Pakolaiset ja islam

Ei muslimi

Totuus on se että ilman muslimi pakolaisia meillä ei olisi minkäänlaista islamisti ongelmaa. islam ei vaan yksinkertaisesti sovi nykyaikaiseen länsimaiseen kulttuuriin, eli ainoa vaihtoehto on pistää viimeistään nyt ne lentokoneet kulkemaan täysinä takaisin päin. En ymmärrä mihin ihmeen kansaenvälisiin sopimuksiin poliitikoilla on oikeus meidät pakottaa, ja sillä varjolla pilata maamme islamilaisilla pakolaisilla. Miettikää nyt minkälaisen tulevaisuuden haluatte itsellenne,lapsillenne ja lastenlapsillenne. Ensi vaaleissa pallo on meillä.

14

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • שלום

   Totta puhut! Muslimipakolaiset tulisi asuttaa muslimimaihin ei länteen!

   • Ja kristityt saman tien luvattuun maahansa. Kaikilla olisi niin mukavaa, eikä meidän tarttis kuunnella sielunkellojakaan enää.


  • alfa123om2222

   Kyse ei ole mistään ongelmasta ainakaan islamin kohdalla uskontona. Eikä kyse ole myöskään pakolaisongelmasta, vaan tietoisesta ei-demokraattisesta eliitin suorittamasta vallankaappauksesta, johon liittyy maanpetoksellisia piirteitä.

   Eliitti on hylännyt demokratian ja demokratia on enää näennäistä. Elämme käytännössä nykyisin oligarkisessa järjestelmässä.

   Eliitin mukaan meillä ei ole edes oikeutta hankkia lapsia ja lastenlapsia, vaan ainoastaan heillä ja pakolaisilla. Eiköhän kohta ala kaikki herätä tähän todellisuuteen ja demokratia unohdetaan menneen talven lumina.

   • hmmmmm

    Länsimaille muslimi on ongelma. Miksi eivät pysy muslimimaissa kaltaisiensa seurassa? Eikös sielläkin fatta ole?


   • Koroljov
    hmmmmm kirjoitti:

    Länsimaille muslimi on ongelma. Miksi eivät pysy muslimimaissa kaltaisiensa seurassa? Eikös sielläkin fatta ole?

    Länsimaille "muslimi" nimenomaan ei ole ongelma. Yhtä vakain tuumin kuin länsimainen eliitti on saattanut Lähi-Idän sekasortoon se nyt myös ajaa USA-NATO:n politiikasta johtuvan pakolaistulvan ja kansainvaelluksen vastaanottamista Euroopassa. Länsimaiden eliitti on nimennyt islamisaation sijasta uhaksi Venäjän ja aloittanut sitä vastaan uuden kylmän sodan...


  • Usk-

   Kyllä näin on ettei muslimi sopeudu kristittyjen maailmaan. Vaikka heille annetaan kaikki ilmaiseksi he silti ovat niinkuin asian kuuluisi olla eli he voivat ottaa kaiken vastaan vailla mitään kiitollisuutta. Muslimi voi käyttää vääräuskoisia hyväkseen .lisäksi he voivat vaatia että suomalaisten täytyy ruveta pikkuhiljaa sopeutumaan heidän oppeihinsa.

   • Koroljov

    "Kyllä näin on ettei muslimi sopeudu kristittyjen maailmaan."

    Niinpä kyllä, mutta nyky-Eurooppa ei enää ole kristittyjen maailma eikä eurooppalaisten kansallisvaltioiden maailma vaan ideologialtaan virallisesti postkristillinen, antinationalistinen ja monikulttuurinen. Sellaiseen sisäisesti heikkoon, uskonnollista tyhjiötä potevaan, kulttuurisesti vastustyskyvyttömään ja vanhuudenheikkoon maailmaan voimakas ja nuorekas islam uppoaa kuin veitsi sulaan voihin.


   • höpinäää
    Koroljov kirjoitti:

    "Kyllä näin on ettei muslimi sopeudu kristittyjen maailmaan."

    Niinpä kyllä, mutta nyky-Eurooppa ei enää ole kristittyjen maailma eikä eurooppalaisten kansallisvaltioiden maailma vaan ideologialtaan virallisesti postkristillinen, antinationalistinen ja monikulttuurinen. Sellaiseen sisäisesti heikkoon, uskonnollista tyhjiötä potevaan, kulttuurisesti vastustyskyvyttömään ja vanhuudenheikkoon maailmaan voimakas ja nuorekas islam uppoaa kuin veitsi sulaan voihin.

    Vai on islam nuorekas. Ota selvää asioista vai mitä tarkoitan nuorekkaalla?


  • mutsis_kovempi_kuin_isis

   Pohjasakkaa! Jokaisella suomalaisella perheellä on suurinpiirtein saman kokoinen ystäväpiiri. Oman ystäväpiirini kahdesta perheestä on tapettu lapsi "oikeauskoisen" käden kautta. AINOASTAAN KRISTITTYJÄ PAKOLAISIA SUOMEEN.

  • Koroljov

   "Ensi vaaleissa pallo on meillä."

   Hah! Perussuomalaiset on saanut voiton kaksissa eduskuntavaaleissa valehtelemalla äänestäjille, että puolue voisi muka tehdä jotakin maahanmuuton rajoittamiseksi Suomeen. Totuus on kuitenkin se, että EU:n jäsenenä Suomi joutuu kokemaan saman pakolaisvyöryn ja ennen pitkää myös väestönvaihdon kuin muutkin Schengen-maat.

  • uskomatonta

   Mikä helvetti teitä ihmisiä vaivaa ihan oikeasti hätää kärsivät ihmiset lapset ja viattomat kärsivät julman sodan keskellä kaikki kodit räjäytettyinä ja meillä on mahdollisuus auttaa. Miten te edes voitte olla noin mätiä sisältä herrajumala teidät pitäisi karkottaa itse sinne syyriaan katsomaan vähän elämän menoa ja yrittää kaikkenne päästä pois ja pelastaa lapsenne ja sitten kaiken jälkeen on tommosia sikoja odottamassa vastassa. Missä teidän ihmisyys on??

   • pirkkari

    Suomessa on varauduttu tulevaan, on rakennettu jätteenpolttolaitoksia.


   • Minullaontytär

    Uskomattoman typerä tuon "uskomatonta" kommentti! Olen nähnyt maailmanmenoa ja juuri sen takia en "usko" monikulttuuriuteen, kun se ei vain toimi. Haluan säilyttää Suomen rauhallisena maana, jossa ei kauloja katkota ja naisia pakoteta kulkemaan kaavuissa!
    Luulen, että juuri nämä, jotka kokevat olevansa jotain enkeleitä, kun haluavat auttaa, eivät ole nähneet maailmaa tarpeeksi.
    Eli mielestäni meidän tulee auttaa juuri sen verran kuin katsomme järkeväksi ja juuri niitä, ketä haluamme ja jotka ovat kykeneviä sopeutumaan eivätkä aiheuta vaaraa meille suomalaisille.


   • Pyhäyksinkertaisuus

    Missä sun järki on? Etkö nyt jumalauta näe, että kyseessä on pakollisuuden varjolla tehty invaasio, jonka tarkoituksena on romahduttaa länsimainen yhteiskuntajärjestelmä ja tuoda tilalle islamistinen, raakalaismainen teokratinen komento. Jopa sokea Reetta näkee kepilläänkin tuon verran.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   268
   2145
  2. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   2026
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   1938
  4. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1405
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   74
   1025
  6. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   64
   732
  7. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   45
   732
  8. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   299
   724
  9. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   111
   721
  10. Mietin kuinka ihana oli olla vastarakastunut

   Tekeekö kaikki vasta rakastuneet sitä että laitetaan käsi toisen päälle ja vertaillaan niiden kokoja. Piirretään sydämiä selkään sormin. Arvaillaan mi
   Ikävä
   143
   674
  Aihe