Tietoa Illuminatista

Cutting Edge

Kerromme Teille salatuista asioista, jotka olemme varmistaneet useista eri tietolähteistä, kirjoista, haastatteluista, ym. Koemme tällä hetkellä saatuamme tietää mitä virallisen tiedotuksen, informaation takana on, havaittuamme todelliset tapahtumat, ei ole hyvä ”pitää päätä pensaassa”,vaan katsoa suoraan tosiasioita tosiasioina, jotka tosin voivat järkyttää Teitä. Pyydämme anteeksi etukäteen, mutta emme halua mitään muuta, kuin julkituoda totuutta niin paljon kuin tiedämme esim. vääristellystä ja uudelleenkirjoitetusta historian kulusta. Sanotaanhan, että ”Totuus vapauttaa...”

Todettakoon aluksi, että kun tarkastellaan WTC:n jälkeisiä vuosia on tapahtunut seuraavaa: Kaikki sähköposti(tämäkin), tekstiviestit, puhelinliikenne, myös langaton, on taltioitavissa mm. NSA:n (National security agency, USA), projekti P415:n (Menwith Hill, Englanti) toimesta. Nämä muodostavat yhdessä salaisen Echelon-järjestelmän, joka pystyy tarkkailemaan koko maapallon väestöä 24h/vrk. Myös Vatikaanilla on suuret tietokonejärjestelmät, joihin jatkuvasti kerätään tietoja esim. ei-toivotuista henkilöistä. Brysselissä toimii supertietokone lempinimeltään ”Peto”, jonka Dr. Karl Steinhauser toteaa kirjansa ”EU-huomispäivän super-Neuvostoliitto” lopussa.

Y2K-kriisillä vuosituhannen vaihteessa saatiin Internet-yhteydet maihin, joilla ei vielä sitä ollut. Presidentti Bill Clintonin ”Uudelleen keksitty hallitus (Reinvented Goverment)-nimikkeellä Y2K oli tekosyy tahdistaa elektronisesti kehitysmaatkin tietokoneiden aikakaudelle.

Kun tietyt valvovat tahot toimivat hi-techin kehittyessä edellämainitusti, lopulta kukaan ihminen ei voi tehdä yhtään mitään ilman että joku valvoo sinua, kaikkea sinun tekemisiäsi. Niitä harvoja menetelmiä joita ei voida vielä kontrolloida, on vanha kunnon kirjeposti-järjestelmä. Mutta tähänkin kontrolloijilla on USA:ssa suunnitteilla v.2004 lopuilla ns.äly-postimerkki, jolla voidaan seurata ja tunnistaa ihmisiä jotka lähettävät ja vastaanottavat postia. Viimeistään siinä vaiheessa rutto-kirjeet käyvät tarpeettomiksi ajamaan kaikkea tieto- ja informaatioliikennettä sähköiseksi.

Eli: Tämän sähköisen postimme aluksi tärkeä tieto: Isoveli Valvoo entistä enemmän - kaikkia sähköisiä viestimiä, myös radioaaltoja salaisesti. Terrorisminvastaisen sodan varjolla valvonta on tulossa entistä julkisemmaksi. Kuten olemme nähneet ”taistelu” on leviämässä globaaliseksi. Jatkossa ketä tahansa meistä voidaan pitää potentiaalisena terroristina. Terrorisminvastaisesta sodankäynnistä on tulossa kansakuntien yhteinen ”uhka”, jonka seurauksena kansakunnat lopulta yhdistyvät yhdeksi maailman hallitukseksi YK:n alaisena. Tätä ”lopullista ratkaisua” on kutsuttu UMJ:ksi, Uudeksi Maailman Järjestykseksi (NWO, New World Order). Nykyään se kulkee globalisaation nimellä. Presidentti Tarja Halonen johtaa tällä hetkellä toisen henkilön kanssa ryhmää, joka tutkii,ajaa Globalisaatiota eteenpäin.

Historiankirjat kertovat, että Berliinin valtiopäivätalon tuhopoltto 27.2.1933 tapahtui Adolf Hitlerin määräyksestä. Heti sen jälkeen vaadittiin tiukempaa kontrollia, perustuslakien mukaisten oikeuksien rajoituksia; ”syylliset” oli saatava kiinni antamalla lisää valtaa hallitukselle ja tulevalle diktaattorille. Lakienmuutoksissa ja kansalaisten mielipiteiden muokkauksessa kului kuusi vuotta, kunnes hulluus ja järjetön pahuus oli valmis syöksemään Euroopan sotaan.

Nyt kerromme parhaan tietomme mukaan tahoista jotka ovat näiden samojen salaisten suunnitelmien takana, sekä mihin he todella ovat pyrkineet, nyt pyrkivät.

Olemme perehtyneet illuminaattien [1], jesuiittojen [2] ja vapaamuurarien [2B] raakaan, veriseen tarkoin salattuun historiaan. Heidän lopullinen päämäärä on Uusi Maailmanjärjestys (UMJ), yksi yhteinen maailmanuskonto, jonka Jumala, Jumalat ovat tuntemattomia. Toinen heidän päämääränsä on vähentää ihmiskunnan määrää 2/3-osaa. Heillä on ns. Biodiversiteetti- ohjelma[2C], jolla he ovat alkaneet häätämään asukkaita tietyiltä alueilta pois saattaakseen ne takaisin luonnontilaan. Edellisissä kaikki keinot näyttävät olevan sallittuja [3].

Illuminaatit, ns. valaistuneet, itseänsä rasistisesti muita ihmisiä ylempänä pitävä ryhmä koostuvat 13 lukuisista perheistä [4], joilla on melkein täysi hallintavalta maailmassa:


Astorin perhe A.
Bundyn perhe B.
Collinsin perhe C.
DuPontin perhe D.
Freemanin perhe E.
Kennedyn perhe F..
Lin perhe G.
Onassiksen perhe H.
Rockefellerien perhe I.
Rothschildin perhe [5] J
Russelin perhe K.
Van Duyn perhe L.
Merovengian, Euroopan kuninkaalliset perheet M.
______________________________________
Disneyn perhe N.
Kruppin perhe O.
Mac Donaldsin perhe P.
Reynoldsin perhe Q.
Rothschildin perhe Ranskassa R.
Warburgin perhe, jne..S.

Jesuiitat kouluttivat Adam Weishaupt-nimisen miehen jatkamaan omissa nimissään tavoitteitaan, periaatteitaan illuminismin nimellä. Illuminaatti-järjestön hän perusti 1776. Sen jälkeen Paroni von Knigge vei 1778 illuminaattien opit vapaamuurariuden johtoon. Siitä lähtien nykypäivään asti näiden kolmen salaseuran/järjestön aktiivisina alaisina ovat perustamisestaan lähtien toimineet[6] Bilderbergiläiset, Trilateraalinen komissio, CFR, IMF,WHO, NSA, KGB, CIA…Lista on pitkä, järjestöjä on lukematon määrä, ja myös YK on mukana.

Mikä pahinta ja ovelinta systeemissä on: Järjestöjen alimpien tasojen jäsenet eivät tiedä ylimpien johtotasojen salatuista päämääristä UMJ:n luomiseksi.

Illuminaattien toimintatapa on mafioiden kaltainen: he eivät luota kehenkään ulkopuoliseen; vain perheenjäsenet, lähisukulaiset otetaan, pysyvät mukana perheissä [7].

Illuminaattien perheiden kasvatus- ja opetusmetodit perustuvat jo syntymästä saakka henkiseen ja psykologiseen pahoinpitelyyn, aivopesuun, mielenkontrollointiin, mielenhajoittamiseen. Näiden kanssa erilaiset perversiot muokkaavat heidän lapsistaan täysin ei- rakastavan ihmisraukan. Koska lapsille kasvaa kuitenkin vahvat verisiteet vanhempiinsa, sukuunsa niin vaikka he yrittävät katkaista välit, paeta, he poikkeuksetta palaavat perheisiinsä [8].

Entinen illuminaatti Cisco Wheeler pääsi vapaaksi perheestään. Hänen oma isänsä raiskasi hänet, kun hän oli vain muutaman vuoden ikäinen. Tämä on yksi illuminaattien menetelmä aloittaa ihmismielen pirstominen moneen eri persoonaan(multi-person, MK-ultraprojekti). Kun uhri kasvaa, hänelle kasvaa samalla monta eri koulittua ”persoonaa”, joista tarvittava saadaan esille esim. tietyllä avainsanalla, koodilla, musiikilla, kuvan näkemisellä, tms. Tällöin ”persoona” aktivoituu, ja uhri suorittaa esim. jonkin sovitun rikoksen. Tämän jälkeen esilläoleva persoona hävitetään tietoisesta, jolloin uhri ei enää muista mitään missä on ollut mukana[8B] (Cisco Wheeler Fritz Springmeierin haastateltavana, engl.).

Se mitä Illuminaatit kirjaimellisesti palvovat, on raha. Mikään muu ei ole heille tärkeämpää kuin mammonan kerääminen keinolla millä hyvänsä. Ja kun heillä on suurin osa maailman rahavarannoista käytössään, se tarkoittaa tietenkin sitä että heillä on valta päättää mitä tahansa, sodista lähtien, niiden alkamis-ja loppumisajat jne. Viimeisimpänä järjestettynä sota-esimerkkinä voimme mainita USA:n ja Irakin välisen sodan.

Jesuiittajärjestön loi Ignatius Loyola 1500-luvulla [2]. Jesuiitat, kuten illuminaatit ja vapaamuurarit toimivat aktiivisesti tänä päivänä Uuden Maailmanjärjestyksen(NWO, New World Order ) luomiseksi. Jesuiittoja johtaa ns. Musta Paavi, jolla on todellinen valta Vatikaanin ja Paavin selän takana [9]. Count Hans Klovenbach niminen mies on nykyään MP [2].

Jesuiitat eivät mene koskaan naimisiin eivätkä pidä naisia. Tähän perustuu heidän voimansa: he palvovat kurinalaisesti vain Mustaa Paavia, ja voivat lähteä sinne minne heidät käsketään. Seurauksena ovat kauhistuttavat perversiot, joita voi verrata katolisten pappien ja piispojen insestipaljastuksiin, ym. On tilastollinen tosiasia että n. 85% Jesuiitoista tarvitsee säännöllistä terapiassa käyntiä ja lääkitystä.

Vapaamuurarien perustajana voidaan sanoa olevan kuningas Salomon. Kun Salomo nai Faaraon tyttären, hän rakensi Asthorethille ja Molokille alttarin ja otti tällöin kuusisakaraisen tähden, heksagrammin sinetiksensä. Tällöin Salomo laittoi myös perustan käsityölle, joka myöhemmin on tunnettu vapaamuurariutena. 33. asteen vapaamuurari Albert C. Mackey kirjoittaa illuminaateista kirjassaan Vapaamuurariuden tietosanakirja(s.405) seuraavaa: ”Antaakseen illuminaatti-veljeskunnalle enemmän vaikutusvaltaa Weishaupt yhdisti sen vapaamuurarilaitokseen, jonka opetuksen ja salaisten käytäntöjen mukaan se muodostettiin.” Tämän jälkeen Paroni von Knigge vei 1778 illuminaattien opit vapaamuurarien johtoon. Illuminaattien johtaja Giuseppe Mazzini ehdotti 22.1.1870 kirjeessä vm:n johtaja Albert Pikelle ”Ylintä riittiä”, joka muodostaisi kansainvälisen vapaamuurarillisen keskuksen, joka on mahtava, koska sen johto on tuntematon. Albert Pike laati 14.7.1889 ohjeet vapaamuurarien 23 ylimmälle neuvostolle kirjoittaen esim:”Meidän täytyy sanoa suurelle yleisölle:

Me palvomme Jumalaa, mutta se on Jumala, jota palvotaan ilman taikauskoa. Teille, riippumattomat suurmestarit(illuminaatit, jesuiitat, vapaamuurarit), sanomme tämän että voitte toistaa sen 32., 31., 30. asteen veljille: vapaamuurariuden uskonnon tulee pitäytyä, koskien kaikkia jäseniä aina korkeimpiin asteisiin saakka, Luciferin opin puhtaudessa.

Tästä lähtien vapaamuurarien ylin johto on toiminut yhdessä illuminaattien, jesuiittojen kanssa veljeskuntien alempien tasojen tietämättä ylimpien tasojen hirvittävistä todellisista päämääristä.

Illuminaattien, jesuiittojen, vapaamuurarien(UMJ-kolmikon) voidaan sanoa olevan melkein kaikkien [10] sotien [11A], vallankumousten [11B], attentaattien [11C] takana 1700-luvulta nykypäivään saakka. He valmistelevat kuumeisesti myös III maailmansotaa [12]. Itse asiassa voitaisiin sanoa faktiona, että maailmansota on jo alkanut, ja sitä levitetään terrorisminvastaisen sodan varjolla lopulta kaikkialle. WTC:n tuhoaminen oli ”kolmikon” järjestämä alkusoitto sodalle [12B].

He kouluttavat salamurhaajat ja vakoojat aivopesulla, mielenkontrollilla, siruistutuksilla aivoihin, ELF-aalloilla [13], sekä muilla tekniikoilla, joista useat perustuvat keksijä tiedemies Nikola Teslan salattuun tuotantoon.

Virologit loivat AIDS-viruksen kolmikon tilaustyönä NCI:n laboratorioissa Fort Detrickissä Marylandissa(USA), jota WHO edelleen levitti ”rokotteena” Afrikassa, ym. Illuminaatit pyrkivät estämään väestön kasvun keinolla millä hyvänsä. Dr. Wolf Szmuness on yksi AIDS:n suunnittelijoista. Illuminaatti Dr. Aurelio Peccei taasen laittoi AIDS:n levityksen alulle. SARS on heidän laboratorio-luomuksensa, josta heillä on kehitteillä seuraavaksi supervirus: influenssan tapaan leviävä Leukemia-virus. Esim. NSA:n(National Security Agency, USA) pelkästään voidaan sanoa olevan kaikkien nykyisten sairauksien kehittäjä.

Yleisesti ottaen UMJ-kolmikon hitaan salakavalaa toimintatapaa populaation vähentämiseksi, ym. voidaan sanoa käärmemäisen tehokkaaksi: ensin he luovat ongelman(luonnonkatastrofit, maanjäristykset, sisällissodat, erilaiset oudot (hitaasti tappavat)sairaudet, virukset, jne… lista on jälleen loputon). Sen jälkeen he itse tulevat ratkaisemaan ongelman ollen suuren julkisen yleisön, ihmiskunnan edessä ”virallisia pelastajia ja mahtavia sankareita”. Edellinen pohjautuu Hegelin Teesi-Antiteesi-Synteesi filosofiaan.

Jugoslavialainen keksijä Nikola Tesla on eittämättä viisaampi tiedemies kuin Einstein. Tesla kehitti vuosisadan vaihteessa laitteen jolla voi muokata säätä millä tavalla vain. Illuminaatti D.Rockefeller varasti Teslan keksinnön. Tämän jälkeen USA, NL, Kiina Ranska, Israel ovat harjoitelleet ja toisen maailmansodan jälkeen ”sotineet” toisiansa vastaan, sekä tehneet tuhoja ympäri maailman Teslan sääkoneilla, jotka on suunniteltu UMJ:n Biodiversiteettiohjelman mukaisesti- ja maanjäristykset, hirmumyrskyt, ym ”luonnonkatastrofit” jatkuvat edelleen kiihtyvällä tahdilla etukäteen sovituissa paikoissa. Ilmeisesti myös viimeisimmät New Yorkin, Helsingin, Lontoon, Kööpenhaminan, Etelä-Ruotsin, Italian sähkökatkos-pimennykset järjestettiin Teslan tekniikalla. Kaikki nämä maat tukivat USA:n hyökkäystä Irakiin. Venäjä, joka on pidemmällä Teslan tekniikoissa, kokeili pimennyksiä tarkoituksella näihin maihin [13B].

Muita Teslan keksintöjä sekä niiden sovelluksia ovat esim. HAARP, Teslan kupoli [14], lentävä lautanen ja sen rakennusohjeet [15], ”tikka” [16].

Mitä ilmeisimmin Teslan visusti salatuin UFO-teknologia tulee näyttelemään lopun aikoina suurta osaa UMJ:n suunnitelmissa New-Age-Anti-Kristuksen esilletuomisessa.

Nikola Tesla halusi antaa keksintönsä ihmiskunnalle lentävästä lautasesta, sääaseesta, ja aikoi paljastaa ne Geneven sopimuksen yhteydessä toisen MS:n lopettamiseksi. Hän oli hyvä mies.

Kokonaiskuvaa UMJ:n suunnittelijoista on hyvin vaikea tuoda uskottavasti esille, sillä KAIKKI asianosaiset toimivat salassa ja suurimmat, tärkeimmät tiedotusvälineet ovat heidän hallussaan [17] ollen pelkkiä sätkynukkeja, joiden naruista UMJ johtajat vetelevät. Voidaan sanoa että suurin osa maailman tiedotusvälineistä on ohjattu ja käsketty antamaan vääristeltyä, paisuteltua tai suoraan valheellista tietoa ihmisille. Tiedotusvälineet kertovat kyllä oikein maailman tapahtumista, mutta ne eivät missään nimessä saa kertoa, mitkä ovat tapahtumien todelliset syyt ja seuraukset [18]. Kertomamme salainen ylin johto haluaa tehdä ihmisistä saippuakuplasarjojen ja kaiken turruttavan infopaljouden avulla karjalaumaa joka ei osaa enää ajatella omilla aivoillaan. Suurta osaa kansasta jymäytetään, aivopestään, valmistellaan kuin Starship shooters-elokuvassa ”Kansalaiseksi”, josta tehdään pelkkää aivotonta vihollisenruokaa. Truman-showssa tai Wag the dogissa taasen näytetään, mitä peliä kulissien takana todellisuudessa käydään(sopivat elokuvat tähän yhteyteen, suosittelemme…)

8

1098

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ljjkggjj

      Oletko sekoittanut oikean elämän ja DaVinchi-koodin maailman keskenään?

    • SiriusB

      Ja pyörittää koko maailmaa, valitettavasti.

      Nikolai Tesla oli eittämättä lahjakas tiedemies, joka saattoi vain todeta että hänen vilpittömät ihmiskunnan hyödyksi kehittämänsä keksinnöt varastettiin.

      Näin on käynyt aikaisemminkin. Robert Oppenheimer sai todeta aivan samaa.

      Einstein oli paitsi älykäs, myös (kaukaa) viisas tiedemies. Hän ymmärsi jo tämän vuosisadan alussa asioita, joista nykytiedemiehillä ei ole pienintäkään käsitystä. Huomattuaan taistelevansa tuulimyllyjä vastaan, Einstein päätti vaieta.

      Virustehtailu (AIDS ja SARS) ja "terroristipelottelu" ovat vain pieni jäävuoren huippu tämän joukon suunnitelmista.

    • >>>Itse asiassa voitaisiin sanoa faktiona, että maailmansota on jo alkanut, ja sitä levitetään terrorisminvastaisen sodan varjolla lopulta kaikkialle.

      Heheh, jopahan oli pitkä tarina. On muuten hyvä muistaa, että kyse tuossa lainatussa kohdassa ja koko tarinassakin on NIMENOMAAN faktiosta, eli osa fiktiota (mielikuvitusta) ja osa faktaa (tosiasioita), ja kun ne pannaan yhteen niin saadaan faktio. Tämähän ei kerro tietenkään siitä, KUINKA PALJON siitä on faktaa ja kuinka paljon fiktiota.

      En usko ollenkaan siihen, että joku harrastelija ja internetsivuston ylläpitäjä olisi saanut 100% luotettavasti selville Illuminatin salaiset kujeet. Sittenhän ne eivät olisi mitään salaisuuksia. Kyse on siitä, että on jouduttu kehittämään teoria ja ARVAILEMAAN asioita tiettyjen todellisten löydöksien perusteella. Arvailuissa on kuitenkin helposti fiktiota suuri osa, mutta toisaalta: on niissä sitten faktaakin osa. Siispä kyse on nimenomaan faktiosta.

      Tuosta Nikola Teslasta olenkin aikonut kirjoittaa jo jonkun aikaa. Kyseessä on mielestäni hyvin mielenkiintoinen juttu.
      Erittäin hyvä sivu Teslasta linkkeineen löytyy:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla

      Teslan väitetään mm. aiheuttaneen maanjäristyksen keksimällään koneella vuonna 1887. Maanjäristyksiä aiheuttava laite kuulostaa kyllä aika utopistiselta, ainakin kun katsoo sitä, miltä laitteen oletetaan näyttävän (kts. http://members.tripod.com/~Glove_r/Tesla.html )

      Toiset liittävät Teslan koneineen taas mm. Tunguskan räjähdykseen 1908 (kts. http://www.viewzone.com/tesla.html ). Joka tapauksessa näyttää siltä, että Teslalla on useita merkittäviä patentteja, mutta sen lisäksi monet hänen keksinnöistään ovat siirtyneet toisten nimiin erittäin halvalla tai jopa ilmaiseksi.

    • Heh heh

      "Disneyn perhe N."

      Onko siis kyseessä sama firma joka tekee piirrettyjä yms.?

      Olenkin jo pitempään epäillyt että disney kuuluu illuminatiin ja lastenelokuvat ovat ovelasti naamioitua propagandaa... Kohta nasakin joutuu myöntämään että leijonakuningas ei olekkaan fiktiivinen tuotos, vaan galaktisen liiton kuvaama dokumentti planeetalta X.

    • Ilahtunut lukija

      Parasta salaliitoteariapaskaa mitä olen lukenut pitkään aikaan. Luin kahdesti kun en vedet silmissä voinut olla varma lukiko siinä todella noin! Kiitos, pelastit päiväni!

    • fsafgga

      Uskon

    • vehkeilijät kiinni

      Stalinin ajan Neuvostoliitossakin toimi "lääkärimafia", ainakin Stalinin mielestä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      138
      10080
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2924
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      188
      2727
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1546
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe