Pukeutuminen Bangkokissa

Jaana ajattelija

Ollaan menossa joulukuun alussa Bangkokiin. Tämä kysymys on teille, jotka asutte tai muuten liikutte paljon Bangkokissa. Kun noissa hotellien ja ravintoloiden kuvissa näyttää että ihmiset siellä ovat niin hyvin pukeutuneita, niin onko oikeastikin niin? Minkälaisia vaatteita te yleensä käytätte päivällä ja mitä illallisella?

On kusallista olla shortseissa ja helletopissa vaikka kuuma varmaan onkin, jos muilla on kuitenkin siisti mekko ja kauluspaita.

Kuninkaalliseen palatsiin jos haluaa tutustua, niin naisella pitää kai olla pitkä hame ja olkapäät peittävä paita? Kuinka tarkkaa se on että kantapäät on piilossa? Käykö esimerkiksi sukat ja sandaalit, vaikka ei niin tyylikäs yhdistelmä olekaan?

11

794

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • silityskulttuuri

      Melkein joka paikkaan voi mennä kapreissa tai hameessa ja lyhythihaisessa t-paidassa tai puserossa. Katukenkinä sandaalit tai fliplopit käy jos ei halua mennä mihinkään hienoihin paikkkoihin.

      Helletoppeja täällä ei käytä kuin turistit. Farkkushortseja pitää nuoret hoikkajalkaiset tytöt sekä sellaiset, jotka "ammattinsa" puolesta haluavat esitellä reisiään.

      Palatsiin ja kuninkaallisiin kohteisiin pitää olla pitkä hame ja kengät. Ota ballerinat mieluummin kuin sukat ja sandaalit.

      Miehet pitää kauluspaitaa ja pitkiä housuja ja umpikärkisiä kenkiä. Täällä yleensä joku aina silittää niillle vaatteet, vaimo tai piika.

      • huh huh näitä ....

        Farkkushortseja ja minihameita näkee kesäisin myös Suomessa. Ovatko nämäkin tytöt ammattinsa puolesta reisien esittäjiä ?
        Pesulasta saa vaatteet silitettynä.


      • Näin se vaan on
        huh huh näitä .... kirjoitti:

        Farkkushortseja ja minihameita näkee kesäisin myös Suomessa. Ovatko nämäkin tytöt ammattinsa puolesta reisien esittäjiä ?
        Pesulasta saa vaatteet silitettynä.

        Ei . Väittikö joku muka niin? Mutta kaipa tuo pukeutuminen varmaan on vähän eri asia Suomessa ja Bangkokissa ... ja eri asia myöskin nuorille ja aikuisille.

        Bangkokissa keskiluokka pukeutuu vanhoillisesti, jopa vanhoillisemmin kuin britit. Jos haluaa mennä vähän parempiin ravintoloihin niin se asia kannattaa huomioida.

        Nyt ei puhuta maaseudusta eikä turistien kansoittamista rantakohteista vaan pääkaupungin keskustasta ja paremmista alueista. Pattaya, Phuket ym. rannat ja saaret on eri asia.


      • tiedoksi naisille
        huh huh näitä .... kirjoitti:

        Farkkushortseja ja minihameita näkee kesäisin myös Suomessa. Ovatko nämäkin tytöt ammattinsa puolesta reisien esittäjiä ?
        Pesulasta saa vaatteet silitettynä.

        Thaimaassa tyttöjen kouluasuun kuulu polvimittainen hame ja lyhythihainen kauluspaita. Muita naisia näkee mekoissa ja jakkupuvuissa. Toki farkuissakin ja siisteissä shortseissa




        Länsimainen paljastava pukeutuminen tosiaan kuuluu lähinnä baarityöntekijöille.

        Meillä kesämuotina tyypillinen seksikäs pukeutuminen ei sovi Thaimaahan.

        Kyseessä on kulttuuriero josta ei pidä ottaa itseensä.


    • omantienkulkija..

      Voi räkä taas näitä ikuisyys asioita. En ymmärrä jos pitää pukeutua pitkiin housuihin ja kauluspaitaan VAIN sen takia että ollaan maan pääkaupungissa. Kulkekoon paikalliset ja tehköön ihan mitä vaan mutta minä pukeudun ainakin niin kuin MINULLE sopii. Niin tekevät myös suurin osa lomailijoista (normaalit). Sitten on nämä kyräilijät jotka eivät tee mitään muuta kuin kyräilevät mitä muut ihmiset tekevät ja miten pukeutuvat. Nämä törpöt sitten kuvittelevat että kaikki muutkin kyräilevät että miten pukeudut. Näin se ei kuitenkaan ole vaikka suomalainen itsepäisesti niin kuvittelee. olkoon se lomakohde nyt sitten Phuket, samui tai vaikkapa Bangkok niin jokaisessa paikassa voi ja saa pukeutua lomalaisen tyyliin.
      Siistit shortsit tai T-paita ei miestä kaada.
      Tehköön jokainen kuitenkin niin kuin haluaa mutta turha kysyä muilta että miten minä pukeudun. Pukeudu kevyesti mutta kuitenkin säädyllisesti niin että sinulla on hyvä olla ja viihdyt vaatteissasi. Tärkeänä pidän että koko olemus on siisti eikä vain vaatteet.
      Ja HUOM. kukaan ei kyttää teitä niin kuin luulette. Ja jos siltä tuntuu niin se suurin kyttääjä olette te itse.

      Alkakaa ajattelemaan itsenäisesti niin ei tarvitse kysellä muilta ohjeitä, miten pukeutua missäkin.

      • Lavean tien kulkija

        Hienoihin paikkoihin ei pääse rantavermeissä. Monissa Bangkokin paremmissa ravintoloissa on pukukoodi, joka lukee niiden nettisivuilla. Se on joskus eri illalliselle kuin brunssille, mutta yleensä kauluspaita ja pitkät housut riittää, ei tarvitse kravattia. Kannattaa tarkistaa pukukoodi samalla kun tekee pöytävarauksen.

        Jos pukeudut niin kuin sinulle sopii eli shortseihin ja t-paitaan, niin sittenhän lomailet vain turistipaikoissa ja rantakohteissa. Bangkokissakin pärjää hyvin shortseissa Khao sanin ja Sukhumvitin turistipaikoissa. Mutta monet haluaa lomalla nähdä myös sitä Aasian luksusta, jota ei Suomessa ole. Kun vähän laajentaa asennettaan pukeutumisesn suhteen, niin voi nähdä enemmän ja kulkea laveampaa tietä kuin vain sitä omaa, tuttua polkuaan.


    • Lomalla ollaan !!

      Itse miehenä puen siistit shortsit ja lyhythihaisen kauluspaidan sekä avosandaalit liikkuessani Bangkokin helteessä.

      No problem. Yökerhoissa en käy pubeissa kylläkin johon em. pukukoodi sopii mainiosti. Liikemiehet pukeutuvat pitkälti kuten länsimaissa.

      Hyvä nyrkkisääntö on siisti säänmukainen asu niin naisella kuin miehellä.

      • Terassille vaan

        Hyvä asenne. Jokainen tekee lomalla juuri niin kuin haluaa. Shortseissa ja sandaaleissa voi hyvin mennä pubeihin.

        Mutta kysymys olikin, että miten pitää pukeutua kun haluaa lomallaan tutustua kuninkaalliseen palatsiin ja käydä hienossa ravintolassa illallisella. Ei niihin voi mennä shorteissa :-) Ei edes siiteissä shortseissa vaan kyllä pitää olla housut ja kengät.

        Eri asia sitten että mitä kukakin haluaa lomallaan tehdä ...


    • kokemusta on

      Kyllä kuninkaan palatsiin pääsee siisteissä shortseissa (ei urheilu housuissa) kauluspaita minulla kyllä oli niinkuin aina Thaimaassa 3 kpl maksaa 500 THB. sandaalit oli myös.

      • Eikai shortseissa pääse?

        Naisilla pitää olla pitkä hame jos haluaa palatsiin. Jos ei ole hametta, lainaavat ison kankaan, jonka voi kääriä hameeksi. Sandaaleissa ei pääse jos varpast ja kantapäät näkyy, piti laittaa sukat.

        Oletko ihan varma että pääsit palatsiin shortseissa? Minusta ne oli aika tarkkoja pukeutumisesta siinä porteilla.


      • No, no short pants

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3353
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      10
      2060
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1535
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1404
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1361
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1271
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1188
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1115
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1047
    Aihe