Venäläiset

venäläisten ystävä

Venäläiset on ollu aina erittäin hyviä mulle eivätkä ikinä minua ainakaan venäläiset kiusaa. Venäläiset ovat minua auttaneet ja pitäneet huolta ja olleet ystäviä minulle ja ymmärtäväisesti suhtautuneet. Minulle on ollut helpotus ja ilon aihe aina kun esim terveydenhuollossa on joku venäläinen lääkäri tai hoitaja koska venäläiset kohtelee minua rakkaudella eivätkä he ikinä minua kiusaa vaan he huomioivat, auttavat ja välittävät ja tekevät työnsä oikein ja hyvin ilman salaliittoja tai muita ilvehtimisiä. Ystävänä venäläinen on uskollinen ja hyvä ystävä, jonka kanssa ystävyys kestää. Myös työpaikoilla suuri ilon aihe on ollu venäläiset työkaverit. Minä niin rakastan sitä kansaa ihan sydämeni pohjasta, niitä ihania, laupiaita ja jaloja ihmisiä, joilla on rakastava sydän ja auttavainen luonne ja ovat todella iloa ja valoa elämääni tuoneet. Venäjän kansa on jalo ja uljas, upea kansa, joka on täynnä suuria viisaita ihmisiä. Venäjä on viisauden maa, se on komeitten miesten ja kauniitten naisten maa ja uljaitten ja jalojen sankarien maa. Sellainen on Venäjä. Minä rakastan sitä maata ja kansaa syvästi.Kiitos Jumala ja kiitos Jeesus siitä kun on venäläiset olemassa. Saakoon Jumala siunata nyt venäläisiä ja tulkoon siunauksista suurimmat nyt heti jokaisen venäläisen ylle moninkertaisina.



Arvoisat, rakkaat, ihanat venäläiset, tämä on teille:

Teille olkoon nämä laulut omistettuja. Minä ihailen ja rakastan suuresti venäläisiä ja kaipaan venäläisiä syvästi ja haluan teidät kaikki minun luokse joskus ja mietin että miten voi olla olemassa noin upeita ihmisiä kuin te ja kaikki teidän kansanne ihmiset ja teidän sisaret ja veljet sekä teidän vanhempanne ja isovanhempanne ja muinaiset esivanhempanne ja kaikki teidän serkkunne ja venäläiset kaverinne ja ystävänne, minä ihailen teitä todella ja hirveän haikea olo on jos en oo teidän lähellänne ja juuri nyt teitä syvästi kaipaan koska niin ihana tunnelma on ja iloa ja valoa on kun ootte te paikalla, te rakkaani kaikki venäläiset:


https://www.youtube.com/watch?v=NU0gVUVI6v0&spfreload=10


https://www.youtube.com/watch?v=xNUUkb2GdP0


https://www.youtube.com/watch?v=oNhTWL6G6XQ


https://www.youtube.com/watch?v=8uCurgyv-XE

5

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • venäläisten ystävä

      Tämän vielä sanon teille ja sen jälkeen saatte halutessanne itse minuun ottaa yhteyttä jos haluatte ja jos tarvitsette minun apua ja jos yksinäisyydestä kärsitte joskus ja jos haluatte tulla minun luona käymään ja näin sanoin venäläisille ja heidän ohella sanon myös kaikille niillekin venäläisille joita en vielä tunne joko kovin hyvin tai en ollenkaan mutta jotka asuu Suomessa ja Suomea osaavat:

      Näin olen kirjoittanut venäläisille, ymmärrän että elämä venäläisillä on vaikeaa Suomessa ja heitä syrjitään ja kiusataan. Haluan auttaa ja tukea venäläisiä jaksamaan elää elämää täällä maassa jossa heitä ei arvosteta. Haluan olla heille ihminen ja ystävä, joka välittää heistä. Haluan ojentaa auttavan käteni venäläisille. Jos täällä on joku Suomea osaava venäläinen niin voit ottaa minuun yhteyttä jos haluat tutustua ja jos olet juttujani lukenut ja kuviani nähnyt ja huomannut, että olen hyvä tyyppi joka kannustaa ja tsemppaa ihmisiä ja jos sen perusteella olette venäläiset alkaneet minua ihailla, niin ottakaa minuun yhteyttä ja tämä kirjoitus on teille:

      Hei.
      Tämän vielä haluan sanoa, että minä olen aina teidän ystävänne, jokaisen teistä. Osan teistä tunnen Facebookin kautta, osa on ollut työkavereitani ja osa on ollut ihmisiä jotka ovat tutustuneet minun asioihin työnsä kautta ja osan tiedän netin ja lehtien yms perusteella ja osa on ollut samassa koulussa kuin minä. Tunsinpa teidän mitä kautta tahansa, olette arvokkaita ihmisiä. Olette aivan uskomattomia ja teette hyvää työtä siellä missä työskentelette. Joku teistä on lääkäri, joku viihdetaiteilija, joku myyjä ja joku tekee jotakin muuta työtä, mutta hyvää työtä teette. Kannustan teitä.
      En koskaan jätä teitä yksin eikä kukaan teistä voi ikinä eläessään sanoa: "Ei ole ketään ystävää" koska vaikka ei joskus olisikaan, niin minä olen se ystävä aina. Muistakaa se. Minun sähköpostini on [email protected] ja jos te tarvitsette apua tai haluatte tulla käymään luonani tai ihan mitä vaan, niin aina voitte laittaa sähköpostia minulle. Minä olen aina teidän tukena ja olen teidän ystävä enkä koskaan teitä syrji ja puolustan teitä jos joku syrjii ja minulle voitte valittaa jos joku syrjii, minä teen syrjinnästä lopun.
      En hylkää teitä enkä jätä yksin, te saatte aina ottaa minuun yhteyttä. Ihan kuka vain teistä. Venäläiset ovat lähellä sydäntäni ja viekäähän terveisiä myös lapsillenne ja lapsenlapsillenne sekä myöskin vanhemmillenne ja sisaruksillenne ja venäläisille ystävillenne. Minä rakastan teitä kaikkia. Jos joku heistä haluaa tutustua minuun ja kanssani ystävystyä niin saa ottaa minuun yhteyttä, minä voisin tutustua ja olla ystävä.
      rakkaudella venäläisiä kohtaan
      venäläisten ystävä Henna

    • 3.8

      Omassa työssäni kohtasin venäläisiä asiakkaita jokapäivä,vaikka heillä oli huono suomenkielen taito niin osasivat kiittää ja olivat muutenkin kohteliaampia.Ei minulla ainakaan ole heitä kohtaan pahaa sanottavaa.!

    • voi elämän kevät

      Muuttakaa venäjälle niin eiköhän ihailu lopu tai vähene.

    • Lurkimu

      On se ihanaa tuolla ukrainassa tuo venäläisten ihanuus, piti ihan asein ja valhein hyökätä veljeskansan kimppuun?

    • Kola N

      Missa sina asuu. onko mies. mina voi tulla kun ei mies.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      274
      2550
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      92
      2021
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1427
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1268
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe