Eikö voi nukkuu frendin luon yötä?

Sk8AndDie

Alkaa ottaa mutsi aika raskaasti päähän. Vttu sen kanssa. Oon 15v jätkä ja skeittauksen kautta oon joskus vuos sit tutustunu yhtee 30-v skeittariin. Sil o tietty oma kämppä ja se o vtun chilli jäbä, ollaan aika paljo hengattu siel yhes jne. Oon ollu siel yötäki monesti. Sit nyt aamul mutsi kuuli siit et jos oon siel yötä nii nukun sen sängys sen vieres ja nyt se ragee siit iha hulluna (sil o levee sellane melkee parisänky) ja yrittää selittää en en saa nähä sitä jäbää enää. Mitä vttua??? Ei se oo yrittänu meikää raiskata me vittu nukutaa!!! Onks toi ny jotenki epänormaalii teiän mielest? Mitä järkee meikän ois maata jossai lattialla ku siin sängyski o tilaa? Se o levee, ei me siin missää lusikas olla. Vttu.

6

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antin234

      Ihan luonnollinen reaktio. Onhan se epätavallista olla 30 vuotias kaveri jonka luona ollaa yötä. Ja epätavalliset asiat aiheuttavat myös erilaisia mielikuvia eri ihmisissä, ihan tavallista. Yritä vaan puhuu sun äidille ja esittele se jätkä vaikka sille, näytä sun äidille et se on vastuunnollinen, kunnolinen mies.

    • Jäbä18v

      Älä välitä mutsit o kaikki tollasii. Teet vaa mitä ite tykkäät. Kyl sä sun frendit tiiät ja päätät voiks luottaa niihin.

    • Sun elämäs se on

      Senkus nukut kenen luona haluut. Tien kyl milt sust tuntuu. Olin ite yläasteikäsenä tos kymmenisen vuotta sitten hoppari ja meiän kylil sitä ei katottu hyvällä, kaikki samanikäset oli jotain hevipellejä :) Hopparit oli kaikki mua väh. 10 vuotta vanhempia. Ja niiden kanssa mä sit vietin aikaani vaikka mutsi ja faija ei todellakaan tykänny. Ja kyl ymmärrän ettei tykänny ku siellä ryypättiin ja savuja polteltiin ja piriäkintuli kokeiltua, ei se nyt jolleki 14-vuotiaalle välttämättä ole hyvää seuraa. Ja saunassaki käytiin porukalla (alasti iik!!!) ja sammuttiin kännipäissä toistemme viereen tai melkeen päällekkäin ja sillonki joskus alasti. Liiat löylykisat kännis...

      Mut ihan normaali jantteri musta silti tuli, tässä ootetaan muijan kanssa ekaa lasta ja vuoden tai parin päästä ruvetaan varmaan rakentaan omakotitaloo. Muija on mua 4 vuotta nuorempi ja valittaa että mun kaverit on liian vanhoja kun ne on koht 40 ja muija 20 :) No, eipä haittaa.

      Että tee niinkun ite haluut äläkä välitä muista. Se on mun mielipide.

    • go4itson

      totta vitus oot su frendin luon jos mieles tekee. oon ite 17 ja oon ny hengannu täs viimisen viikon yhe frendin luon joka o 32. ei mun mutsi siihe mitää sano ja jos sanois ni ei paljo kiinnostais. muutenki rennompaa olla välil jossai muuallaki ku himas ja miksen olis ku frendil o oma kämppä, ollaa pidetty uudest vuodest saakka sellaset kemut tääl, joku 5-8 äijää joka päivä tääl remuumas :D

    • mitämielespedobear

      Ja mitähän 30 vuotiaalla miehellä on mielessä kun haluaa viereensä 15 vuotiaan teinipojan. Kysynpähän vaan?

    • :-)

      Oon 16v tyttö ja mulla oli aluksi ihan sama ongelma harrastuspiirin kanssa. Suurin osa niistä on 30-50 -vuotiaita. Aluks tein vaan jotain osienvaihto- ja ostotapaamisia isossa kauppakeskuksessa, mutta silti mutsi kysy joka kerta että onko se mies ja jos oli, lähetti jonkun katsomaan mua kauempaa. Vaikka siellä oli satoja muita ihmisiä, ja tapaaminen kesti about 5 minsaa.
      Oon parin vuoden aikana jotenkin totuttanu sen tähän käymällä kaikenlaisten tyyppien kotona ja ulkomailta asti hakenu kaikkea mitä Suomesta ei saa. Yks iltakin porukat lähti kotoa, ja mä jäin odottamaan 40v miestä jota en ollu koskaan ennen nähny ja tarkotus oli että se hakee mut omalla autollaan ja mennään sen luo illaksi kattelemaan sen projekteja. Ei mutsi enää siitäkään sanonu mitään, vaikka ties ton kaiken. Sanoin, että tuun ehkä jossain kahdeksalta himaan mut saattaa venyy ja niin se vähän venyikin ja kymmeneltä lähettin kotiin ajamaan. Mutsi sit yritti siinä matkalla soittaa mut en mä huomannu ku äänet pois. Ei se siltikään ollu huolissaan ku tulin himaan.

      Kysyvät kyllä vieläkin, onko tapaamani henkilö mies vai nainen. ;) On mua kerran yks mies luullu ulkonäön perusteella vanhemmaksi ja kysyi, että lähenkö vaikka kahville. Sitä en vaivautunu kertomaan mutsille ku sekin mies lopetti kyselyn heti kun sanoin ikäni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4116
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1674
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1448
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1370
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1248
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1164
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe