Susi pelko....

Autoa pelkäävä.

Susi pelko on aivan turhaa hysteeriä,lapset pannaan suurempaan vaaraan kun heitä kuljetetaan autoilla kouluun. Autot tappaa lapsia ja aikuisia päivittäin susi ei.Mieluummin auto hysteeri kuin susi.Ajatelkaa vähä.

10

221

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kauhia amatzon

   Mulla on ainakin kauhia poliisifobia ja tummukammo!

  • kuollut koirasusi pa

   Toivottavasti sinulla ei ole lapsia, eikä tulisi olemaankaan, kun et ymmärrä lapsen pelkoa. Jos lapsi pelkää, kukaan lastaan rakastava vanhempi ei pakota häntä kulkemaan yksin kävellen kouluun. Ei siinä auta kertoa, ettei susi mitään tee.
   En itsekkään usko suden käyvän ihmisen kimppuun. Mutta nyt ei olekkaan kyse susista, vaan koirasusista, joita Rktl ja kumppanit häkkiautoillaan tuovat maakuntiin. Johan Ilpo Kojola kirjoitti lehdessä, että perhoon jäi kymmenien sekasikiöiden lauma -90 luvulla. Nämä ne riehuu nyt Toholammilla.
   Pyydetään Perhosta ja Halsualta virka-apua, jos viranomaiset ei saa mitään aikaiseksi.

   • Autoa pelkäävä.

    Lapsi ei osaa pelätä jos vanhemmat ei pelota ja luo hysteriaa.


  • Rohkeat perholaiset

   Eipä ole yksikään kirjoittaja tässä ketjussa vielä kertonut, mitä vahinkoja sudet ovat Perhossa aiheuttaneet, kun niitä pitää jahdata kyläkunnittain ja ympäri vuoden.

   On kerrottu susien aiheuttamien vahinkojen korvaushakemuksistakin, mutta taitavat olla samaa nollaluokkaa perholaisten ammuskelijoitten rohkeuden kanssa. Helppohan se on moottoriajoneuvoilla metsästää ja tappaa jokainen metsän elukka, niin hirvet, sudet kuin oravatkin.

   Ja sama sukulaismafia suojelee omiaan ja hyräilee pakastimiensa takana...

  • PETO TAPPAA!½!!

   ÄLÄ NYT!!!

   • dkw

    Sykäräisten tilanne tälle vuodelle Liikenne - Sudet 6-0


  • Kysyn vaan

   Jos susi ei tapa, niin millä se sitten elää? Ja eikö pelko aiheuta mitään vaaraa?

  • Autoa pelkäävä.

   Autot tappaa vaikka vain syövät pensaa ja tiisseliä.Sujet olis kuollu näläkään jos ihmislihalla eläisi.

  • gyselijä

   Missäs se auto tosiaan tappoi rannalla olijan karatessaan haikiiristä?

  • kullannuppuja

   OHOO, mitäs nyt?

   Susi kävi kiinni seitsemänvuotiaan pojan käteen tiistaina puolilta päivin Ähtärin eläinpuistossa. Poika oli ollut tapahtuma-aikaan perheensä kanssa susitarhan luona.

   Tällä hetkellä vielä selvittämättömistä syistä poika oli päässyt susitarhan verkkoaidan viereen, jolloin tarhassa ollut susi oli tarttunut pojan käteen kiinni vetäen käden aidan läpi susitarhan puolelle. Tuolloin aitauksessa ollut toinen susi oli tarttunut pojan käsivarteen kiinni. Paikalla olleet henkilöt olivat saaneet irrotettua sudet irti pojan kädestä.

   Tapahtumassa loukkaantunut poika on toimitettu jatkohoitoon Tampereen yliopistolliseen keskussairaalaan. Kädessä olevat vammat ovat poliisin mukaan vakavia.

   Aamulehti

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   333
   3850
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   2275
  3. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   263
   2234
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   105
   1749
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1226
  6. Miksi tapasinkaan sinua

   Olen tavattoman harmissani, kun koskaan törmäsin sinuun. Olisi paljon parempi, ettemme olisi koskaan nähneetkään toisiamme.
   Ikävä
   36
   920
  7. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   57
   870
  8. Oot leuhka

   ja ihan s***anan itteäs täynnä. En kyllä millään ymmärrä miksi. Oli ihan jees olo siihen asti taas että sun omahyväisen naaman näin. Kukaan toinen he
   Tunteet
   89
   856
  Aihe