Ei biotuotetehdasta

Pro Äänekoski

Järjetöntä ja vastuutonta suunnitella tehdasta kaupungin keskustaan. Muualla maailmassa tämän kokoluokan tehtaat sijoitetaan pois asutuksen läheisyydestä. Ei minkäänlaista järkeä, onko asukkaiden turvallisuus otettu huomioon? EI, kyllä tehtaan tulo on estettävä, jos yhtiöiden johtajat ovat vähänkin järkeviä, niin peruvat koko hankkeen. Äänekosken johto voi nyt näyttää, että asukkaiden turvallisuus ja hyvinvointi on tärkeintä.

7

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äly hoi

      Enemmän liikenne saastuttaa siinä vaiheessa, kun tehdas valmistuu. Pitäisikö autoilu kieltää keskustassa kokonaan. Ja enemmän keskustassa kauppojen edessä parveilevat tupakoitsijat haisevat. Senkin voisi kieltää keskustassa kokonaan.

    • minääää

      Mitähän järkeä on kirjoitella propakandaa pro Ä.Höpö höpö .

      • Pääoma ja palkkatyö <3

        Se tehtaan julkistaminenhan tässä oli oikea EK:n ja SAK:n laatima propagandaoperaatio. Joka tuutista puskettiin viikon ajan pelkkiä ylisanoja sellaisella kiihkolla, että Ruotsin sukellusvenejahtikin jää toiseksi.


    • Taantuman kaupunki

      Tehdas pitää rakentaa ehdottomasti. Työpaikkoja tarvitaan ja puuta pitää saada metsistä kaupaksi. Uuden teknologian mukainen laitos ei saastuta eikä aiheuta mitään vaaraa. Millä äänekoskelaiset aikovat elää ilman teollisuutta. Jos se ei saa tulla vanhan tehtaan paikalle, niin minne sitten, ehkä vaikkapa Kemijärvelle. Siellä ainakin iloittaisiin.

      • riksu3

        "Millä äänekoskelaiset aikovat elää ilman teollisuutta"

        No sossuntuilla niinkuin tähänkin asti.

        Totuushan on se, ettei tuo tehdas tänne tuo verorahoja tai työpaikkoja, kätevästi täällä käydään muualta töissä. Niin kälynen kylä ettei tänne kukaan täyspäinen muuta, mekin olemme juuri katselemassa asuntoa Uuraisilta, mielummin maksaisimme veromme sinne.


      • Metsän omistaja Srj
        riksu3 kirjoitti:

        "Millä äänekoskelaiset aikovat elää ilman teollisuutta"

        No sossuntuilla niinkuin tähänkin asti.

        Totuushan on se, ettei tuo tehdas tänne tuo verorahoja tai työpaikkoja, kätevästi täällä käydään muualta töissä. Niin kälynen kylä ettei tänne kukaan täyspäinen muuta, mekin olemme juuri katselemassa asuntoa Uuraisilta, mielummin maksaisimme veromme sinne.

        No joku nekin rahat maksaa veroina valtiolle, joita käyt sieltä sossusta hakemassa. Säilyisi edes ne työpaikat joita jo nyt on siellä Äänekoskella ja välillisiä työpaikkoja tulisi lisää tänne Keski-Suomeen. Ja muualle (Helsinkiin) tulisi lisää. Metsänomistajat saisivat tuloja kun puu menisi kaupaksi. Hekin maksaisivat veroja enemmän tietysti yhteiskunnalle. Eli koko Suomi hyötyisi. Olkaa siellä Äänekoskella tyytyväisiä jos tehdas tulee. Moni muu paikkakunta sen ottaisi mielellään.


    • Muuta pois

      Tokihan aina voi muuttaa pois tehtaan läheltä jos kokee sen turvattomaksi. Teollisuus on aina ollut osa Äänekoskea ja jos olet nytkin pystynyt elämään sen vieressä, niin tuskin jatkossakaan on vaikeuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1223
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe