Risto Abdullah Tammi

Pähkinä purtavaksi

Olen tässä jonkinaikaa netissä tutkaillut tapausta nimeltä Risto Tammi, eli Abdullah Tammi. Mielenkiintoinen arvoituksellinen mies hän. Kaveri on ollut mukana aikanaan useimmissa poliittisissa liikkeissä ja eri uskonto porukoissa vakoiluhommissa kommunistien myyränä, näin ymmärtäisin.

Onko hän ollut aina kommunistien vakoilija? Vai aina välillä vain keikkahommia heille? Ja onko omasta uteliaisuudestaan puhtaasti muutenvaan joissain uskonto/politiikka liikkeissä ollut välillä käymässä hetken?

Jokunen aika sitten Tammi oli Suomen Islamilaisessa yhteisössä. Nyt taas Tammi pitää netissä ja esim. youtubessa kommunismin ilosanomaa edistävää tube-tv:tään ja on siis tukevasti kommunisti porukoissa nyt. Nimi on kaverilla kuitenkin vielä Abdullah ja herää kysymys onko hän enää/vielä Islam porukoissa mukana? Mikä on/oli Tammen rooli Suomen islamilaisessa yhteisössä? Oliko hän sielläkin kommunistien värväämä vakooja? Vai miten juttu menee?

27

3919

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mullahin Ana

      Ainoa missä Abullah Tammi on ollut,on lataamo!

    • Pähkinä purtavaksi

      Tuohon Tammen mahdolliseen lataamo väitteeseesi toki voisi laittaa jonkin linkin todisteeksi, jos moiseen väitteeseen löytyy edes todisteita. Palatakseni itse aiheeseen takaisin, hienointa olisi jos Risto Abdullah Tammi tulisi tänne itse vastaamaan aloitukseni kysymyksiin. Toki myös kaikkien muitten kommentointi on tervetullutta.

      Jos Tammi itse sattuu nyt lukemaan tätä ketjua, niin yksiasia mikä selventäisi ajatuksiani ja varmasti muittenkin olisi se, että kun Youtubessa on moninaisia Tammen mielipide videoita, niin hän voisi kertoa nykyisen suhtautumisensa Islamin uskoon peruspaketti-video, mitä on Islam hommasta nykyisin mieltä. Jos joillain on mitään yhteyksiä Tammeen itseensä, niin hänelle voisi lähettää terveiset, että tällaista Youtube Islam-mitä mieltä olen tästä nykyään-video olisi paikallaan.

    • Arvoituksellista?

      Minunkin mielestä aloituksen kysymykset olisi erittäin hyvä tällä areenalla selvittää meille kaikille. Täällähän käy myös ns. uutta porukkaa joille Islam ja Suomen islamilaiset kuviot vielä suht tuntemattomia. Sitten kun näihin Suomen islamilaisiin kuvioihin hiemankin tutustuu minä tai joku muu uusi tyyppi, niin törmää aika äkkiä tapaukseen nimeltä Risto Abdullah Tammi. Kun Abdullah Tammen taustoja taas netistä tutkii, niin mitä enemmän kaveria tutkii, niin sitä enemmän menee Abdullahin elämän tarina kummalliseksi ja kysymyksiä herää vain lukijassa enemmän ja enemmän hänestä.

    • ....................

      Tuo Tammihan oli kuuleman mukaan 70-80-luvuilla yksi kiihkeimmistä Pekka Siitoimen opetuslapsista, eli natsipiireissä viihtynyt. Itse hän väittää keränneensä tietoja KGB:lle. Mutta islam ja natsismihan kulkevat käsi kädessä, molemmat kun edustavat samanlaista totalitariaa, ja molemmilla on yhteinen vihollinen.

    • Vaklausta

      Jaa, tuolla Abdullah Tammen Youtube videoista löytyy myös Abdullahin video, missä itse selittää 70-luvun piipahduksensa Pekka Siitoimen ja Suomen äärioikeiston porukoissa. Taas netissä on nationalistien omassa ns. Mesikämmenblogissa juttua Risto Abdullah Tammesta ja kertomus Tammen seikkailuista äärioikeiston porukoissa.

      Jotenkin kun Tammen omaa selitystä ja sitten erikseen äärioikeiston selitystä kuuntelee ja lukee, niin saa uskottavan kuvan, että Tammi vakoili kommunisteille äärioikeiston edesottamuksista. Tammen kaikki nykyiset Youtube pätkät on yhtä kommunismin suurta ylistystä.

      Siellä on äärioikeisto porukan lisäksi muitakin poliittisia ja uskonnollisia yhteisöjä, joita Tammi kritisoi kovalla kädellä ja näihin Tammen nykyään tuomion kohteeksi joutuneihin porukoihin on Tammi itse aikanaan kuulunut, eli selvää vakoilua. Ja myöntäähän hän itsekin olleensa kommunistien vakoilija eri porukoihin soluttautuneena.

      Miten on siis juttu nyt Suomen islamilaisen yhteisön kanssa? Oliko Tammi islamilaistenkin keskuudessa tosiasiassa vakoilu hommissa ja kommunisteille, no "yllätys, yllätys", millepä muullekkaan? Vai? Aloituksen kysymykset siis aiheellisia.

      • ....................

        No, jos olikin islamin suhteen vain "keikalla", niin mitenkähän kyseinen herra irottautuu islamista? Uskonsa luopumisesta kun langetetaan kuolemantuomio. En yhtään ihmettelekään, että nimi Abdullah pysyy mukana.


      • Korjaan hieman

        Mesikämmen ei ole nationalistiblogi.


      • jooh lisää
        Korjaan hieman kirjoitti:

        Mesikämmen ei ole nationalistiblogi.

        Jos ei tunnista parodiaa niin voihan se siltä näyttää...


    • Abdullah Arvoitus

      Niin, kuin lähellä kommunismi ja Islam oikein ovat toisiansa? Vai meneekö Abdullah Tammella käsikädessä nykyäänkin samaan aikaan Islamin usko ja kommunismi? Vai miten tää juttu menee?

    • Murha Islam

      Ilman Jeesusta menee helevettiin.

    • Yritystä

      Tammi ei ole koskaan ollut aidosti muslimi ja sehän on selviö kun kuuntele ja lueskelle juttuja joissa Tammi tuomitse islamilaisen terrorismin jyrkästi ja hän on varmasti tarkkailu islamistien touhuja. Muslimitkin ovat ymmärtäneet, että Tammi tarkkaile heitä.

    • TammiRotta

      On kuulunut huhuja, että Tammi on käynyt nuuskimassa erään helluntaikirkon oven takana mahdollisuuksiaan päästä kirkon jäseneksi. Samansuuntaista kuuluu siitäkin, että sama veikko olisi pyrkimässä kokoomuskentälle. Vaikuttavaa on jos totta on.

    • Raaka-Reiska

      Hänen nykytilannettaan en tiedä mutta ainakin 80-luvun alussa hän työskenteli Riihimäen
      hautausmaalla aputyönjohtajana ja oli samoihin aikoihin kunnallisvaaleissa vasemmistoliiton
      ehdokkaana mutta ei tullut valituksi. Erään hänet tunteneen muistikuvan mukaan hän häipyi
      tämän jälkeen hiljaisesti Riihimäeltä.

    • bijouxxx

      Entinen Siitoimen kaveri, varmaan tekee myyräntyötä edelleen - tällä kertaa muslimina :D

    • Imaami_tiedottaa

      TÄRKEÄÄ INFOA!

      Risto Abdullah Tammi on liittynyt muslimeihin uudelleen joulukuussa 2017. Risto kannattaa mm. uutta moskeijaa Helsinkiin.

    • Itsensäpakoilija

      No hän hurahtelee milloin mihinkin, on nk. hurahtelija joka etsii itseään joka paikasta ja ei löydä kun ei peilin edessä suostu käymään.

    • ptaj

      En ole kannattanut uutta moskeijaa Helsinkiin ja olen tuominut islamilaisen terrorismin julkisesti. Olen kristitty ja uskon Jeesuksen sovitustyöhöön.

    • oooljj
    • RaimoRento

      21.15 Marttyyrien ääni: Katkeruudesta vapauteen
      75%
      Katkera ihminen elää epätoivon ja vihan keskellä. Jeesuksella on voima ja valta vapauttaa ihminen katkeruudesta. Risto Tammi Marttyyrien äänen vieraana. Toimittajana Juhani Huotari. ( Jakso: 159 )

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Onko Risto vielä musulmaani?

      • Anonyymi

        Olipas hyvä vitja näyttämään mistä hoksaa MITEN KAIKKEUDELLA ON KAIKKI VALTA

        - pistää nämä kiveä kiertämään ja huuhaistaan juopumaan ja maan tomua nielemään.


    • Anonyymi

      Risto Tammi löytyy Facebookin puolella, ilmeisesti nimi Abdullah on pudonnut pois. Tiedoista päätellen sama mies, nyttemmin on avioitunut 2016 ja jakaa Jeesuksen sanomaa Facebookin puolella. Ehkä on jonkin sortin kristitty.

    • Anonyymi

      KYLÄHÄN NÄITÄ MIELEN PULIVEIVARREITA RIITÄÄ YMPÄRISTÖSÄ TUHHOOJIA JULKEITA ELÄMÄN HÄVITTÄJIÄ

      ISLAMMIN UHRIT

      • Anonyymi

        15. Mutta Herra sanoi hänelle: ”Ei, vaan kostettakoon seitsenkertaisesti sille, joka tappaa Kainin.” Ja Herra pani Kainiin merkin, ettei kukaan, joka hänet kohtaa, tappaisi häntä.

        16. Niin Kain lähti pois Herran kasvojen edestä ja asettui asumaan Nodin maahan Eedenin itäpuolelle.

        MITEN TÄMÄ MERKKI VOIKAAN OLLA NIIN PYSYVÄ


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        15. Mutta Herra sanoi hänelle: ”Ei, vaan kostettakoon seitsenkertaisesti sille, joka tappaa Kainin.” Ja Herra pani Kainiin merkin, ettei kukaan, joka hänet kohtaa, tappaisi häntä.

        16. Niin Kain lähti pois Herran kasvojen edestä ja asettui asumaan Nodin maahan Eedenin itäpuolelle.

        MITEN TÄMÄ MERKKI VOIKAAN OLLA NIIN PYSYVÄ

        Synnin olemus esitetään KAININ JA ABELIN KUVAELMASSA, miten mielessä niksahtaa !

        MUTTA USKO JA LUJA LUOTTAMUS - SE ON MAILMAA YLLÄ-PITÄVÄ VOIMA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        15. Mutta Herra sanoi hänelle: ”Ei, vaan kostettakoon seitsenkertaisesti sille, joka tappaa Kainin.” Ja Herra pani Kainiin merkin, ettei kukaan, joka hänet kohtaa, tappaisi häntä.

        16. Niin Kain lähti pois Herran kasvojen edestä ja asettui asumaan Nodin maahan Eedenin itäpuolelle.

        MITEN TÄMÄ MERKKI VOIKAAN OLLA NIIN PYSYVÄ

        ONKO MITÄÄN MAHISTA TAJUTA HERRAN KAIKEUDEN KASVOJEN OLEMASSAOLO


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe