Miten teräasekeskuksen syyte etenee??

kuti

Hiljaista ollut ei mitään kuulunut "sarjatuli" startipistooleista, miten syytös etenee aikaa tuntuu ottavan. Koska saamme lukea oikeudenkäynnistä??

7

173

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ressu.

   Ei etene mitenkään. Viranomainen on huomannut emämöhleensä ja siirtynyt viivytystaisteluun. Mitään perusteita ei ole löytynyt ja väitetyt todistelutkin ovat osoittautuneet valheellisiksi.

  • lötkö

   Kalliiksi tulee veronmaksajille, ihmettelin miten voi vuosia tällainen kestää mutta kyllä siinä joku ratkaisu varmasti tulee ja missä on ne 800 laukausta minuutissa kovia ampuvat starttipistoolit, olis mukava nähdä. Oikeudenkäynninhän piti alkaa jo vuosi sitten.

   Suomi on varsinainen poillisivaltio.

  • ei tule enään

   No onhan päätös jo tullut, että ei saa enään kukaan myydä, eti omistaa ellei hae aseenhallussapitolupaa. Eli kaikki starttiaseet on luvanvaraisia nykyisin ja tuskin sarjatulistarttareita edes saa luvallakaan enään ikinä.Muistakaa, jotta kaikki starttiaseet on luvattomia ellei ole todistettavasti ostettu ennen 2012 vuotta.

   • juomari,

    Ei päätöstä ole vielä tehty. Poliisiviranomaiset ovat vasta tulkinneet lakia. Varmuus asiaan saadaan vasta kun kaikki oikeusasteet on kahlattu läpi ja tulkinnan lainmukaisuus on tutkittu.


  • prehti

   Kauan kestää viranomaisilta näyttää se 800 laukausta minuutissa kovia ampuva starttipistooli, ei kannata pitää videoo vakan alla vaan laittaa reilusti näytille jos peli on rehellistä.

  • vinkujat jaksaa

   väy, väy ja väy.

   • älä vinku

    Onko pinna kireellä kun ei sarjatulta ampuvaa starttipistoolia löydy.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   194
   2485
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   138
   1658
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   150
   1388
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   467
   1154
  5. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   113
   985
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   961
  7. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   34
   907
  8. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   62
   832
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   94
   749
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   709
  Aihe