Varusmiesten penisten koot listattuna tuvan seinälle

erkkikerkki62

Vieläkö tämä ikivanha, kunnioitettu armeijaperinne on käytössä varuskunnissa? Muistan kuinka kaikkien peniksen aina mitattiin vessassa ja tulokset julkistettiin nimen kera tuvan seinällä. Isoimpien peniksien omistajat saivat mainetta ja kunniaa kun taas listan pienimpiä häpäistiin ankarasti koko loppupalveluksen ajan.

16

2588

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alik.U

      Varusmiesten penisten kokoja ei ole ainakaan virallisesti saanut ripustaa tupien seinille enää 90-luvun jälkeen. Palvelusyksiköstä riippuen kasarmin sairaalassa saattaa näkyä. Nimen näkyminen on sinällään vapaaehtoista, mutta jokainenhan kyllä tietää syyn jos joku haluaa oman nimensä siitä poistettavan.

    • muijaska!

      Ei stana järki taas kädessä, ei päässä.

    • Alik Hyvönen

      Meidän tuvan rouva alikersantti piti tätä perinnettä yllä. Joka aamu kävi tarkistamassa, että tilasto oli ajan tasalla.

      Listan viimeisille osui usein paskanakkeja, kuten tiskivuoroja keittiössä.

    • ylijäämä arska

      Mites joko sielläkin on siirrytty nykyaikaan, onko niistä rouva alikersanttien
      tavaran koosta tilastoa minkään tuvan seinillä ?

    • armeijan käynyt

      Voin kyllä sanoa, että tämä pitää kutinsa. Kullit tarkistettiin ja mitattiin veksissä. Intissä mitään ei jätetä sattuman varaan.

      On muuten niin, että mulkun koon mukaan tehdään ne yksikkövalinnatkin. Esimerkiksi sotilaspoliiseiksi on tavattu valita lähinnä pienimunaisia varusmiehiä.

      • olennähnyt

        Autokuskeiksi viestipuolelle valitaan kaikkein pienimunasimmat ;)


    • 38cm

      Mulle annettiin oma tupa jotta muut ei kuolisi kateudesta.

      • Anonyymi

        Hyvä Sinä !!!!!!

        Ainut Älykäs tällä saitilla ( :


    • Onneksi reservissä j

      Meidän aikaan nämä listat ei ollut julkisia. Ainakaan varsinaisesti.

      Oli kyllä hyvin esim. alijohtajien tiedossa ja kyllähän nämä poikaressukat höykkyyttivät isomman varustelun omaavia tietoisesti.
      Osa jäi kiinnikin. Punaiseksi veti poikia.

      Onneksi upseerit pitivät alijohtajat kurissa kuitenkin enimmäkseen, vaikka käytös alijohtajilta karkasikin usein naivistiseksi ja egomaaniseksi.
      Peniskateus on vakava asia ja koskettaa monia suomalaisia.

    • esikunta tiedottaa

      Huom tärkeä muistutus palveluksessa oleville alokkaille.

      Jotta varusmiehen oikeusturva toteutuu täysimääräisenä, tulee varusmiehen penis mitata NATO-standardit täyttäväällä mittanauhalla ja nimenomaan erektiossa olevasta peniksestä. Mittauksen tulee suorittaa siihen tehtävään asianmukaisesti koulutettu henkilö.

      Ohjeet:

      1. Mittaus tulee suorittaa valvonnan alaisena valvotussa tilassa. Menettelyyn sovelltaan hallintolakia 6.6.2003/434 ja hyvän hallinnon periaateita.

      Paikalla tulee olla mittauksen kohteena oleva varusmies, sekä tarpeellinen määrä puolustusvoimien henkilökuntaa. Mittauksen saa suorittaa vain puolustusvoimista annetussa laissa määritelty sotilashenkilö, joka samalla täyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain vaatimukset, jotka koskevat po. ammattihenkilöitä.

      2. Mittauksen merkityksestä varusmiehen palveluspaikan määräytymiselle ja sodan ajan tehtävien kannalta tulee asianmukaisesti informoida varusmiestä ENNEN mittauksen toimittamista. (ks. tarkemin tapaus KHO 177b:2010)

      3. Mittaus tulee suorittaa NATO-standardit täyttävällä mittausvälineellä. Tarkemmat tekniset vaatimukset kuvineen lueteltu tämän ohjeen liitteessä IV.

      4. Mittaus kestää 60 (kuusikymmentä) sekuntia, jonka aikana erektiossa olevasta peniksestä otetaan keskimitta. Mittauksen aikana peniksen koko saattaa vaihdella, mutta tärkeää on kirjata jokainen muutos lomakkeelle 2b ja sen jälkeen laskea keskiarvo.

      5. Ennen mittausta varusmiehelle annetaan mahdollisuus masturboida, jotta mittauksen kohteena oleva penis saavuuttaa erektion. On huolehdittava, että esivalmisteluun käytettävä tila on häiriötön, jotta mittaus perustuu mahdollsimman oikeelliselle arviolle.

      6. Varusmiestä tulee ohjeistaa oikeaan tekniikkaan ja tätä tarkitusta varten hänelle luovutetaan puolustusvoimien masturbaatio-ohje (ks tarkemmin liite I),

      7. Varusmiehelle voidaan pyynnöstä luovuttaa ennen mittausta tarpeelliseksi katsottava määrä stimuloivaa materiaalia (ks. liite II), sekä muuta apuvälineistöä, kuten rasvaa (ks. liite III).

      8. Peniksen saavutettua erektiotilan, tulee mittauksen suorittavan ammattihenkilön ohjeistaa varusmiestä siirtymään välittömästi mittaushuoneeseen, jossa hänen peniksestään otetaan minuutin ajan keskipituus

      9. Mikäli erektio laskee täysin mittauksen, tulee mittaus suorittaa uudelleen, ei kuitenkaan mikäli mittausaikaa oli jäljellä vähemmän kuin 15 sekuntia.

      10. Varusmiehelle voidaan lääkärin toimesta luovuttaa viagraa, mikäli manuaalinen peniksen stimulointi jää tuloksettomaksi. Varusmies tulee ohjeistaa ilmottautumaan seuraavalle aamuvastaanotolle.

      11. Mittauksen jälkeen tulee varusmiestä informoida saaduista tuloksista ja tehdystä päätöksestä.

      12. Varusmiehelle tulee pyynnöstä antaa valitusosoitus, jos hän haluaa osoittaa tyytymättömyyttä. Valitusosoituksessa on mainittava: 1) valitusviranomainen; 2) viranomainen, jolle valituskirjelmä on toimitettava; sekä 3) valitusaika ja mistä se lasketaan.

      Valitusosoituksessa on selostettava vaatimukset valituskirjelmän sisällöstä ja liitteistä sekä valituksen perille toimittamisesta.

    • jaa4

      Mitä vittua tällä on tekemistä maanpuolustamisen kanssa?!

    • Anonyymi

      Missä koulutetaan peniksen mittaajia? Voisin hakeutua tähän jobiin.

    • Anonyymi

      Keuruulla hömö Tiainen saunoi ahkerasti varusmiesten kanssa ja Marraskuun pimeydessä tuijotti tupaan ulkopuolelta homon hymy naamalla.

      Yök...för fan.

    • Anonyymi

      Perinne tuli Suomeen tsaarin armeijasta. Siellä punnitaan kuulemma myös pallit, ei pelkästään mitata ns. aisan pituutta.

      Putinilla oli niin pieni, että joutui Venäjän armeijassa johonkin paskahommaan. Siirrettiin sieltä KGB:hen hakkaamaan tuoliin sidottuja kuulusteltavia, koska sinne otetaan vain pienimunaisimmat.

    • Anonyymi

      Alikessu meillä imas jokaisen seisokkiin, et saatiin vertailukelpoiset mitat.

    • Anonyymi

      Minä ymmärsin tehtävänannon väärin ja kiinnitin vehkeeni nastalla ilmoitustaululle. Sitten kuulin, että olisi riittänyt paperilappu, jossa on mitat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11313
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3153
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      3004
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2197
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1958
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1805
    7. 93
      1795
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1794
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1768
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1647
    Aihe