LämpöYkkösen toiminta. Kokemuksia?

Maalämpö

Olemme aikeessa hankkia taloyhtiöön maalämpöjärjestelmä, mutta LämpöYkkösen maine toimittajana epäilyttää.
Olen kuullut paljon pahaa lafkasta, luvatut hyötysuhteet eivät pidä ja toimitukset ovat mitä sattuu. Kuulemma omat joutumassa käräjillekin.
Onko teillä kokemuksia?

36

9068

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lämpömaa

      Jos epäilyttää niin käyttäkää jotain toista firmaa. Helppoa kuin heinän teko.
      Hyötysuhde riippuu laitteista, ei asennusliikkeestä. Tietysti joskus voi olla jotain asennusvirheitä.

      Myytäessä hyötysuhteet on aina parempia kuin käytössä. Kauppa käy paremmin.

    • Jos kiinnostaa

      Maalämmöstä en osaa sanoa, mutta ilmalämpöpumppu toimitus ja asennus sujui oikein hyvin.

      • Daisekai

        Meille laitettiin toshiban pumppu josta meni rikki reilu vuoden käytön jälkeen. Kyseinen firma ei tahtonut millään tulla tekemään takuu korjausta. Palvelu on heikolla tasolla ,kun ovat saaneet rahansa! No loppu peleissä laite saatiin korjattua piirikortin vaihdolla lukuisten soittojen ja patistelujen jälkeen n. 3kk kuluttua rikkoutumisesta. En suosittele.


      • Asenne11
        Daisekai kirjoitti:

        Meille laitettiin toshiban pumppu josta meni rikki reilu vuoden käytön jälkeen. Kyseinen firma ei tahtonut millään tulla tekemään takuu korjausta. Palvelu on heikolla tasolla ,kun ovat saaneet rahansa! No loppu peleissä laite saatiin korjattua piirikortin vaihdolla lukuisten soittojen ja patistelujen jälkeen n. 3kk kuluttua rikkoutumisesta. En suosittele.

        Missä päin tällästä sattunut?


      • Anonyymi

        Meille laitettiin lämpömumppu viistoista vutta suten .
        Ylihintaa otettiin maksoi 1900 jos silloin.
        Ei jatkoon enää
        Sipilän porohka


    • Pohj. savossa näin

      Huonoja kokemuksia firmasta. Alimitoittavat lämpökaivot, jotta saavat kauppoja. Hyötysuhteet ym. Onkin sitten pitkässä juoksussa jotain ihan muuta. Toisin sanoen kusettavat alaa tuntemattomia asiakkaita.

    • Samaa Hämeessäkin

      Samaa olen kuullut muitakin. Ekis selanen alimitoittaminen ja myynti ole laitonta???

      • Anonyymi

        Onko edullinen?


    • Anonyymi

      Koko rakennustoimialaa vaivaa vakavasti menettelytapa jossa tarjouskilpailussa alimitoitetaan jotain tai jätetään jotain käytännössä välttämätöntä ulos tarjouksesta, näin saadaan myytyä urakka ja kun homma on käynnissä, sitten tuodaan asia esiin. ja tilaajallahan ei käytännössä ole muta mahdollisuutta kuin kiroilla ja maksaa.

      Ihan samaa tapaa noudattaa jokunen talotehdaskin, ensimmäisessä talotarjouksessa on mukana vaikka mitä ja kun neuvottelut etenevät, hinta putoaa mutta niin putoaa helposti toimitussisältökin ihan huomaamatta. Yhtäkkiä pudotetaan sopimuksesta pois vaikkapa rakennustelineet eli ne siirtyvät näppärästi tilaajan vastuulle. Ja jos homma viivästyy, telinevuokrat kasvavat ja nehän menevät näppärästi tilaajan pussista vaikka tämä ei olisi myöhästymistä aikaansaanutkaan.

    • Anonyymi

      Meillä ilmalämpö pumppu reistaa ja muutenkin huono firma kuullut monelta eri taholta suosittelen jotain muuta firmaa

    • Anonyymi

      Kannattaa lukea firman google arvostelut.Ei kovin mairitteleva

    • Anonyymi

      Mulla vauh t oivat varaajan oaisuntasäiliön kesti muutan tunnin. Lasku koko päivältä 8 tuntii.
      No vakuutsumaksoi en valittanut . Muuta ei enää jatkoon.

    • Anonyymi

      Kovaati tekevät videoo toiminastaan.ämitään hun y oja ei b ät tiedä jso kysyy

      • Anonyymi

        lesstat on kovia myymään. muut asiat kuten asennus, takuu, huolto eivät osaa/halua/viitsi. epäpätevä henkilökunta ei ossaa


    • Anonyymi

      Erittäin huono kokemus. Kaikki kulkuväylät jätettiin likaisiksi .

      • Anonyymi

        Sama kokemus. Huijari firma joka laskuttaa turhien osien vaihdosta. Osaamatonta ja ammattitaidotonta henkilökuntaa. Paras kiertää kyseinen firma kaukaa.


    • Anonyymi

      Tarjoukset ja tilausvahvistukset eivät pidä paikkaansa, Maalämmön hinta nousi lähes 2000 euroa siitä, mitä se oli tilausvahvistuksessa. En suosittele Lämpöykköstä kenellekään .

      • Anonyymi

        Lisäys edelliseen: Tarjous oli ns. avaimet käteen paketti. Siitä huolimatta jouduin itse tekemään kaikki kaivuutyöt. Olen yrittänyt saada omalle työlle korvausta, mutta ne ovat jääneet yrityksiksi. On vaikea saada selville, kuka firman pomo. Myyjät kohtelevat asiakasta epäasiallisesti sen jälkeen, kun asennukset on tehty.


    • Anonyymi

      En tiedä vielä laitteen toimivuudesta kun ei ole kytketty toimimaan. Yleisenä mielipiteenä , osta laite paikalliselta toimijalta ei tule turhia häiriöitä.

    • En suosittele

      • Anonyymi

        Nyt menossa melkein vuosi reklamaatiota ei vieläkään laitteet kunnossa alkaa muut tahot hoitaa asiaa😁


    • Anonyymi

      Yksi sana.
      Lesta
      🤣

    • Anonyymi

      Ei ummarda.

      Helen ja Lämpöykkönen perustavat kiistellyn yhteisyrityksen???

    • Anonyymi

      Nää paskahousut pitäis kuoria nahoistaan.

      • Anonyymi

        Oikein


    • Anonyymi

      Urakoitsijoita on lukuisia, raksalla toimitaan c vot häpens meiningillä suunnittelematta, näissä arpajaisissa saa joko maanantai kappaleen tai aibnakin 80 % toimivan. Suunniteltu kohde voisi toimia ihan 100 %:sesti, koska sitä ei toteuta mikään apupoika.

    • Anonyymi

      Tässäpä minun Lämpöykkönen kokemuksia:

      1. Soiteltaessa aloittavat sillä samalla markkinalitanialla kuin muutkin ylihintaa vetävät yritykset "Olemme suomalainen firma suomalaisilla työntekijöillä ja asiakastyytyväisyys on..." Puhelusta yli puolet on markkinointia ja tosi vähän asiaa. Ja huomattavan ajan käytti vakuuttamiseen siitä, että nettiarvostelut firmasta eivät koske maalämpöpumppujen huoltoa vaan ilmalämpöpumppujen huoltoa.

      2. Tekivät tarjouksen, jossa sain pienen alitehoisen pumpun (7500e) ja asennushinnaksi 9000e. Tuolle asennushinnalle nauravat kaikki ammattilaiset. Olkoonkin, että se sisälsi sähkötyöt ja pienen lämmityspatterin lämmönjakohuoneeseen.

      3.Eivät tarjonneet pumppuvaihtoehtoja, esim. invertteripumppua. Eivät tarjonneet pattereiden huuhtelua, vaikka se pitäisi tehdä vanhassa talossa ennen uuden lämmitysjärjestelmän asentamista.

      4. Painostivat todella epämiellyttävän paljon. Kaupat olisi pitänyt tehdä heti. Ei suostunut antamaan miettimisaikaa viikonlopun yli. Halusi soittaa seuraavana päivänä lauantaina. Lauantaina alkoi jo hermostua, kun ihmettelin miksi kokonaisuuden hinta on haitarin yläpäässä, vaikka talossa on pumpun asentamiselle optimiolosuhteet.. Ei suostunut lopettamaan puhelua, joten jätin puhelimen vaimolleni ja otin yhteyttä kotiseudulleni tutulle maalämpöjärjestelmien asentajalle. Tämä haukkui Lämpöykkösen toimintatavat maanrakoon, tarjosi huomattavasti paremman järjestelmän ja vielä 2000e halvemmalla. Sen lisäksi selitti juurta jaksaen mitä pitää olla ja miksi. Ammattitaito aivan eri levelillä.

      5. Päätin tilata porauksen erikseen, mutta lämpimikseni jatkoin keskustelua sähköpostitse, jos se vaikka hillitsisi markkinapuheita ja voisimme jutella asiaa numeroilla, eli mitä tarjotaan ja paljon se maksaa. Keskustelu ei edennyt halutulla tavalla, koska ei suostunut vastaamaan suoriin kysymyksiin vaan kierteli ja kaarteli esittäen epärelevantteja kysymyksiä. Ihmettelin miten vaikeaa on vastata suoraan kysymykseen "mitä pumppuvaihtoehtoja on ja miksi se asennushinta on niin korkea".

      6. Johtopäätös: Lämpöykkösen toimintatapa perustuu painostavaan markkinointiin ja hintoihin lisätään huomattavan reilu lisä sitä kattamaan. Sääliksi käy sitä vanhusta, joka joutuu tekemisiin tuon firman kanssa.

    • Anonyymi

      Aivan huijarifirma, joka linkittyy erääseen uskonlahkoon.

      Vuosia meillä pyöri pumppu, mistä puuttui osia!!!
      Takuuhuoltoa ei tultu tekemään, vaikka lupailtiin kuut taivaalta.

      ÄLKÄÄ OSTAKO TÄLTÄ FIRMALTA MITÄÄN!!

    • Anonyymi

      Varoituksen sana tästä firmasta! Myyvät painostavalla tavalla ja kun rahat ovat saaneet heitä ei kiinnosta toimiiko laite oikein vai ei. Kalliit oppirahat tuli maksettua, koska ovat täysiä huijareita.

      • Anonyymi

        Joo näillä on ainakin Kuopion suunnalla yks tosi lihava myyjä joka soittelee koko ajan ei tajua että ei kiinnosta paskapumput.


      • Anonyymi

        Joo takuuhuoltoa ei saa takuu aikana. Ei noteerata. Varmaan sit takuun jälkee hanakoita tulee huoltaa ku saavat laskuttaa kuluttajaa


    • Anonyymi

      Meillä laitettiin Viessmann maalämpö LämpöYkköseltä 5v sitten. Ei mitään ongelmia. Todella hyvin toiminut ja sain vielä järkihintaan. Toki olen ymmärtänyt että noilla ajoilta hinnat nousseet kun monet toimijat menneet konkurssiin jotka liian halvalla tehneet. Älä ota halvinta tai pienemmältä firmalta kun lämmitysjärjestelmää uusit. Nyt otettiin vielä vuosi sitten Daikin ilmalämpöpumppu viilennykseen. Hyvin pelaa.

      • Anonyymi

        Kyllä nyt menee Ykkösellä huonosti kun pomo kirjoittelee täällä. Taitaa alkaa teilläkin oikeustaistelut.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tilasin LämpöYkköseltä ILP asennuksen. Laitteen ulkoyksikkö oli irrotettu parvekeremontin ajaksi ja nostettu sisälle. Vasta vuosi sitten huollettu laite. Toiminut erinomaisesti. Lämpöykkösen asentaja tuli paikalle, huonosti suomea puhuva mies joka kertoi olevansa Egyptistä kotoisin. Väkersi koneen kanssa aikansa, kuulemma laite rikki ja kompressorissa vikaa. Tämä siis täysin huollettu laite. Samaan hengenvetoon alkoi tyrkyttää oman firmansa (eli ei Lämpöykkösen) ilmalämpöpumppua asennettuna. Sanoin että ei kiitos. Ulkoyksikkö jäi asentamatta. Soitin Lämpöykköselle ja he kertoivat selvittävänsä asiaa. Pari päivää myöhemmin tuli lasku ulkopuoliselta firmalta jossa sanottiin että viestiin ei voi vastata. Laskun summa oli 100€ enemmän kuin sovittu. Olen sen jälkeen lähettänyt useita viestejä LämpöYkköselle, mutta kukaan ei vastaa. Aikaisemmin vastaus tuli parissa tunnissa, mutta silloin olikin kyse myynnistä. Tänään tuli maksumuistutus kännykkäviestinä, johon ei voi vastata.

      Tämä firma on 100% pelkkää kusetusta. Älkää IKINÄ käyttäkö.

    • Anonyymi

      Näillä on joku hullu myyjä joka ei lopeta soittelua ikinä vaan hermostuu jos tältä lihavalta mamman pojalta ei osta mitään. En halua olla missään tekemisissä tämän firman kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      788
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      646
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      628
    Aihe