Kiukkuisimmat ja itsekeskeisimmät viihtyvät Hua Hinissä

ei aivopesty

Ei, Hua Hin ei todellakaan sovi terveellä ajatusmaailmalla ja omilla mielipiteillä varustetuille henkilöille. Sehän tulee selväksi jo pelkästään tätäkin palstaa seuranneille.

Kun Hua Hiniä morkataan totuuden mukaisesti huonoista harrastusmahdollisuuksista, kulkuyhteyksistä ja huonoista palveluista niin sellainen tuomitaan tällä palstalla vähäälyiseksi tms. Joku on keksinyt hyvän nimityksen näille henkilöille lahkolaiset, kuinka sopiva se onkaan.

Lahkolaiset ovat niin ahdasmielisesti Hua Hin fanaatikkoja että jopa Thaimaan lehdistön negatiiviset kirjoituksekin heidän tapahtumaköyhästä pikku kaupungistaan tuomitaan valehteluksi tällä palstalla. Uskovat vain omia fanaattisia luulojaan Hua Hinistä. Hua Hin on tylsääkin tylsempi kohde vrt. muu Thaimaa kuten esim Krabi, Samui, Koh Chang.

Kaksi viikkoa toissa talvena siellä olimme ja huonoin Thaimaan kohde missä ikinä olemme käyneet. Viime talvena olimmekin sitten muualla Thaimaassa niinkuin tulevana talvena myös. Haluamme lomilla tehdä muutakin kuin maata hotellin uima-altaalla.

35

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huh avoihoidon tilaa

      Edelleen kysyn, miksi saat tyydytystä viihtymällä 24/7 palstalla, mistä et pidä? Onko muumisi karanneet täysin? Mahtaa elämäsi olla köyhää, kantsii hakea lääkäriltä onnelisuuspillereitä jo. Ehkä löydät joku päivä elämääsi sisältöä, nyt tunnut olevan pahasti hukassa tuhlaamalla aikaasi tällä tavoin.

    • onneton Hua Hin

      Aloittaja kertoi juurikin sen todellisen totuuden Huasta ja lahkolaisista ja hyvä niin!
      Osaavathan toivottavasti paikkaa lomakohteekseen aikoneet, varautua pahimpaan, muuttaen matkasuunnitelmiaan.
      Hienoa, että löytyy vielä rehellisiä ihmisiä, jotka uskaltavat kertoa paikasta totuuden!

      • Yritetään ymmärtää

        Onneton on nyt esiintynyt . Parhaansa poika parka yrittää vaan ei oikein irtoa
        Oikea otsikko ei ole onneton Hua Hin vaan onneton uneksija joka ei koskaan ole
        päässyt Thaimaahan. Katkeruus puhuu - rehellisyys kaukana.


      • Lukemisen ymmärrys
        Yritetään ymmärtää kirjoitti:

        Onneton on nyt esiintynyt . Parhaansa poika parka yrittää vaan ei oikein irtoa
        Oikea otsikko ei ole onneton Hua Hin vaan onneton uneksija joka ei koskaan ole
        päässyt Thaimaahan. Katkeruus puhuu - rehellisyys kaukana.

        Kyllähän aloittaja mainitsi kohteita joissa Thaimaassa on käynyt, meni vaan ohi vähäisellä lukutaidolla ja älykkyydella varustetulta lahkolaiselta.


      • tzan tham phuut läu
        Yritetään ymmärtää kirjoitti:

        Onneton on nyt esiintynyt . Parhaansa poika parka yrittää vaan ei oikein irtoa
        Oikea otsikko ei ole onneton Hua Hin vaan onneton uneksija joka ei koskaan ole
        päässyt Thaimaahan. Katkeruus puhuu - rehellisyys kaukana.

        Otsikko oli : Kiukkuisimmat ja itsekeskeisimmät viihtyvät Hua Hinissä! Yritetään ymmärtää-Sinä olet malli esimerkki.


    • lahkoton

      Lahkolainen se taas virittelee näitä, Huaa arvosteleville tietäville lukijoille höpötyksiään!

    • nähty on

      Hua Hinissä on suomalaisilla oma sisäpiirinsä. Hua Hinin suomalaiset he järjestävät mölkkykisoja ja petang kisoja. Yleisin keskustelun aihe on muiden Thaimaan kohteiden haukkuminen ja oman suomikylän kehuminen. Usein nämä kisapäivät päättyvät riitaan ja toisien kyräileminen ja selän takana haukkuminen jatkuu siihen asti kunnes taas mielistellään toisilleen Suomiseuran kokouksissa. Jokaisella miehellä siellä myös baarista noukittu huora tyttöystävänä vaikka yhteinen kieli puuttuukin. Huvittavan näköisiä nuo pariskunnat on mies 60 ja Bangkokin NaNa huora alueen entinen arabien läpi naitu baari tyttö.

    • Huvinsa kullakin

      Eikös näissä ketjuissa ole yleinen keskustelun aihe Hua Hinin haukkuminen. Sen olen havainnut, kun joskus näitä luen.

      • Simple as what

        ...niin katsos Hua Hiniä kun ei voi kehua.


    • 28x...

      Niin, olen ymmärtänyt tämän Hui Hai- palstan nyt niin että se on tarkoitettu epäkohtien toteamiseen joita totisesti riittää.

      Haluaisin todellakin kuulla edes yhden myönteisen asian tuosta onnettomasta kylästä. Sehän pelastaisi monenkin HuiHuifanin päivän.

      Pitkäaikaisen palstan seurannalla en ole nähnyt ensimmäistäkään myönteistä asiaa sitten lammaslupin. Ne olivat riemukkaita aikoja kun vielä pikku possusetkin kuvioihin tepastelivat. Silloin oli nähtävissä vielä että turismi voitaisiin pelastaa mittavalla kansainvälisellä rahoituksella.

      Nyttemmin kiinnostus on hiipunut ja rahoittajat vetäytyneet. Nyt joudumme ainoastaan odottamaan kylän hiljaista ja kärsimykseltä vaikuttavaa kuolema.

      • Vygknu

        Luulin jo, että 28x on kuollut viinaan. Mutta ei! Täällä se vaan taas latelee noita älyttömyyksiään. Voi vee!


      • 28x...
        Vygknu kirjoitti:

        Luulin jo, että 28x on kuollut viinaan. Mutta ei! Täällä se vaan taas latelee noita älyttömyyksiään. Voi vee!

        Kiitän hra Vygknua kiinnostuksesta terveydentilaani kohtaan.

        Maksa- arvoni oli n. 2 vuotta sitten 27 ja nyt pari kuukautta sitten 71.
        Lääkärini ei minulle mitään enää elämänmuutoksista puhukaan vaan sanoo että rautaukko olet. Jatka vain samoilla linjoilla.

        Rauta kolisee vielä aivan mukavasti ja pienellä hölkällä kitistän monet nuorempani. Hauis on 44 cm. Ojentaja nopea. Pää kuin rautapallo.

        Kunnosta huolehtiminen takaa myös sen etteivät rakastamani Pattis- opaslikkaset liian helpolla tonnin päivätiliään kuittaa...

        Terveisiä ja Hyvää Uutta Vuotta kaikille Hui-Häi- faneille! Emmeköhän jatka ensi vuonnakin samoilla hyviksi koetuilla linjoilla.


      • ...................
        Vygknu kirjoitti:

        Luulin jo, että 28x on kuollut viinaan. Mutta ei! Täällä se vaan taas latelee noita älyttömyyksiään. Voi vee!

        Tyypillinen lahkolainen ei kestä kritiikkiä ihannoimastaan onnettomasta Hua Hinistä. Osaa vain solvata muiden mielipiteitä. Kaikkien pitäisi hänen mielestään viihtyä siellä pikku kaupungissa heikot palvelut moneen muuhun kohteeseen verratuna ja tympeitä expatteja Huassa on. Sen tympeyden kyllä ymmärtää kun ovat huomanneet tulleensa huijatuiksi asunto kaupoissa.


      • möhlii edelleen
        Vygknu kirjoitti:

        Luulin jo, että 28x on kuollut viinaan. Mutta ei! Täällä se vaan taas latelee noita älyttömyyksiään. Voi vee!

        Aivot sillä on kyllä pehmentyneet jo aikapäiviä sitten. Mutta viimeisillä
        voimillaan vaan raukka 28 x yrittää pysytellä pinnalla.
        Säälittävä tapaus .


    • myönteistä Huasta

      Minä kylläkin olen yhden hyvän asian havainnut Hua Hinissä, siellä kielitaito kohenee pikavauhdilla. Thaimaan eniten kasvavana venäläisturistien lomakohteena, kaduilla kuulee jatkuvasti heidän molotustaan ja niinpä sen on pakko syöpyä aivoihin ja aivan tahtomattaan tulee opittua tuo venäjänkielikin.
      Tämä onkin ainoa myönteinen asia, jonka paikasta voin kertoa, toivottavasti 28x... on nyt iloinen näiden lahkolaisfanien puolesta, koska ainakin yksi myönteinen asia sieltä on löytynyt. Tämä toki on ollut tiedossa siellä käyneillä ja toiste eivät kielikylpymatkalle Huaan olekaan matkustaneet, vaan Thaimaan kohteensa ovat aivan muualta löytäneet.

    • 79kg normi hetero

      Yksi lahkolainen väitti että Hua Hinissä thaimaalaiset puhuvat Suomea, itse en kyllä tavannut sinne erehtyessäni marraskuussa yhtään suomenkieltä osaavaa thaita. No en istunut suomibaareissa enkä ollut valmismatkalla suomihotellissa. Viikon piipahdus ja nopsaan pois. Venäläisiä,ruotsalaisia norskeja,brittejä ja sakemanneja siellä oli kaikkien elopaino 100 kg

    • En ymmärrä tätä Hua Hinin haukkumista, aivan varmaan jokaisesta lomakohteesta löytyy huonoja sekä hyviä puolia, olimme juuri joulun siellä, 7 henkilön porukan ikähaitari 12 - 63 ja kaikki olisi mielellään ollut vielä kolmannen viikon.
      Tietysti seksibisnes näkyy, mutta varmaan joka paikassa Thimaassa.
      Olimme pienessä hotellissa noin kilometri etelään ihan keskustasta ja ranta oli ihan siisti verrattuna ihan keskustan rantaan.
      Itse en ole Hua Hin-fani, mutta en tykkää asiattomista kirjoituksista nimimerkin takana, jokaine hakee lomaltaan jotain ja meille sopi hyvin ko paikka.
      - shoppailua, rantaa, hyvää ruokaa, sopivankokoinen, tuk tukit kulkee.

      Eino Nieminen

      • 68v

        Et ole todellakaan ainoa joka ei ymmärrä tätä Hua Hinin haukkumista. Siinä on jotain käsittämätöntä, että samaa jatketaan ja jatketaan vaan. Uskoisin, että näiden takana on vain muutama, joiden loma ei ole oikein onnistunut. Itse en ole siellä ikinä käynyt, joten en voi arvostella paikkaa. Minä en pitänyt erityisemmin Ao Nangista. Maisemat oli kyllä aivan upeat, mutta muuten se hälinä häiritsi. Mutta ymmärrän hyvin, että tuttavieni mielestä se on ykkönen. Sehän on makuasia.


    • perheemme

      Meidän perheemme ymmärtää kyllä, erittäin hyvin tämän Hua Hinin haukkumisen. Kävimme siellä ja jo kolmantena päivänä ymmärsimme, että olimme tulleet ala-arvoiseen paikkaan, kun vertasimme aiempia Thaimaan kohteitamme.
      Nämä ovat tietysti makuasioita, mutta emme näytä olevamme yksin asiassa, vaan ehdoton enemmistö on samaa mieltä.

      • ahdistaako?

        Taasko sinua Hua Hin ahdistaa?
        Nyt varmaan taas vaihdat lomakohdetta koko sukusi ja kyläsi kanssa.
        Näinhän sinulla on ollut tapana koko syksyn.

        Olet kova poika matkustamaan kun kerran kuussa vaihdat lomakohdetta.


    • ex Hualainen

      Joku ei taida matkustaa lainkaan Thaimaahan, epätoivoisesti vain yrittää jokaiselle vastata jotka ei Hua Hinissä ole viihtynyt. Meitä on muuten paljon jotka olemme todenneet kerran käytyämme että ei se mikään hyvä kohde ole. Useita tuhansia kun lomiin rahaa kuluu niin tottaki se harmittaa kun kohde ei vastannut lainkaan odotuksia. Hyvä että palstalla kerrotaan rehellisestäkin tietoa Hua Hinistä. Ennenhän täällä kirjoitettiin niin paljon väärää ja valheellista tietoa Hua Hinistä. Päällimmäisenä tulee mieleen ettei Venäläiset saa omistaa asuntoa sieltä.
      Tietäisitpä kuinka loistava kohde Hua Hin oli joskus 1990 luvun alussa verrattuna tähän päivään.

    • Kosanderin Osku

      Samat aivokääpiöt kertovat matkustelleensa perheineen Hua-Hinissä ja pettyneensä, Sitten he siirtyvät Pattaya palstalle ja kertovat lihavista ex vaimoistaan joidenka elämää he avokätisesti rahoittavat. Ihanan Thai vaimon kulkiessa käsipuolessa.

      Erikoisia multipersoonia nämä muutamat psyykkisesti sairaat Thaimaa fanit

      • 2 x Huassa käynyt

        Osku on niitä reppanoita jotka vain viruaalimatkoja tekee. Syitä on useita, Vaimo ei päästä, rahapula,kielitaidoton reppana,
        Multipersoona olet itse nicki vaihtuu joka viestiin.


        Hua Hinistä ei pidä monet sehän selviäisi jos Osku ymmärtäisi mitä lukee eikä kokisi niin syvää Pattaya kompleksia. Samuilla käyneet, Krabilla, Phuketin kohteissa ja Pattayalla sekä muutakin Thaimaata nähneet eivät ymmärrettävistä syistä uudelleen Hua Hiniin mene-
        Ne jotka ei muualla Thaimaassa ole osanneet matkustaa kuin Hua Hiihin ovat ainoita jotka sitä kehuu.


      • Samae Joutomies
        2 x Huassa käynyt kirjoitti:

        Osku on niitä reppanoita jotka vain viruaalimatkoja tekee. Syitä on useita, Vaimo ei päästä, rahapula,kielitaidoton reppana,
        Multipersoona olet itse nicki vaihtuu joka viestiin.


        Hua Hinistä ei pidä monet sehän selviäisi jos Osku ymmärtäisi mitä lukee eikä kokisi niin syvää Pattaya kompleksia. Samuilla käyneet, Krabilla, Phuketin kohteissa ja Pattayalla sekä muutakin Thaimaata nähneet eivät ymmärrettävistä syistä uudelleen Hua Hiniin mene-
        Ne jotka ei muualla Thaimaassa ole osanneet matkustaa kuin Hua Hiihin ovat ainoita jotka sitä kehuu.

        Mulle on yks hailee mihin ihmiset lomallaan matkustavat. Mutta sinä palasit Hua-Hiniin uudelleen? Varmaan ymmärrettävistä syistä?


      • Ruikutirui
        Samae Joutomies kirjoitti:

        Mulle on yks hailee mihin ihmiset lomallaan matkustavat. Mutta sinä palasit Hua-Hiniin uudelleen? Varmaan ymmärrettävistä syistä?

        Mulle on myös aivan sama missä kukin lomailee. Jokainen menköön sinne minkä parhaimmaksi kokee. Turhaan täällä palstoilla on ruikuttaa.


      • Thailand traveller
        Ruikutirui kirjoitti:

        Mulle on myös aivan sama missä kukin lomailee. Jokainen menköön sinne minkä parhaimmaksi kokee. Turhaan täällä palstoilla on ruikuttaa.

        Negatiivisen informaation kirjoittelu ei ole ruikuttamista vaan tiedon välittämistä heille jotka sitä tarvitsevat ettei matkasta tule pettymystä, niinkuin kymmenille tuhansille on Hua Hinin reissulla käynyt. Pettyneenä ja suu mutrussa paluulennolla istuvat ovat 100 % Hua Hinissä olleet. Masentuneet ja haaveilevat katseet ovat taas muualta Thaimaasta palaavilla, useat heistä jo suunnittelevat seuraavaa Thaimaan matkaan. He jotka Hua Hinissä ovat lomailleet miettivät menisikö sittenkin Kanarialle taas ensi kerralla hintatasokin sama Hua Hinin kanssa.


      • katkerako?
        Thailand traveller kirjoitti:

        Negatiivisen informaation kirjoittelu ei ole ruikuttamista vaan tiedon välittämistä heille jotka sitä tarvitsevat ettei matkasta tule pettymystä, niinkuin kymmenille tuhansille on Hua Hinin reissulla käynyt. Pettyneenä ja suu mutrussa paluulennolla istuvat ovat 100 % Hua Hinissä olleet. Masentuneet ja haaveilevat katseet ovat taas muualta Thaimaasta palaavilla, useat heistä jo suunnittelevat seuraavaa Thaimaan matkaan. He jotka Hua Hinissä ovat lomailleet miettivät menisikö sittenkin Kanarialle taas ensi kerralla hintatasokin sama Hua Hinin kanssa.

        Et vaan malttanut taaskaan olla purkamatta katkeruuttasi Hua Hiniä kohtaan.
        Mistä tuo vihasi johtuu?
        Oletko saanut kenkää thai-tytöltä?

        Tällä kertaa et vaihtanut kohdetta kuten kymmeniä kertoja aikaisemmin. Tuskin kukaan enää ottaa todesta noita sinun juttujasi.


      • Eikä riitä
        katkerako? kirjoitti:

        Et vaan malttanut taaskaan olla purkamatta katkeruuttasi Hua Hiniä kohtaan.
        Mistä tuo vihasi johtuu?
        Oletko saanut kenkää thai-tytöltä?

        Tällä kertaa et vaihtanut kohdetta kuten kymmeniä kertoja aikaisemmin. Tuskin kukaan enää ottaa todesta noita sinun juttujasi.

        En tunne yhtäkään Thaikkua joka olisi sieltä päin. Tämänkin täytyy kertoa jotain
        paikallisten suhtautumisesta falankeihin. Tunnen ainakin 50 Thaimaalaista
        täällä pohjolassa.


    • entinen Hualainen

      ahdistaako?, katkerako? ja monilla muillakin nimimerkeillä palstalla esiintyvä lahkolainen on todellinen esimerkki, siitä todellisesta pässin- ja jääräpäisyydestä, jota vain aidot lahkolaiset osaavat. Heillähän ei ole pienessä mielessään muuta kuin yrittää eri tavoin solvata rehellisiä kirjoittajia, jotka haluavat omista kokemuksistaan kertomalla varoittaa toisia matkalaisia, erehtymästä moiseen törkypaikkaan, kuin Hua Hin.
      Onneksi näiden peukutusten määrästä voi kylläkin selkeästi vetää johtopäätökset, että lahkolaisaatteet eivät palstan valveutuneisiin ja tervejärkisiin lukijoihin vetoa!

      • Sirkku 57v

        Ei tarvitse mennä kuin Cha Amiin ja eron hyvän ja huonon välillä huomaa, Cha Amin paikallisetkin ystävällisiä harvemmin Huassa paikalliset edes hymyilevät ja jos hymyilee se on teennäistä


      • Blacheart
        Sirkku 57v kirjoitti:

        Ei tarvitse mennä kuin Cha Amiin ja eron hyvän ja huonon välillä huomaa, Cha Amin paikallisetkin ystävällisiä harvemmin Huassa paikalliset edes hymyilevät ja jos hymyilee se on teennäistä

        Se johtuu siitä, että Hua kuuluu jo etelä Thaimaaseen..jos et sitä tiennyt paikaliset
        ovat täysin erilaisia. Eron huomaa jo kun käy vaikka pattiksella. Sinne tulleet ihmiset
        ovat pääosin koillisesta ja niillä on sydän erivärinen..


      • keski -thaimaa
        Blacheart kirjoitti:

        Se johtuu siitä, että Hua kuuluu jo etelä Thaimaaseen..jos et sitä tiennyt paikaliset
        ovat täysin erilaisia. Eron huomaa jo kun käy vaikka pattiksella. Sinne tulleet ihmiset
        ovat pääosin koillisesta ja niillä on sydän erivärinen..

        Tarkista Thaimaan maantiedon tuntemuksesi.


    • HuaGlubi

      Hua Hin on tunnettu Suomalaisista narsistisesta lahkosta. Vieläkö tuplajengi
      on vaikuttamassa huppuklupeineen vai menikö ylpeys verottajan puolelle?

    • yksi maila ja hole in

      Savolaiset tunnetusti ohut nahkaisia, eivät kestä kritiikkiä. Savolaisten huumori loppuu lyhyeen kun jutut kertoo heistä. Hua Hin on savolaisten mekka sen totesin, omaa kohdetta ylistetään vaikka moitittavaa löytyy todella paljon kuten julkinen pervoilu ladyboy cabareineen avoin seksikauppa Soi Selekamilla, Soi 80lla,Soi Bintabatilla ja kaikissa Beer bareissa. Hua Hinissä on kymmeniä Homo ja ladyboy baria joissa nämä Hua Hin pervot viihyvät. Pedofiilejä Hua Hinissä on paljon -70 luvulla purukumi poppia levyttänyt Gary Glitter asui Hua Hinissä taannoin, myöhemmin hän sai Kambotzassa tuomion pedofiliasta.Hollantilainen mies joka asui myös Hua Hinissä tuomittiin Bangkokissa pedofiliasta muutama kuukausi sitten, sellainen pervojen kohde Hua Hin on. Lady boy kulttuuri alkoi Hua Hinistä siitä Hua Hin tunnetaan ympäri maailmaa. Hetero miehet ja me naiset joilla on normaalit seksuaaliset halut eivät Hua Hiniin koskaan erehdy uudelleen matkustamaan Hua Hin pervotouhut kerran nähtyään. Todella aitojen tyttöjen näköisiä ne Lady boyt ovat Hua Hinissä ei ihme että moni suomalainen sitä golffia heidän kanssa pelaa.

      • paikalliset TV uutis

        Viime viikolla Hua Hinissä jäi kiinni belgialainen pariskunta joita syytetään molempia pedofiliasta. Olivat tällä kertaa kyllä turistimatkalla ei vakituisia asukkaita.
        Hyvä etttä nuo tyypit jäävät sentään kiinni.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4540
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe