Nyt on hätä, valtuusto koolle ma 3.11.

voi poljat!

Mikä on hädällä nimi?

52

476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lemmy 1

      Mene töihin juuttaan joutilas!

    • piirun verran oikeal

      Joko köntsät on pöksyissä?, kyselee kaupunkilainen

    • Kallis LailaM

      Malilan ansiota tämä, ei hyväksynyt pöytäkirjaa.

      • Hjallista

        Sillä laila!


      • Lemmy 1
        Hjallista kirjoitti:

        Sillä laila!

        Kyllä kannattaa tarkasti lukeakin, että pöytäkirja on kokouksen kulun mukainen.


    • Lemmy 1

      Siinä se paraskin kommentoija!Mukavaa tämä itselleen vastailu..

    • tampuurista

      Pikkulinnut lauloivat, että
      valtuuston puheenjohtaja Kimmo Sarkkinen ei ole antanut pöytäkirjaan merkitä valtuutettu Laila Malilan puheenvuoroa(jonka hän pyysi merkitsemään pöytäkirjaan)
      siitä, että henkilöstöjaoston puheenjohtajana on ilman oikeutta toiminut henkilöstöjaoston puheenjohtajana vaikka hän on lakiasioissa laajaa tietämystä omaava, syyttäjänä ja kouluttajanakin toiminut henkilö.

      Arvostelu oli paikallaan. Laittomasti on henkilöstöjaosto tehnyt päätökset
      Sääntöjen mukaan hj:n pj:n tulee olla valtuutettu ja hallituksen jäsen. Rapo ei ole hallituksen jäsen..

      Tätä mielipidettä ei ole pöytäkirjanpitäjä merkinnyt pöytäkirjaan. Pöytäkirjantarkastaja Tarmo Rapo on allekirjoittanut pöytäkirjan (tietysti, kun hänestä itsestään on ollut kyse. Lue hyvä-veli toimii, siis Kimmo ja Tarmo). Malila, joka oli myös pöytäkirjantarkastaja vaati kirjausta asiasta, koska käytetty puheenvuoro on valtuuston
      kokouksen kulun mukainen. ja oli pyydetty pöytäkirjaan merkittäväksi.Puheenjohtaja ei kieltänyt asiaa, rupesi puolustelemaan , vaikka sehän taas ei ole puheenjohtajan tehtävä. Valtuutettu toimii valtuutettuna itsellisesti , eikä siinä pj:n mielipidettä kysellä.
      Pöytäkirjan tarkastajan tehtävä:
      Pöytäkirjantarkastajat toteavat allekirjoituksellaan sen, että he vakuuttavat
      pöytäkirjan olevan kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukainen.
      Nyt ei näin ole.
      Kuluista puheenollen, paljonko on laskua Vierulan ja kumppaneiden asioista syntynyt kun syyttä ajetaan rinnevaaraa pois virastaan?. Tässä ja nyt puhutaan kärpäsen kakasta katossa tilanteesta., kun verrataan asioita ja rahan käyttöä.

      Kaupunginvaltuustolla kuuluu olevan muutoinkin iltakoulu samana päivänä, että siinä samoilla tulilla tämäkin käsitellään. . .
      Onpa mielenkiintoista, miten kukin valtuutettu nyt asian muistaa?
      Käsi sydämelle, miten kuulit Malilan sanovan.Mitä kuulit Sarkkisen sanovan.

      Nyt äkkiä NAMO nähtäväksi, sieltä se kuuluisi meidän omassa kotonamme.

      Onko kokous äänitetty (tarkoitan nauhoitettu?), että tällaiset asiat voidaan tarkentaa.

      • muisti pätkiiiii

        Kuuleppas Laila! Muistatko kun Tikanmäki erotettiin laittomasti. Silloin pöytäkirjantarkastus suoritettiin suullisesti! Mitään pöytäkirjaa ei edes oltu vielä kirjoitettu!
        Silloin ette korostaneet tuota tosiseikkaa, että pöytäkirjan pitää vastata kokouksen kulkua, jostain kummasta syystä!


      • Leila löi Lailaa

        Pyhäjärvellä tehdään hallintosäännön mukaan päätöspöytäkirja, johon ei merkitä valtuutetun puheenvuoroa. (Vaikka tämä sitä pyytääkin!) Vain muutosesitykset ja niiden mahdolliset kannatukset kirjataan. LailaM ei toiminut hallintosäännön mukaan vaatiessaan puheenvuoronsa kirjaamista. Ja se on muuten puheenjohtaja, joka päättää, mitä pöytäkirjaan kirjataan, ei "itsellinen valtuutettu":


      • kusettajia 20
        Leila löi Lailaa kirjoitti:

        Pyhäjärvellä tehdään hallintosäännön mukaan päätöspöytäkirja, johon ei merkitä valtuutetun puheenvuoroa. (Vaikka tämä sitä pyytääkin!) Vain muutosesitykset ja niiden mahdolliset kannatukset kirjataan. LailaM ei toiminut hallintosäännön mukaan vaatiessaan puheenvuoronsa kirjaamista. Ja se on muuten puheenjohtaja, joka päättää, mitä pöytäkirjaan kirjataan, ei "itsellinen valtuutettu":

        HALLINTOSÄÄNNÖN MUKAAN, voi taivas näitä selittelijöitä. toisessa se hallintosäännön voima on, toisessa päätöksessä ei. Pystyttekö te loppukaudella päättämään yhtikäs mistään, valtuutetut?


    • että ihan valtuusto

      Minulla ei muisti pätki. tässä asiassa., että on tämä melekosta touhua.

    • Kostajat626

      Huomaatteko; TIKANMÄEN EROTTAMINEN OLI NIIN KOVA KOLHU EGOILIJOILLE SEKÄ valtuutettu HANKILAN KELPOISUUDEN menettäminen MYÖS, että kaikki nykyinen toiminta pohjautuu Rapon, Tikanmäen ja kumppaneiden puolelta henkilökohtaisen maineen menettämisen pelossa KOSTOON.

    • tympääntynyt

      Yhdensortin valtuuston pöytäkirja alkaa olla jo tämä suomi24. Käsittelisivät siellä valtuustossa ne asiat eikä täällä.

    • viiksiniekka

      " Muisti pätkii" niimpä näkyy pätkivän. Ei oo Malila Laila ollut erottamassa Tikanmäkee, joten on turhaa osotella häntä ja asioita tästä hänelle.

      Tosihan on että pöytäkirja ei oo kokouksen kulun mukainen loppupykälän osalta. Puheenjohtaja ei ollut ajantasalla. Hän ei pyytänyt toimittamaan kirjallisesti asiaa. Asia on ns. Kuuma peruna. Puheenjohtajan toiminta oli alaarvoista, hän jo koitti ratkaista asiaa ettei henkilöä vaihdeta ,kun yksi kokous on vielä pitämättä. Höpö höpö. Kaikki on laitonta lukaskaapa Pyhäjärven omatunto siellä on asiat kohillaan.

      • mitä kuuluu

        Oliko omatunto seuraamassa käräjillä käsiteltyjä asioita.


    • tieto.

      Kaupunginvaltuuston kokous ma 3.11.2014 klo 18.00 peruutetaan. Laila Malila on hyväksynyt ja allekirjoittanut 31.10.2014 kaupunginvaltuuston kokouksen 27.10.2014.pöytäkirjan.

    • Padonrakentajat ulos

      Valtuustolle kuuluvat asiat käsitelkää siellä. Muiden käsiteltävät esittäkää oikeaan portaaseen. Vanhimmat valtuutetut voisivat opastaa tietämättömiä, mihin asiat tulee viedä.

      • Eiks juu

        Hyvä muistiset tarkastajiksi!


    • mafiooso

      Joopa joo. Ei muuten pöytäkirja tullut kokouksen kulun mukaisesti kirjatuksi.
      Mutta olkoon.
      Tämäkin farssik on nähty.
      Ja oikeassa olijat on laitettu kontalleen.

      Sanotaanhan, että "viisas väistyy"

      Näin juuri . Laila, teit oikein. Jokainen paikallaollut tietää, miten asia on/oli.

    • Oppimaan

      Lopputulos: Koulutusta, että valtuutetut tietävät, mitkä kuuluu valtuustossa esitettäviin asioihin.

    • himoja

      mistähän syvältä se kumpuaa tuo suunnaton pätemisen tarve. Ja nimenomaan kuntapolitiikassa.

      • ei ne muualla

        pääse pätemään. Oman elämän reppanoita joiden heikolle itsetunnolle tekee gutaa pönöttäminen hyvävelijärjestön joojoo-miehenä kun päähän taputetaan sen jälkeen kun heille ensin kerrotaan mitä mieltä hän asioista on. Vaikka maine menisi nuolevat kepupäälliköitä etteivät tipu hiekkalaatikon ulkopuolelle


    • ihan kysyn vaan

      Putoavat kuitenkin. Ei nämä veljet: Hupu, Tupu ja Lupu, voi enenmpäänsä antaa näin isolle joukolle. Jäljellejäävät, jotka eivät saa muuta kuin nyökyttelijän osan. Heitä on paljon.
      Voisin mainita nyt , ihan ajattelematta asiaa enempää.

      - Päivärinta, lahjakas ihminen, mutta nämä vanhukset pitävät miestä pauloissa, en tiedä miksi.
      - Erkkilä nyt hallituksessa. Ihmettelen, miten nuori nainen, kouluja käynyt voi hyväksyä tällaista toimintaa , mitä Pyhäjärvellä. Sen hinta ei voi olla Niemelänrannan leikkipuisto?? Vai onko kuitenkin?
      - voi, voi Kauko Tikkanen. Olet lempeä ja hyvä sydäminen, mutta pojat pitävät Sinua ruodussa. Tiedän, että et ole mitenkään tyytyväinen itseesi ja toimintaasi. Luonteeltasi olet hyvä ihminen, mutta pojat vaativat, päättävät ja Honkavuori??
      - Kaisa Alamäki. Ihan tööt, etten sanoisi toisenkin kerran tööt, vaikka olet lääkäri, mutta jotenkin jossain on vikaa, vikaa!!
      - Leskispaavo. Eroan Selänne hallituksesta, elleivät säästöt pelaa. Ja eivät pelaa, eroa pois. Sinun säästökuurisi Pyhäjärvellä on ollut palvelujen alasajaminen, siitä syntyy tilanne, ettei lisämäärärahaa tarvita... Näin se vain menee. Köyhät kyykkyyn, Paavo, näin se on. Sinä piilokepu!!.

      Kuka ihme jäi huomiotta??

      • sekoiluaaaaa

        Nyt se korkki kiinni!


      • reliasiatia
        sekoiluaaaaa kirjoitti:

        Nyt se korkki kiinni!

        On se varmaan vaikeaa ymmärtää, mistä ne eurot veröjen muodossa tulee Pyhäjärvelle, kaivos ja sen palkolliset ja siellä olevat urakoitsijat tuo kassaan ison osan kaupungin tuloista, entä sitten millä mälläätte sen jälkeen, veronmaksajat häipyvät pois näiltä alueilta, olette ajaneet nuorison muualle ja vanhukset muuttaa heidän mukanaan, jäätte tänne kitisemään ja odottamaan avustuksia valtiolta, joka on ylivelkaantut ennestään.


      • Paska-astia
        reliasiatia kirjoitti:

        On se varmaan vaikeaa ymmärtää, mistä ne eurot veröjen muodossa tulee Pyhäjärvelle, kaivos ja sen palkolliset ja siellä olevat urakoitsijat tuo kassaan ison osan kaupungin tuloista, entä sitten millä mälläätte sen jälkeen, veronmaksajat häipyvät pois näiltä alueilta, olette ajaneet nuorison muualle ja vanhukset muuttaa heidän mukanaan, jäätte tänne kitisemään ja odottamaan avustuksia valtiolta, joka on ylivelkaantut ennestään.

        Tuo sun nimimerkki kaiken (sivistyssanako?)


    • mintunja nokkosen su

      Onpa Sarkkisen ja kumppanien lasku kasvanna, kukahan käski kutsua valtuuston koolle? Taitaapi koko tiimi joutua maksumiehiksi. Ei se olisi ollut edes laillinen koko kokous? ??? Mites se pitäjänneuvos oli taas kerran käytäytynyt viime valtuuston jälkeen huudellessaan eteis aulassa virastolla ? Samaa kuulu Leskis Pate käytöksellään osoitelleen? Onkohan se nyt kuuma peruna tosiaan ollut liikkeellä?
      Voi kuinka hölmöö pitäs pittää mölyt mahassa.

      • kersu


      • ihme tyyppejä.
        kersu kirjoitti:

        Proot voi pudottaa pois kokouksista ei niitä siellä tarvita,nehän pakoilee vastuuta kaikesta.


    • Korkeasti arvostaen

      Vaan loput idiootit ottavat myös taloudellisen myötäilyvastuun noin selvästi lakeja rikkovassa ja monta kertaa varoitetussa Rinnevaara-käsittelyssä.

      Pro Pyhäjärvi sekä Leppäharju ja H.Kyllönen tekivät pesäeron rikollisesti toiminnasta ja toimivat ryhdikkäästi oman virkamiesvastuunsa tuntien.

    • Kiitos tiedoista

      Kyllä se laki vielä hyväveli verkostollekin selviää. Silimät aukee vähitellen mutta pysyvästi. Soppi tuolle omaperäiselle toiminnalle ja oman edun tavottelijoille.

      • helppo ratkaisu.

        Pistäkääpä äänestäjät naamat muistiin ketkä paikolee vastuuta.


      • Useampi kokki sen..
        helppo ratkaisu. kirjoitti:

        Pistäkääpä äänestäjät naamat muistiin ketkä paikolee vastuuta.

        Jokainen syököön iotse keitoksensa.


    • sitten nähdään

      En sanoisi tyhmäksi niitä valtuutettuja, mukaanlukien varaedustajat, jotka irtisanoutuivat korvauksista.
      Se on viisautta sanoa irti tällaissta silmittömästä ja oikeudettomasta ajojahdista.
      Käräjätulokset tulevat 19.11.2014 klo 13.00.
      Kaupunkilaisten verovaroja ei voida käyttää näiden laskujen maksuun.

    • Miettimistä

      Maksakoon vuan valittajat, Tikanmäki, Rapo, ja kumppanit hallituksesta soppansa . Ei senttiäkään kaupungin kassasta, sillä veronmaksajat tarviivat rahansa parempaan . Samaan kategoriaan laskettaneen myös koko lakinaisten laskut.
      On sitä rahaa kun kunnan kukkarolla maksellaan, mutta ei tällaista tarvii hyväksyy kenenkään . Ja laitonta ........toimintaa ei vakuutuskaan korvaa.
      Jokohan se Tikanmäen valittaja" kööri" on maksanut sen hallinto-oikeuden määräämän laskun Rinnevaaralle? Onkos tietoo?

      Ei sitä ois uskonna että kaupunginhallituskin on tuommoisesa liemessä mukana ja vielä keskustalaiset ja kepun kunnallisjärjestön puheenjohtaja, on aikoihin eletty. Ei ennen sentään huuhaata touhuttu yritettiin kuitenkin muistaa että kuntalaisten eteen työtä tehdään eikä silloin annettu kenellekään ylivaltaa. Nyt on rajat ylitetty vuosikymmenet ja saman porukan hallinnon aikoina.Hällä väliä toimintaa koko hallituksella , pankaa uusiksi valinnat ja johtajaksi kuntalaisten etuja ajava henkilö.

      • jätti tehtävänsä.

        Sehän erosi vuosia sitten omasta pyynnöstään.


    • ilkeämielinen

      Konutaanko sitä tässäkin ketjussa?

    • nou hätä

      Ja hätä loppu.

    • Tervkeskuksen hinta

      Kellen Kiitokset kuulunee?

      Pyhäsalmen kaivosyhtiö Inmet Finland Oy Pyhäjärvellä maksoi yhteisöveroja vuonna 2013 eniten koko maakunnassa, yhteensä 13,9 miljoonaa euroa. Yhtiön maksama yhteisövero on pienentynyt edellisvuodesta muutamalla miljoonalla. Haapajärven suurin oli Elega Oy, 167 000 euroa, Kärsämäen suurin Konesilta Oy 162 009 eurolla. Reisjärvellä tilastoykkönen oli Reisjärven Osuuspankki, 261 000 euroa.

      • eurottaja

        Kukas sen Pyhäsalmen Mine Oy:n nyt omistaa? Eikös se ole myyty jollekin toiselle kaivosfirmalle, tuleeko veroeurot edelleen Pyhäsalmelle?


    • sen kun tietäis

      Mutta missä ne kaivoksen tuottorahat on?

    • vähän velkaa.

      Talous on vielä hyvällä mallilla,muutama vuosi vielä niin kulta-ajat on ohi.

    • on rahhaa

      Kaupungn hallitus on hoitanna asijat hyvin

    • elä ees unta nää

      vai on
      Kaupungn hallitus hoitanna asijat hyvin!!!

      Anna mun kaikki kestää!!

    • sumutustako?

      Tullouttivat osan rahoista.Hallituksen Olisi tullut sijoittaa hyvä tuottoisasti kun oli mahollista. Velkaraha olisi ollut hyvä ratkaisu. Poikiin piti näyttää että velka per kuntalainen on viell pien. Mutta muistetaampa tämäkkii.
      Ei oo viell" suorittannet poijaat maksuu vuan valittivat korkeimpaan mutta aika koittaa.

      • Finanssinerot

        Taitaa olla kautta historian surkein aika sijoittaa varoja! Peruskorko 0,001%! Vai mitä
        Proolaiset!


    • vinanssinero

      sijoitukset tuottaneet kaupungille (elokuun tase) n. 5-6 %.

      • järki hoi

        Nuo on vanhoja sijoituksia. Päättyvät sijoitukset kannattaa nyt kotouttaa!


    • lopun edellä ja pist

      Ei muuten kannnata, Luepa vielä, mitä sijoitus oli alkujaan ja mitä nyt?
      En ole tyhmä, et varmaan sinäkään.
      Syöty/juotu on tuo 1.3 miljoonaa joka on palautettu. Olis saatava listaus, mihin rahat on hupeloitu.
      Yhteisöveroja tuli 1.1 miljoonaa enemmän kuin oli arvioitu.

      • ei itketä...

        Eiköhän nuo viranhaltijat ja luottamusmiehet tiedä mitä tekee. Mitä se meille kuuluukaan. Meidän vuoro vaikuttaa on sitten seuraavissa vaaleissa!


    • märätys

      voi helvetti sentään, Pyhäjärvi on läpeensä tunkkainen ja henkikaimojasi täynnään ns "tyytyväisiä " tilanteessa.

    • Idiots

      Kun et sinä Parkkinen pääse vaikuttamaan, voi, voi. Ja eiköhän se tuo Pröötin kannatuskin vähene. Tyynen ja Malilan räksytystä kukaan jaksa kuunnella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3161
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2582
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      385
      2513
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2066
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1897
    6. 173
      1315
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1131
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      990
    Aihe