Nuoren miehen kasvutarina...

Hemingway Ernest

Olisikohan tämä pitänyt laittaa tuonne tositarinoiden puolelle? Nooh. Koska kyseessä on tässäkin ensikokemukset, niin olkoon täällä.

Juttu kertoo lähes tavallisen nuoren miehen kohtalosta ja kivistävästä arjesta. Tarinan opetus...: Jokaisessa pilvessä on hopeareunus.


=========================TUHKIMO========================

Osa 1

Asuipa kerran Rumpaskogenin kuningaskunnan itälaidalla omituinen perhe. Perheeseen kuului omituinen isä, kaksi omituista poikaa ja heidän melko tavallinen nuorempi veli. Äitiä ei ollut. Äiti oli lähtenyt samoihin aikoihin, kuin talon isomunainen renkikin, jonka kanssa isä oli tavannut vaimonsa pelehtimässä heinäladossa. 
Isä kertoi heidän muuttaneen Australiaan ja itse kertoi kyydittäneensä heidät laivalle, annettuaan jalosti anteeksi vaimolleen monet syrjähypyt rengin kanssa. Heistä ei lähdön jälkeen kuulunut mitään. Myöhemmin oli löydetty rengin matkasaappaat, äidin rintaliivit ja tyhjien betonisäkkien kuoria suolammen reunalta. 
Kylän poliisi ei epäillyt rikosta.

Nuorin veljeksistä oli alistetussa asemassa ja joutuikin tekemään kaikki kotiaskareet isän ja kahden muun veljen vedellessä päivät päästään kännejä keittämästään pontikasta. Nuorinta veljeä tilanne vítutti ankarasti, mutta mitäpä hän noille örveltäjille mahtoi. Joskus öisin kuseskeli rankkitynnyriin, mutta rankin seasta ei pienet kusiliraukset erottuneet.

Nuorin veli kärsi myöhäisestä puberteetista, eikä vielä 18 vuotta täytettyäänkään ollut saanut tuppikulliinsa mittaa eikä karvoitusta. Mälliä ei tietenkään irronnut myöskään, jonka vuoksi veljet olivat alkaneet kutsumaan häntä tuhkamunaksi, tai tuttavallisemmin Tuhkimoksi.
Sekös Tuhkimoa vítutti ainakin yhtä paljon, kuin pieni nappula reisien välissä. 

"VOE KU SAESIN ISOJ JA TOEMIVA KULLLIN", - huokaili hän lypsäessään illalla talon kuutta lehmää. 
Hyvä haltia sattui kuulemaan Tuhkimon huokailut. Koska hän oli hyvä haltia ja erityisestä syystä hyvällä päällä, päätti hän toteuttaa Tuhkimon toiveen.

"Kuules Tuhkimo. Satuin kuulemaan toivomuksesi ja koska olen hyvällä päällä aina pilvessä ollessani, annan sinun valita näistä kolmesta vaihtoehdosta itsellesi kullín." - Haltia näytti kolmiulotteisia kuvia vaihtoehdoista. 
"On tällainen melko yleinen kuusituumainen, silläkin panee ja pissii. Sitten tällainen iso jerkku, 20-senttinen melko paksu ja sitten on vielä tämä Mandingo-malli, joka onkin jo sellainen jytky, että harvalla moista..." - 
Näin kuvaili vaihtoehtoja hyvä haltia ja valmistautui jo asentamaan Mandingo-mallin...
Tuhkimo epäröi hetkisen, mutta kysyi sitten kuitenkin hyvältä haltijalta: 
"Suakos tätä Mandingova vualeampana?
"Toki saa. Pannaanko pakettiin?

Ja niin Tuhkimo sai jalkojensa väliin kaksin käsin käsiteltävän kullin, jota alkoikin hetimmiten testaamaan. Lehmien kosteiden silmien alla, hän runkkasi elämänsä ensimmäiset mällit ja päähänsä pälkähtänyt hyvä idea oli, vetäistä mäihät isälle ja veljelle menevään maitoämpäriin. Maidon proteiinipitoisuus nousi huomattavasti.

Hyvä haltia palasi vielä hakemaan pudottamansa kukkapussin ja ihasteli myös Tuhkimolle loihtimaansa lemmennuijaa.

"Hyvältä näyttää. Nyt se pitää saada töihin. Illalla on partyt kuninkaanlinnassa. Minäpä puen sinut vielä asialliseen kuosiin. Menet sinne ladon taakse parkkeeratuilla kurpitsavaunuilla ja pidät lystiä. Prinsessa, se on hotti narttu ja hän kyllä huomaa sinut." - Haltia henkäisi bongillisen taikasavua ja jatkoi. 

"Iltapukusi housujen leikkaus korostaa kullisi pullotusta ja ison kullín tuomalla itsevarmuudella varmaan pärjäilet oikein hyvin siellä kansan verta imevien loisijoiden joukossa. Mutta muista, että taika puvun ja vankkureiden osalta päättyy keskiyöllä. Kullí pysyy loppuelämäsi. Puvun povitaskussa on kullillesi käypäisiä neljän äksällän kortsuja, jos niin kuin paneminen tulee mieleen...!" - 
Tuon sanottuaan haltia hönkäisi bongistaan vielä pitkät savut, kukkapussukan painoi perstaskuunsa. Aikansa lenteli melkoisen päättömästi navetassa, ennen kuin osasi ulos.

Jätettyään maidot talon eteiseen, huikkasi Tuhkimo nopeasti tuvan ovesta:

"Lähenkii tästä kylile. Tulen kö ehin. Ottakkee maitova, niin jaksatta ryypätä. Sinisessä sankossa on kermasemppoo..."

Etsittyään turhaan kurpitsakärryn ajohjetta, Tuhkimo tuskastuneena tuumasi: 
"Alaha perkkeleen kurpihta jolokottellee tae tien siust pikkelssii."

Tämä toimi.

5

5465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hemingway Ernest

      Osa 2

      Tuhkimo hämmästytti linnan ovimiehet karauttaessaan hevosettomat kurpitsavaununsa parkkiin linnan eteen. 

      "Tänä iltana on prinsessan 25-vuotisjuhlat. Onko teillä minkälainen lahja prinsessalle?" - kysyi hovineuvos Tuhkimolta. Tuhkimo vei hovineuvoksen sivummalle ja näytti kullinsa. Hovineuvos nyökäytti ja tuumasi:
      "That will do."
      "Mittee sie äijä höpäjät, kelepaakos vae ej. Kohtasillää minnuu alakaa vituttuaapp."

      Hovineuvos vei Tuhkimon pitopöytien ääreen boolimaljalle ja eipä aikaakaan, kun Tuhkimo oli sipaissut itsensä tukevaan känniin.
      "Khelläässh she o tän tuva shuurin mulukku? - kyseli ja sai aateliset vaivautumaan. 
      "Paljoshh she kkhello o. Minnuu kushettaa. Hjokosh she khohtä o puolyö?"

      Hovipalvelijat taluttivat päihtyneen Tuhkimon ulos. Linnan rappusille ehdittyään, alkoi hän oitis kusemaan puutarhurin kauniisti muotoilemille kukkaistutuksille. Parvekkeelle pilluaan vilvoittelemaan tullut prinsessa katsoi moista menoa ihmeissään ja ihmeissään hän myös näki niin suuren kullín, ettei ollut valtakunnassa toista moista nähnyt koskaan.
      "Mikä tuo huonosti käyttäytyvä nuorukainen on? Hän on mielenkiintoinen. Haluaisin tavata hänet..." - Kiima oli iskenyt tuohon prinsessaan ja hän tunsi vaginassaan kullinpuutetta.

      Tuhkimo kompuroi vaunuilleen kaatuillen useamman kerran matkalla. Siinä kompuroidessaan, tiputti tietenkin puvuntaskusta kortsupakkauksensa. Se levisi pitkin pihaa, mutta Tuhkimo ei jäänyt kortsujaan keräilemään, koska taika loppuisi kohta.
      Hän ehti vaunuilla kotitilalleen asti, ennen kuin vaunut katosivat alta ja vanha hamppuinen paita ilmestyi sarkahousujen myötä ylle. Nyt sarkahousut tuntuivat kuitenkin ahtaammalta etumuksesta, hän laittoi päihtymyksestään huolimatta merkille.

      Mentyään sisälle, hyvän kännin rohkaisemana karjaisi hän ovelta: "HAESTAKKEE VITTUU KOKO PORUKKA!!!"

      Onneksi kaikki olivat jo sammuneet ja Tuhkimo säästyi selkäsaunalta sillä kertaa. 


      Prinsessa laittoi Tuhkimon valtakunnalliseen hakuun ja hakijoille hän antoi niitä Tuhkimon tiputtamia XXXXL-kokoisia kortsuja sovitettavaksi. Niihin ei täytettä vaan meinannut löytyä, vaikka luvassa oli prinsessa ja puolet valtakuntaa.

      Jo kuukauden päästä löysi etsintäpartio tiensä myös Tuhkimon kotitilalle. Jopa isäukkokin herätettiin päiväunilta kortonkia kokeilemaan, mutta niin ne vain tippuivat kyrpäsien varsista, niin isältä, kuin  veljiltäkin.

      "Antakeeha ku minä!!!" - Tuhkimo pyysi saada sovittaa yhtä.

      Isä ja veljet putosivat polvilleen mahaansa pidellen ja olivat tikahtua nauruun. Pääsipä isäukolta kusetkin housuun siinä lattialla pyöriessä naurun raikuessa. Pian hymyt hyytyivät ja tilalle nousivat ihmetyksen ilmeet.

      Tuhkimo otti kondomin, tarttui kaksin käsin sen renkaasta kuin kumisaappaasta, ja alkoi vetää sitä kullinsa päälle. Kullinsa oli Tuhkimo ripeällä runkkauksella saanut komeasti pystyyn.

      Tiukkaahan se teki, mutta kyllä se lopulta päälle meni. Siitä ilahtuivat myös kuninkaalliset apurit, joiden tehtävänä oli ollut löytää tuo prinsessalle mieleinen mies.

      "Haestakuaha vittuva vua kotoväk! Mä lähe ny linnaa!" - tuumasi Tuhkimo, käyden kaatamassa rankkisaavin ja potkaisten valmista pontikkaa sisältävän ämpärin nurin.

      Sinne jäi kotiväki ihmettelemään Tuhkimon noustessa hänelle tuotuihin kultaisiin vaunuihin. Kahdeksan hevosen vetämät vaunut veivät Tuhkimon pikavauhtia linnaan, jossa prinsessa löytymisestä ennakkotiedon saatuaan, lämmitteli jo öljytyin käsin torttuaan vastaanottamaan isoa.

      Sitä naimisen loisketta ja rytinää... Sitä on vaikea kuvailla ja siksi en sitä kuvailekaan.

      Rivakasta nussimisesta voipunut prinsessa viimeisillä voimillaan kysyi vielä, että mitäköhän tuolla sun kaamealla aisalla mahtaa olla mittaa.

      Tuhkimo tuuppasi parrunsa juurta myöten prinsessan jo kirvelevää vulvaan ja tuumasi: "Äläs tikova siinä, vua aukase reites!"



      Sen pituinen se...

      • Nainen 34

        Tämä oli manio tarina, kiitos :)


    • Norsu Kononen

      Hehheh, en muista yhtä hauskaa seksinovellia ennen lukeneeni :D Taitavasti muutenkin kirjoitettu... Lastien irrottamiseen tämä ei silti ehkä ole paras novelli varsinaisen aktin kuvailun jäädessä yhteen lauseeseen :D

      • Emingway Hernest

        Vae niiii...

        Tykkäisitkö, sinä Kono, millaisesta menosta?
        Hetsku/bi, ?, ei kai mitään sadoa kuitenkaan? Tai masoa. En usko, että sellaisesta pystyisin mitään kirjoittamaan.

        Tosin tänne kirjoittaminen on samaa, kuin kirjoittaisi Neptunuksen pinnalle. Tuuli tulee, pyyhkii kaiken pois.
        Joku pyyhkii sormet ja toinen ihmettelee, missä erotiikka.

        Erotiikka on siellä korvien välissä Se, mitä kuvittelet olevaksi tai tulevaksi, se lukijaa kiihottaa, ei aktin varsinainen kuvailu.

        Itse ajattelen näin ja jos jotain kirjoitan, kiihottaa se minua jo kirjoittaessani...


      • munakorvienvälisä
        Emingway Hernest kirjoitti:

        Vae niiii...

        Tykkäisitkö, sinä Kono, millaisesta menosta?
        Hetsku/bi, ?, ei kai mitään sadoa kuitenkaan? Tai masoa. En usko, että sellaisesta pystyisin mitään kirjoittamaan.

        Tosin tänne kirjoittaminen on samaa, kuin kirjoittaisi Neptunuksen pinnalle. Tuuli tulee, pyyhkii kaiken pois.
        Joku pyyhkii sormet ja toinen ihmettelee, missä erotiikka.

        Erotiikka on siellä korvien välissä Se, mitä kuvittelet olevaksi tai tulevaksi, se lukijaa kiihottaa, ei aktin varsinainen kuvailu.

        Itse ajattelen näin ja jos jotain kirjoitan, kiihottaa se minua jo kirjoittaessani...

        Kuunnelkaappa viissaita sanoja poijat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe