerilta.

    • kgqrpphipoip

      Haetko elättäjää?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2172
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1886
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1558
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1550
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1462
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe