SX4 1.6 4X4 vakionopeussäädin

4-veto

Lisävarusteena löytyi 2011 mallista vaan omasta puuttuu: minkälaisia käyttökokemuksia porukalla on kun mieli tekisi asentaa jälkikäteen.
Mikähän tuon varaosanumero lienee ?

19

1270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • s cross kaksiveto

      Mitä helkkaria teet varaosanumerolla? Riittää kun varaosamyyjä tiietää numeron ja saathan numeron tietoosi ostettuasi säätimen. Toiseksi, autosi ei ole neliveto vaav kaksiveto. Kun ei ole napalukkoja, niin etuakselilla vetää vain toinen pyörä, samoin takana vain toinen. Laske sitten yksi vetävä pyörä plus yksi vetävä pyörä. Kas tulos onkin kaksi eikä missään tapauksessa neljä. Siis muistappa jatkossa autosi olevan kaksivetoinen. Vakionopeussäädin toimii ainakin s crossissa moitteettomasti, uskoisin sx nelosessa olevan asia samoin.

      • munamies Ilari

        Kuka väittää, että näissä autoissa kaikki neljä pyörää vetää yhtäaikaa? Jokainen neljä pyörää vetää jossain vaiheessa, silloin auto on nelipyrävetoinen.


      • 4wd

        Vai napalukko, heheehee autotekniikka ei taida olla vahva alasi.


      • pilkka omaan nilkkaa
        4wd kirjoitti:

        Vai napalukko, heheehee autotekniikka ei taida olla vahva alasi.

        Onneksi tiedät mitä kirjoittaja ajoi takaa. Kyllä nyt suakin harmittaa, kun olit ostavinaan nelivedon, mutta vain kaksi pyörää vetää, eheh heeheehehehe, buahahaahh.


      • 4-veto

        Numero olisi ollut tarpeen ulkomailta tilatessa.
        Säädin on ilmeisesti sama kuin S-Crossissa kun moottorikin on sama.
        Ja nelivetoasiasta:pihalla on jo pitkä Vitara lukoilla..


    • just sun nilkkaan

      Parempi se on kuitenkin, kuin yksipyöräveto. Kiähh kiähhh hähähäääää

      • pilkka omaan nilkka

        Sikäli ikävää sinun kannalta, että minun autoni on Toyota Land Cruiser. Voin vakuuttaa, että raapii joka nurkasta. Että kieh kieh vaan. Vaimon auto on kaksivetoinen SX4.


    • just sun nilkkaan

      Ikävää vaan sinun kannalta, etten omista suzukia sen enempää kuin toipottaakaan. Ja omistan auton, joka raapii kuudella pyörällä, että kiäh kiäh ja ruahahahahaaaa vaan sinullekin.

      • just sun nilkkaan

        Korjaus tuohon illalla kijoittamaani, eli en omista kyseistä autoa, vaan olen haltijana. Neljän vuoden päästä omistan sen. Toivottavasti on vielä ehjänä. Olisin vaihtanut koslani uuteen S Crossiin, mutta en saanut uutta osamaksusopimusta ja liike ei halunut nykyistä koslaani vaihdossa, sanoivat siinä olevan velan määrän olevan nelinkertainen auton arvoon nähden.


      • On fillareita, on
        just sun nilkkaan kirjoitti:

        Korjaus tuohon illalla kijoittamaani, eli en omista kyseistä autoa, vaan olen haltijana. Neljän vuoden päästä omistan sen. Toivottavasti on vielä ehjänä. Olisin vaihtanut koslani uuteen S Crossiin, mutta en saanut uutta osamaksusopimusta ja liike ei halunut nykyistä koslaani vaihdossa, sanoivat siinä olevan velan määrän olevan nelinkertainen auton arvoon nähden.

        Jätkä on onneton osamaksu mölli, heh heh buahahaahh. On se komia maitokärri, jota vetää kuusi pyörää, heh. Onko ne maastopyöriä vaiko maantiepyöriä? Entä paljonko maksat noille kudelle polkijalle palkkaa? Heh heh, kieh kieh (pilkansekaista naurua) Heh heh heehh, kieh kieh.
        Ennen vanhaa kuusi hevosta veti kärrejä, nyt kärrejä vedetään fillareilla. Kieh kieh.


    • just sun nilkkaan...

      Siinä onkin teinikikuleille miettimistä, että mikä ihme on se automerkki, joka vetää jopa KUUDELLA pyörällä, ja on vielä tieliikenne katsastettu peli. Ja on vielä kunnon koneella (7,3l)noihin moppeleihin nähden......Mikähän se mahtais olla?.........

      • On fillareita, on

        joku tonnin 4x4 jenkki, takana paripyörät. faijalla vetää sora rekassa kahdeksan pyörää, Scania r 620 8x4. V8 ja 14.8 litranen kamina.
        makseles runkku niitä osamaksu eriäsi vaan reippaana, niit saat ritsasi joskus hamassa tulevaisuudessa omiin nimiisi, heh heh, buahahaahh. (rankkaa pilkka naurua) kieh kieh.


    • ei 8veto

      Tuo merkintä tarkoittaa että autossa on 8 pyörää joista 4 vetää, kukahan se on tyhmä idiootti reppana.heheeheeeheee.

      • On fillareita, on

        hehehe hehehe hee, kukahan se tyhmä idiootti oikein on. Tuo merkki tarkoittaa, ETTÄ AUTOSSA ON 8 NAPAA, JOISTA NELJÄÄN OHJATAAN VOIMA. kYSEISESSÄ SCANIASSA NUO NAVAT, JOIHIN VOIMA OHJATAAN, ON KAKSI RENGASTA KUSSAKIN, ELI PARIPYÖRÄT. Kun oikein pinnistät ja lasket sitten laskimella, että neljä vetävää napaa, kussakin kaksi pyörää, niin mitä ihmettä mahtaakaan tulla tulokseksi. ????? Hui olkoon, tulin 8, siis KAHDEKSAN VETÄVÄÄ PYÖRÄÄ. Muistahan sitten myös, että nyt keskustellaan vetävien pyörien määrästä, ei vetävien napojen.
        On sulla raasu vielä paljon opittavaa ja muista aina, kun haluat päteä keskustelupalstoilla, niin ota ensin asioista selvää, ettei käy niin kuin taas nyt, että nolaat itsesi oikein kunnolla. Buahahaah, kieh kieh.


    • olette ääliöitä

      Mitenkähän nämä KAIKKI vastaukset liittyvät alkuperäiseen kysymykseen, joka on: SX4 1.6 4X4 vakionopeussäädin
      Lisävarusteena löytyi 2011 mallista vaan omasta puuttuu: minkälaisia käyttökokemuksia porukalla on kun mieli tekisi asentaa jälkikäteen.
      Mikähän tuon varaosanumero lienee ?

      Kyse ei siis ollut mistään nelivedoista, ja niiden paremmuudesta, vaan VAKIONOPEUDEN SÄÄTIMESTÄ! Olette kaikki vastaajat joko lukutaidottomia, tai luetun ymmärtämisessänne on vakavia puutteita........

      • äs äx neljä 2 veto

        Sulla itselläsi on ongelmia luetun ymmärtämisessä. Heti ekassa vastauksessa sulta kysyttiin, että mitä teet varaosamumerolla ja myöskin siinä kerrottiin mistä tuon numeron saat. Sen verran oli myös kyse nelivedosta, että nimimerkissäsi oli maininta 4 veto ja täällä tehtiin selvennys, että kyseessä on 2 veto.
        Käyttökokemukseni: Säätimellä säädän auton kulkemaan tiettyä nopeutta, ilman kaasun painallusta. Jalalla kevyesti kosketus kytkimeen tai jarruun poistaa säätimen käytöstä, jolloin ajettu nopeus jää muistiin. Vakkarin ollessa päällä, voit kaasulla kiihdyttää esim ohituksessa auton nopeutta, sitten vaan jalka pois kaasulta ja vauhti putoo aiemmin säädettyyn nopeuteen. Ratissa on kyseisen laitteen säätimet oikeassa poikkipuolassa vastakkaisella puolella, kuin radion säätimet.


    • olet tosi nolo...

      "Lisävarusteena löytyi 2011 mallista vaan omasta puuttuu: minkälaisia käyttökokemuksia porukalla on kun mieli tekisi asentaa jälkikäteen.
      Mikähän tuon varaosanumero lienee ?"

      Ja lääkärisi oli ilmeisesti valelääkäri.......

    • olet ääliö

      Eipä sinunkaan lääkärissä kehumista ole.......

    • Kysele tuolta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2325
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1950
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      174
      1750
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1745
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1651
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe