Moraalitonta huijaamista

rikollista...

Atrogolgia höpinöillä ja korteilla ennustamisella ihmisten rahastaminen on täydellistä huijaamista. Epätasapainoisille ja yksinkertaisille ihmisille puhutaan puuta heinään ja peritään siitä sitten maksu. Miten voi olla mahdollista, että tällainen rikollinen toiminta ja hyväksikäyttö on sallitua Suomessa vielä 2000 luvulla?? Tässä puuhastelussa täyttyy ihan selkeästi petos rikoksen tunnusmerkit.

6

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En tiedä.

      Niin. Eikö ole ihan kamalaa? Kun eräs korteista ennustaja sanoi minun jäävän leskeksi olin ihan ulalla. Tämä ennustaja asui Myyrmäessä ja on nyt jo edesmennyt. Hänellä oli päivät täynnä asiakkaita ja jokainen maksoi hänelle 20 euroa. Kuinka hirveän paljon hän mahtoikaan rikastua? Kun jokainen ns pöytä, joita hän teki, toi sen vimmatun lesken kortin, niin hän sanoi - Niin. Kyllä sinusta tulee leski. Ja, niin minusta tuli leski, mieheni kuoli. Eikö ollut kamalaa huijausta? Mutta, kun astrologi sanoi minulla olevan ihana suhde tietyssä iässä ja sen piti johtaa avioliittoon, ei tullut toista avioliittoa. Eikö ole kamalaa? Mitä tuo astrologi oikein ajatteli? Mutta, kun Helmihoroskooppi sanoi, että minulla on onnellinen vanhuus, niin minulla on onnellinen vanhuus. eikö ole kamalaa? Mitä he kaikki oikein tekevät?

    • Oma tahto.

      Eikö ole kummallista, kuinka he tietävät, kuinka olen parantaj ja selvännäkijä?
      Sinun kartassasi kiinnitin huomioni kiinnostuksestasi ja yhteydestäsi henkimaailmaan.
      >
      > On todettu, että henkilöillä jotka omistavat voimakkaan henkisen lahjan on kartalla aktiivi Neptunus-Pluto aspekti ja keskipiste sekä Uranus-Neptunus aspekti ja tai keskipiste.
      >
      > Kun katsoo sinun karttaasi niin Neptunus/Pluto keskipisteeseen osuu jänniteaspektit Kuusta,Marssista ja Jupiterista. Tämä on siis hyvin voimakas paikka kartallasi ja selittää kyllä kaikille kosmobiologeille kosmiset lahjasi.
      >
      > Kuu keskipisteessä Neptunus/Pluto tarkoittaa :
      > Erikoisia sieluntiloja,yliherkkyyttä, Harvinainen nainen, yliluonnollisia kokemuksia /sielu yhteydessä yliluonnollisiin voimiin/ (KdG)
      >
      > Marssi keskipisteessä Neptunus/Pluto tarkoittaa : On toisen mahdin vaikutuksen alla, henkilöä käytetään henkimaailman välittäjänä. /Parantavat kädet, antaa energian energiansa korkeanpaan henkiseen tarkoitukseen/.

    • Transiitti

      Tässä annan sinulle esimerkin astrologiassa olevasta transiitista. Transiitit ovat planeettaohituksia syntymäkartalla ja ne kuvaavat ajan laatua.

      - Meditatiivinen puolesi toimii loistavasti
      planeettaohitus

      Yhteytesi tuonpuoleiseen maailmaan toimii nyt loistavasti eikä pienen meedioistunnon järjestäminen naapureiden iloksi ole lainkaan huono ajatus tälle illalle.

      Merkurius avautuva kolmio Pluto
      Voimakkaimmillaan 07.12.2014


      Alkaa: 05.12.2014
      Päättyy: 08.12.2014
      Astrologia on tapa tutkia elämää. Kaikki eivät kuitenkaan ole kiinnostuneet astrologiasta, eikä sen ole tarkoitus niin tehdäkään. Mielenkiinto astrologiaan syntyy tietyn tyyppisissä ihmisissä ja he saavat paljon astrologiasta elämässän.

    • Raparipa

      Juuri niin. "Atrogolgia höpinöillä" on jotain yhteistä elämän kanssa. Ensin elämä lupaa yhtä ja toista ja lataa ihmispolon täyteen odotuksia. Sitten elämän kuluessa yksi ja toinen otetaan pois. Lopulta menee henki eikä mitään jää. Tämä täyttää huijauksen ja petoksen tunnusmerkit. Nostetaan yhteiskanne elämää vastaan! Huijauksen on loputtava!

    • 22.

      Olen alkanut kirjoittaa ihmisille, jotka eivät siedä astrologiaa, että he pysyvät poissa astrologisista keskusteluista. Miksi kiusata itseään osallistumalla aiheeseen, jota vihaa, ei siedä, tai muuta tuskallisia tunteita herättävään aiheeseen? Voiko vain hyväksyä itsessään piirteen, että kaikkia ei voi, eikä pysty hallitsemaan?

      • totuus esiin

        Kaikki eivät tiedä astrologian olevan pelkkää huijausta ja humpuukia. Se asia on hyvä tuoda tasaisin väliajoin esille, että ei pääse totuus unohtumaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe