Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tunnustan.

fggbkh

Jos tilanteesi olisi toinen, se olisi menoa. Esitän välinpitämätöntä vaikka taidat tuntea väreilyn (lähes käsin kosketeltavan) välillämme kun niin avoimesti vihjailet... Mutta en luota sinuun. Oletan, että pelaat peliäsi sillä et ota ratkaisevaa askelta. Siksi en tunnusta muuta kuin täällä kuinka olet saanut pääni sekaisin taas.

10

851

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5+7

      Joissain peleissä on tarkat säännöt, mutta ei se sitä tarkoita ettet olisi siihen toiseen vaikuttanut yhtä paljon kuin hän sinuun. Toivottavasti tapaatte pian, ehkä saat tietää mistä pelistä on kyse.

    • Nainen...

      En pelaa mitään peliä, myös minulla on tunteita sinua kohtaan, mutta välillä on hieman esteitä... teidät sen itsekin. Haluisin kuitenkin tavata sinut uudelleen. Voitko kertoa vihjeeksi paikan jossa olemme tavanneet ? Jos todella olisi käynyt niin ihana tilanne että näiden useamman viikkojen etsintöjen jälkeen olen löytänyt sinut vihdoin..

    • Tule vastaan

      En pelaa peliä. Minulla on muurini, jotka olisin valmis edessäsi laskemaan. En ole koskaan tuntenut oloani näin epävarmaksi kenenkään edessä. Vaikka tiedän, että se on harhaa, välillä tuntuu melkein kuin rakastaisin sinua. Sinä sait minut taas tuntemaan. En halua ketään muuta, en uskalla sinua sinua itselleni. Olen jumissa.

    • Jos vähän

      En haluais pelata, mutta tilanne nyt on mitä on. Et ole näyttänyt mulle mitään, mihin luottaa tai tarttua, miksi paljastaa kortit. Mitä jos pelattaisiin yhdessä? Tehdään se (ja vain se) mitä voidaan ilman että kukaan polttaa näppejään. Halaa vaikka, kosketa vahingossa, katsellaan toisiamme silmiin. Lupaan, että kosketan takaisin.

      • jaaahaas

        Ok, sovittu ;)


      • näppinipoltiN

        kuka ehdottaa pelaamista? mä oon mukana-all in jos kohde on oikia. :)


      • Game on!
        jaaahaas kirjoitti:

        Ok, sovittu ;)

        Ensi kerralla odotan että sulla on ässä hihassa ;) haluan tietää kuinka kauan peliä voi pelata, ennenkuin alkaa polttaa.


    • jfnöjdfb

      Luulen tuntevani, mutta se voi kyllä olla mun oman mielikuvituksen tuotettakin :)
      Miksi en vihjalisi, en voi mitään sille mitä tunsin eikä siinä ole mitään hävettävää vaikka se olisi yksipuolistakin! En yksinkertaisesti suostu häpeämään tunteitani ;)

      Ymmärrän, ettet luota! Ei tämä hyvältä näytä ulkopuolisen silmin katsottuna! En varmasti luottaisi itsekään vastaavassa tilanteessa! Se on hyvä, että arvostat luottamusta, koska se on mullekin todella tärkeetä! Toivottavasti olet itsekin sitten sen luottamuksen arvoinen! Se mitä olen sanonut on kuitenkin totta, mutta mun elämäntilanne on nyt hieman hankala! Yksi iloinen asia tapahtui vihdoin ja se vapauttaa mut pian kaikesta mutta en mä ala siitä sen enempiä tänne tilittämään! Mua suorastaan harmittaa, että tämä kaikki saa mut näyttämään epäluotettavalta kun mä en kuitenkaa sellainen ole! Ehkä ajoitus meidän törmäämisellä ei ollut paras mahdollinen kun mulla on vielä tietyt asiat kesken...mutta toivottavasti ne kaikki ratkeaa niin pian kun mahdollista!

      Mulla on muutama syy siihen miksi en sitä ratkaisevaa akelta ota ja ihan ensimmäinen on se, että mä en ole 100 prosenttisen varma siitä kuka olet, vaikka vahva aavistus mulla kyllä on ;), toinen on se, et mä haluan ensin setviä tämän elämäntilanteen muutoksen loppuun ja muutama muukin "pieni kivi" kengässä hiertää tällä hetkellä ;)

      Mut kyllä me vielä tavataan jos niin on tarkoitettu ;)

      • Nussmiikiss

        Tuttua niin tuttua..en vaan voi uskoa että täällä kävisit. Ap anna joitakin tunnisteita? Mut en pelannut tarkoituksella vaikka siihen se menikin varmaan. En mä vaan uskonut sitä että pidit/pidät musta sellaisena kun oon. Varsinkin kun.. No pelasin niin että karkoitin sut silloin . Yritin korjata mutta eiii liian myöhään..tosin ollaan törmätty tämän tästä sattumalta..


    • piste

      Olet ällöttävä,ruma ihminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe