Kävipä köpelösti, kun hätäisesti jossain vaiheessa olin vahingossa täpännyt Don't show this any more (tai miten se englanniksi sitten menikään) kohdassa, jossa valitaan tallennetaanko kuvaan tehdyt muutokset vai ei. Eli nyt aina tallennetaan, enkä pääse käyttämään cancel-vaihtoehtoa.
Mistähän saisi palautettua kyseisen kysymysruudun, eli kysytään aina kun kuvaa on muokattu ja siirrytään seuraavaan kuvaan, tallentaanko edelliseen kuvaan tehdyt muutokset? Osaako joku ystävällisesti neuvoa...
Mistähän saisi palautettua kyseisen kysymysruudun, eli kysytään aina kun kuvaa on muokattu ja siirrytään seuraavaan kuvaan, tallentaanko edelliseen kuvaan tehdyt muutokset? Osaako joku ystävällisesti neuvoa...
Vastaukset 3
Vanhimmat
Onko ainoa vaihtoehto poistaa nykyinen asennus ja asentaa uudelleen? Eli pitäisi sitten kaikki kuvat, jotka haluaa pitää, tallentaa jonnekin muualle. Armoton karsiminen sitten tiedossa!
Eti valikoista kohtaa "Palauta asetukset" tai vastaava, jos ei löydy niin ei maha mitää.
Kiitos. Löysin tämän just. Eli Edit - Options ja siellä Reset "don't show..."
Kyl mä nyt olen onnellinen :)