Sosua By The Sea hotelli?

P1rj0

Onko kokemuksia millainen hotelli?

13

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perdone.

      Ulkopuolelta on tullut nähtyä ohi kulkiessa. Kannattaa katsoa netistä varsinaiset asiat, ja myös matkatoimiston sivulta. Muu on mututuntumaa. Paikka on ihan mukava alueena, vaikka merivirrat/myrskyt ovat siirrelleet hiekkoja ranta.alueella sinne-tänne.

      • Henry the Horse

        2012 maaliskuussa olimme tässä hotellissa. Sijainti rannassa ja lähellä Sosuan keskustaa loistava. Henkilökunta ystävällistä. Ruoka (meillä oli AI) oli hyvää, joskaan ei loistavaa. Juomat runsaita, tosin valikoima ei suuren suuri. Hotellihuoneet (meillä oli tavallinen kaksio) olivat ihan asuttavat ilman mitään ylellisyyksiä. Kostealla säällä (lue kaatosaateella) tuli jostain vettä sisään (vaatekaappiin). Lisäksi vaatekaappi oli oudossa paikassa. Ilmastointi oli riittävä.
        Hotellialueella (rannassa) vaikutti muutama kauppias, jotka eivät olleet hotellin väkeä, mutta aika vakitusesti paikalla. He olivat itse asiassa ihan mukava lisä, käytimme mm. hierontapalvelua ja varasimme erittäin mukavan retken eräältä hepulta nimeltä Chiquito.


    • omatoimimatkailija

      Asuttiin 2 vkoa tammi-helmikuun vaihteessa 2016 parvekkeellisessa kaksiossa. Ilmastointi, lämmin suihkuvesi,kohtuu siivous päivittäin toteutui. Ruokaa oli runsaasti ja se 8 tasoa, rommia rajattomasti-- ei silti juopuneita häiriöksi. Mukava pieni allasalue ja muutaman portaan päässä hiekkaranta. Loistavat merinäkymät kolmeen suuntaan ravintolasta ja rantapaviljongista. Ainakin jv oikean pikkukaupungin tunnelmaa aistittavissa heti hotellin vastaanotosta kadulle tultaessa. Mietitytti kovasti Aurinkomatkojen ## luokituksen takia, mutta sijainti painoi valinnassa ja olimme tyytyväisiä tähän hotelliin. Hotellissa asui eurooppalaisia, kanadalaisia ja ilmeisesti jokin lähetystyöntekijäryhmä USA:sta. Hiljaisuus klo 23 ja yhtä yötä lukuunottamatta se toteutui hyvin. Huoneen luovutus klo 13 ja all inclusive klo 20 hotellista noutoon asti.

      • Äitilapsi

        Hei, miten meri? Oliko uintimahdollisuus ihan ok, vai oliko kauhean tuulinen, iso aaltoinen jne. Entä hintataso ja mahdollisuus ruokailla Sosuan kylässä?


      • Toluca

        Meri on aina yllätyksellinen, tälläkin alueella joskus on todella isoja aaltoja, mutta tyyntä säätä joka viikolle osuu. Miten lie juuri nyt niiden hiekkojen kanssa? No, ihan sopivan kävelyn päässä on tuo yleinen Sosuan ranta, joka on ihan mukava kaikkine myyntikojuineen ja baareineen, eli ruokaa ja juomaa on tarjolla joka lähtöön.
        Toiseen suuntaan voi tietysti myös mennä rantaa myöten, mutta se saattaa olla jopa estetty, kun sinne rakennettiin uusi hotellialue, jossa lähinnä venäläisiä näkyi olleen majoittuneina. Voitte myös mennä bussilla/guagualla vaikka Cabareteen jossa kaikki rannat ovat vapaasti käytössä ja matalampaa vettä pitemmälle. Aaltoja sielläkin on tuulisen sään sattuessa. Ja kuppiloita löytyy.


      • Äitilapsi

        Kiitos!


    • Joppe98111

      Onko mahdollisuutta romanttiseen seikkailuun?

    • mitävaanlöytyy

      Mitä vaan löytyy

      • VIIRUINEN

        Millasta ruokaa yleinsä hotellissa tarjolla?paljoko paikallinen tupakka aski maksoi? Varasin matkan 16.03.2017 onko kohtuu ilmat.Kiitos tiedoista jotka kyseisessä hotellissa olleet.


    • Dominicana

      Tupakka aski maksaa 3.20€. Hotellista ei ole kokemuksia. Sosua on Dominikaanisen tasavallan prostituutiokeskus, ja jos se ei häiritse, niin ilman muuta rannoista nauttimaan.

      • SosuaHereIcome

        No ei häiritse, päin vastoin, siksihän suomalaiset sinne matkustavat, seuraa löytyy kaikille, siellä tyydytetään homot ja lespot ja heterot ja lestaadiolaisetkin sun muut Sippiläläiset.


    • putteepeli

      Onko tuoretta tietoa ko.hotlasta ja palveluista?

    • haahuilija00

      Tarviiko adapteria jotta puhelinta voi ladata?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      322
      3343
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      208
      2725
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      141
      2483
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2005
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      15
      1992
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1652
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      20
      1526
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1496
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1266
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      246
      1211
    Aihe