Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Enkelinä taivaasta

Rosalie

Rakastimme toisiamme ja tunsimme, ettei mikään voisi tulla rakkautemme väliin. Vietimme monia ihania hetkiä yhdessä ja luulimme tuntevamme toisemme läpikotaisin.
Kaikki muuttui sinä päivän, kun kerroit ettet enää halua jatkaa kanssani. Luulin ensin, että se olisi vain sairasta huumoria, kunnes sait minut tajuamaan, ettet pelleillyt. Jäin tuijottamaan perääsi lähtiessäsi ja tunsin kuumien kyynelten valuvan pitkin poskiani. En toipunut erostamme ja ainaisena iltarukouksenani oli että palaisimme vielä yhteen.
Löysit kuitenkin uuden tyttöystävän, jonka kanssa kuljit ylpeänä häntä kavereillesi esitellen. Sydämeni itki joka kerran kun näin sinut. Eniten satutti se, että et ollut tuntevinasi minua. Niinkuin meillä ei olisi ikinä ollutkaan mitään yhteistä, ei rakkautta, ei edes ystävyyttä.
Halusin saada puhua kanssasi vielä kerran, ennen kuin koettaisin jatkaa elämääni eteenpäin ilman sinua, minulle tärkeintä ihmistä. Näin sinut kaupungilla ja tartuin hihaasi. Katsoit minua vihaisesti etkä halunnut myöntää tuntevasi. Uusi tyttöystäväsi seisoi vierelläsi ja piteli kädestäsi kiinni, kuin omistaja. Suostuit kuitenkin kuuntelemaan mitä sanottavaa minulla oli.
Kerroin kuinka sinua vieläkin rakastin ja kuinka olin toivonut, että me palaisimme yhteen. Katsoit minua halveksien ja sytytit tupakkaa kuin sanani eivät koskettaisi sinua. Kyyneleet tarhivat poskeni katsoessani kasvojasi, joita rakastin.
Yllättäen hermostuit ja vetäisit minut luoksesi. Huusit haluavasi minut ikuisesti pois elämästäsi ja tumppasit tupakan käsivarteeni, joka oli tullut esiin riuhtaistessasi minut luoksesi. Sanattomana katsoin kättäni, enkä edes tuntenut kipua. Katsoessani sinua näin, kuinka jokin paloi silmissäsi. Katseesi oli täynnä vihaa. Ennen kuin ehdin edes ajatella mitä tekisin seuraavaksi, tunsin lujan iskun leuassani. Olit lyönyt minua ensimmäistä kertaa. Seuraava isku osui poskiluuhini ja kuulin kuinka luu murtui iskun voimasta. En enää ymmärtänyt mitään ja kun iskuja sateli annoin niiden tulla, yrittämättäkään väistellä. Lyödessäsi huusit kirouksia ja toivoit minun joutuvan helvettiin. Viimein potkaisit minua mahaan niin, että kaaduin maahan jääden siihen. Kehoni oli täynnä mustelmia ja kasvoni täynnä haavoja iskujesi jäljeltä. Ennen lähtöäsi potkaisit minua vielä selkään ja uuden tyttöystäväsi kimeä nauru soi korvissani ennen kuin vaivuin pimeyteen.
---
Katselin enkelinä taivaasta surevia läheisiäni, heidän kävellessä pienenä saattueena kohti juuri avattua hautaa.
Näin sinut muiden takana, pieni ruusu kädessäsi. Katsoin kasvojasi ja näin kyynelten virtaavan pitkin poskiasi.
Ajattelin kaikkia hyviä hetkiä, jotka sain viettää kanssasi ja aloin itkeä, pehmeää enkelin itkua. Kyyneleeni valuivat marraskuiseen päivään hopeisina lumihiutaleina.

3

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihailijasi

      Tosi koskettava kertomus. Hienoa! 10 LOISTAVAA!

    • hönö

      Mä heräsin,kuitenkin.--"Sä heräsit kuitenkin"viekas ilmeinen nainen katseli minua silmiin.-"SÄ oot hivenen omituinen"MINÄ OLEN RAKASTUNUT SINUUN."-Kuunteleppa TYYPPI:Tyylis mua kiehtoo".

    • Cara

      Todella upeaa jälkeä! sai kyyneleet silmiin! Kirjoita lisää vaan. tahdon lukea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe