EI IKINÄ MEKSIKOON !!!

Jos henkesi onkallis

60 kadonnutta koulutyttöä on tapettu.

Oletko matkustamassa Meksikoon. Mieti matkaa kahdesti, tällaisia ovat Meksikolaiset:
Pormestarin vaimo piti juhlat kaupungin kermalle. Koulutytöt keksivät vaikuttavan paikan juhlapaikan läheisyydestä ilmaista mielipiteensä surkeista ja rikkaita suosivasta koulutusolosuhteista. Tästähän olisi saattanut juhlaväki pahastua, joten pormestari määräsi poliisit pidättämään koulutytöt. Aikansa tyttöjen kanssa touhuttuaan, poliisit möivät tytöt rikollisjengeille seksiorjiksi ja tyttöjen loppu oli sinetöity.

Haluatko rahoittaa tuollaisten sikojen touhuja viemällä rahanne Meksikoon ? Rikollisjengit ovat soluttautuneet yhteiskunnan joka portaalle.

Peru matkasi, kuten itse tein.

32

7582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Shit happens

      Aika väsynyttä... Mun tehtävä on nauttia elämästä ja tutkia maailmaa, kaikkia en silti voi auttaa, edes sinua...

      • Voit auttaa !

        Jos olet niin idiootti, että kuitenkin menet, niin tee kuitenkin testamentti ennen kuin lähdet ja määrää minut edunsaajaksi, matkustan nauttimaan ELÄMÄSTÄ muualle...


      • vatoslocos

        Onse hyvä että on näitä idiootteja jotka peruu meksikon matkansa yli vilkkaan mielikuvituksen takia (nyt on taas joku katsonu liikaa leffoja) :DDD saadaan me muut sitten peruutus paikkoja halvemmalla sinne mehikoon ;) minulle se on ihan sama mitä kaupungin pormestari ja muu jengi touhuaa, ei ne ainakaan ole minun rantalomaani vielä kertaakaan pilannut.. olen käynyt meksikossa kolme kertaa ja joulukuussa olisi tarkoitus lähteä uudestaan ja tietenki taas äkkilähdöllä ;) kaikkia ei voi eikä tarvitsekkaan auttaa! Nauttikaa elämästä ja käykää meksikossa se on yksi upeimmista rantalomakohteista suht. pienellä budjetilla jopa, eikä todellakaan ole sen vaarallisempi paikka mitä helsingin rautatieasema :D (terve maalaisjärki suotavaa vaikka se näyttääkin edellisen kirjoittajan perusteella olevan katoavaa) VIVA LA MEHIKO!!!!!


    • mojito*

      Harvassa lomakohteessa on ollut niin turvallinen olo ja esim. taksit kontrollissa kuin tuolla Yucatanilla. Hyvää matkaa Mehikoon meneville; makujen sinfoniaa, upeat rannat & nähtävyydet odottaa! Lähtisin heti uudelleen ellei maailmassa olisi niin monta kolkkaa mitä vielä pitää koluta..

      • olenpahan varoittanu

        Se maa on presidenttiä myöten korruptoitunut. Maan poliittinen johto katsoo sormien läpi huumekauppaa ja sen aiheuttamaa rikollisuutta, koska maalla ei ole muuta valuuttatuloa paitsi tyhmät turistit, jotka henkensä uhalla tulevat kokeilemaan tuuriaan.
        Meksikossa kidnapataan joka päivä ihmisiä lunnaiden toivossa ja turisteja etupäässä, on vain ajan kysymys milloin suomalaisia.


      • Meksikossa käynyt 20

        Meksiko oli jotain, mitä en osannut kuvitella. Sain matkalta paljon enkä ikinä reissua unohda. Chilen Itse, Aluksi ja jopa Canthin lentokenttä olivat jotain, mitä ei hevillä unohda. GBP oli myös fantastinen ja turvallinen ensikertalaiselle Meksikon matkaajalle. Karibian äärellä olo tuntui merta katsoessa, ettei olotila ole edes todellinen. Olen seurannut ohjelmia kymmenen vuoden takaisesta suuronnettomuudesta. Olen sitä mieltä, että, kun tiedostaa Meksikon tämänhetkisen tilanteen, niin tästä syystä voi matkallelähtöä Meksikoon myös odottaa. Onhan hienoa, kun lomamatkalla ei tarvitse kertaakaan ajatella, ettei "täällä ehkä ole turvallista." Lomanautintoja kaikille Meksikon matkaa suunnitteleville. Maailmassa on myös muita yhtä hienoja kaukolomakohteita kuin Meksiko, joten em. kohteisiin kannattaa matkustaa odotellessa, että Meksikon tilanne tai turvallisuusjärjestelmö muuttuu. Onnea matkaan.


      • Meksikossa jo käynyt
        Meksikossa käynyt 20 kirjoitti:

        Meksiko oli jotain, mitä en osannut kuvitella. Sain matkalta paljon enkä ikinä reissua unohda. Chilen Itse, Aluksi ja jopa Canthin lentokenttä olivat jotain, mitä ei hevillä unohda. GBP oli myös fantastinen ja turvallinen ensikertalaiselle Meksikon matkaajalle. Karibian äärellä olo tuntui merta katsoessa, ettei olotila ole edes todellinen. Olen seurannut ohjelmia kymmenen vuoden takaisesta suuronnettomuudesta. Olen sitä mieltä, että, kun tiedostaa Meksikon tämänhetkisen tilanteen, niin tästä syystä voi matkallelähtöä Meksikoon myös odottaa. Onhan hienoa, kun lomamatkalla ei tarvitse kertaakaan ajatella, ettei "täällä ehkä ole turvallista." Lomanautintoja kaikille Meksikon matkaa suunnitteleville. Maailmassa on myös muita yhtä hienoja kaukolomakohteita kuin Meksiko, joten em. kohteisiin kannattaa matkustaa odotellessa, että Meksikon tilanne tai turvallisuusjärjestelmö muuttuu. Onnea matkaan.

        Jatkoa edelliseen: Chizen Itza, Akumalin kilpikonnaranta ja Playa Paraison paratiisiranta ovat kohteita, joita ei Akumalin suunnalle matkustavan kannata jättää väliin.


    • Peruin matkani.

      Kiitos varoituksista, peruin matkani mm. oheisen tiedotteen vuoksi.
      Lisätietoa löytyy seuraavasta linkistä:

      http://www.formin.finland.fi/public/default.aspx?contentid=99523&contentlan=1&culture=fi-FI


      Matkustustiedotteet, 24.9.2014

      Meksiko: matkustustiedote

      Meksiko: Rikollisuus yleistä. Etenkin huumekauppaan liittyvä rikollisuus kasvanut voimakkaasti useilla alueilla. Hurrikaanikausi kesä – marraskuu.

      Suomen suurlähetystö
      Mexico

      Meksikon poliittinen tilanne on vakaa, mutta alueellisia poliittisia levottomuuksia esiintyy ajoittain. Maan turvallisuustilanne on heikentynyt huomattavasti huumerikollisuudesta johtuen. Huumerikollisuuteen liittyneet väkivaltaisuudet ovat vuodesta 2007 alkaen vaatineet vuosittain lähes 10.000 ihmisen hengen. Huumerikollisuutta esiintyy etenkin Michoacanin, Guerreron, Sinaloan, Chihuahuan, Sonoran, Coahuilan, Tamaulipasin, Durangon, Nuevo Leonin, Veracruzin ja Zacatecasin osavaltioissa sekä rajakaupungeissa, erityisesti Ciudad Juarezissa ja Tijuanassa. Matkailijan kannattaa tarkkaan harkita, onko tarpeellista liikkua näillä korkean riskin alueilla. Vaikka väkivalta kohdistuu ennen kaikkea huumerikollisuuden kanssa tekemisissä oleviin, on syytä tiedostaa myös sivullisille aiheutuvan riskin olemassaolo.

      Myös suurkaupungeille ja turistikeskuksille tyypillinen rikollisuus ja väkivalta on yleistä. Chiapasin ja Oaxacan osavaltioissa matkustettaessa on syytä pysytellä normaaleilla turistireiteillä.

      Viime aikoina on raportoitu useita ryöstöjä, jotka ovat tapahtuneet pääkaupungista Teotihuacanin turistikohteeseen kulkevissa julkisissa linja-autoissa. Linja-autot lähtevät Central de Autobuses del Norte –linja-autoasemalta ja kulkevat Indios Verdesin aseman kautta Teotihuacanin pyramidialueelle. Mahdollisen ryöstön kohteeksi jouduttaessa on erittäin tärkeää olla tekemättä vastarintaa. Ryöstäjät ovat usein aseistettuja ja ovat myös käyttäneet aseitaan kohdatessaan vastarintaa.

      Edellistä turvallisempi vaihtoehto tutustua Teotihuacanin pyramideihin on käyttää joko hotelleista lähteviä turistibusseja tai Turibus- yhtiön matkoja.Ajankohtaista tietoa olosuhteista eripuolilla maata saa englanniksi Meksikon matkailupalvelunumerosta 52 55 5089 7500.

      Ulkoministeriö suosittelee ennen matkaa matkustusilmoituksen tekemistä. Tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta matkustusilmoitus.fi.

      Rikollisuus

      Rikollisuus on hyvin yleistä. Etenkin pääkaupunki México on suurkaupunki, jossa liikuttaessa on syytä noudattaa suurta varovaisuutta. Samoin rannikon matkailukeskuksissa on syytä varovaisuuteen. Meksikossa rikollisuus on usein väkivaltaista, joten ryöstötilanteessa ei tule tehdä vastarintaa.

      Passi, Meksikon maahantulokaavake, matkaliput, arvokkaat korut ja suuret rahasummat kannattaa säilyttää hotellin kassakaapissa. Mukana tulee aina pitää kopio passista ja maahantulokaavakkeesta. Valuuttaa kannattaa vaihtaa pienissä erissä sellaisissa valuutanvaihtopaikoissa, joissa on suojassa ulkopuolisten katseilta. Luottokortti kannattaa ottaa mukaan vain silloin kun tietää sitä tarvitsevansa.

      Tärkeimmistä asiapapereista kuten passista, luottokorteista ja lentolipuista on hyvä ottaa kopiot ja säilyttää erillään alkuperäisistä sekä lähettää skannatut kopiot omaan sähköpostiin. Mikäli passi tai maahantulolomake katoaa tai varastetaan, tulee siitä tehdä ilmoitus paikalliselle poliisille.

      Yöllä kaupungilla liikkumista jalkaisin tulee välttää, samoin yöllä tulee autoilua välttää koko maassa. Mahdollisen väärinkäytön vuoksi henkilötietojen antamista tulee välttää muulloin kuin aivan välttämättömissä tapauksissa.

      Liikenne

      Liikenne on Suomeen verrattuna huomattavasti kaoottisempaa. Ruuhkat ovat yleisiä niin kaupungeissa kuin niiden sisääntuloreiteilläkin. Liikennesääntöjen noudattaminen on ylimalkaista. Jalankulkijaa ei huomioida liikenteessä, eivätkä jalkakäytävät tai kadut sovellu lastenvaunuille tai pyörätuoleille.

      Suosittelemme vain hotellin omien tai taksiasemalta puhelimitse tilattavien sitio-taksien käyttöä. Kadulta otettavien taksien joukossa on paljon laittomia takseja ja niiden käyttö voi olla vaarallista. Metro on suhteellisen turvallinen päiväsaikaan, mutta taskuvarkaita on syytä varoa etenkin ruuhka-aikaan. Isot bussit ovat pääkaupungissa yleensä minibusseja eli ns. peseroja turvallisempia maltillisemmasta ajotavastaan johtuen. Kaupunkien ulkopuolella kannattaa turvallisuussyistä käyttää tullimaksullisia teitä ("cuota") ja 1. luokan busseja.

      • Mimmiiiii1111111

        Meksiko on jotain 6 kertaa Suomen kokoinen maa. Huumeongelma ja väkivaltaisuudet ovat Usan rajalla ja pääkaupungissa Mexicossa. 3 kertaa olen käynyt Jukatanilla eri paikoissa ja taas lähden tammikuussa. Mitään ongelmia ei ole ollut yhdelläkään reissulla.

        Jos katsoo melkein minkä vaan lattarimaan tietoja ulkoministeriön sivuilta, saa lukea samaa tarinaa. Ulkoministeriön rooliin kuuluu varoitella ja hyvä niin.

        Mukavia Meksikon matkoja kaikille!


      • mahtava Meksiko -14

        Peruin matkani: Matkustustiedote on juuri samanlainen kuin vuonna 2014. Eli em. tiedotteen perusteella en ole yhtään viisaampi kuin viime vuonna. Sen sijaan suomalaisia uutisia seuranneena, niin en lähtisi suin päin matkaan samalle suunnalle nyt, vaan odottaisin turvallisempia aikoja.


      • Noproblemo
        Mimmiiiii1111111 kirjoitti:

        Meksiko on jotain 6 kertaa Suomen kokoinen maa. Huumeongelma ja väkivaltaisuudet ovat Usan rajalla ja pääkaupungissa Mexicossa. 3 kertaa olen käynyt Jukatanilla eri paikoissa ja taas lähden tammikuussa. Mitään ongelmia ei ole ollut yhdelläkään reissulla.

        Jos katsoo melkein minkä vaan lattarimaan tietoja ulkoministeriön sivuilta, saa lukea samaa tarinaa. Ulkoministeriön rooliin kuuluu varoitella ja hyvä niin.

        Mukavia Meksikon matkoja kaikille!

        Meksikossa asuu liki 100 miljoonaa joten monta monta kertaa suurempiinkin suomi. Meksiko cityssä siis koko laita alueet lukien (vastaava suurhelsinki) asuu yli 20 milj. Usan raja on rauhaton. Muuten ei paljoa huomaa...asunut siellä 4 v. No problemos!


    • voihan rölli

      Kiva kun aloittaja peruit "matkasi" :-D

      • riski riskitön

        Olen kyllä eri henkilö kuin aloittaja, mutta samaa mieltä ja kun emme ole maksaneet vielä mitään niin vaihdetaan johonkin turvallisempaan maahan, johan noita riittää.


      • hoh hoijaa
        riski riskitön kirjoitti:

        Olen kyllä eri henkilö kuin aloittaja, mutta samaa mieltä ja kun emme ole maksaneet vielä mitään niin vaihdetaan johonkin turvallisempaan maahan, johan noita riittää.

        Joo menkää vaan kanarialle syömään hernekeittoa.


    • Zunami

      Niinhän ne Thaimaan lomailijatkin luulivat että herran kukkarossa ollaan.. jouluna 2004.

      • on vaikeaa

        Kotimaan matkailua ei kannata harrastaa, joka paikassa ammutaan, puukotetaan, ostoskeskuksissa räjähtelee pommit jne...

        En matkusta Norjaan. Siellä tapetaan jopa lapsia kymmenittäin kerralla...

        Ruotsissa pommi-iskuja, en mene...

        Venäjällä käydään sotaa, ei sinne ...

        Minnehän sitä menisi, kotiinkin on moni kuollut ????


      • mielipiteen ilmaisen

        Tämä oli ihan aiheeton kommentti - pöllö.


      • mielipiteenilmaisija
        mielipiteen ilmaisen kirjoitti:

        Tämä oli ihan aiheeton kommentti - pöllö.

        mielipiteen ilmaisijan kommentti osoitettiin Zunamille


    • CUN kävijä

      Perukaa vaan matkoja, sillä ne hinnat putoaa. Ovatkin vielä suorastaan kalliita viime talveen verrattuna kun lentoja sai parhaimmillaan muutamalla sadalla eurolla.

      • Maailma on mun..

        On mielikuvituksen köyhyyttä jos ei keksi muuta paikkaa kuin Kanarian saaret vaihtoehtona Meksikon matkaan.


      • Uusiksi kohta
        Maailma on mun.. kirjoitti:

        On mielikuvituksen köyhyyttä jos ei keksi muuta paikkaa kuin Kanarian saaret vaihtoehtona Meksikon matkaan.

        Eihän Meksiko vaihtoehtoja tarvitsekaan; sehän on niin upea ja rento lomakohde!!


    • Jussila5544

      Moro kaikille. Alkaa ihmiset saikkyko kaikkea mita luette internetissa.

      Meksikon rikollisuus on todellista mutta niinkuin missa muuallakin. Meksikon rikollisuus paljon vahaisempaa kuin muissa latinan amerkian maissa, esim Honduras, Nicaragua, guatemala, Venezuela etc. Rikollisuus luvut ovat suhteessa paljon pahemmat USAn kaupungeissa, jopa Orlandossa kuin Meksikossa!

      Me kaydaan perheen puolesta Meksikossa joka vuosi. Suuntaamme Guanajuatoon enimmakseen, ja kaydaan rantalomalla Playa del Carmenissa ym. Koskaan ei olla koette rikosta tai nahty mitaan. Toisaalta emme ostele huumeita tai liiku kannissa missaan... :)

    • Perdone.

      Tuo rikollisuuden raportointi riippuu paljolti siitä, kuinka media saa siitä tietää, ja kuinka se määrä on suhteutettuna kokonaisuuteen kullakin alueella ja väestömäärällä.

      Itsellä ei ainakaan ole koskaan tuntunut olevan mitään uhkaa Mexicossa, toisin oli joissakin muissa Keski-Amerikan valtioissa. Joskus sai käyttää kekseliäisyyttä, että pääsi ongelmitta eroon selvästi katteetonta hyötyä (ryöstöä, t.m.s.) suunnittelevasta henkilöstä/porukasta. Jopa liikehuoneistoon puikahtaminen oli joskus tarpeen suojautumisen vuoksi.

      Yleensä espanjaa jonkin verran edes osaava ja tavallisesti pukeutuva on hyödyntäjien mielenkiinnon ulkopuolella. Amerikkalaiseksi luultua todennäköisesti yritetään muiluttaa. Ainakin yksin tai kaksin kulkijaa.
      Isompi porukka on paremmin turvassa.

      Viisikin saatetaan ryöstää yöaikaan missä tahansa maailmankolkassa juopuneena ollen!

      Turpiin olen saanut Euroopassa, kun en suostunut noinvain rahoittamaan.
      Rapakon takana ei ole sattunut mitään vastaavaa peloittelupuheista huolimatta.

      Ei pidä hankkiutua mihin tahansa "kööriin" hauskanpitoon, mutta seuransa valiten se on oikein mukavaa noissa maissa.

      • LassilaV

        Käypäs Guatemalassa tai Venezuelassa niin opit tietämään mitä on turvattomuus. työn puolesta olen joutunut (päässyt) käymään. Meksiko ei ole lainkaan niin vaarallinen kuin uutisointi antaa olettaa. Se onblähinnä sensation hakkuista, että "taas" tapahtui sitä ja tätä. Hurjempi meno muissa latinalaisen Amerikan maissa ei kiinnosta muita. Moniko turisti on tapettu Meksikossa? hmm...


      • Perdone.
        LassilaV kirjoitti:

        Käypäs Guatemalassa tai Venezuelassa niin opit tietämään mitä on turvattomuus. työn puolesta olen joutunut (päässyt) käymään. Meksiko ei ole lainkaan niin vaarallinen kuin uutisointi antaa olettaa. Se onblähinnä sensation hakkuista, että "taas" tapahtui sitä ja tätä. Hurjempi meno muissa latinalaisen Amerikan maissa ei kiinnosta muita. Moniko turisti on tapettu Meksikossa? hmm...

        No minäpäs vastaan LassilaV:lle-kin.

        Guatemalassa on tullut käytyä sekä pohjoisesta, että etelästä päin saapuen. Belizessä oli se pimeän aikaan jengiä pakoon liikehuoneistoon luikahtaminen.
        Salvador on myös aika hektinen valtakunta useimmilta alueiltaan.
        Venezuelassa ei ole tullut käytyä, kun silloin Panamasta lähestyen eivät suostuneet avustamaan edes Kolumbiaan. Joutui lähtemään tuonne Mexicoon päin.
        Kaikkien näiden Keski-Amerikan valtioiden pääkaupungit ovat väärälle tyypille vaarallisia, ja jotkut pienemmätkin kaupungit.
        Ammutuksi voi tulla vaikka Pohjois-Amerikan Phoenixissa!

        Kuten monissa maailman valtakunnissa, väärään aikaan väärässä paikassa, voi koitua kohtaloksi, kuten Suomessakin äskettäin.

        Voihan sitä vähän harkita milloin mihinkäkin nokkansa tunkee?
        Baaritappelu Samanassa ei meitä estänyt siellä ruokailemasta, vaikka lautaset kädessä piti vähäksi aikaa väistää! Yksi uhkasi tulla takaisin pistoolin kanssa, mutta eipä tuota näkynyt.

        En silti aio jättää matkojani tekemättä muiden ihmisten pelkojen vuoksi!


    • näinvuonna2014

      Täälläkin, kun joku näitä kaikenlaisia kirjoituksia lukee, niin lukee tämänkin.
      Opiskelijat, jotka katosivat viime vuoden puolella noin 50 henkeä, niin on tapettu. Poliisi toimitti opiskelijat huumekartellin jäsenille teloitettavaksi.

      • Mitävittuanyttaas

        Voi ei...Apua!!
        Sitte....?
        Oliko vielä muuta...??


      • Kusipäät
        Mitävittuanyttaas kirjoitti:

        Voi ei...Apua!!
        Sitte....?
        Oliko vielä muuta...??

        olet aika MULKVIST, kun nostelet näitä vanhoja paskajuttuja taas ylös !!


      • vitunkäpy
        Kusipäät kirjoitti:

        olet aika MULKVIST, kun nostelet näitä vanhoja paskajuttuja taas ylös !!

        Itse olet se saatanan kusipää MULKVISTI joka täällä noita paskajuttuja lietsoo !!


    • AMexicosisi

      Ja että mitään positiivistako ei Meksikosta sitten löydy? Aika älytöntä jos muutaman tapahtuman takia matkan jättäisi tekemästä. Meksikossa asuu 100 miljoonaa pieneen Suomeen verrattuna jossa on 5 milj asukasta. Jopa Meksiko cityssä asuu enemmän kuin koko Pohjoismaissa yhteensä. Siis enemmän tapahtuu myös pahoja asioita....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3434
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2002
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1921
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1568
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1405
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1405
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe