Enkelinä taivaasta

Rosalie

Rakastimme toisiamme ja tunsimme, ettei mikään voisi tulla rakkautemme väliin. Vietimme monia ihania hetkiä yhdessä ja luulimme tuntevamme toisemme läpikotaisin.
Kaikki muuttui sinä päivän, kun kerroit ettet enää halua jatkaa kanssani. Luulin ensin, että se olisi vain sairasta huumoria, kunnes sait minut tajuamaan, ettet pelleillyt. Jäin tuijottamaan perääsi lähtiessäsi ja tunsin kuumien kyynelten valuvan pitkin poskiani. En toipunut erostamme ja ainaisena iltarukouksenani oli että palaisimme vielä yhteen.
Löysit kuitenkin uuden tyttöystävän, jonka kanssa kuljit ylpeänä häntä kavereillesi esitellen. Sydämeni itki joka kerran kun näin sinut. Eniten satutti se, että et ollut tuntevinasi minua. Niinkuin meillä ei olisi ikinä ollutkaan mitään yhteistä, ei rakkautta, ei edes ystävyyttä.
Halusin saada puhua kanssasi vielä kerran, ennen kuin koettaisin jatkaa elämääni eteenpäin ilman sinua, minulle tärkeintä ihmistä. Näin sinut kaupungilla ja tartuin hihaasi. Katsoit minua vihaisesti etkä halunnut myöntää tuntevasi. Uusi tyttöystäväsi seisoi vierelläsi ja piteli kädestäsi kiinni, kuin omistaja. Suostuit kuitenkin kuuntelemaan mitä sanottavaa minulla oli.
Kerroin kuinka sinua vieläkin rakastin ja kuinka olin toivonut, että me palaisimme yhteen. Katsoit minua halveksien ja sytytit tupakkaa kuin sanani eivät koskettaisi sinua. Kyyneleet tarhivat poskeni katsoessani kasvojasi, joita rakastin.
Yllättäen hermostuit ja vetäisit minut luoksesi. Huusit haluavasi minut ikuisesti pois elämästäsi ja tumppasit tupakan käsivarteeni, joka oli tullut esiin riuhtaistessasi minut luoksesi. Sanattomana katsoin kättäni, enkä edes tuntenut kipua. Katsoessani sinua näin, kuinka jokin paloi silmissäsi. Katseesi oli täynnä vihaa. Ennen kuin ehdin edes ajatella mitä tekisin seuraavaksi, tunsin lujan iskun leuassani. Olit lyönyt minua ensimmäistä kertaa. Seuraava isku osui poskiluuhini ja kuulin kuinka luu murtui iskun voimasta. En enää ymmärtänyt mitään ja kun iskuja sateli annoin niiden tulla, yrittämättäkään väistellä. Lyödessäsi huusit kirouksia ja toivoit minun joutuvan helvettiin. Viimein potkaisit minua mahaan niin, että kaaduin maahan jääden siihen. Kehoni oli täynnä mustelmia ja kasvoni täynnä haavoja iskujesi jäljeltä. Ennen lähtöäsi potkaisit minua vielä selkään ja uuden tyttöystäväsi kimeä nauru soi korvissani ennen kuin vaivuin pimeyteen.
---
Katselin enkelinä taivaasta surevia läheisiäni, heidän kävellessä pienenä saattueena kohti juuri avattua hautaa.
Näin sinut muiden takana, pieni ruusu kädessäsi. Katsoin kasvojasi ja näin kyynelten virtaavan pitkin poskiasi.
Ajattelin kaikkia hyviä hetkiä, jotka sain viettää kanssasi ja aloin itkeä, pehmeää enkelin itkua. Kyyneleeni valuivat marraskuiseen päivään hopeisina lumihiutaleina.

3

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihailijasi

      Tosi koskettava kertomus. Hienoa! 10 LOISTAVAA!

    • hönö

      Mä heräsin,kuitenkin.--"Sä heräsit kuitenkin"viekas ilmeinen nainen katseli minua silmiin.-"SÄ oot hivenen omituinen"MINÄ OLEN RAKASTUNUT SINUUN."-Kuunteleppa TYYPPI:Tyylis mua kiehtoo".

    • Cara

      Todella upeaa jälkeä! sai kyyneleet silmiin! Kirjoita lisää vaan. tahdon lukea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe