Lentoasemalta ilmaradalle

omatoimimatkaaja

Minkälaisen matkan joutuu raahaamaan laukkujaan tuloaulasta , mikäli ajaa keskustaan ilmaradalla , onko selkeät opasteet kyseiseen junaan, kiitos !

7

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opasteet AirportLink

      Airport Link lähtee lentokentän alimmasta kerroksesta. Sinne pääsee liukuhihnoja pitkin ja hissilläkin. Lentokentällä ei siis joudu juurikaan raahaamaan laukkujaan.

      Mutta se on tosiaan vasta lentokenttärata eli Airport Link, joka sieltä lähtee. Sillä pitää ajaa n. 25 minuuttia pääteasemalle, oliko se muistaakseni Phya Thai, ja vaihtaa siellä ilmarataan. Siellä vaihtoasemalla joutuu raahaamaan laukkujaan jonkin verran kun siirtyy lentokenttäjunan asemalta ilmaradan asemalle. Matka ei ole pitkä, ehkä sata metriä yhteensä, mutta on portaita, ensin alas ja sitten ylös, Lentokenttäradan asemalla pääsee kyllä hissiinkin ja ilmajuna-asemalla on liukuportaat.

      Mutta jos tulet Finnairin aamulennolla joka on 7 kieppeissä Bangkokissa, joudut pahimman aamuruuhkan aikaan Pya Thain asemalle. Bangkokissa se tarkoittaa, että asetut laukkuinesi jonoon ilmajunan oviaukon kohdalle. Et todennäköisesti mahdu ensimmäisen asemalle tulevan junan kyytiin, vaan joudut odottamaan seuraavaa. Ruuhka tarkoittaa Aasiassa oiekaa ruuhkaa, ihmiset ovat tiukasti kylki kyljessä. Jos laukku on kovin iso, niin ihmiset ei välttämättä tykkää siitä, että sulloudut sinne laukkusi kanssa, koska sitten joku ihminen ei mahdu kyytiin ja on vihainen kun myöhästyy töistä tai koulusta. Mieluummin älä mene ison matkalaukun kanssa työmatkaruuhkaan ilmaradalle.

      Jos tosiaan tulet aamukoneella ja haluat päästä Sukhumvitille (oletan, koska ilmaradalla haluat päästä), niin matkusta lentokenttäjunalla eli Airport Linkillä Makkasanin asemalle ja ota sieltä taksi Sukhumvitille. Sieltä menee metrokin mutta metroon ei saa ollenkaan viedä isoja matkalaukkuja. Airport Linkissä matkalaukut ei ole ongelma.

      • Sukhumvit 47

        Olipas hyvä ja asiallinen vastaus!
        Eli ota taksi. Jos lento maksaa 550-1000 euroa niin ei kait 10 euroa taksiin ole paljon?


    • Parilla eurolla
    • omatoimimatkaaja

      Suuret kiitokset vastaajille asiallisista vastauksista , mukava havaita , että tällä palstalla löytyy fiksuja ihmisiä , joilla on halua auttaa kokematonta reissaajaa, hyvää syksyn jatkoa teille kaikille.

    • Asiaa hieman sivuten... Kuulin huhuja että välillä Makkasan-Suvarnabhumi ei enää kulje aamulla aikaisin Express Line, pitääköhän paikkansa?? Jos näin, onkohan mitään saumaa mahtua kyytiin aamukuuden ruuhkassa Makkasanin asemalta City Line-junaan (joka siis pysähtyy joka asemalla)? Vai kannattaako ennemminkin yrittää lähtöasema Phaya Thain asemalta kyytiin?

      • Yksi toinen reitti

        Riippuu varmaan matkatavaran määrästä ja siitä missä majoittuu, että mitä kannattaa tehdä. Itse en lähtisi aamulla tekemään kovin isoja mutkia ja vaihtoja matkalaukkujen kanssa. Mistähän siis tulet, katrijo?

        Hyvä keino päästä esim. Sukhumwitin suunnasta lentokentälle on myös sellainen, että matkustaa ilmajunalla Bearingille ja ottaa sieltä taksin Suvarnabhumille. Maksaa yleensä noin 200 bahtia sieltä ja menee nopeasti, koska siellä kaupungin ulkopuolella ei ole ruuhkaa.


    • fuck publictransport

      Rahamiehen ratkaisu

      www.limousine.in.th

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      50
      3699
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2118
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1594
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1444
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1401
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1322
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1218
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1144
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1079
    10. 23
      1059
    Aihe