Miksei kukaan osaa kurittaa?

blondie12

Mitenhän mä tän alottaisin.. Noh vaikka siitä et niin kauan kun muistan olleeni seksuaalisesti aktiivinen, BDSM maailma on ollu lähellä sydäntä. Oon joutunu pettymään kun oon huomannu, et läheskään kaikki miehet ei oo samalla aaltopituudella. Muutamia tapaamisia tän aiheen merkeissä on tullu koettua, nekin pettymyksiä, koska nää miehet on halunnu vaan päästä köyrimään nuorempaa eikä niillä oo suurista puheista huolimatta tuntunu olevan minkäänlaista tietoa tai kiinnostusta alistamiseen.. Mä oikeasti kaipaan sitä et saisin piiskaa, sitä, että mua alistettais (opetettais siinä) rangaistais, ja et saisin tuntee kipua. Miksei kukaan osaa tuottaa sitä? Ei mitenkään sairaalla tavalla, vaan just sillä ihanalla tavalla.. Niin et anelisin armoa. En kaipaa jeesustelua siitä et miks olin niin tyhmä et suostuin noihin tapaamisiin, tiesin kyllä et mikä niillä miehillä oli mielessä. Vanhemmat miehet on houkutellu aina mut ne vaan ei vastannu sitä mitä odotin. Eikö maailmassa oo oikeesti ainuttakaan miestä, joka nauttis ihan vaan siitä että saa alistaa? Sellasta jonka korville ois hunajaa kuulla miten nuori nainen anelee armoa (ihanku sitä oikeesti haluais) siinätoivossa et seki ois rangaistava teko, ja odottais vaan kahlittuna seuraavia piiskan iskuja.

28

4880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sub1994

      Älä! Täälläkin huutelee yks neito joka olis kunnon piiskausta vailla, mutta miten naurettavaa on kun kenenkään miehen luonne ei tunnu antavan periks siihen että kunnolla nöyryyttäis? En mä mitään kevyttä läpsyttelyy tahdo, vaan sitä että meikit sotkeutuu kyynelistä.
      Mutta kysymys, mitä kautta oot ettiny näitä tapaamisia, mäkin kun yritän kovasti tähän maailmaan päästä!

      • Tre-40

        Siis kyllähän tuollaisia parikymppisiä neitokaisia olisi todella kiva päästä "opettamaan" tavoille, että miten sitä miestä oikein palvellaankaan ja hänen nautinnostaan pidetään huolta...

        Opettamaan ns. panopuuksi joka on aina valmis... pyllistää heti kun käsketään, ottaa suihin kun lukee Aamulehteä ja kaikkea muuta kivaa ja nautinnollista...

        Totta kait nartunkin nautinnosta pidetään huolta, mutta hänhän saakin osan omasta nautinnostaan jo siitä, kun näkee miten miehensä nauttii...


      • PQ1

        Mä voisin ottaa sut orjaks ja kouluttaa kunnolla.Mulla ei niin tärkeetä oma tyydytys,vaan se et saa toisen nauttimaan.


    • tauno m.

      Herrasmies 54v piiskaa luottamuksella pks. 179/64

    • Kyllä kyyneleet järjestyy

    • Sub1994, kiva löytää joku jolla on sama ongelma! Täältä kautta mä niitä tapaamisia oon sopinu, usko tai älä.. Yhden ainoan, joka osoittautui parhaaks kokemukseks ikinä solmin toista kautta, mutta se on luottamuksellista tietoa joten en voi siitä sen enempää kertoa.. Mäkään en mitään kevyttä läpsyttelyä kaipaa.. Tuntuu että suurin osa on täällä vaan seksin perässä ilman, et ne tajuais ite asiasta mitään.. Alistaminenhan on paljon muutakin. Haluisin päästä siihen mielentilaan kunnolla ja kokee oikeesti sen tunteen kun sais päästää omasta tahdosta irti ja luovuttaa itsensä toisen käsiin.. Ja nauttia piiskasta. Tai sit ihan vaan olla sidottuna johonkin epämiellyttävään asentoon ja viettää siinä hetki tai pari.

      • Tre-40

        Niimpä, kuten Apulantakin sen sanoo:

        Kivusta nautintoon on matkaa
        Pelottavan vähän - jos edes sitäkään


      • Alffamaster

        Alistuminen on pitkä prosessi oletkohan valmis siihen?
        Tiedän mitenköhän saat kivusta nautinnon ja nöyryytyksestä myös. Kerro millainen olet ja oletkohan vakavissasi.


      • Mies44

        oon vähän päälle 40 mies.voisin kyl alistaa sua. miten yhteyttä


    • Juuri näin.. valitettavan usein miehet luulee et alistaminen tarkottaa sitä et vaan pannaan "väkisin", vaikka se on niin paljon kaikkea muutakin..

      • Tre-40

        Kuuluuhan tähän alistamiseen tuo "väkisin" paneminen, esim. suuhun nussiminen mulkun täydellä mitalla niin että narttu saa miltei yökkäysrefleksin, mutta senkin kunnon narttu oppii hallitsemaan ettei se niin helposti tule... sen verran kuitenkin, että se saa meikit sotkeutumaan kyynelistä...

        Mutta siis paljon muutakin...

        Mistähän sitä tuollaisen blondie12 ja sub1994 kaltaisen sopivan nartun löytäisikään...? ;)


      • himottaakojo

        Lähempää kuin arvaatkaan vink vink vink...:)


      • Tre-40
        himottaakojo kirjoitti:

        Lähempää kuin arvaatkaan vink vink vink...:)

        Olikos tää tarkoitettu mulle...? :-)


    • sub4

      niin oon itte samassa tilanteessa haluaisin turun seudulta oikeeta miestä joka ei kyselisi joka lyönnin jälkeen löinkö liian lujaa tai en kai vaan satuttanut koska just sitä haluan

      • Alffamaster

        Moro kerropa itsestäsi. Täällä on 43v Master jokaista ottaa sinut monipuolisesti alistukseensa.


    • Master 15v

      Mä voin tulla kurittamaan sua

      • KurissaLöytyy

        Minäkin harrastin piiskaleikejä 15-vuotiaana. Minä en ollut kovin hyvä siinä hommassa, koska marisin jo silloin, kun ukko sai housuni alas. Kyllä ne olivat melkoisen yksipuolisia piiskaleikit siinä iässä.


      • piiskaleikki

        Sama vika myöskin mulla, kun äitini tai isäni sai multa alapään paljaaksi, niin piiskaamisesta ei meinannut tulla mitää kun yritin koko ajan kääntyä selälleni pili pystyssä. Runkatkaa minua, tehkää mun pelilleni mitä vain tahdotte. Ja jos vanhempani päästivät musta irti, heti menin pöydälle selälleni ja jalat levälleen. Ja se joka oli riittävän lähellä otti mun pelistäni kiinni ja rupesi tyhjentämään poikaa. Tämä oli mun vanhempieni piiska leikki, jota leikittiin joka viikko meillä.


    • ei löydy ei

      siis alistuvaa neitokaista joka kestäisi kunnolla kuritusta.milloin pelätään kahleita,milloin herra on kunnollinen piiska kädessä muka muuten vaan täyspervo.

      tälläasia löllyköitä kun tulee kyllä joskus vastaan.
      koko sessio sais kestää alle viis minsaa, käsiraudat pitää olla pörrökarvalla pehmustetut,sitominen tai köydet ei käy ja tietenkään yhtään kurituksen jälkeähän ei saa jäädä,elikä perse tms piiskasta punottaa...

      mikäli minä käsken olla tiettynä päivänä tietyssä paikassa odottamassa kuljetusta jo se on ylivoimaisen vaikeaa..

      t.kurittajasetä

    • Aika jyrkästi sanottu, ettei kukaan osaa.
      Yli 20 vuoden kokemuksella ehkä jotain olen jo oppinut alistamisesta.

    • ne b baarikärpäset

      joiden aktiivinen ja kaikkitietävä seksielämä on kestänyt 1-10 v ovat heti dissaamassa mikäli vanhempi ja osaava master erehtyy palstalta seuraa etsiskelemään

    • Arvoisa Nainen,

      Saavut hotellihuoneeseeni. Sinut toivottaa tervetulleeksi mustaan Gandhi-malliseen pikkutakkiin pukeutunut, hoikka ja jäntevä normaalivartaloinen Masterisi. Lyhyt tukka ja tarkkaan katsovat silmät. Otan takkisi ja ripustan sen naulakkoon.

      Esitän Sinulle alkukysymykset ja ehdot:

      1. Oletko tullut tänne vapaaehtoisesti?

      Siirryn taaksesi seisomaan ja jatkan:
      2. Tiedät, että Sinuun kohdistuu täällä seksuaalista ahdistelua?
      Samalla työnnän takanasi seisten käteni kainaloidesi alta rinnoillesi.

      3. Tiedät, että Sinä joudut täällä myös seksuaalisen väkivallan uhriksi? Ja samalla takaa päin kouraisen Sinua voimakkaasi jalkovälistäsi.

      4. Muistutan Sinua, että Sinulla on lupa puhua vain kysyessäni Sinulta jotakin. Ja Sinä saat vastata kolmella eri tavalla:
      4.1. Kyllä, Masterini tai
      4.2. Ei Masterini tai kysyen
      4.3. Miten Masterini tai Miksi Masterini (jos et ymmärrä käskyä tai sen perustetta).

      5. Viidenneksi muistutan Sinua turvasanasta, mutta varmistan Sinun samalla tietävän, että sen käyttö ei ole toivottavaa. Tiedän ja harkitsen Masterinasi, mikä on Sinulle parasta.

      Jos haluat vaikuttaa session kulkuun, voit anella armoa Masteriltasi. Masterinasi otan varmasti anelusi huomioon, mutta sen haittapuoli on, että rikot siinä sääntöä neljä vastaan. Siitä seuraa rangaistus.

      Jos siis olet vastannut myöntävästi kysymyksiini, ole vielä hotellihuoneessani. Tämän jälkeen menen, ja pistän huoneen oven turvaketjun paikalleen. Minulle se antaa varmuuden siitä, että meitä ei häiritä ja Sinulle se antaa tunteen siitä, että olet Masterisi turvallisessa käsittelyssä.

      Siirryn huoneen keskellä olevaan nojalöhötuoliin ja käsken Sinut seisomaan eteeni. Määrään Sinut riisuutumaan ja laskostamaan vaatteesi huolellisesti vieressä olevalle tuolille. Riisuuntumisesi aikana seuraan Sinua tarkkaan. Viimein pikkuhoususi laskostuvat siististi vaatekasan päälle.

      Minulla on päälläni Gandhi-mallinen pikkutakkini. Sen alla minulla on lyhythihainen t-paita. Määrään Sinut polvillesi ja itse nousen seisomaan. Käsken Sinun riisua housuni pois. Takkini alle jäävät pienet mustat stringit.

      Olet polvillani edessäni. Ensimmäiseksi sidon silmäsi silkkihuivilla. Sen jälkeen vedän kätesi niskasi taakse ja sidon ne sinne pehmeällä köydellä. Jotta et myöskään kuule, mitä ympärilläsi tapahtuu, työnnän korviisi hyvät korvatulpat.

      Seuraavaksi työnnän Sinut selällesi. Vedän oikean nilkkasi ylös ja sidon köyden polvitaipeestasi oikeaan kyynärtaipeeseen ja kiristän. Sitten teen saman vasemmalle polvi- ja kyynärtaipeelle. Olet siistissä paketissa.

      Tämän jälkeen kiinnitän ohuehkon narun vasemman rintasi juureen ja ympärille. Kiristän sen ja rintasi pää pullistuu köyden voimasta. Sama oikealle rinnalle. Nännit alkaa punoittaa veren pakkautuessa rintoihin ja nännien päihin. Rintasi ovat nyt erityisen herkät hyväilylle, mutta myös arat pienelle nipistelylle. Viimeistelen työni sitomalla rusetit nänniesi päihin.

      Olet selälläsi, polvet köysien vetäminä koukussa, side silmilläsi, tulpat korvissasi...

      Olemme molemmat valmiit keskustelemaan keskenämme. Syvällisesti siitä, mitä haluamme. Tasa-arvoisesti. Odotan tinkimätöntä tottelevaisuutta, mutta lupaan kunnioittaa Sinun pienintäkin tahtoasi. En mene pidemmälle, kuin haluat - mutta pidän huolen, että rajojen sisälläkin tunnet olevasi kontrollissani. Kapinasi on tukahdutettu.

      Haluatko jatkaa? Valinta on Sinun!

      AseenKantaja

    • vallassasi

      Haluan.

      • AseenKantaja

        Oletko nyt kuulolla? AseenKantaja


    • sidejalkovälistäsi

      Sen jälkeen vedän vasemman rintasi niskasi taakse ja sidon polvet oikeaan kyynärtaipeeseen ja työnnän korviisi turvaketjun. Vedän oikean nilkkasi kainaloidesi alta taaksesi. Tämän jälkeen kiinnitän ohuehkon narun nänniesi päihin. Kiristän sen ja silmäsi pullistuu. Minulla on hyvät korvatulpat. En mene pidemmälle, mutta työnnän jalkovälistäsi pienet mustat käteni. Tämän jälkeen menen seisomaan päälläni hotellihuoneeseeni. Sinut ripustan polvet koukussa naulakkoon. Olemme molemmat paketissa. Tasa-arvoisesti.

      • msnice

        Priceless :D


    • HelppoHomma

      Kurittaminen on maailman yksinkertaisin homma, jos tarkoitat perinteistä selkäsaunaa. Nykyaikaiset lusuhousut on helppo vetäistä nilkkoihin, siellä niistä on kantajalleen huomattavasti haittaa. Sitten otetaan kaverista sellainen ote, ettei hän taatusti pääse irti. Kolmannessa vaiheessa aletaan räpsimään pakaroille ja riippuukin sitten saajan luonteesta, alistuuko hän osaansa vai yrittääkö pitempään rimpuilla irti otteesta. Nöyrä tulee jokaisesta, jos vaan antaa soiton jatkua.

    • kkjjukllook

      sitten te neidot kelpaatte palvelukseen kun ymmärrätte että se piiskan sivallus ei ole rangaistus vaan palkinto jonka pelkästä armosta saatte koska olette niin alhaisia narttuja ettette edes ole sen palkinnos arvoisia.mutta kuitenkin sen saatte koska täytyyhän teitäkin olla.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe