Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

vaippa naamiaisasun alle?

äippä

Jos lapsella on hankalasti puettava ja riisuttava naamiaisasu niin kannattaako juhlien ajaksi asun alle pukea vaippa? Kuinka vanhan lapsen kanssa tämä konsti vielä toimisi?

11

5765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarja

      ikäinen enää suostuu tekemään vaippaan.Meillä ainakin juuri 2 täyttänyt ei enää mielellään tee vaippaan päiväsaikaan,yöllä kyllä mutta päivällä sanoo esim. kun autoon laitan vaipan ettei osaa tehdä vaippaan....

      • make

        Eiks toi oo ihan älytöntä, että käskee lastaan kusemaan vaippaansa, jos on kuivaksi oppinut. mitäs sä tykkäät jos äijäs pakottaa sut laittamaan tenan illaks päälle ku lähette johonkin kekkereihin. Olis tosi mieltäylentävää. Mieti nyt vähän!


      • tarja

        vastauksesi minullekkin vai ei,mutta meillä kaksivuotias osaa kyllä ilmoittaa keretessään milloin pissa/kakka tulee,mutta esim. pitkillä automatkoilla laitan sen vaipan koska aina ei voi pysähtyä pissaamaan,sekin on vielä osittain sitä että pissattaa, ei tulekkaan,taas pissattaa....ja sitten kun se tulee niin se tulee just siihen eikä seuraavalle pysäkille.Mutta näinhän hän nyt sitten oppii sitä pidätystä jos ei enää osaa tehdä vaippaan.
        Ja itse en kyllä tosiaankaan minäkään enää täysin vaipattomalle sitä laittaisi.Mieluummin hommaisin sellaisen naamiaisasun että olisi helppo olla sen kanssa.


    • Uncle Sam

      Jenkeissä ollessani hiukan ihmettelin kun Halloween asuisten lasten (kouluikäistenkin) jalkaan laitettiin vaipat. Syynä oli juuri tuo pitkäaikainen 'esiintyminen' ja hankalat riisuutumismahdollisuudet. Sokerina pohjalla myös aikuiset käyttivät vaippoja samaisen juhlan yhteydessä.
      Ensihämmästyksestäni selvittyäni ajattelin, että loppujen lopuksi se on aika järkevää, siihen vaan liittyy niin paljon tunneperäistä. Jenkit tuntuvat olevan tässä mielessä paljon ennakkoluulottomampia kuin me suomalaiset.

      • äippä

        Kyllä meillä lopulta esiintyjä ymmärsi hyvin vaipan käytännöllisyyden.

        Nyt jo yhdet naamiaiset takana. Saa nähdä menevätkö toiset yhtä hyvin. Vaippoja jää kyllä varastoonkin, jos joskus vielä sattuu tarvitsemaan.


      • tenaton

        jenkeissä olen asunut, töitä tehnyt, mutta moisesta vaippa-ilmiöstä olen täysin tietämätön. ruotsalaisesta amelia-lehdestä olen lukenut, että jotkut pervot aikuiset nauttivat vaipasta, lienet siis sitä osastoa??


      • halloween
        tenaton kirjoitti:

        jenkeissä olen asunut, töitä tehnyt, mutta moisesta vaippa-ilmiöstä olen täysin tietämätön. ruotsalaisesta amelia-lehdestä olen lukenut, että jotkut pervot aikuiset nauttivat vaipasta, lienet siis sitä osastoa??

        usko mitä tahdot, ilmeisesti kaikki mikä menee oman pienen näkövinkkelisi ohi, on pervoa. Olen myös nähnyt että vaippoja voidaan käyttää myös aikuisilla. Silloin kun on tarve, siinä ei ole mitään pervoa. Hyvää syksyn jatkoa sullekin ja koeta ostaa seuraavalla kerralla hiukan vähemmän kiristävä pipo.


      • dillee?

        Huomattu on. www.webshots.com ja hakusanaksi diaper


    • 3:n äiti

      Minä laittaisin omalle 5,5 vuotiaalleni vaipan vaikeasti riisuttavan naamiaisasun alle, mutta hänen vajaa 4 vuotiaalle pikkusiskolleen en laittaisi. Tiedän, että esikoisellani lirahtaa välillä housuun, jos ei pääse ajallaan vessaan, mutta kakkonen pidättää vaikka koko päivän, jos ei pääse vessaan.

    • werty1234

      laita ihmeessä

    • asDeW

      Vaipat ovat kyllä käteviä.

      1. Kun tekee jotain sellaista, mitä ei halua keskeyttää. (elokuvissa ystävän kanssa, pitkät jonotukset festareille)
      2. Pitkät automatkat. (aina ei ole huoltoasemaa tarpeeksi lähellä, kun hätä yllättää)
      3. Pukeutuminen, joka saattaa haitata vessassa käyntiä. (olen kuullut jostain ns. urbaanilegendan, että kaikilla avaruusmiehillä [tai naisilla], jotka lähtevät kuukävelylle, pitävät vaippaa kävelyn ajan. :D )

      Kyllä sanoisin, että käytännöllisiä ovat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2200
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1916
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      72
      1590
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1578
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1482
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe