Aihe

siskon mies löi

mitätehdä?

Hei. Olin siskoni ja hänen miehensä luona viettämässä iltaa, ja olimme ottaneet olutta/valkoviiniä. Itse olin loppuillasta jo todella kännissä ja riitamme sai alkunsa siitä kun en suostunut nukkumaan. Siskon mies suuttui siitä ja löi kovaa keskelle nenääni. Itse en tehnyt mitään, itkin vain ja en suostunut nukkumaan. Nenäni on kovin turvonnut ja kipeä, samoin silmäluomeni ja ne ovat punaiset. Ongelma tässä on se, että haluaisin tehdä rikosilmoituksen miehestä, mutta kukaan ei muista sitä että mies on minua lyönyt. Sisko sanoi että mies ei lyönyt mua, vaan raapaisin nenäni rosoiseen tapettiin. Se on totta, sillä nenäni vieressä on raapimisjälki, mutta muistan selvästi sen että mies löi minua. Mitä oikein voin tehdä vai voinko tehdä mitään, kun mies ja hänen siskonsa ei muista löikö mies minua? ainakin punaiset turvonneet luomet ja turvonnut nenä viittaavat lyömiseen, sekä muistoni siitä. Kiitos jos jaksatte vastata

4

146

  Vastaukset

  • Se että siskosi kieltää tapahtuneen saattaa johtua siitä, että on kokenut saman ja ei uskalla asettua puolellesi pelkonsa takia. Tilanne on kannaltasi vaikea mutta asia kannattaa ottaa puheeksi paikalla olleiden kesken.... ja selvinpäin. Se mitä on tapahtunut tai ei näkee aika selvästi siitä miten kyseinen mies ottaa asiaa kantaa. Jos mies käyttäytyy tilanteessa uhmakkaasti ääntä korottaen on tilanne aika selvä. Voimia sinulle!

  • Saattaa olla, ettei siskosi mies lyönyt ensimmäistä-, eikä viimeistä kertaa. Siksi rikosilmoitus on aiheellinen.
   Menet ensin lääkäriin ja kerrot lääkärille tapahtuneen. Lääkäri kyllä näkee vammasta, onko sinua lyöty vai ei. Eli, lääkäri vertaa vammaasi kertomukseesi. Sen jälkeen poliisiin ja kerrot sen mitä muistat ja ilmoitat, että suostut siihen, että poliisi tilaa lääkäritodistuksen vammoistasi.
   Esitutkinnan tulos ei ole varmaa, mutta onhan ainakin jotain tehty ja vaikka siskosi voi säästyä myöhemmin samalta kohtalolta kanssasi.

  • en usko että mies lyö siskoani sillä mies on todella kiltti luonteeltaan, en olisi ikinä uskonut että hän löisi. Mutta olihan siinä pohjalla monia vahvoja juomia..mitä jos muistankin vaan väärin :((

  • kuulema riita oli saanut alkunsa siitä kun olisin halunnut lisää juomista. sisko oli sanonut äidille että hänen miehensä oli nähnyt kuinka poliisi oli hdeittä nyt mut autoon pää edellä. En tiedä mihin uskoisin koska muistikuvani on toinen. :( jätän r ilmoituksen tekemättä, mutta en halua olla tekemisessä heidän kanssaan, jos vielä valehtelevat..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   25
   1348