Liikakansoitus?

IhmettelijaIitu

Minulla on aika uusi akvaario, 240 ltr ja huomasin juuri että sinne on tulossa liikakansoitusta. Vielä ei sillä kalat ovat nuoria eivätkä vielä läheskään täysikasvuisia.

Osin tämä johtuu siitä, että sain virheellistä tietoa kalakaupasta, esim miekkapyrstöt myyjä sanoi minulle kasvavan jopa puolta pienemmäksi kuin mitä wikipedian mukaan. Samoin miljookalanaaraiden ja karninaalitetrojen . Osin siitä, että miljoonakalat lisääntyvät ihan hurjasti. Akvaariossa uiskentelee jatkuvasti pieniä millejä jotka osin tulevat syödyksi, mutta muutama on kasvanut aika lailla, että osa jäänee henkiinkin.

Aikuisten kalojen yhteissenttimäärä on 270 millit, jotka selviytyvät aikuiseksi. Milkoin kalat ovat täysikasvuisia? Alanko hävittämään ja missä vaiheessa?

1

89

    Vastaukset

    • Toivottavasti kardinaalitetrat ovat eri akvaariossa kuin miljoonakalat ja miekkapyrstöt. Kardinaalit ovat pehmeän veden kaloja ja toiset taas kovan. Jos akvaariovetesi on kovaa, niin helpointa olisi luopua tetroista. Jos akvaario jää vieläkin liikakansoitetuksi, niin laita osasta milliksistä/miekkapyrstöistä jonnekin netin myyntipalstalla myydään/annetaan ilmoitus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut