Dual Carrier pätkii

sairaan nopee

Elikkäs dna:n mokkula on pätkinyt tosi paljon viimesenä 3 päivänä. Välillä näyttää 3g ja sitten välillä DC. Sen huomaa varsinkin kun pelaa, kun juokset muutaman metrin niin netti sanoo että "hei, mennäänkö takas nii saat juosta uudelleen, se ois tosi kivaa?". Tavallisesti kyseisessä pelissä dual carrier on riittänyt mainiosti siellä missä ennen asuin, mutta nyt Kajaanin keskustassa se ei riitä. Sen vuoksi en halunnut 4g-liittymää, koska ajattelin DC:n riittävän. Yksi päivä latasin peliin päivitystä huimalla 10-200 kb/s nopeudella. Onko kellään muulla ollu samanlaisia tapauksia nyt lähiaikoina?

4

66

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 3 gein yhteys.

   Kokeile pakottaa se haluamaasi verkkoon, voit myös hommata lisäantennin jos ei muuten kuuluvuus riitä.

   • aloittaja.

    Juu, asetuksista laitoin että 4g tai 3g tai ei mitään. Sitä ennen oli EDGEssäkin jo, mutta eipä enää. Silti se on välillä hidas, vaikka aivan ikkunan vieressä onkin. Antennia en aikakaan rupea työntelemään ikkunanraoista kun ei se siitä kuitenkaan parane (?).

    Voisikko kyseessä olla naapurit jotka varmaan myöskin käyttävät mokkuloita?


   • 3 gein yhteys.
    aloittaja. kirjoitti:

    Juu, asetuksista laitoin että 4g tai 3g tai ei mitään. Sitä ennen oli EDGEssäkin jo, mutta eipä enää. Silti se on välillä hidas, vaikka aivan ikkunan vieressä onkin. Antennia en aikakaan rupea työntelemään ikkunanraoista kun ei se siitä kuitenkaan parane (?).

    Voisikko kyseessä olla naapurit jotka varmaan myöskin käyttävät mokkuloita?

    Voihan se olla naapureistakin kiinni joissakin liittymätapauksissa.
    Esimerkiksi kaverillani on puhelimessa sellainen mobiililaajakaista että jos on paljon ihmisiä käyttämässä saman operaattorin verkkoa omilla liittymillään niin kaista hidastuu itselläkin, typerää.

    Ei sulla auta kuin pakotettuna yrittää etsiä sellainen paikka siirtelemällä sitä mokkulaa missä paras signaali tulee jos et ulkoista antennia pidä mahdollisena.
    Tietysti myös ihan mokkulan vaihdolla saa signaaleja paremmiksi, mutta näitäkin on useita malleja ja sinun malliakaan emme kuulleet.
    Huawei kotimokkulaa suosittelen.


  • 4G_vanhassa_liittymässä

   Pakota mokkulasta at komennolla dc pois päältä, se voi auttaa. Voit myös testata eri taajuuksia niin selviää mikä taajuus on ruuhkattomin. Huihai monitor tais olla ohjelman nimi jolla voi at komentoja laittaa.

   Mulla toimii kännykässä jopa 4G vaikka liittymä on vanha ja 0,5 megan, niin kai sinäkin pääset 4G:hen jos mokkula kykenee ja on kuuluvuutta.

   Pätkimiset toki voi johtua myös mokkulasta ja jos haluat kovasti testata eri taajuuksia ja eri tukiasemia helposti, hanki telewellin mokkula.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   1730
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   12
   1527
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   105
   1225
  4. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   87
   997
  5. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   972
  6. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   173
   946
  7. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   228
   844
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   785
  9. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   782
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   158
   631
  Aihe