Omat aurinkovarjot saa viedä rannalle

Huvittavaa showta

Thaimaan laivasto on antanut turistelle luvan viedä omat ! aurinkovarjot rannalle Phuketissa. Paljonkohan ne aurinkovarjot sitten tulevat maksamaan, vai vuokraakohan joku niitä.
http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Navy-approves-umbrellas-Phuket-beaches/39618#ad-image-0

12

964

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 28x...

      Kohta siellä on taasen samanlainen show käynnissä kuin ennenkin. Uskon että varjoja tullaan vuokraamaan, kuka helskatti niitä nyt sellaisia ostaa? Sama juttu aurinkotuolien kanssa. Mistä ne kytät tietävät onko se tuolisi oma, kaverin tai löydetty? Ei ne ehdi joka tyyppiä siellä kyttäämään.

      Lakihan oli sinänsä selkeä; harmaan talouden kitkeminen. Se nyt vain istuu thaikkukansassa niin sitkeästi ettei sen poisto pysyvästi ole mahdollista.

      Nopea puhdistus oli helppo sotilaallinen operaatio, toiminnan jatkuva seuraaminen tulee olemaan täysin mahdotonta. Kansa on työteliästä ja sillä on nälkä melkein joka päivä...

    • ei voi kun nauraa

      Tulee varmaan hauska näky kun ihmiset kantelee aurinkovarjoja ja tuoleja pitkin Phukettia rannalle.

    • hommatko hanskassa?

      Ei pidä paikkaansa, että omia aurinkovarjoja ja petejä saisi vapaasti viedä rannoille, koska ainakin eilen poliisi vahvistettuna armeijalla kävi takavarikoimassa niitä rannoilta turisteilta. Siellä on alla olevan nettilehden mukaan ollut melkoisia välikohtauksia rannalla kun on tultu varjoja poistamaan. Tilanne tuntuu nyt karanneen kaikkien hallinnasta pahasti, kun jotkut viranomaiset sanovat että saa viedä ja toiset sitten menevät kuitenkin takavarikoimaan niitä jopa aseet mukanaan.


      http://phuketwan.com/tourism/thailands-government-strip-councils-control-phukets-beaches-21456/

      http://phuketwan.com/tourism/angry-confrontation-council-phuket-beach-seizes-tourists-umbrellas-21454/

    • 28x...

      Kiitos raportista!

      On todellakin mielenkiintoista seurata mitä nyt oikein tapahtuu.
      Tuntuu naurettavalta jo ajatuskin ettei jonkun maan armeijalla ole muuta tekemistä kuin vahtia turistien tuoleja ja varjoja rynnäkkökiväärien kanssa.

      Eihän tämä voi olla vaikuttamatta paikan turismivirtaan.
      Mitäpä jos joku rohkelikko haastaisi Thaimaan valtion tuolinsa ja / tai varjonsa varastamisesta?

      Seuraava vaihe varmaankin on että rannat eristetään tiestä Nato- piikkilangalla. Sillä tavalla saadaan itsepäiset turistit näppärästi karkoitettua.

      Tuskin tämä nyt on Thaimaan tarkoitus mutta mitä tästä pitäisi ajatella?

      Luojan kiitos ettei Pattayalla olla ryhdytty mokomaan. Pelkäävät varmaankin mellakoita. Me Pattiskundit osaamme kyllä painia kyttien kanssa.

    • Onnnenpotku

      Noni varjot ja tuolit parvekkeelta kasaan ja matkalaukkuun. Siellä ne männöö juhlamokan ja kalsarien kanssa perille.

    • http://www.thephuket

      Gen Pachara: It won't happen again.

      He was commenting after investigating the confusing incident on Surin Beach on Friday (November 28) when there were angry scenes as tourists were told to take down their umbrellas by a combination of OrBorTor and Marine Office officials, police and Army officers.

      Gen Pachara said that after questioning police officers from Cherng Talay he learned that the Marine Office wanted to check and measure the area after some local residents filed a complaint stating that the area under the pine trees along the top of the beach was privately owned, and no public land.

      The crowd of uniforms conducting the survey found that tourists’ sunbeds and umbrellas were obstructing the survey, he explained, so tourists were asked to move them out of the way for the time being.

      But communication, it seems, was not the best, resulting in disgruntled tourists – believing they were being told not to bring umbrellas, chairs and sunbeds onto the beach – becoming involved in angry scenes with the assorted officials.

      “It’s okay for people to put up their umbrellas on the beach, as long as it not for business purposes,” Gen Pachara said. “I can assure you that that this type of incident will never happen again.”

      Quite why the army were involved in the incident has not been explained; on Thursday last week Vice-Admiral Sayan Prasongsamrej, commander of the Royal Thai Navy Third Area Command, stated categorically, “The Navy’s Third Area Command now has sole responsibility for Phuket. No other arm of the military has responsibility.”

    • http://www.phuketgaz
    • 1 pvä

      Ja nyt oli eilisessä Phuket Gazette lehedessä maininta, että muu kaupustelu, poislukien aurinkovarjojen myyjät, on kielletty. Eli nyt alkaa varjot pikkuhiljaa palaamaan rannoille.

      • syvä niiaus

        Kiitos tiedosta.


    • tuulimuulit ääliöt

      Niinse vaan on vaikea suomimuulin ymmärtää muiden maiden sääntöjä, ja lakeja . Ollaan vaan kuin mulllit laitumella, että kyllä meidän pitää saada teherä niinkuin me halutaan , saaatana . Ollaanhan me sentään suuria valkoisia etuoikeutettuja . Koittakaa nyt tuulipuvut vähän taas mennä pimeeseen miettimään . Joka maassa on omat lait ja säännöt . Ääliöt

    • nohohhoijaa1

      En taida toipua tästä... jouduin tosiaan investoimaan omaan varjoon 250 bahtia eli jopa noin 6 euroa, joka tekee parin viikon lomalla noin 0,42 euroa/ päivässä! Eikä tässä vielä kaikki, jouduin kantamaan sitä korttelin hotellilta rannalle näppärästi kasaan menevänä. Ja varjo jäi Phukettiin, kun ei mahtunut matkalaukkuun. EI ENÄÄ KOSKAAN THAIMAASEEN! Kauheeta riistoa!! Näen vieläkin painajaisia, vaikka etelän kohteissa varjovuokra päivältä on enemmän kuin varjo Phuketissa maksaa ja varjoja saa joka kaupasta ja katumyyjältä. Kuka korvaa terapian, kysyn vaan!

      • etälääkärisi vastaa

        KANSANELÄKELAITOS korvaa. B-lomakkeen täyttämällä ja hyväksyttämällä, siirrytään lomakkeelle VD-17, jolla voidaan tilata uudet lentoliput (Pattayalle), jossa seslonkit varjoineen yhä löytyvät.

        Paskiksen yritykset rekisteröityneet eivätkä yritä omia rantaa kuten Phukessa yrittivät.

        Huonona puolena on vain se, että kerran Paskiksella käyneenä et enää Phukeen halua mennä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe