Missä piileskelevät päivystävät " psykologit".

katsoja

10 minuuttia yleistä halveksuntaa tuotannolle tämän vuoden BB:stä Se on ollut varsinainen kiusaamisen ja vanhempien ihmisten halveksunnan oppikoulu. Tätäkö te haluatte nuorisolle opettaa. Aina tulee toki riitoja ja konflikteja, mutta jotkut rajat pitää olla tuotannon puolelta ja yrittää korjata tilannetta. Käsittääkseni tuotannon palkkalistoilla on myös psykologeja, miten he voivat sallia tällaista, ihmettelen suuresti. Jenna ja Jonathan ovat pilanneet koko kauden, tuntuu että tuotanto on heitä siihen kannustanut. ja suosinut. Esim Jonathanin röyhkeä käytös on latistanut muut. Fiksut kipailijat eivät ole viitsineet tai uskaltaneet ruveta tv:ssä riitelemään, koska tilanteet olisivat vain pahentuneet. Toivon, että psykologinne, myös päivystävät astuvat esiin jakertovat mielipiteensä asiasta. Haluain kuulla myös sponsoreiden mielipiteen asiasta. Siis toimittajat myös töihin. Ja lopuksi, jos ette parempaan pysty, lopettakaa koko ohjelma, niin nukutte yönne paremmin.

7

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syrkuhupaisaa

      Taitaapa olla tuottajalla ns "omat kilpailijat" mukana joka vuosi, aivan sama ketä katsojat äänestää. Kuten esimerkiksi tuo Nousiainen ja porno-Janita (vai Janika vai mikä se oli) joka kävi peitonheilutusmatkalla ulkomailla asti. Nyt näyttäisi tämä Jonathan olevan tuotannon valitsema. Ällö tapaus, ja turhaa on äänestyksiin rahojaan syytää.
      Esimerkiksi se ettei enää äänestetä sitä jonka haluaa putoavan vaan pitää äänestää kaikkia niitä joiden haluaa jäävän taloon. Moniko on äänestänyt edelleen sitä jonka haluaa putoavan??? Onko esin kaksikko J ja J saanut ääniä tällä tavalla???
      Vaikka samapa tuo, tuotannolle on tärkeä vain se että rahaa syydetään äänestyksiin, tuskin se mihinkään muuhun vaikuttaa kuin tuotannon tilin saldoon.

    • marakattikatti

      Joo, samaa mieltä, yksi asukas pilannut kauden jo pelkästään, ja siksi nuo muut latistuneet ihan hirveesti, äskenkin tämä henkilö irvi Annaa kunAnna sanoi jotain, no, Anna sitten hiljenikin nopeesti. Mulla 24/7 niin en viitsi katsella kun hetken ajan, koska ei yksinkertaisesti jaksa kuunnella ton yhden puuttumista jokaisen puheisiin ja kun hän ei ole edes hauska !
      Eka Jussikin oli aika selittäjä mutta oli hauska seurattava, niinku huumorimielessä, tää toinen on vaan surkee toisten alistaja.
      En uskalla äänestää ketään jos kerran sovittu voittaja jo etukäteen kuten tosta ohjelmasta saa sen kuvan, niin menisi rahat vaan hukkaan.

    • nyt vois jo loppua.

      On 24/7 mutta ei voi katsoa,ei vain voi.Pertin järkevää juttelua kuuntelisi enemmänkin.Pikkulikat on niin shemeikan lumoissa että voi voi.

    • Sairasta sakkia

      Psykologit ovat pelästyneet Jonathanin tiukkaa ilmettä ja jatkuvia puukotus uhkauksia. Selkä on jo puukoniskuja täys. Psykologit juoksi itse kaltereiden taakse turvaan.

    • Tietoa haluava

      Valinnassa mukana olleilta vaikkapa psykologeilta haluasin kysyä, kerrotaanko nuorille kilpailijoille, että he ovat kotinsa käyntikortteja ja huonolla käytöksellä he häpäisevät ei ainoastaan itseään, vaan koko sukunsa. Esimerkkinä tämä kehittymättömänJennan tapaus. Vanhemmat ja elämää nähneet Jonathan ja Armi ovat itse vastuussa teoistaan. Kai teillä jotkut soveltuvuustestit on. Kaikki 18-20 vuotiaat eivät ole vielä kypsiä moiseen ohjelmaan. Voisiko joku valisijoista tulla Extraan valottamaan asiaa. Ei ole paljon pyydetty.

      • Koko perheen kunnia?

        Mä kun olen luullut, että meillä täällä Suomessa ei oo mitään kunniakulttuuria... Miten joku tyttölapsi siis voi häpäistä koko sukunsa osallistuessaan BB-kilpailuun täysi-ikäisenä ja itsenäisenä yksilönä??

        Jennasta ja hänen käytöksestään vastaa kyllä ihan hän itse! Eikä se käytös hyvää ole ollut.

        Matkii muuten alkuaikojen Jersey Shoren Snookia... kiljuu, piip ja pehmoeläimen peräänkin itki...


      • voi aikoja tapoja
        Koko perheen kunnia? kirjoitti:

        Mä kun olen luullut, että meillä täällä Suomessa ei oo mitään kunniakulttuuria... Miten joku tyttölapsi siis voi häpäistä koko sukunsa osallistuessaan BB-kilpailuun täysi-ikäisenä ja itsenäisenä yksilönä??

        Jennasta ja hänen käytöksestään vastaa kyllä ihan hän itse! Eikä se käytös hyvää ole ollut.

        Matkii muuten alkuaikojen Jersey Shoren Snookia... kiljuu, piip ja pehmoeläimen peräänkin itki...

        Helvata mitä nuoria naisia meillä on kasvanut.Ennen vanhaan meillä pojat jaakasi tyttöjä mutta nyt onkin naiset innostuneet.Jennakin aikansa peppua pyöritti niin kuin Dani sanoi olen mies ja siinä meni voitto raha.Mimo rukoili Andea mutta ei poika innostunut.Nyt Tuija juoksee Jonatanin perässä ,eikä edes usko että ei onnistu kun homo on homo.Yleensä kaksineuvoiset salaavat mitä ovat ja ovat arkoja asiasta.olen kuullut että Jonathanilla on lapsia ,eli silloinhan Tuijan palvomisen ymmärtää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe