Siitarille kakkua

Köh..

12

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fghdh

      Perussuomalaisten pitäisi antaa lähdöt ko. henkilölle puolueesta. Henkilön itsensä pitäisi ymmärtää luopua kaikista luottamustehtävistä. Ei vankeustuomiota kärsivä henkilö enää nauti kansan luottamusta, vaan on häpeäksi kaikelle missä on mukana. Mikkelin perussuomalaisissa vikana on se että siellä taitaa olla liikaa tätä oikeistolaista siipeä. Taidan jättää ensi kerralla äänestämättä heitä, jos ei tule kunnon ehdokkaita.

    • Narrit kuriin

      Ihan oikein, että tuomioita tulee. Toivottavasti muutkin poliitikot saadaan kiinni rötöksistään, niin kuin viimeaikainen kokoomuslainen murhaaja.

    • 65456ghj56fj65fj

      Onneksi nämä tulee nykyisin kaikkien tietoon ja päättäjiemme toimista voi jokainen tehdä omat johtopäätöksensä. Luottamus koko puolueeseen kärsii jos tämä mies jatkaa siellä. On ainakin pettänyt minut äänestäjänä. Luikurit ovat tiensä valinneet. Tämä mies näytti toimillaan millaista on keplottelu ja oman taloudellisen edun tavoittelu toisten kustannuksella. Riistoporvarimeininkiä.

      500.000 euroa riisti työmiehiltä ja teki konkurssin firmallaan. Osakeyhtiön konkurssihan on tämän ajan merirosvousta monesti. Jätetään verot ja laskut maksamatta ilman henkilökohtaista vastuuta.

      Kaikki menee, vain rahat jäävät itselle. Vieläkö ilkeää naamaansa kylillä näyttää?
      Juuri tälläiset henkilöt ovat yhteiskuntamme mätäpaiseita.

      • suomalainentyömies

        Ei virolaisille duunareille tartte ylityö tai lomakorvauksia maksaa,ammattitaidotonta paskasakkia.Suomalainen duunari tekee neljässä tunnissa saman kuin viron paska kolmessatoista.


    • Jorma Kovanen-Housu

      Joutaisi työleirille ainakin 10 vuodeksi!!! Tehtäisiin vaikka se kanava keskisuomeen. Semmonen joka yhdistäisi saimaan ja päijänteen vai oliko keitele.

    • Seppo Vanamo

      Menkää katkerat läskit lenkille sieltä näppäimistön takaa. Tekis teille hyvää.

    • lapio ja kanki

      Mutta Maamerkki-infran veljekset eikun jatkaa vaan. Konkkaa konkan perään. Gasellimaista huijausta kentällä!!

    • töötönmetalmes

      Taas yrittäjää vainotaan.! Näinhän sitä toimii moni tälläkin hetkellä se on sitä kilpailukykyä!

    • päin persua

      Persut haluaa työtä suomalaisille, mutta paikallinen persupomo palkkaa mieluummin virolaisia töihin nälkäpalkalla, sen sijaan että työllistäisi suomalaisia ihan rehellisesti.. hienoa Siitari! Olet täysiverinen rötösherrapoliitikko! Juuri sellainen mitä puolueenne henkinen esi-isä Vennamo vihasi!

      • markiisimies

        Nyt siitarille persuista kenkää ja sassiin. Kyllä Jukka Pöyryä kovistellaan, miestä jolla on kaupunkilaisten luottamus, mutta kyllä nyt jukolauta Siitari pihalle!!!!!!


      • äänestäjä
        markiisimies kirjoitti:

        Nyt siitarille persuista kenkää ja sassiin. Kyllä Jukka Pöyryä kovistellaan, miestä jolla on kaupunkilaisten luottamus, mutta kyllä nyt jukolauta Siitari pihalle!!!!!!

        Pöyryä kuvailtiin yhteistyökyvyttömäksi. Olisiko ts. niin että ei lähtenyt mukaan poliittisiin lehmänkauppoihin ja hyvä-veli-järjestelyihin. Siksi leima otsaan ja pihalle.


      • CarlF
        äänestäjä kirjoitti:

        Pöyryä kuvailtiin yhteistyökyvyttömäksi. Olisiko ts. niin että ei lähtenyt mukaan poliittisiin lehmänkauppoihin ja hyvä-veli-järjestelyihin. Siksi leima otsaan ja pihalle.

        Ei mene persuillakaan hyvin kun tärkeimpiä henkilöitä puoluessa Mikkelissä ovat todellinen rötösherra työntekijöiden riistoineen ja ikivanha muumio kelle teitten varsilla kasvavat lupiinit ovat tärkeimpiä asioita maailmassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe