Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ryanair = Työttömän unelma :)

Keväällä 2015 taas

Näin se vaan onneksi on, työttömänä itsekkin tässä jo monia vuosia ja olen alkanut harrastamaan matkailua kun kerran aikaa on paljon ja rahaa vähän :) aika monissa maissa jo tullut käytyä .)

7

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hostelleissako punkkaat vai puistonpenkeillä?

      • työtön paskakasa

        eikun täällä kontulan baarissa. sain tänne sossun maksusitoumuksen viiteensataan tuoppiin ja kahteen pubiruusun pilluun.


      • Keväällä 2015 taas

        Kuule! Ihan minulle on kelvannut halvimmat hostellit pitkin Eurooppaa ja yleensä ne on maksaneet aamiaisineen n 23-40e yö ja ei mitään valittamista ole minulla, aamiaisen runsaus tai nihkeys on usein arpapeliä, mutta aina on hyvin jaksettu hostellista aamulla liikenteeseen lähteä :) Miksi tuhlata satoja euroja yöstä? Ja ollaan sitä lentokentilläkin tietysti nukuttu, mikäs siinä on ollessa kun alla on edes jonkinlainen retkipatja niin kaikki on pelkkää säästöä vaan ja hyvin ollaan sielläkin aina nukuttu! Säästyypä rahat vaikka tuliaisiin tai paremmin syöden kaupunkien hienoissa ravintoloissa. Minä en vaan käsitä niitä ihmisiä jotka panostavat lentokoneen mukavuuksiin ja hotellin mukavuuteen? eihän siellä koneessa nyt ainakaan Ryanairissa oleilla kuin korkeintaan 3h? ja hotellissa minun ei ole todellakaan aikomus viettää lomiani, kierrän nähtävyyksiä aamusta iltaan ja vain nukun ja syön hostellissa, siksi siitä en suostu maltaita makselemaan.


    • Molempiparempi

      Näinhän se on, halvimpien lippujen saaminen edellyttää joustavuutta matkaajalta.
      Lentoajat on vaan sellaiset, että vähintään 1 ylimääräinen yöpyminen lentoyhtiöihin verrattuna, mitkä tarjoaa aamu ja iltalentoja.

      Mistä löydät edukkaat majoitukset?

      • Mangusti matkustaa

        Varasin ensi syksylle lennot Bergamoon (kaikki kulut yhteensä 82 euroa/nenä) ja otin majoitukset Booking.com-palvelun kautta. Käymme useammassa kaupungissa, välimatkat kuljemme junalla. Kallein majotus on Venetsiassa, jossa käymme katsomassa Biennale-näyttelyjä. Halusimme majoittua lähellä Arsenalea, joten valinnavaraa kalliissa kaupungissa ei juuri ole, vaan yö siellä tulee maksamaan noin sata euroa kahdelta hengeltä.


    • ryänäir

      kyllä sää työttömänä lentää Ryänäirillä jös hälyää!!!!!

    • rynk

      Kuinka ajoissa kannattaa Ryanairin lennot varata yleensä? Eikös hinta yleensä tipu ja sitten lähempänä lentoajankohtaa hinnat ovat taas korkeammat ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe