Human Holocaust

Markiisi De Seppo

Kolme poikaa ja kaksi tyttöä pelasi spiritismiä, pohjanmaalaisessa pitäjässä. Mä sanoin ettei tää toimi, yksi nuorista tokaisi. Peli jätettiin kesken ja porukka lähti kylälle skoottereilla juomaan keskikaljaa. Huoneeseen jäi leijailemaan pahuus. Ikivanha pahuus joka oli nyt vapautunut. Helvetin sotavoimat sai käskyn. Matkaan lähti helvetin tuhovoimien erikoisjoukko: DEAD SQUAD. Se koostui kuolleista huipputappajista jotka olivat joskus eläneet maan päällä.
Lippaaseen työntyi patruunoita lomittain. Ilmassa tuoksui kalma. Isoa viidakkoveistä terotti kuolleen näköinen sotilas. Valmis, hän huusi raskaalla äänellä, vieressä ollut henkilö otti ladatun lippaan. Pahvinen patruunarasia käännettiin pöydälle ylösalaisin. Viisikymmentä 9mm patruunaa levisi pöydälle. Paksut sormet keräsivät niitä ja karisti tupakkaa. Patruunoita työntyi lisää lippaisiin. Sormista näkyi osittain luuta. Iho oli mädäntynyt. Kynnet olivat rikki tai irti.
Huoneen ovi avattiin ja tuli ilmoitus: HAIL SATAN. Kaikki alkoivat keräämään ladattuja lippaita taisteluliiveihinsä ja huoneen täyttivät latausäänet kun pistoolien luistit liikkuivat ja rynnäkkökivääreistä vedettiin liikkuvat taakse, samoin konepistooleista. Osa otti lähitaisteluaseekseen vasaran työkalulaatikoista. Muutama afganistanissa tienvarsipommiin kuollut jenkkisotilas otti polttomoottorikäyttöisen sahan joiden ketjut olivat ruosteessa.
Maihinnoususaappaat kopisivat kuumalla betonilattialla kun miehet juoksivat raskaaseen kuljetuskopteriin joka oli aseistettu kahdella BMG konekiväärillä ja rakettikennoilla. Juuri kun kopteri oli nousemassa ilmaan, sisään syöksyi vielä eräs mies. Hänen taisteluliivinsä olivat täynnä lippaita ja kranaatteja. Woodland Camo puvun peitti musta taisteluliivi jonka rinnassa koreili Kaksi ristiinlyötyä miekkaa joista nousi laskuvarjo. Sen yläpuolella oli teksti: DEAD SQUAD.
Toisella puolella rinnusta oli nimikyltti jossa luki: antropofagi, sen yläpuolella komeili kuolinpäivämäärä 12.03.1635. Kopterin sivuovi vedettiin kiinni ja raskas sotilaskopteri nousi jytinällä helvetin sotavoimien tukikohdasta pilviin.

Suomen ilmatilaan tuli selittämätön aukko josta syöksyi ulos helvetin sotavoimien taistelukopteri. Kopteri saapui idyllisen pikkupitäjän yläpuolelle ja alkoi laskemaan korkeutta. Rakettikenno ammuttiin tyhjäksi lastensairaalaan, Deicide - Fuck your God-biisin soidessa täysillä kopterin sisällä.
Tulipatsaat nousivat kun lastensairaalaan osui täydellinen tulisuihku "hellfire"-raketteja. Konekiväärit avasivat riettaan ja kiimaisen tulen, rekyyli työnsi konekivääreitä taakse kun valojuovat syöksyivät autotiellä liikkuneisiin autoihin. Autojen matkustajat levisivät autoihinsa jauhelihaksi, kun kopterin äänentoistolaitteista kaikui taistelumusiikkia. Helvetin sotavoimien taistelukopterissa ei ollut pilottia laisinkaan vaan se lensi näkymättömällä ja yliluonnollisella ohjauksella.



JATKUU...

6

1415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Markiisi De Seppo

      Lisää tulipatsaita nousi kun toinen rakettikenno päästi helvetintulta vanhainkotirakennukseen jonka katosta työntyi raketit läpi, sisälle, päästäen rakennuksen kaikki ikkunat paineella ulos niin että liekit rääkäisivät lasin helinässä. Pelko, pakokauhu ja epätoivo valtasi pikkukylän.
      Herran jumala nainen sanoi, kun työnsi lastenvaunuja. Hän näki kuinka autoista oli roiskunut lihankappaleita ulos. Liha oli palanut valojuovien poltteessa. Hän ei ollut kuullut tulitusta koska kuunteli mp3-soittimella musiikkia. Nainen näki laskeutuvan sotilaskopterin. Nainen otti lastenvaunuista lapsensa syliin ja lähti juoksemaan paniikissa ja itkien sotilaiden luo turvaan.
      Maastopukuihin pukeutuneita kuolleita sotureita, jotka saatana oli herättänyt henkiin sateli kopterin molemmista sivuovista ulos. Osa oli keskiaikaisia ritareja jotka oli mestattu raa`asti koska olivat raiskanneet tai tappaneet. Kirkko oli syyllinen heidän kidutukseen ja tuskalliseen kuolemaan.
      Nyt oli mahdollisuus kostaa. Osa helvetin sotilaista oli antiikin rooman gladiaattoreita jotka olivat kuolleet atraimeen, toiset oli leijona syönyt elävältä. Loput oli menneiden aikojen merirosvoja. Heitä joita oli seilannut valtamerillä, joskus oli juomavesi loppunut ja silloin oli juotu toisten verta.
      Raiskaaminen, tappaaminen ja ihmisyönti oli heille arkipäivää silloin kun he elivät. Heidät oli hirtetty tai hait syöneet. Osa kuoli muskettikiväärin luotiin.
      APUA!!! Nainen huusi. Se oli tyhmää. Hänen eteensä ilmestyi häntä reilusti pidempi sotilas. Sotilaan kasvojen iho oli mennyt leijonan kitaan. Pääkallo katsoi naista. Nainen jähmettyi kun haistoi kuolleen sotilan kalman hajun. Nainen järkyttyi niin että tiputti sylissään olleen lapsen.
      Lapsen pää kolahti katuun ja lapsi alkoi huutaa. Helvetin soturi syöksyi naisen kimppuun ja puri tältä poskipäästä lihaa irti ja sylki sitä naisen silmille. Luiset sormet repivät naisen silmät irti hänen päästään ja toinen helvetin soturi leikkasi puukolla naisen alaselästä takareiteen asti viillon.
      Hänen farkkunsa ja vyönsä leikkaantui viillon voimasta halki. Naiselta revittiin housut jalasta. Merirosvon kivenkovat hampaat puri naista jalkojen väliin. Sitten purijan vahva niska repäisi pureman irti. Naisen pikkuhousut klitoriksineen irtosi ja veri roiskui. AAAAAAA!!!!!! Nainen huusi.
      Naisen pillusta lähteneeseen verensyöksyyn työntyi gladiaattorin mädäntynyt mutta vahvarakenteinen kyrpä. Antiikin aikainen ruumis nussi naista samalla kun häntä syötiin elävältä. Lapsi levisi neljään eri suuntaan kun hänen jokaiseen raajaan oli puremalla tarttunut kiinni helvetin soturi. Kuin pirajaparvi, repi lapsen kappaleiksi.
      Mitä ihmettä tämä on mies sanoi, postilaatikolla kun oli noutamassa mainoksia. Mitä vit? Mies kerkesi sanomaan kun näki sotilaiden kasvot. Mies nostettiin neljän helvetin soturin kuoleman partion voimin autonsa konepellille. Sormet joista luut paistoi, otti vyöltään pitkäteräisen puukon.
      Miehen jalat levitettiin. Karmiva, avunhuuto kaikui kun miestä alettiin naimaan puukolla. Verta roiskui miehen perseestä kun puukko työntyi miehen suoleen kerta toisensa jälkeen. Haljennut sulkijalihas päästi paskaa suolesta ja puukon terään sotkeentui verta ja paskaa.

      Ihmiset juoksivat kauhuissaan karkuun, kun aavemainen, kuoleman partio, hajaantui henkimaailmasta tulleesta kopterista. Moottorisahat pärähtivät käyntiin ja moottorin antaessa voimaa tylsät moottorisahan ketjut repivät ihmiskudoksia. Ihmissahaus oli alkanut.

      Helvetti oli päässyt valloilleen pikkukylässä. Paikallista kirkon pappia roikotettiin pää alaspäin ja jalkojen väliin työntyi moottorisahan lapa. Papin muna roiskui helvetin soturin silmille kun pappi halkesi hiljalleen moottorin huutaessa papin kanssa kilpaa. Papin veri pakkaantui hänen päähänsä, eikä hän menettänyt tajuaan vaikka suolistoa roiskui teloittajien päälle. Paska, vatsahappo, veri ja kudosmassa kyllästivät kuoleman partion uniformut.

      Pekka-Eric Auvinen eteni kauhajoen pääkadulla, yhdessä Matti Saaren kanssa. He ampuivat ihmisiä, luodeilla jotka olivat peräisin helvetistä. Molemmat tyhjensi pistoolinsa lippaat, kun näkivät Joel Lilon. Lilo oli tullut ulos r-kioskilta ja hänellä oli kädessä kenokuponki ja 0,5l coca-cola pullo.
      Lilon päälaki irtosi ja helvetin luodit tekivät railoja hänen aivoihinsa. Selkäranka murskaantui, seitsemästä kohtaa kun luodit työntyivät läskimahasta sisään ja osuivat selkärankaan. Pekka vaihtoi helvetissä valmistettuun sig saueriinsa lippaan ja jatkoi Lilon ruumiin reijittämistä.
      Asunnoista kuului laukauksia kun ihmisiä ammuttiin koteihinsa. Yhden tiilitalon makuuhuoneessa, miestä pideltiin kiinni kun taktisiin taisteluliiveihin sonnustautunut helvetin sotavoimien kapteeni söi miehen vaimoa elävältä. Hänen selässään luki ANTROPOFAGI.

      JATKUU...

      • Markiisi De Seppo

        Mies yritti rukoilla kun huoneeseen syöksyi lisää helvetin sotureita ja alkoivat naimaan miehen vaimoa samalla kun häntä syötiin elävältä. Naisen hampaat lyötiin vasaralla irti ja hänen suuhunsa tunkeutui keskiajalla kuolleen ritarin kyrpä.
        Naisen perseenreikää väänsi väkisin auki kaksi luista kämmentä. Naisen perseenreijän revetessä hänen pilluunsa lyötiin nurkillä. Jokaisella lyönnillä nyrkki upposi kohtuun asti. Ritarin kädessä oli keskiajan soturille ominainen nyrkkirauta. Keittiön tuolista lyötiin päällinen irti ja mies lyötiin rikkinäiseen tuolin jalkaan "istumaan". Miehen kasvot menivät valkoiseksi. Moottorisaha aloitti leikkaamaan miehestä kebablastuja miehen istuessa jakkaran jalassa kuin kebabvarras.


        Teinityttö yritti olla hiljaa pusikossa, mutta kalman hajuinen luuranko, sotilaspuvussa haistoi tytön. Tyttö yritti anella apua mutta tiesi sen turhaksi kun näki kuinka tuttua lähikauppiasta nyljettiin viereisellä parkkipaikalla elävältä. Kauppiaan iho liukui irti kun antiikin roomassa ihmisteurastuksen opetellut gladiaattori oli saanut viillot valmiiksi ja veti miehen ihon irti, kuin sadepuvun, aloittaen kauppiaan kantapäistä.
        Helvetin sotavoimien kopteri nousi taivaalle ja aloitti soittamaan musiikkia. Wumpscut - Dying Culture soi koko pikkupitäjän päällä. Musiikki kuulosti aivan kuin moottorisahaa vedettäisiin käyntiin. Luiset sormet työntyi tytön suuhun ja otti pinsettiotteen tytön kielestä. Tyttö rimpuili kauhuissaan. Tytön liukas kieli irtosi soturin otteesta. Luiset sormet tarttuiva kieleen uudestaan.
        Toinen kalman soturi kaivoi puukon esiin. Tyttö rimpuili ja hänen päänahka halkesi viiltoon. Tukkaa lensi ilmassa. Sitten kähisevä ääni kuiskasi tytölle, God Is Dead. Tytön kieli leikattiin irti ja tyttö riisuttiin. Tytön alushousuissa oli kuukautisside. Se työnnettiin tytön suuhun. Irtileikattu kieli dipattiin menkkapilluun joka haukun välissä.
        Veri kuintekin loppui pillusta ja sotilas työnsi puukon tytön pilluun. Pillun väliliha leikkaantui halki. Perseenreikäkin halkesi terävällä puukolla. Kieli oli syöty. Tytön posket leikattiin irti ja niitä dipattiin verta roiskuvaan pilluun sekä perseeseen joka oli nyt yhtä suurta aukkoa.


      • Markiisi De Seppo
        Markiisi De Seppo kirjoitti:

        Mies yritti rukoilla kun huoneeseen syöksyi lisää helvetin sotureita ja alkoivat naimaan miehen vaimoa samalla kun häntä syötiin elävältä. Naisen hampaat lyötiin vasaralla irti ja hänen suuhunsa tunkeutui keskiajalla kuolleen ritarin kyrpä.
        Naisen perseenreikää väänsi väkisin auki kaksi luista kämmentä. Naisen perseenreijän revetessä hänen pilluunsa lyötiin nurkillä. Jokaisella lyönnillä nyrkki upposi kohtuun asti. Ritarin kädessä oli keskiajan soturille ominainen nyrkkirauta. Keittiön tuolista lyötiin päällinen irti ja mies lyötiin rikkinäiseen tuolin jalkaan "istumaan". Miehen kasvot menivät valkoiseksi. Moottorisaha aloitti leikkaamaan miehestä kebablastuja miehen istuessa jakkaran jalassa kuin kebabvarras.


        Teinityttö yritti olla hiljaa pusikossa, mutta kalman hajuinen luuranko, sotilaspuvussa haistoi tytön. Tyttö yritti anella apua mutta tiesi sen turhaksi kun näki kuinka tuttua lähikauppiasta nyljettiin viereisellä parkkipaikalla elävältä. Kauppiaan iho liukui irti kun antiikin roomassa ihmisteurastuksen opetellut gladiaattori oli saanut viillot valmiiksi ja veti miehen ihon irti, kuin sadepuvun, aloittaen kauppiaan kantapäistä.
        Helvetin sotavoimien kopteri nousi taivaalle ja aloitti soittamaan musiikkia. Wumpscut - Dying Culture soi koko pikkupitäjän päällä. Musiikki kuulosti aivan kuin moottorisahaa vedettäisiin käyntiin. Luiset sormet työntyi tytön suuhun ja otti pinsettiotteen tytön kielestä. Tyttö rimpuili kauhuissaan. Tytön liukas kieli irtosi soturin otteesta. Luiset sormet tarttuiva kieleen uudestaan.
        Toinen kalman soturi kaivoi puukon esiin. Tyttö rimpuili ja hänen päänahka halkesi viiltoon. Tukkaa lensi ilmassa. Sitten kähisevä ääni kuiskasi tytölle, God Is Dead. Tytön kieli leikattiin irti ja tyttö riisuttiin. Tytön alushousuissa oli kuukautisside. Se työnnettiin tytön suuhun. Irtileikattu kieli dipattiin menkkapilluun joka haukun välissä.
        Veri kuintekin loppui pillusta ja sotilas työnsi puukon tytön pilluun. Pillun väliliha leikkaantui halki. Perseenreikäkin halkesi terävällä puukolla. Kieli oli syöty. Tytön posket leikattiin irti ja niitä dipattiin verta roiskuvaan pilluun sekä perseeseen joka oli nyt yhtä suurta aukkoa.

        Helvetti syleili kylää. Jumala olisi halunnut auttaa, mutta hän käänsi selkänsä kauhajoelle. Siellä oli tehty niin paljon syntiä. Vanhassa testamentissa, ensimmäisessä mooseksen kirjassa sanotaan: »Herra antoi sataa taivaasta tulta ja tulikiveä Sodoman ja Gomorran päälle. Hän tuhosi nämä kaupungit ja koko tasangon sekä kaupunkien kaikki asukkaat ja maan kasvitkin.»
        (1. Moos. 19:24–25.
        Jokainen joka on lukenut vanhan testamentin tietää että Sodomasta ja Gomorrasta pääsi pakenemaan Loot perheineen. Kauhajoen, päntäneentietä etelään syöksyi mustan värinen audi henkilöauto. Autoa ohjasi keski-ikäinen mies. Hänen tyttärensä oli takapenkillä. Kaikki olivat kauhuissaan ja katsoivat takalasista kun kauhajoki peittyi yliluonnolliseen usvaan, joka värjääntyi liekkien loisteessa verenpunaiseksi.
        Isä katsoi taustapeiliin ja näki kuinka yliluonnollisesta usvasta tuli esiin, helvetin sotavoimien taistelukopteri. Kopteri lensi matalalla ja lähestyi autoa. Isä pysäytti auton ja alkoi itkemään. Pahuuden lentolaivueen "rankaisija" tuli auton yli ja kääntyi nokka kohti autoa ja aloitti laskeutumisen. Perhe katsoi kuinka kopterin laskutelinestä roikkui hirtettyjä ihmisiä. Ne murskaantuivat kun kopteri päästi painonsa vapaaksi ja sammutti moottorin. Oli täysin äänetöntä. Loimuava kauhajoki valaisi aluetta.
        Kuin taikavoimasta auton ovien lukot napsahtivat auki ja näkymätön voima avasi kaikki audin neljä ovea. Taistelukopterin sivuovi aukesi ja asfatille kolahti keskiaikaseen haarniskaan kuuluvat saappaat. Hahmo oli kolmemetriä korkea.
        Raskas metallinen haarniska piti mekaanista ääntä kun se liikkui. Jokaisesta askeleesta kuului valtaisi pamaus. Yht`äkkiä haarniska pysähtyi auton eteen. Kaksi kättä kohottautui ja otti haarniskan kypärästä kiinni. Kuului nitinää ja natinaa. Sitten haarniskan ja kypärän lukot aukesivat, kypärä irtosi. Alta paljastui näky jota ihminen ei voi katsoa tulematta hulluksi.
        Kasvot olivat yliluonnollisen pelottavat. Viekkaat, ilmeessä oli neroutta, pahuutta ja selittämättömiä piirteitä. Kasvot kuuluivat pahuuden reinkarnaatiolle. Pahuus kohotti kättään tervehdykseksi. Huuto loppui, kaikki katsoivat ihmeissään, pahuutta? Se tervehti?
        Lähes atomipommin voimaisella äänellä saatana päästi äänen, kun muokkasi puheensa sellaiseksi että ihminen pystyy sen ymmärtämään. Audin kaikki lasit hajosivat äänenpaineesta. Raskas ja värähtelevä ääni joka tuli suoraan helvetin liekkien polttamalla äänellä : HEI!! (ääni väreili ilmassa) Pahuus aloitti kommonikaation.
        Minua kutsutaan Samaeliksi, minua kutsutaan myös langenneeksi enkeliksi. Jotkut nimevät minut piruksi, toiset lusiferiksi. Olen taivas, olen maa, olen ääretön. Loputon ja alkumaton. Ympyrä ja tuli. Nerokkuus, voittamattomuus.
        Kuumuus, tämän sanottuaan audin renkaat alkoivat sulaamaan ja syttyi tuleen. Olen teidän jumalanne. Kumartakaa minua tai surmaan teidät sellaisella tavalla jota edes keskiajalla ei tohdittu sen raakuudeen vuoksi käyttää.
        Tytöt ja isä tuli autosta ulos ja kumartui polttavan kuumalle asfaltille. Kaikki kolme kumartivat saatanalle. Hyvä. Voitte nousta, saatana sanoi ja palaneen hiilen haju leijaili. Riisukaa vaatteenne ja lisääntykää, saatana komensi. Isä katsoi tyttäriään ja rukoili saatanaa. Saatana katsoi isää suoraan silmiin. Selittämätön voima alkoi työntämään isän silmämunia kuoppiinsa. Isä piteli silmiään ja huusi tuskasta.
        Tyttäret aloittivat riisuutumisen ja itkivät. Suostun, suostun, isä huusi. Oli kuitenkin myöhäistä. Isän silmät poksahtivat hajalle ja silmäkuopista valui poskille silmänesteet. Totteletko, vai murskaanko aorttasi hitaasti? Saatana kysyi. Isä nyökkäsi, verkkokalvot poskillaan. Hän riisuuntui ja ja kaikki kolme olivat alasti. Toisen tytön häpykumpu oli karvoissa, toisen ei. Pelkkä sheivattu viiva koreili.
        Meni muutama minuutti ja saatana käski toisen tytön alkaa imeä isänsä kyrpää jotta se alkaisi seistä. Toinenkin tytöistä lähti mukaan isänsä kyrvän imemiseen. Pian kyrpä alkoi seistä. Nuorempi tytöistä nojasi autoa vasten ja pyllisti. Isä työnsi kyrpänsä, lapsensa märkään vittuun.
        Saatanaan ääni väreili ilmassa kun hän nauroi. Isältä tuli nopeasti tyttäreensä. Kun isä oli nainnut molemmat tyttärensä niin saatana löi isän pään murskaksi, keskiaikaisella aseella, piikkipallo nuijalla. Päänkallokuori levisi kuin tomaatti.
        Alastomat teinitytöt nousivat saatanan kanssa helvetin sotavoimien kopteriin. Tyttöjen pilluista valui isänsä spermaa kopterin lattialle, jossa tytöt istuivat saatanan jalkojen välissä kuin opetuslapset.
        JATKUU....


      • Markiisi De Seppo
        Markiisi De Seppo kirjoitti:

        Helvetti syleili kylää. Jumala olisi halunnut auttaa, mutta hän käänsi selkänsä kauhajoelle. Siellä oli tehty niin paljon syntiä. Vanhassa testamentissa, ensimmäisessä mooseksen kirjassa sanotaan: »Herra antoi sataa taivaasta tulta ja tulikiveä Sodoman ja Gomorran päälle. Hän tuhosi nämä kaupungit ja koko tasangon sekä kaupunkien kaikki asukkaat ja maan kasvitkin.»
        (1. Moos. 19:24–25.
        Jokainen joka on lukenut vanhan testamentin tietää että Sodomasta ja Gomorrasta pääsi pakenemaan Loot perheineen. Kauhajoen, päntäneentietä etelään syöksyi mustan värinen audi henkilöauto. Autoa ohjasi keski-ikäinen mies. Hänen tyttärensä oli takapenkillä. Kaikki olivat kauhuissaan ja katsoivat takalasista kun kauhajoki peittyi yliluonnolliseen usvaan, joka värjääntyi liekkien loisteessa verenpunaiseksi.
        Isä katsoi taustapeiliin ja näki kuinka yliluonnollisesta usvasta tuli esiin, helvetin sotavoimien taistelukopteri. Kopteri lensi matalalla ja lähestyi autoa. Isä pysäytti auton ja alkoi itkemään. Pahuuden lentolaivueen "rankaisija" tuli auton yli ja kääntyi nokka kohti autoa ja aloitti laskeutumisen. Perhe katsoi kuinka kopterin laskutelinestä roikkui hirtettyjä ihmisiä. Ne murskaantuivat kun kopteri päästi painonsa vapaaksi ja sammutti moottorin. Oli täysin äänetöntä. Loimuava kauhajoki valaisi aluetta.
        Kuin taikavoimasta auton ovien lukot napsahtivat auki ja näkymätön voima avasi kaikki audin neljä ovea. Taistelukopterin sivuovi aukesi ja asfatille kolahti keskiaikaseen haarniskaan kuuluvat saappaat. Hahmo oli kolmemetriä korkea.
        Raskas metallinen haarniska piti mekaanista ääntä kun se liikkui. Jokaisesta askeleesta kuului valtaisi pamaus. Yht`äkkiä haarniska pysähtyi auton eteen. Kaksi kättä kohottautui ja otti haarniskan kypärästä kiinni. Kuului nitinää ja natinaa. Sitten haarniskan ja kypärän lukot aukesivat, kypärä irtosi. Alta paljastui näky jota ihminen ei voi katsoa tulematta hulluksi.
        Kasvot olivat yliluonnollisen pelottavat. Viekkaat, ilmeessä oli neroutta, pahuutta ja selittämättömiä piirteitä. Kasvot kuuluivat pahuuden reinkarnaatiolle. Pahuus kohotti kättään tervehdykseksi. Huuto loppui, kaikki katsoivat ihmeissään, pahuutta? Se tervehti?
        Lähes atomipommin voimaisella äänellä saatana päästi äänen, kun muokkasi puheensa sellaiseksi että ihminen pystyy sen ymmärtämään. Audin kaikki lasit hajosivat äänenpaineesta. Raskas ja värähtelevä ääni joka tuli suoraan helvetin liekkien polttamalla äänellä : HEI!! (ääni väreili ilmassa) Pahuus aloitti kommonikaation.
        Minua kutsutaan Samaeliksi, minua kutsutaan myös langenneeksi enkeliksi. Jotkut nimevät minut piruksi, toiset lusiferiksi. Olen taivas, olen maa, olen ääretön. Loputon ja alkumaton. Ympyrä ja tuli. Nerokkuus, voittamattomuus.
        Kuumuus, tämän sanottuaan audin renkaat alkoivat sulaamaan ja syttyi tuleen. Olen teidän jumalanne. Kumartakaa minua tai surmaan teidät sellaisella tavalla jota edes keskiajalla ei tohdittu sen raakuudeen vuoksi käyttää.
        Tytöt ja isä tuli autosta ulos ja kumartui polttavan kuumalle asfaltille. Kaikki kolme kumartivat saatanalle. Hyvä. Voitte nousta, saatana sanoi ja palaneen hiilen haju leijaili. Riisukaa vaatteenne ja lisääntykää, saatana komensi. Isä katsoi tyttäriään ja rukoili saatanaa. Saatana katsoi isää suoraan silmiin. Selittämätön voima alkoi työntämään isän silmämunia kuoppiinsa. Isä piteli silmiään ja huusi tuskasta.
        Tyttäret aloittivat riisuutumisen ja itkivät. Suostun, suostun, isä huusi. Oli kuitenkin myöhäistä. Isän silmät poksahtivat hajalle ja silmäkuopista valui poskille silmänesteet. Totteletko, vai murskaanko aorttasi hitaasti? Saatana kysyi. Isä nyökkäsi, verkkokalvot poskillaan. Hän riisuuntui ja ja kaikki kolme olivat alasti. Toisen tytön häpykumpu oli karvoissa, toisen ei. Pelkkä sheivattu viiva koreili.
        Meni muutama minuutti ja saatana käski toisen tytön alkaa imeä isänsä kyrpää jotta se alkaisi seistä. Toinenkin tytöistä lähti mukaan isänsä kyrvän imemiseen. Pian kyrpä alkoi seistä. Nuorempi tytöistä nojasi autoa vasten ja pyllisti. Isä työnsi kyrpänsä, lapsensa märkään vittuun.
        Saatanaan ääni väreili ilmassa kun hän nauroi. Isältä tuli nopeasti tyttäreensä. Kun isä oli nainnut molemmat tyttärensä niin saatana löi isän pään murskaksi, keskiaikaisella aseella, piikkipallo nuijalla. Päänkallokuori levisi kuin tomaatti.
        Alastomat teinitytöt nousivat saatanan kanssa helvetin sotavoimien kopteriin. Tyttöjen pilluista valui isänsä spermaa kopterin lattialle, jossa tytöt istuivat saatanan jalkojen välissä kuin opetuslapset.
        JATKUU....

        Hälytyskeskus täyttyi soitoista joissa kerrottiin zombien hyökänneen kauhajoelle. Paikalle oli lähetetty kaikki mahdolliset yksiköt. Heistä ei enään sen koomin kuultu. Poliisin karhuryhmä oli taas matkalla kauhajoelle. He olivat käyneet siellä viimeksi vuonna 2008.
        Puolustusvoimat saivat virka-apupyynnön. Niinisalon varuskunnasta lähti useita paseja ja muita ajonouvoja sekä 300 varusmiestä ja 200 kantahenkilökuntaan kuuluvaa, kaikilla oli kovat piipussa. Varusmiehille jaettiin patruunoita kuuteen täyteen tuliannokseen.
        Pahuus katsoi alastomia teinityttöjä helvetin sotavoimien kopterissa. Painava ja luonnoton ääni kysyi: Tuntuiko hyvältä? Kumpikaan tytöistä ei vastannut. Pahuus jatkoi: Osaan puhua kaikkia kieliä. Incestus on latinaa ja tarkoittaa siveetöntä. Sillä tarkoitetaan myös insestiä, jota te huorat äsken harrastitte isänne kanssa. Olette insesti huoria. Likaisia sukurutsari huoria, saatana jatkoi.
        Helvetin liekkimerestä nousi ilmaan kolme kuljetuskonetta. Ne tuli tyhjästä Suomen ilmatilaan, kauhajoen päälle. Koneista alkoi purkaantumaan taivaalle, helvetin tuhovoimien maahanlaskujoukko. Helvetin soturit eivät tarvinneet varjoja sillä yliluonnollinen voima laski heidät koneista hiljaa, kuin laskuvarjolla maan pinnalle, keskelle kauhajokea.
        DEAD SQUAD oli tehnyt tehtävänsä. Kuolleiden ihmisten sieluja vaelteli pitkin katuja. Kauhajoen keskustasta oli tullut pahuuden sotatanner. Esihistorillisena aikana Suomen alueella eläneiden heimojen sotureita oli puettu nykyaikaisiin sotavarusteisiin. Mylvivällä eläimen äänellä tällainen helvetin sotilas juoksi naisen kiinni kauhajoen hautausmaalla. Olento hakkasi naisen pään hautakiveen hajalle. Hautakivessä luki "LUUKKANEN" nyt teksti oli peittynyt vereen.
        Olento avasi naisen vatsan torahampaillaan ja repi käsin suolia ulos. Naisen sydän sykki vielä kun esihistoriallinen Suomalainen söi sen. Seuraavana oli vuorossa naisen kohdussa ollut lapsi. Lapsen ympärillä ollut neste kului kun olento hörppi sitä. Napanuora meni olennon suihin kuin metrilaku maalaismarkkinoilla. Ruokailu tapahtui hautakiven päällä joka kaatui rytäkässä. Se toimi nyt ruokapöytänä.
        Hautausmaalle laskeutui myös hakkapeliittoja yhdessä natsien kanssa. Hakkapeliitoilla oli maastopuvun lisäksi teräksinen rintapanssari ja kypärä. Aseistuksena miekka ja ratsupistooli jonka pahuus latasi joka laukauksen jälkeen. Natsit olivat aseistettu parabellum-pistooleilla ja paraatimiekoilla. Kuolleet natsit puhuivat Saksaa, hakkapeliitat potkivat yhdessä natsien kanssa hautakiviä nurin. Lopuksi he sytyttivät kirkon palamaan.
        Pahuus oli herättänyt muutaman vainajan henkiin kirkon hautausmaalta ja henkiin herätetyt nousivat nurmikon läpi haudastaan. Autokorjaamossa piilossa ollut mies pääsi istumaan liikennekartion päälle "juudaksen tuoliin"
        Toinen autokorjaamossa ollut mies sai kokea helvetistä palaneiden natsien toimesta miltä tuntuu saada pakoputki perseeseen. Pakoputki ei aluksi uponnut miehen perseeseen. Kun se kastettiin autokorjaamon lattialla olleeseen jäteöljyyn niin se mahtui paremmin. Miestä nussittiin ruosteisella fiatin pakoputkella perseeseen. Samalla helvetin sotavoimien nälkäiset ihmissyöjät purivat miehen sormien ihon hajalle ja imivät sormista lihat niin että jäljelle jäi vain sormiluut.
        Lähes kaikki ihmiset oli tapettu tai syöty kauhajoelta. Yliluonnollinen usva, nosti kuolleita ilmaan haudoistaan. Kuolleiden ihmisten veret imettiin alipaineella isoon säiliöön. Ihmisen veressä olleestä raudasta tehtiin helvetissä haarniskoja.

        JATKUU...


      • Markiisi De Seppo
        Markiisi De Seppo kirjoitti:

        Hälytyskeskus täyttyi soitoista joissa kerrottiin zombien hyökänneen kauhajoelle. Paikalle oli lähetetty kaikki mahdolliset yksiköt. Heistä ei enään sen koomin kuultu. Poliisin karhuryhmä oli taas matkalla kauhajoelle. He olivat käyneet siellä viimeksi vuonna 2008.
        Puolustusvoimat saivat virka-apupyynnön. Niinisalon varuskunnasta lähti useita paseja ja muita ajonouvoja sekä 300 varusmiestä ja 200 kantahenkilökuntaan kuuluvaa, kaikilla oli kovat piipussa. Varusmiehille jaettiin patruunoita kuuteen täyteen tuliannokseen.
        Pahuus katsoi alastomia teinityttöjä helvetin sotavoimien kopterissa. Painava ja luonnoton ääni kysyi: Tuntuiko hyvältä? Kumpikaan tytöistä ei vastannut. Pahuus jatkoi: Osaan puhua kaikkia kieliä. Incestus on latinaa ja tarkoittaa siveetöntä. Sillä tarkoitetaan myös insestiä, jota te huorat äsken harrastitte isänne kanssa. Olette insesti huoria. Likaisia sukurutsari huoria, saatana jatkoi.
        Helvetin liekkimerestä nousi ilmaan kolme kuljetuskonetta. Ne tuli tyhjästä Suomen ilmatilaan, kauhajoen päälle. Koneista alkoi purkaantumaan taivaalle, helvetin tuhovoimien maahanlaskujoukko. Helvetin soturit eivät tarvinneet varjoja sillä yliluonnollinen voima laski heidät koneista hiljaa, kuin laskuvarjolla maan pinnalle, keskelle kauhajokea.
        DEAD SQUAD oli tehnyt tehtävänsä. Kuolleiden ihmisten sieluja vaelteli pitkin katuja. Kauhajoen keskustasta oli tullut pahuuden sotatanner. Esihistorillisena aikana Suomen alueella eläneiden heimojen sotureita oli puettu nykyaikaisiin sotavarusteisiin. Mylvivällä eläimen äänellä tällainen helvetin sotilas juoksi naisen kiinni kauhajoen hautausmaalla. Olento hakkasi naisen pään hautakiveen hajalle. Hautakivessä luki "LUUKKANEN" nyt teksti oli peittynyt vereen.
        Olento avasi naisen vatsan torahampaillaan ja repi käsin suolia ulos. Naisen sydän sykki vielä kun esihistoriallinen Suomalainen söi sen. Seuraavana oli vuorossa naisen kohdussa ollut lapsi. Lapsen ympärillä ollut neste kului kun olento hörppi sitä. Napanuora meni olennon suihin kuin metrilaku maalaismarkkinoilla. Ruokailu tapahtui hautakiven päällä joka kaatui rytäkässä. Se toimi nyt ruokapöytänä.
        Hautausmaalle laskeutui myös hakkapeliittoja yhdessä natsien kanssa. Hakkapeliitoilla oli maastopuvun lisäksi teräksinen rintapanssari ja kypärä. Aseistuksena miekka ja ratsupistooli jonka pahuus latasi joka laukauksen jälkeen. Natsit olivat aseistettu parabellum-pistooleilla ja paraatimiekoilla. Kuolleet natsit puhuivat Saksaa, hakkapeliitat potkivat yhdessä natsien kanssa hautakiviä nurin. Lopuksi he sytyttivät kirkon palamaan.
        Pahuus oli herättänyt muutaman vainajan henkiin kirkon hautausmaalta ja henkiin herätetyt nousivat nurmikon läpi haudastaan. Autokorjaamossa piilossa ollut mies pääsi istumaan liikennekartion päälle "juudaksen tuoliin"
        Toinen autokorjaamossa ollut mies sai kokea helvetistä palaneiden natsien toimesta miltä tuntuu saada pakoputki perseeseen. Pakoputki ei aluksi uponnut miehen perseeseen. Kun se kastettiin autokorjaamon lattialla olleeseen jäteöljyyn niin se mahtui paremmin. Miestä nussittiin ruosteisella fiatin pakoputkella perseeseen. Samalla helvetin sotavoimien nälkäiset ihmissyöjät purivat miehen sormien ihon hajalle ja imivät sormista lihat niin että jäljelle jäi vain sormiluut.
        Lähes kaikki ihmiset oli tapettu tai syöty kauhajoelta. Yliluonnollinen usva, nosti kuolleita ilmaan haudoistaan. Kuolleiden ihmisten veret imettiin alipaineella isoon säiliöön. Ihmisen veressä olleestä raudasta tehtiin helvetissä haarniskoja.

        JATKUU...

        Poliisin erkoisryhmä "karhuryhmä" saapui kauhajoelle. Mitä vittua täällä tapahtuu? Yksi poliiseista sanoi kun katsoi ilmassa leijuvaa usvaa. Kaikki pukivat kaasunaamarit päähänsä. Yliluonnollinen voima pysäytti poliisin autot. Heidän kimppuunsa hyökkäsi helvetin sotavoimien antropofagi-ryhmä. Yhden poliisin mustaa kypärää käytettiin soppakulhona kun karhuryhmän poliisien päitä lyötiin vasaralla hajalle. Poliisien aivot sotkettiin kypärään ja sitä kuumenttiin helvetin liekeillä niin että soppa kiehui. Jokainen antropofagi repi poliisien lantioista lanneluun irti ja käytti sitä lusikkana soppaa syödessään.
        Saatana torui tyttöjä makuuhuoneessaan. Ettekö te likaiset huorat tienneet että isänsä nussiminen on jopa laissa kielletty. Rikoslaissa on määritetty rangaistavaksi sukupuoliyhteys lähisukulaisten kesken. Silti te likaiset huorat nussitte kiimassa isänne kanssa ja minä näin sen. Samalla kun saatana puhui tytöille hän vinkkasi yhden palvelijoistaan luokseen. Palvelija oli kaunis nainen joka oli pukeutunut vain lantiovyöhön, josta meni nauhat stay-up sukkiin. Palvelija naisen pillu oli paljaana ja tissit törröttivät.
        Herrani, palvelija sanoi. Saatana käski tämän kontilleen. No, niin tytöt, alkakaa nuolla palvelijani vittua. Tytöt menivät molemmat palvelijan taakse kontilleen. Palvelija pyllisti ja tyttöjen kielet upposivat saatanan palvojan kiinteiden pakaroiden väliin. Uihh, aaahhh, palvelija vaikeroi. Tuntuuko hyvältä saatana kysyi, palvelijaltaan? Tuntuu palvelija voihkaisi. Hyvä, saatana vastasi. Toinen tytöistä upotti kieltään palvelijan perseenreikään kun toinen lipitti vittua, selälleen, palvelijan lantion alla.
        Tytöt olivat kuin ammattihuoria. Saatana huikkasi lisää palvelijoita luokseen. Lesboilkaa limaiset huorat, saatana komensi. Stay-up sukat välkkyivät kun pillua ja persettä nuoltiin. Tyttöjen kiimalimaa valui pilluista manalan makuuhuoneen lattialle. Saatana kävi hakemassa kaksi natsisaksan aikaista saksanpaimenkoiraa jotka olivat olleet birkenaun tuhoamisleirillä vartiontitehtävissä vuonna 1944.
        Hau, hau, Räy,Räy, koirat haukkuivat kun saatana toi ne maakuuhuoneeseensa. Pyllistäkää tytöt, saatana komensi. Kaikki naiset mukaan lukien tytön menivät riviin lattialle ja pyllistivät. Rivissä oli kymmenen, yhtä monta kuin on käskyä, naista perseet pystyssä. Pakaroiden välistä pilkotti perseenreikiä ja häpyhuulia. Saatana laski koiransa irti ja koirat alkoivat ottamaan naisia ja tyttöjä takaapäin. Toisen koiran etutassun kynnet rikkoivat yhden palvelijan stay-up sukat. Koirat vetivät mällejä huorien perseisiin manalassa.

        JATKUU...


      • Markiisi De Seppo
        Markiisi De Seppo kirjoitti:

        Poliisin erkoisryhmä "karhuryhmä" saapui kauhajoelle. Mitä vittua täällä tapahtuu? Yksi poliiseista sanoi kun katsoi ilmassa leijuvaa usvaa. Kaikki pukivat kaasunaamarit päähänsä. Yliluonnollinen voima pysäytti poliisin autot. Heidän kimppuunsa hyökkäsi helvetin sotavoimien antropofagi-ryhmä. Yhden poliisin mustaa kypärää käytettiin soppakulhona kun karhuryhmän poliisien päitä lyötiin vasaralla hajalle. Poliisien aivot sotkettiin kypärään ja sitä kuumenttiin helvetin liekeillä niin että soppa kiehui. Jokainen antropofagi repi poliisien lantioista lanneluun irti ja käytti sitä lusikkana soppaa syödessään.
        Saatana torui tyttöjä makuuhuoneessaan. Ettekö te likaiset huorat tienneet että isänsä nussiminen on jopa laissa kielletty. Rikoslaissa on määritetty rangaistavaksi sukupuoliyhteys lähisukulaisten kesken. Silti te likaiset huorat nussitte kiimassa isänne kanssa ja minä näin sen. Samalla kun saatana puhui tytöille hän vinkkasi yhden palvelijoistaan luokseen. Palvelija oli kaunis nainen joka oli pukeutunut vain lantiovyöhön, josta meni nauhat stay-up sukkiin. Palvelija naisen pillu oli paljaana ja tissit törröttivät.
        Herrani, palvelija sanoi. Saatana käski tämän kontilleen. No, niin tytöt, alkakaa nuolla palvelijani vittua. Tytöt menivät molemmat palvelijan taakse kontilleen. Palvelija pyllisti ja tyttöjen kielet upposivat saatanan palvojan kiinteiden pakaroiden väliin. Uihh, aaahhh, palvelija vaikeroi. Tuntuuko hyvältä saatana kysyi, palvelijaltaan? Tuntuu palvelija voihkaisi. Hyvä, saatana vastasi. Toinen tytöistä upotti kieltään palvelijan perseenreikään kun toinen lipitti vittua, selälleen, palvelijan lantion alla.
        Tytöt olivat kuin ammattihuoria. Saatana huikkasi lisää palvelijoita luokseen. Lesboilkaa limaiset huorat, saatana komensi. Stay-up sukat välkkyivät kun pillua ja persettä nuoltiin. Tyttöjen kiimalimaa valui pilluista manalan makuuhuoneen lattialle. Saatana kävi hakemassa kaksi natsisaksan aikaista saksanpaimenkoiraa jotka olivat olleet birkenaun tuhoamisleirillä vartiontitehtävissä vuonna 1944.
        Hau, hau, Räy,Räy, koirat haukkuivat kun saatana toi ne maakuuhuoneeseensa. Pyllistäkää tytöt, saatana komensi. Kaikki naiset mukaan lukien tytön menivät riviin lattialle ja pyllistivät. Rivissä oli kymmenen, yhtä monta kuin on käskyä, naista perseet pystyssä. Pakaroiden välistä pilkotti perseenreikiä ja häpyhuulia. Saatana laski koiransa irti ja koirat alkoivat ottamaan naisia ja tyttöjä takaapäin. Toisen koiran etutassun kynnet rikkoivat yhden palvelijan stay-up sukat. Koirat vetivät mällejä huorien perseisiin manalassa.

        JATKUU...

        Puolustusvoimien varusmiehiä meni keskeltä halki ihmissahauksessa. Varusmiehet itkivät kun heidän kapteeni nyljettiin. Saatanan tuhovoimien antropofagiryhmä oli tehnyt kauhajoen keskustaan valtavia kokkoja. Kokoissa krillattiin varusmiesten puolikkaita. Kantahenkilökuntaa varten oli tehty ihmispata. Auton konepellistä tehty pata oli täytetty vedellä ja vesi oli keitetty kiehuvaksi niin että se kupli. Yli-luutnatteja, kapteeneja ja kersantteja kaltattiin elävältä kuin teurassikoja.
        Elävältä nyljetty kapteeni jätettiin ilman ihoaan pyörimään nurmikolle. Hänen nahkansa heitettiin koivun oksalle roikkumaan. Nahka heilui tuulessa, kun helvetin sotavoimien antropofagiryhmä leikkasi armeijan pukuun pukeutuneet naisvarusmiehen perseenreikää puukolla isommaksi.
        Sen jälkeen varusmiehen perseeseen työnnettiin toisen varusmiehen pää. Se ei mahtunut sinne. Perseeseen piti kastaa moottorisahan lapaa. Varusmiehen pakaroiden välistä lensi suolta ja paskaa kun moottorisaha raivasi tilaa tytön perseeseen. Määkyen kuin lammas, toinen varusmies työnsi päänsä toisen varusmiehen perseeseen.
        Irtileikattuja kyrpiä heitettiin majurin kylpyveteen. Ei, älkää!! majuri huusi kun hänet asetettiin kiuhuvaan veteen kaltattavaksi. Majurin iho suli kuplien mukana irti ja toisen maailmansodan päätyttyä nurnbergissä hirtetyt natsijohtajat runkkasivat majurin päälle samalla kun hän rimpuili ja sätki kiehuvassa vedessä.
        Manalassa koirat nussivat insesti huoria. Tyttöjen pilluista valui isänsä spermaa, kun koirien spermat täyttivät emättimet. Toisen koiran kyrpä oli onnistunut luiskahtamaan toisen tytön perseeseenkin ja tyttö oli huutanut, ei kivusta vaan kun tunne oli iljettävä. Ihan kuin elävä silakka olisi päristellyt perseessä kun koira veti tyttöä perseeseen.
        Yhdellä pierulla koiran sperma valui perseestä ulos. Sperma valui perseenreijästä, emättimen kautta reisille. Pitkin tyttöjen reisiä valui koirien spermaa. Yksi palvelijoista oli raskaana. Saatana leikasi hänen mahansa auki mattoveitsellä. Palvelijan mahasta hätäsektiolla ulos otetulla ja huutavalla lapsella, saatana nussi pyllisteliviä tyttöjä.
        Lapsi huusi kun sen pää työntyi vuorotellen tyttöjen pilluihin. Mahtuuko se perseeseen? saatana kysyi tytöiltä? Tytöt ei vastannut mitään, pyllistivät vain saatanalle. Saatana katsoi koiran spermalla liukastettuun tytön perseeseen ja alkoi työntämään lasta sinne. Ensiksi lapsen pää ei meinannut mahtua tytön perseeseen.
        Sitten sulkijalihas antoi periksi ja pian lapsi menikin jo olkapäitä myöten. Lapsesta ei näkynyt kuin jalat kun se oli syvällä tytön perseessä. Saatana työnsi lapsen kokonaan tytön perseeseen. Tytön perseenreikä rypistyi kasaan ja päästi spermaisen pierun. Saatana kuunteli stetoskoopilla tytön mahaa, kun lapsi itki tytön suolessa.
        Saatana antoi helvetin sotavoimilleen vetäytymiskäskyn. Antropofagiryhmä löi hengissä olevien sotavankien päät hajalle vasaroilla. Sitten he hyppivät ilmaan ja näkymätön voima nosti heitä. Ilma täyttyi helvetin sotavoimien sotureista. He katosivat selittämättömästi. Ilmasta kuitenkin syöksyi saatanan taistelukopteri.
        Saatana oli päättänyt palauttaa insesti huorat takaisin kauhajoelle. Raskas helvetin taistelukopteri laskeutui, ilmaa repivällä jytinällä tuhottuun kauhajoen keskustaan. Kuolleiden ihmisten jäänteitä lojui pitkin katuja ja talojen katoille oli heitetty ihmisten nahkoja. Kopterin sivuovi aukesi ja saatana sanoi, hypätkäähän insestihuorat pyhään maahan. Palataan asiaan, kun joku taas pelaa spiritismiä oikealla hetkellä kahden tuhannen vuoden kuluttua.

        Tytön nousivat ulos kopterista. He olivat ilkosilleen. Pahuuden katse hyväili tyttöjen tissejä ja pehmeitä huulia. Saatana veti kopterin oven kiinni yliluonnollisella voimallaan. Helvetin sotavoimien taistelukopteri nousi taivaalle ja hävisi helvettiin, tyttöjen vilkuttaessa saatanalle.
        Toinen tytöistä oli astunut koiranpaskaan ja hänen pillustaan valuva koiransperma jossa oli hitusen isänsä spermaa, sekoittui maassa paskaan. Toinen tyttö paskansi helvetistä tulleen lapsen, pyörätelinettä riukuna käyttäen. Pahuuden performanssiesitys oli päättynyt.
        Kokeilkaa spiritismiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe