Jalkafetissi

Feetlover

Minulla on jalkafetissi. Kiihotun kun näen naisen paljaat varpaat ja jalkapohjan. Jos kynnet ovat lakatut niin vielä parempi. Tykkään nuolla ja imeä varpaita ja nuolla jalkapohjia. Olen päässyt vasta yhden naisen varpaita nuolemaan. Olisiko täällä naisia, jotka nauttivat ja tykkäävät kun näin tehdään? ;)

33

4791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seo kivaa

      Itsellä onkin täysin avoin tyttöystävä kaikkiin juttuihin ja antaa nuolla varpaita ja jalkoja. Tosin ei anna nuolla hikisiä jalkoja josta itse tykkäisin. Välillä tosin "vahingossa" lipaisen likaisia jalkoja.

    • Giguli1

      Olen vasta aikuisemmalla iällä huomannut kiintymykseni jalkoihin. Nykyään kiihotun todella paljon jos näen kauniit jalat. Kesällä aavistuksen kiusallista, kun näkee paljaita jalkoja jatkuvasti. Hankalaa jos rupeaa esim terassilla ottamaan eteen. Ja se suoraan sanoen harmittaa, jos leikkimässä pimun kanssa aikuisten leikkejä, ja hänellä ei ole oikein kauniit tai hoidetut jalat. On aivan sairaan kiihottavaa leikkiä jaloilla:) öljyä tai liukkaria ja hieroskelua. Nuoleskella jalkoja ja siitä pikkuhiljaa nuolemaan pillua ( josta myös pidän paljon) Sitten työntämään sisään ja samalla varpaat suuhun.

    • feetlove

      Mä oon huomannu kiihottuvani tosi paljon jos naienen työntää jalan syvälle kurkkuun. Alistaa jaloillaan, ja jos nylonit päällä niin vielä kiihottavampaa. Upeaa myös tuntea sukkisjalat rinnat ja kasvojen päällä.

      • Toe jam

        Kyllä sukkiiin tarttuu ihania tuoksuferomoneja
        Ah


    • samoja fetissejä

      Jalkafetissi on "sukua" saapasfetissille ja kenkäfetissille. Saapas- ja kenkäfetissityypillä jalkineita riittää...tykkään sellaisista naisista. Jalkineethan koskettavat koko ajan käyttäjänsä jalkoja.

    • fuut

      Jalkafetissi myös täällä. Kun näen naisen paljaat varpaat tai jalkapohjat niin välittömästi viisari värähtää ;) Olisi mahtavaa imeskellä naisen varpaita ja haistella/nuolla jalkapohjia, en vaan oo kehdannut tätä rouvalleni ehdottaa :/ Pari kertaa oon tosin vaivihkaa seksin lomassa jalkoja nuollaissut ja gutaa on tehnyt! Pari kertaa oon myös naiseltani saanut jaloilla hyväilyä mulkulle ja varsin eetvarttia sekin tekkee.

    • halvathuvit

      Ajatella miten helppoa naisen on ilahduttaa jalkafettari miestä. Olin kerran muijan kanssa junassa matkalla baarista kotiin. Muija otti kengät pois ja nosti paljaat jalkansa syliini. Mulla seisoi välittömästi. Sivullisista näytti siltä että nainen vain lepuutti jalkojaan miehensä sylissä kun tosiasiassa mulla oli mahtava stondis kiimaliman valuessa kullista.

      • rohkeesti-vaan-

        Tälläistä mekin rouvani kanssa joskus harrastetaan. Rouvani tietää mieltymykseni jalkoihin, joten hän joskus härnää milloin missäkin nostamalla jalkansa syliini tai istuu niin, että jalkapohjat ovat näkökentässäni. Joskus paljaat ja joskus ohuilla sukkiksilla verhoiltuna. Uskomattoman kiihottavaa ja etenkin jos tiedän tai näen hänen jalkapohjiensa olevan hikiset, housuissa kovettuu välittömästi. Näin esimerkiksi jollain lomareissulla päivän kävelyn jälkeen. Homma klaarataan niin, että myöhemmin pääsen hikisiä varpaita haistelemaan ja maistelemaan :)

        "Fuut" nimimerkille sanoisin, että ota asia vaikka kiertelemällä puheeksi, älä pidä kynttilää vakan alla! Itse panttasin asiaa vaimolleni turhan pitkään, mutta kerran ravintolaillan jälkeen uskalsin pienessä pätkässä kertoa mieltymyksestäni ja voi pojat mikä jalkafettarin taivas sen jälkeen aukesi. Vaimoni innostui heti ja ymmärtämys kohdallaan. Tämän jälkeen hikisiä työjalkapohjia ja sukkia haisteltavaksi niin että kalu on välillä kipeenä.


    • hosefeet

      Seurustelumme alkuvaiheessa kerroin silloiselle tyttöystävälle(nykyinen vaimo) kiihottuvani suunnattomasti hänen työsukkisten ja -kenkien haistelusta. Hän työskenteli silloin ravintolassa tarjoilijana, joten hikisistä mustista sukkahousuista ei ollut pulaa. Silloinen työnantaja kun vaati tarjoilijoita käyttämään työssään nimenomaan mustia sukkahousuja. Kun hän oli yöllä saapunut töistä, ja minä taas aamulla lähdössä jouduin usein(joka aamu) nuuskimaan hikiset sukkikset samalla runkaten spermat ulos munasta. Usein työnsin munan aivan sukkiksen kärkiosaan ja runkatessa haistelin toisen jalan kärkiosaa samalla ihaillen kärkivahvikkeen läpi paistavaa terskaa. Spermasatsi sotki sukkikset joten ilomielin pesin ne käsipyykillä muna tietty pystyssä.
      Nykyään vaimoni pitää kotioloissa sukkikset hikiseksi, ja pyytää minua haistelemaan löytyykö aromeja riittävästi. Haistelu usein johtaa panokuvioon jossa esileikkinä vaimo imee munaani ja leikittelee paisuneella terskalla, kun haistelen ja imeskelen hikisiä sukkisvarpaita. Esileikin päätteeksi on mahtava tunne kun juuri ennen sperman syöksymistä vaimon pilluun, imaista hikiset sukkisvarpaat suuhun ja nautiskella suolaisesta mausta ja hikiaromista. Halpaa huvia josta molemmat nauttivat.

    • mies2049

      Minä puolestani kiihotun kun saan suudella naisen sievää ojennettua nilkkaa, joka on verhottu nailonsukkaan ja korkokenkiin. Se on samalla alistumista naisen seksuaaliseen valtaan.

      • mies4049

        On kuulemma yleistä. Joka kolmannella miehellä on tällaisia fantasioita. Se on tutun psykologin mukaan vielä yleisempää anglosaksisissa maissa (Englanti,USA).


      • mies2049
        mies4049 kirjoitti:

        On kuulemma yleistä. Joka kolmannella miehellä on tällaisia fantasioita. Se on tutun psykologin mukaan vielä yleisempää anglosaksisissa maissa (Englanti,USA).

        Mutta mitä mieltä naiset ovat? Tunteeko nainen ylemmyyttä tästä?


    • telewelli

      Joo kiihottaa kovastikin! Oman rouvan kans se ei onnistu. Muuta oon käynny lady Evan tykönä. Vähän se maksaa, mutta hyvästä kannattaa maksaakin! Hyvin hoideut varpaat!!! Nams!!!

    • jalkafani

      Liukkaria ja kyrvän liuttaminen jalkapohjien väliin.........Nainen / jalat liikkuu hitaasti ylös/alas .....Kohta lentää lasti.... PARASTA !!!!

    • Keri5

      Tykkään parhaista jaloista

    • Keri5

      Kiihotun, kun varpaitani imetään tai hieron paljaille jaloilla kasvoja

      • Anonyymi

        Saanko nuolla sun varpaita?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Toimin mallina jalkafetissi-videoilla. Minut löytää mm. Facebookissa ja IG:ssä nimellä Goddess Feetnix 😊

    • Anonyymi

      Tere!Mä olen luullut että olen hyvin outo kun tykkään varsinkin ihanan pulleista varpaista ja jalkapohjista,haluan hieroa,imeä,näykkiä ja jopa purrakin varpaita ja aikoinaan vuosina 2007 -2008 tapasin naisen joka ymmärs mun juttua ja kun pureskeli mun varpaita ni laukesin tunnin aikana 4 kertaa,en varmaan ikinä tulemaan kokemaan mitään vastaavaa mutta odotan ihmettä!

    • Anonyymi

      Mulla on jalkafetissi. Tyttöystävän olisi helppo ilahduttaa mua. Tämän tarvitsisi kuin ottaa kotiin tullessa sukat pois.

    • Anonyymi

      Minäkin kiihotun suunnattomasti niin paljaista kuin sukkahousujen verhoamista punakyntisistä varpaista, jalkapöydästä verisuonineen, sääristä ja pohkeista. Pari kertaa olen nuollut ja imenyt vaimon varpaita ja oli kuti herkässä sen jälkeen. Haaveeni olisi päästä nuolemaan anopin jalkoja, hänellä on todella kauniit jalat. Anoppi kärsii hieman sukkahousuissa hikoilevista jaloista, mutta silti voisin imeä hänen varpaita sukkahousujen läpi. Olisi varmaan upeat hajut ja maut, jos olisivat olleet koko päivän jalassa.

    • Anonyymi

      Instagramissa @kauniit.jalat nimimerkki toteuttaa toiveita 😍 Ostin sukat ja videon ja suosittelen ❤️

    • Anonyymi

      Onks täällä muita teinipoikia (bi tai homoja), joilla on jalkafetissi? Iältään tyyliin 08-04?
      Ite oon 05 ja Suomest ei tunnu löytyvän ketäää. Tuntuu kovin yleinen fetissi olevan Saksassa🤔

      • Anonyymi

        on


    • Anonyymi

      Nuoren naisen jalkakuvia myynnissä, Kik 1sabella123. Viestiä vaan rohkeasti tulemaan. ;)

    • Anonyymi

      Täällä yksi jalkafettari. Kun on nähnyt paljasjalkaisia naisia joilla on pitkät ja kapeat jalat. Tuntuu kuin näillä naisilla jalkaterissä ja varpaissa olisi enemmän niveliä tai liikkuvammat nivelet. Tuntuu kuin varpaatkin taipuisivat kävellessä enemmän.

    • Minä taas ihailen kauniit jalat,reidet sääreet ja kapeat kauniit polvet!Minä pidän pitkät kapeat jalat!

    • Anonyymi

      H­­­ei! Ku­ts­­­um­­­me sinu­­t kä­ym­ään u­­ude­­ss­­a cha­­tissa! Mei­­­tä on yl­­i mil­joona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/K9o4X6

    • Olisiko Pohjois-Savossa ihanaa naista, joka haluaisi varpaiden ( nätit, hoidetut ) hyväilyä ?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 36 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe