miten saa vanhemmat suostuu hamsterii??

nep2004

Oon toivonu hamsterii jotai vähä alle 2.vuotta mut äiti ja iskä ei tykkää eläimist tänää kun kysyin äitiltä et äiti jos hankkisin hamsterin nii ei tarvis ostaa vaan ku pelkkä hamsteri ku saan kaverilta ne kaikki tarvikkeet 20€ äiti sano näi:en mie mitää hamsterii nyt aio ostaa.Sit sanoin:ei ku ostan ite sit se sano vaa aha"ja se keskustelu loppu siihe:( siit lähtie tänää oon itkeny omas huoneessa;( nyt tarviin apuu ja vinkkei mite saan äitin ja iskän suostuu nyt apuu tänne päi:(

6

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minävain98

      Minkä ikänen oot? On helpompi keksiä jotain keinoja jos tiiän iän. Nimestä päätellen ehkä 10? :)

    • Odota hyvä lapsi

      Oota vielä muutama vuos, niin sitte voisit harkita.

    • Pitkäsepustus

      Sun pitää olla määrätietoinen, mulla ainaki autto. Pyydä hamsterii vaik joululahjaks? Ku vanhempas kysyy mitä haluut joululahjaks nii sano hamsteri, mitä tahansa ne ehdottaa (vaik se ois kuinka houkuttelevaa, vaik 500e) nii sano et haluut hamsterin. Sillä ne tajuu et oot oikeest tosissas etkä vaa sillee "HALUUN HALUUN HALUUN!" : ja kyllästyt siihe 2 viikos.

      Lue paljon hamstereista. Päätä minkä hamsterin ensin haluat ja keskity siihen, itsellä kävi niin, että halusin syrkin aluksi. Luin kauheesti, sitten kun näin kuvan talvikosta niin rakastuin talvikkoihin. Ja lukeminen alkoi pitkälti alusta.

      Tai sit vaa ootat viel, oot viel nuori jos oot -04. Et sä sitä kauheen paljoo ehi näkee, hyväl tuuril hamsteris on jo alkuillast hereil mut voi olla et se heräilee vast 23 mais ku oot jo nukkumas.

      Mieti tarkkaan, jaksatko hoitaa sitä. Huomioida sitä päivittäin, käsitellä ja vaihtaa vedet. Tarkastaa ruuat, siivota AINA kuin tarvii. Itse omaa talvikkoani pidän aina väh. ½h juoksemassa vapaana lattialla.

      Ja jos vanhempas ei vaa mitenkää suostu hamsterii niin pyydä perustelut miksi, itsellä äitille ulkonäkö oli ongelma. Sanoin ettei sen tarvitse nähdä sitä IKINÄ ellei hän halua. Mutta äiti siihe rakastu jo ekan päivän :3 Äiti kantaa sille herkkui ja seurailee sen puuhii JATKUVASTI.

      Mutta muista, jos vanhemmillesi hamsteri on ylitsepääsemätön juttu niin älä ala jankata, vaan hyväksy ei. Ja kysy kiltisti mikä lemmikki olisi sellainen joka sopii koko perheelle.

      • Giraffe

        Just niinku pitkäsepustus kertoi :) Usein myös tosi paljon auttaa se, jos äitisi sanoo ei niin kysy kohteliaasti että miksi ei?
        Jos äitisi perusteluna on vaikka esinerkiksi se, että ne vievät paljon tilaa (ei vie ) Niin selitä äidillesi että ne eivät vie ;)


      • hamsu fani 2004
        Giraffe kirjoitti:

        Just niinku pitkäsepustus kertoi :) Usein myös tosi paljon auttaa se, jos äitisi sanoo ei niin kysy kohteliaasti että miksi ei?
        Jos äitisi perusteluna on vaikka esinerkiksi se, että ne vievät paljon tilaa (ei vie ) Niin selitä äidillesi että ne eivät vie ;)

        Mä saan hamsteri ja oon 10 pitää vaan sanoa päättävät että maksaa KAIKKI itse (ei mun pidä ainakaan kun hamsteri ja tarvikkeet ite ostaa) ;)


    • Malttionvalttia!

      Käykää yhdessä eläinkaupoissa, joissa on jyrsijöitä... mietiskelkää siellä mitä teette seuraavaksi. Kysykää myyjältä myös neuvoja kasvatukseen jne. Vaihtoehtoisesti voitte käydä kasvattajien luona :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3151
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      109
      2569
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      381
      2477
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2065
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1887
    6. 172
      1309
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      980
    Aihe