Oletko saanut selkääsi?

Oonko ainoo nuori kenelle on annettu kotona selkään? Sehän on kai ollut ihan luvallista ennen mut ei enään?

Kukaan mun kaveri ei ainakaan myönnä, mut tapahtuuko sitä silti vai oonko ainoa? Oon 17v jätkä eikä pariin vuoteen oo enää annettu.
Ilmoita


113 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


En onneksi, mutta mun isoveli kyl. On kua 6v vanhempi!
Ilmoita
Kyllä mä olen joskus pienenä saanut selkääni. Enemmän sillon 4-9v välillä, mutten sen jälkee. Ite 17v likka.
Ilmoita
Pojat ei kai yleensä saa selkäsaunoja tai sit eivät vaan kehtaa sitä myöntää?
1 VASTAUS:
No ehkä ei enää nykyisin vanhemmat uskalla antaa selkäsaunoja, vaikka kyllä itse hyväksyn sen äärimäisenä rankaisukeinona ellei kaunis puhe tehoa. Itse olen saanut joskus kymmenkesenä.
+Lisää kommentti
Miten se sulla tapahtui? Jouduitko laskee housut alas vai miten?
Ilmoita
Onko se todellakin noin harvinaista, kuin Anssi väitti? Minä olen saanut vitsaa monta kertaa.
Ilmoita
Ei kai se yleistä ole mut mun faija on antanut remmiä ja vitsaa mulle ja isoveljelle. Musta se oli nöyryyttävää. Mun veli teki välillä ihan uhmalla jotain ett näkis tuleeko selkään. Ite yritin aina välttää sitä.
Ilmoita
Munaanko nyt itseni täysin kun sanon et ei se niin paha oo, oon tykännytkin jollain tavalla siitä. Onks se teistä sitte nii kamalaa?
Ilmoita
Kuullostaa vähä oudolta jos tykkäät siitä? Mua asia vaan nolottaa. Mite siit voi tykkää?
1 VASTAUS:
Liittyy sadomasokismiin,yksi aika ylesimmistä seksi fetisteistä.
Ei sitä kannata niin ihmetellä,meitä on niin moneksi.

Toki pitää muistaa,että kyseessä on rikos.
+Lisää kommentti
Sattui ihan sairaasti joskus.
Ilmoita
Up
Ilmoita
Mä luulin pienenä että kaikki saa piiskaa mut en kehdannu puhua kaverien kanssa. Onks tääll sellasii ketkä ri oo koskaan piiskattu?
1 VASTAUS:
Suurin osa suomalais lapsista ei ole kokeneet väkivaltaa vanhemmiltaan ja koko ajan se tulee yhä harvinaisemmaksi.
+Lisää kommentti
Ah, on niin ihanaa saada remmistä p erseelle KUNNOLLA! Kun pylly on läiskitty punaiseksi niin organismi tulee pian! Dildo pyllyssä lisää nautintoa!
1 VASTAUS:
Ihan eriasia,kun poikafrendi läiskii vyöllä pepulle ja tekee muutakin kivaa siinä samalla.
Tosi kivaa aina joskus tehdä tuotakin.

Sen sijaan vanhempien alistamisesta johtuva väkivalta lapsiin on täysin tuomittavaa ja aina rikosasia.
+Lisää kommentti
Hegemonisti jonne, et varmaan tarkoittanut isäsi antaneen remmiä kun sait orgasmeja? Se ei taida olla mahdollista!
3 VASTAUSTA:
Itseasiassa se on mahdollista. Kalle Päätalo kertoo eräässä Iijoki-sarjan kirjassa saaneensa ensimmäisen ejakulaationsa selkäsaunan päätteeksi.
Tarkoitinpas.
g78d45 kirjoitti:
Itseasiassa se on mahdollista. Kalle Päätalo kertoo eräässä Iijoki-sarjan kirjassa saaneensa ensimmäisen ejakulaationsa selkäsaunan päätteeksi.
Muistelen että sen sai Vikke Nilo romaanissa Viimeinen savotta. Pitää tarkistaa faarin hyllystä kunhan muistan.

Meikäpoikaa on muuten läpsäytetty joskus sormille kun olen ollut tekemässä jotain vähemmän suotavaa, esimerkiksi näpelöimässä faijan tietokonetta jäätelöisin sormin joskus kolmi-nelivuotiaana. Yritän olla läpsimättä pikkuveljeä ja vielä pikumpaa siskoa, mutta joskus se on vaikeaa kun ketaleet tuntuvat ihan kerjäävän sitä.
+Lisää kommentti
Onko joku teistä oikeesti sit ejakuloinut?
Ilmoita
http://keskustelu.ellit.fi/threads/piiskaa-pyllylle.1459173/#post-11167624 esim tossa mies ejakuloi piiskatessa. Kyllä noita muualtaki löytyy kun etsii googlesta.
Ilmoita
Olen yllättyny näistä vastsuksista. Ei kai pojat oikeesti ejakuloi siinä tilanteessa? Ja jos on alasti maaten isän sylissä nii en kehtaa aatella edes mihin silloin lentäis.
Ilmoita
No kai arvaat! Isän haaroihin.
Ilmoita
Kuka muka joutuu isän polville kun saa selkään? Jotain 1800 luvu juttuja.
1 VASTAUS:
Viime vuosisadan lopulla tapahtu. Isällä oli sellainen tyyli, että nappasi salaman nopeasti polvelleen, siinä ei kerennyt muuta kun säikähtämään. Hetkessä se oli lukinnut sellaiseen otteeseen, että isompikin jätkä pysyi aloillaan.Ei se hirveästi sattunut, mutta häpeä pisti ruotuun. Se yllätti joka kerta.
+Lisää kommentti
Oon täl hetkel 15 iskä loi mua ekan kerran ku olin 4. Tätä jatku siihe sakka kunnes täytin 8. Oli parin vuoden tauko ja alotti lyömään taas ja jatkuu edelleen.
2 VASTAUSTA:
Ootko tyttö vai poika?
Anssi 17 kirjoitti:
Ootko tyttö vai poika?
Tyttö
+Lisää kommentti
Oon saanut, mutta useemmin on annettu tukkapöllöö :D Saisivat laillistaa sen, ei osaan teineistä puhe tehoa...
Ilmoita
Luin tuota että joutuu alasti isän polville ja siinä kuritetaan. Onko se ihan urbaanilegendaa vai onko tääl ketään joka olis tilanteeseen joutunut?
1 VASTAUS:
Miten te saatte selkäänne, mulla on annettu yleensä tukkapöllöö, ja on pari kertaa lyöty jos on tehny pahaa tos joskus 9-11v oli pahimpia nyt ei enää ees ku huudetaan ja annetaan tukkapöllöö ja remmistäkin oon saanu
+Lisää kommentti
Mulla on niin että yleensä housut alas ja isän polvien päälle. Sitten joko remmillä tai avokämmenellä. Viimeinen kerta oli kun olin 14 v. Onko muut joutunu kans laskemaan housut? Tosi hävettävää!
2 VASTAUSTA:
Siis toi justa tekee piiskaamisesta alistavan ja nöyryyttävän ja seksuaalisen kokemuksen. Kyllä 10 vuotiaasta lähtien pitäisi poikien saada pitää lyhyet alushousut jalassa
sdhfjkj kirjoitti:
Siis toi justa tekee piiskaamisesta alistavan ja nöyryyttävän ja seksuaalisen kokemuksen. Kyllä 10 vuotiaasta lähtien pitäisi poikien saada pitää lyhyet alushousut jalassa
Onko ne ollu sulle seksuaalisia kokemuksia?
+Lisää kommentti
Tiedättekö mistä tietää, että siskolla on menkat?
Kun imee isin munaa, sen jälkeen kun hän on antanut piiskaa ja pippieliä pyllyyn, ja se maistuu verelle. Siitä tietää, että siskolla on menkat.
Ilmoita
Lonhan se alistavaa ja seksuaalisesti nöyryyttävää jos joutuu hoysut laskemaan kun saa selkäsaunan. Minä en vaan oikein usko että sellaista Suomessa on enää ollut kymmeniin vuosiin. Jos jollain on kokemusta niin sanoisi meille muillekin.
Ilmoita
Onko kukaan tällasta kokenut kuin minä? Mulle on isobroidi antanut selkään ja sen paras kaveri vielä auttoi. En uskaltanu kertoa vanhemmille.
3 VASTAUSTA:
Mun veli mutta vaan nyrklllä.
mnbvcxzpoi kirjoitti:
Mun veli mutta vaan nyrklllä.
Mun veli läiski mua kunnolla paljaalle pyllylle ja vielä osittain väkisin otti mut. No ei oo eka kerta, veljen kanssa harrastettu kimppakivaa monesti.
Minut on isoveli kerran piiskannut vitalla, ettei tarvitse kertoa äidille mun töppäilyistä. Isää tuolloin ei enää ollut, joten veli ryhtyi toimeen. Kosto ei elä, koska esitän, etten muista kuinka nolosti minun kävi.

Vaikka en ollut enää ihan pieni, niin kyllä pelotti ja hävetti.
+Lisää kommentti
Onko se totta että pojalla voi seisoa jos saa kotona selkään? Ymmärrän että jossain seksileikeissä voi mut voiko muka kun isä kuritraa poikaa?
4 VASTAUSTA:
Täysin mahdollista.
hnymujmfbrgb kirjoitti:
Täysin mahdollista.
Onko sulla omakohtainen kokemus vai ootko kuullu vaan?
ihme tilanne kirjoitti:
Onko sulla omakohtainen kokemus vai ootko kuullu vaan?
On. Isän polvella monesti maannut ja piiska on läsähdellyt pyllyä vasten. Vasta sitte olen laennut kun kieli, sormi ja pippeli on uinut anuksessani. Se on meidän perheessä viikottainen tapa.
Sehän riippuu siitä mikä fetissi kenelläkin on. Minua jos uhataan isän toimesta piiskamisella tai selkäsaunalla niin taatusti seisoo. Siinäkin vaiheessa on stondis kova kun housuja lasketaan. Itse pitelen etupuolelta kaikin voimin, ettei isä huomaisi mitään.Sitten kyllä laskee, kun alkaa kunnolla remmi laulaa.

Minuun tehoaa ilmeisesti isän voimat ja se, että hän pystyy pitämään minut kurissa. Hän on lihaksikas ja uskomattoman voimakas. Joskus meille tulee fyysistä vääntöä ja se pistää minulta hartiat mattoon helposti, arvaat varmaan mikä on tilanne ja minne minä luikin.

Piiskan saanti ei ole minulle fetissi, mutta monelle varmasti on. On selkäsaunassa se hyvä puoli, että silloin pojan voimat punnitaan.
+Lisää kommentti
Mullon siitäki kokemusta. Erikoist oli kyl.
Ilmoita
Mitä se tarkoittaa kun nainen ja mies antaa selkäseunan toiselle onko se niiden sexiä? Kumpi on se joka kiihottuu siinä mies vai nainen ja miten orkanismin saa sitte? Tekeekö kaikki sitä? Vai ei.
1 VASTAUS:
Googlaa sadomasokismi. 2014, käytännössä 2015 ja nuoriso ei tuommosia asioita tiedä.. ei tarvi ihmetellä kuinka koko maailma on per-seellään
+Lisää kommentti
Se on niitten seksiä.
Ilmoita
Onjs täällä oikeesti ketään joka tykkää siitä?
Ilmoita
Mie vähä tykkään mutt ei rajust. Onx pervoo?
Ilmoita
5-7 vuotiaana äiti löi minua, muistan kuin eilisen sen, että pakenin sängyn alle piiloon kun uhattiin antaa tuppivyötä, äiti oli silloin melko tukeva, eikä se oikein päässy sinne sängyn alle, se meni sängyn päälle ja yritti yllättää ottamalla kädellä kiinni käsistä ja jaloista sieltä sivulta, välillä löi ja tökki sängyn alle harjalla, sitte pelotti aivan hirveästi kun äiti kaato sängyn pois päältä ja otti niskasta kiinni niin, että paita ruttuutui kaulaan enkä saanu happea ku se kuristi, sitten se laitto minut vaan polvien päälle sivuttain ja alko piiskaamaan minua aivan täysiä sillä vyön metallipäisellä osalla. Minulla vuoti monesti verta perseestä, enkä edes muista niitä tekosyitä mitä äiti sukulaisille kertoi. Minua myös revittiin tukasta ihan jatkuvasti ja minulla on sen vuoksi arpia päässä ja tosi herkkä päänahka.
Ilmoita
Anteeks mut miksi sukulaisille piti selittää ylipäätään et sulla tuli verta perseestä?? Hyvä kuitenki että kirjoitit.
1 VASTAUS:
En ymmärtänyt tuliko sulla se veri persereiästä vai iholla olevasta haavasta
+Lisää kommentti
Oliko tuo trollollooo?
Ilmoita
Kerro parikymppinen mies mitä tarkoitit
Ilmoita
Minä tavallaan yritin nuorena joutua tilanteeseen, että saisin selkäsaunan. Ihme juttu mutta se tuntui hyvältä. Hiukan noloa kertoa kun näin ei kai saisi olla?
1 VASTAUS:
Minä olen tahallani ärsyttänyt mm. vanhemman veljen kavereita, että saisin selkäsaunan. Mieluiten joltakin nahkarotsityypiltä.
+Lisää kommentti
Myös mä oon kiihottunu siitä. Siistii kuulla et joku muukin.
Ilmoita
Voisko kaverukset antaa toisilleen selkään? Nahtaiskohan toim6a? Hyviä ehdotuksia!
Ilmoita
Mulle saisi antaa selkäsaunan.
Ilmoita
Ei selkäsaunaa voi vapaaehtoisesti saada, kyllä se pitää ansaita. Sitäpaitsi kysehän on pakkotoimin annetusta rangaistuksesta.
2 VASTAUSTA:
Ahaa :) no mitä pitäisi tehdä, että ansaitsisi sulta selkäsaunan?
No kerro nyt!
+Lisää kommentti
Jos olisit mun tuttu, niin lapsellisesta typeryydestä saisit kunnolla selkääsi, esim. tupakoinnista, lääkkeiden väärinkäytöstä ja huumeista. Ei viinakaan kenellekään hyväksi ole, mutta se ei kouluta niin nopeasti. Tupakointi on niin lapsellista, että kaikilta rääpäleilta housut alas ja kunnolla piiskaa julkisella paikalla.
2 VASTAUSTA:
Aika siistii. Pitäiskö mun olla housut nilkoissa sun polvien päällä vai miten?
risbastu kirjoitti:
Aika siistii. Pitäiskö mun olla housut nilkoissa sun polvien päällä vai miten?
Sehän se on paras ja tehokkain tapa kurittaa. Paikalla pitää tietenkin olla kaksi todistajaa, jos asiasta tulee jälkipyykkiä. 90 % piiskatuista lopettaa tupakoinnin, kunhan itkuun asti piiskataan ja päälle varoitetaan uusinnasta.

Todistajat tietenkin kertovat kaikille, arvatenkin.
+Lisää kommentti
Minulla on isän ulkomailta hankkima äitipuoli. Suomessahan lapsen kurittaminen on laitonta. äitipuoleni ei tuosta taita tietoinen olla ja se on hyvä juttu. Muutama viikko sitten poliisi kävi meillä ja äitipuoli sai kuulla että olin varastanut kaupasta tavaraa. Koska isä ei ollut paikalla, sain kuulla äitipuolelta ankaran saarnan ja sitten sain piiskaa niin että takapuoli oli hellänä hyvän aikaa. Tämä on vähän noloa, mutta piiskaa saatessani tunsin alapääni kostuva. olen pohtinut että tekisinkö tahallani jotain sopimatonta että saisin jälleen selkääni. Minulla on poikakaveri ja hänellä on pian synttärit. Taitan antaa lahjaksi piiskan ja käsiraudat.
1 VASTAUS:
Eihän ne selät käy saunassa ja joo oon saanu selän
+Lisää kommentti
Itseltäni voin kertoa usein selkään saaneena, miten vaikeaa oli peittää stondis faijalta ja kun joillakin kerroilla sain vielä siemensyöksynkin. Luulen että hän huomasi.
Ilmoita
Miksi sulla Viljami seisoi?
1 VASTAUS:
Koska ne tilanteet kiihotti.
+Lisää kommentti
Ikävä kyllä kahden ryhmän vanhemmat harrastavat ruumiillista kuritusta: alkoholistit ja uskonlahkolaiset.
3 VASTAUSTA:
Eikövät muut? Mun vanhemmat ei ole kumpaskaan.
muitaki on kirjoitti:
Eikövät muut? Mun vanhemmat ei ole kumpaskaan.
Siis nyt... juu kyllä kai aikuiset keskenää puuhaa tollasii mut et vittu nykyajan vanhemmat tekee noi lapsillee? Mitä saatanaa kyllähä se laissa on kieletty. Saavat varmaa itekin sitä mielihyvää siinä samalla saatana.
JA MOLEMMAT TÄYDESSÄ YMMÄRRYKSESSÄ VAI
+Lisää kommentti
joka päivä
Ilmoita
Mua on nyrkillä vedetty kulliin kotona. Ei isä vaan isoveli.
3 VASTAUSTA:
Uuh...
No empä usko. Puhut paskaa tiän sen.
Hölöpölö kirjoitti:
No empä usko. Puhut paskaa tiän sen.
Minä olin teillä komerossa piilosa ja näin kaiken silloin.
+Lisää kommentti
Minun paraskaveri on saman ikäinen ja tykkäämme kumpiki kun toinen antaa piiskaa koivuvitalla. Kauheesti Varotaan ettei jäädä kiinni. Ei mitään pahaa.
1 VASTAUS:
Olisi mahtavaa kuulua tuollaiseen porukkaan, jossa annetaan piiskaa. Tosin multa taatusti karkaa, jos näen, kun joku saa oikean selkäsaunan. Teiniporukoissa kehitys kulkee sillä lailla eri tahtiin, että siellä voi heikompi saada vaikka oikeasti isän kädestä.
+Lisää kommentti
Ei oo ikinä vanhemmat kurittanu fyysisesti mut pari vuotta sitten annoin yhen kaverin piiskata mua metsässä risulla paljaalle perseelle ja kaveri teki sen aika kovaa. Mul alko seisoo tosi nopeesti! Mä olin 16v ja tää kaveri 14v sillon. Tehtiin toistekin päin eli seuraavaks kaveri laski farkut alas :p Taispa olla niin et molemmilla seiso. Saman jäbän kans tullu tehtyy yhtä sun toista...
2 VASTAUSTA:
Kertoisit niistäkin!
Siitä on leikki aukana, kun oikeasti saa selkäsaunan.
+Lisää kommentti
16v tyttö ja oon saanu "pahuuksista" palkaksi isältä remmiä paljaalle pepulle siitä asti ku oon ollu 11v.
Ilmoita
Olen saanut ja olen tällä hetkellä viimeinen suomalainen selkäsaunansaaja.
Ilmoita
Et ole. Itse olen 14v tyttö jota on lyöty pienenä niin paljon että joutui muuttaa pois kotoa
1 VASTAUS:
Olen pahoillani sinun puolestasi, mutta tarkoitin, että viimeinen kertani on niin tuore tapaus.
+Lisää kommentti
Kerran yksi todella riski kaveri painoi minut mahalleni syliinsä. Enhän minä siitä millään pois päässyt, kun oltiin ahtaasti penkkien välissä. Se alkoi paukutella pakaroitani. Silloin näki naamasta, etten minä ainakaan ole lakannut saamasta. Kyllä hävetti ja oli hankala olla. Oltiin silloin jo lukiossa.
Ilmoita
joskus yksitoistavuotiaana olin setän luona yötä, kun vanhemmat olivat matkoilla. joitain kertoja setäni määräsi minut riisumaan paitani ja antoi piiskalla selkään. itse selkään saaminen ei ollut pahinta, vaan se että joutuin olemaan ylävartalo paljaana setän nähten. tuossa vaiheessa minulle oli jo pienet rinnat, muttei rintaliivejä. jos rehellisiä ollaan, niin tapahtuneesta ei jäänyt traumoja. rangaistuksen saatuani setäni aina kärsivällisesti selitti miksi joutui rankaisemaan ja vei minut sitten lähellä olevaan karkkikauppaan.
Ilmoita
Kerran isä rupes saarnaamaan, että minun nuoruudessani tuosta olisit saanut selkääsi. Minä naureskelin, että niinkö sait. Se raksutus loppui siihen, mutta kohta isä palasi vitan kanssa. Ei siinä mikään auttanut, ukko antoi risulla paljaille pakaroille, vaikka olin täyttänyt jo 16.
Kyllä minä ymmärrän, jos jotkut kiihottuvat siinä tilanteessa, itelläkin on stondis heti, jos asiaa jälkeenpäin mietin. Kaikkein eniten minä ihmettelin kuitenkin sitä, miten ukolla voi olla niin pirusti voimaa. Onkohan se käynyt nuorena salilla, en ole kehdannut kysyä.
Ilmoita
En ole. Minulta varastettiin selkä 2 vuotta sitten, enkä ole sieläkään saanut selkääni....takaisin.
1 VASTAUS:
Saunaako eivät vieneet? Sulla kävi tuuri.
+Lisää kommentti
Asiantuntemusta tuntuu löytyvän tästä keskustelusta, siksipä kysynkin. Tietääkö kukaan tai onko kuullut kerrottavan, että joku olisi saanut ihan oikeasti piiskaa koulukaveriltaan? Oikeasti piiskaa tarkoitta, että kuritustarkoituksessa on pakarat käsitelty kunnolla.
Minua kiinnostaa myös, mikä tuosta piiskaajasta tuli aikuisena?
Ilmoita
Aika huvittava ketju ja tuli mietittyä omaakin menneisyyttä.

Aloittajalle valaisen hieman menneitä. Ennen alakouluikäisistä sai suurin osa piiskaa ainakin joskus. Teini iässä harvemmat, mutta varmasti yli 10 % porukasta. On ollut sellaisiakin aikoja että piiskaa eri muodoissa on annettu aikuisillekin.
Ilmoita
Sain selkäni reilut 34 vuotta sitten. Kurjaa olisikin ollut syntyä selättömänä
Ilmoita
Mä saan siskolt selkään jos en totele sitä
Ilmoita
Minä saan veljeltä selkää, jos olen sen mielestä hölmöillyt. En tohdi hölmöillä jos se on paikalla, mutta kun silmä vältää, niin minä saatan innostua.
1 VASTAUS:
Ei kai MLL aikuisten asioita hoida?
+Lisää kommentti
Suosittelisin juttelemaan näistä aikuisen kanssa. Yksi hyvä vaihtoehto on MLL:n lasten ja nuorten puhelin. https://www.mll.fi/vanhemmille/toiminta-lapsiperheille/lasten-ja-nuorten-puhelin/
Ilmoita
Ei mulle enää 6v jälkeen annettu selkään. Se on kai sitten lainmuutoksen takia, mutta en tiedä milloin se on astunut voimaan.
Ilmoita
Meillä oli koko suku pimeitä, ainut kasvatuskeino oli piiskaus. Housut alas ja koivupiiska laulamaan. Lapsena se tuntui ihan luonnolliselta, mutta iän myötä muutuin ankaraksi vastustajaksi.
Ilmoita
Mulla oli luokkakaveri, joka sai kotonaan selkäsaunoja, vaikka se oli minuun verrattuna iso roteva jätkä. Kerran minä menin sen kotiin ja hetihän minä näin, että nyt on käynyt Koivuniemen herra kylässä, jätkä oli naama punaisena ja hän heitti vitsan sohvan taakse piiloon.

En malttanut olla naureskelematta asialle, kaveria ei naurattanut, sillä keitti kunnolla. Se haki sen raipan sohvan takaa ja kävi mun kimppuun ja veteli sillä reisille. Mutta ei se sille riittänyt vaan alkoi repiä mun housuja alas, eikä se toimitus ollut mitään helläkätistä, tuntui että nyt tulee hiertymiä ja mustelmia. Minä jäin pahasti alakynteen, ja kohta tiesinkin mitä Koivuniemen herra puuhailee käydessään kylässä.

Ei meidän ystävyys siihen päättynut, enemmänkin me oltiin ohtalotovereita. Minua jäi se asia jotenkin herättelemään ja olin aika tyytyväinen kaverin tempusta. Monesti mietin kysyväni, että vieläkö hän pystyisi minut piiskaamaan, mutta kysymättä jäi.
Ilmoita
Minulta veitiin selkä kymmenen vuotta sitten eikä sitä ole vielä palautettu
2 VASTAUSTA:
Olen huomannut, vaikutat jokseenkin selkärangattomalta.
https://youtu.be/jkxaHCqyB0Q?t=187 Sain idean tuosta
+Lisää kommentti
Veljellä oli sellainen tapa, että se otti minua niskasta kiinni ja työnsi pää edellä jalkojensa väliin ja sitten tiukka ote vasemmalla kädellään vyöstä ja oikea koura tanssimaan pakaroillani. Ei se hirveästi nolottanut varsinkaan pienenä, mutta aika vanha olin, kun se vielä onnistui tuossa tempussa.
Ilmoita
Oot. En ainakaan itse ole saanut selkää. Miksi Sait?
Ilmoita
Meillä äitin uusi käy ahkerasti salilla, syy on se, että saa annettua poikapuolelle selkäsaunan.
Ilmoita
Olin 17 kun sain reilun vuoden nuoremmalta veljeltäni kunnolla piiska ja se uhkasi, että sauraavalla kerralla piiskaus tapahtuu katajan oksalla.

Että sellaiset veljekset.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Oletko saanut selkääsi?

Oonko ainoo nuori kenelle on annettu kotona selkään? Sehän on kai ollut ihan luvallista ennen mut ei enään?

Kukaan mun kaveri ei ainakaan myönnä, mut tapahtuuko sitä silti vai oonko ainoa? Oon 17v jätkä eikä pariin vuoteen oo enää annettu.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta