Aletaan

Siistiksi

Aletaankos siivous hommiin? Ei reagoida tälläisiin kollaa eikä muihinkaan älyttömyyksiin. Katsotaan kauanko jaksavat keskenään sekoilla ja vastailla itselleen.
Olisi mukava lueskella merkkipalstaa ilman näiden herranlahjojen älyttömyyksiä. Vastaaminenhan vain kiihottaa sairasta mieltä ja lisää hoitotarvetta.
ALOITETAAN HETI !

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vain laatua

      Osta sinäkin kunnon auto, vaikkapa Toyota, ettei tarvii pistää päätä pensaaseen kuin jänis. Citikka palstan lukemisessa ei mitään mukavaa. Autohan on aivan zontaa.

    • kollaa kestää

      Olen kyllä yrittänyt tolkuttaa noille sivari, piviveikoille autoasiaa. Mutta kun ei mene perille. Reservin everstinä voisin viedä nämä idunsyöjät Lexuksellani metsään pariksi viikoksi, ja hakksaisin heistä citikkakieroutumat pois. Miehistyisivät hinttapulit!

    • General

      Älkää nyt äksyilkö jos palstan ainoat valopilkut koittaa vähän piristää muuten niin tosikkomaista touhua kuten tämä nimimerkki "siistiksi"

      Jatkakaa edelleen samalla linjalla !

      • ????????????

        Miten ois saatasko kerättyä kollaan porukoille euroja, että saisivat kunnon Citroenin?


    • kollaa kestää

      Kuule poju. Lexuksen jälkeen citikka tuntuu Särkänniemen kummitusjunalta. Ainut ero on vaan se että kummitusjuna tuo perille.

      • kollaa kestää

        Citikalla siis ajoit, ja kummitus istui ratissa?


    • heikkopäiset

      Selkis, nää Tojo-idiootit onkin nääsvillestä. No ei mikään ihme, selittää kaiken. Lehmänpas--aa pää täynnä.

    • kollaa kestää

      Tampere ei ole nääsville,eikä edes pariisi. Mutta sellainen paikka on missä sammakonsyöjiltä niistetään nenä ja letitetään tukka. Täällä hipit pistetään parturiin ja citikkakuskeita takavarikoidaan huumepiiput. Irtolaiset, citikkahörhöt saa postimerkin persuksiin ja annetaan tuulen viedä. On täällä ennenkin pysäytetty vasemmistoradikaalien tulo!

      • kollaa kestää

        Toveri taitaa olla johkin syrjäytyneeseen porukkaan kuuluva, kun selvästi käy sisäistä kamppailua. Älä ole huolissas, jos ostat Citroenin, niin itsetunto palautuu kohdalleen, ja huomaat miten paljon hyvä autonkyyti saa aikaan aivan henkisestä levollisuudesta alkaen, ja samalla fysiikkain kohenee.


    • kollaa kestää

      Sitä taitaa cannabistuotteet palaa useinkin citikkahipin huulessa kun niin usein tarvii toistella, että citikalla ajaminen on kuin pilven päällä olisi. Kaasuneste jousitus onkin vain kemiallisten aineiden aiheuttamaa harhaa joka tekee romuautosta rollssin. Mutta uskokaa tai älkää kun sitikkahippi palaa vieroituksesta ja eheytyksestä ilmestyy pihaan toyota. Jollen minä ehdi Lexuksellani ensin.

      • kollaa kestää

        Kyllä sinä varmaan ehdit ensin sinne vieroitukseen ennemmin sen Lexuksen kanssa, toivotaan ainakin niin. Minä puolestani ajan itseasiassa tällä hetkellä eräällä toisella ranskalaisella automerkillä, joka on osoittautunut varsin luotettavaksi merkiksi, ja siksi suosittelen sinuakin AVARTUMAAN. Yksikin koeajo huippu autolla voi tehdä ihmeitä.


    • kaikinmokomin

      En ole kuullut että millään palstalla olisi koskaan käynyt niin että asiattomuuksiin olisi jätetty vastaamatta ja jonnet olisi siitä kyllästyneenä menneet takaisin omalle palstalleen. Se on hieno idea mutta ei toimi. Ainoa mikä toimii on vapaaehtoinen sheriffi. Tiedä sitten, sekin edellyttäisi aika moista päivystämistä eikä siitä kai makseta edes muodollista palkkaa, niin että nyt täällä voi terot riehua ihan vapaasti.

    • RÄHMÄKÄPÄLÄT

      KUN EI VASTAA TROLLIN KIRJOITUKSIIN,NIIN TROLLI VOI VASTAILLA VAIN OMAAN KIRJOITUKSEENSA

      • citikisti

        Joo, mutta niillä trolleilla on niin paljon asiaa että koko netti täyttyy saatika yhdestä sitikkapalstasta. Joko etsitään oikea asia runsaan trollauksen välistä tai sitten joku rupeaa vähän modeksi. Minä en ainakaan ehdi.

        En kyllä niiden jutuista loukkaannu, ja minusta sitruunakuskit saattavat ollakin sellaisia rentoja ja hyvän itsetunnon omaavia tyyppejä joita trollit eivät saa suuttumaan. Siksi toivonkin että jos joku ryhtyy modeksi niin ei poista parhaita läppiä eikä myöskään asiallisia avauksia esim laatukysymyksistä. Ainoastaan sellaiset ISOLLA ja kännissä kirjoitetut oksennukset kannattais poistaa.

        Mutta


    • kollaa.kestää

      Kovat oli paikat Kollaalla mutta ei me helpolla päästy kyllä Summa mutikassakaan!

    • Herotrolli

      Milloin ajattelitte aloittaa ne siivoustalkoot?

    • Eihän tuo ketjun aloittaja osaa edes kirjoittaa. Hän kehottaa jotain siivousta alkamaan hommiin. Siivoushomma on yhdyssana. Vastaavasti Toyota on eurooppalaiselle teollisuudelle ja taloudelle kirosana.

    • kollaakestääyhä

      Pervitiivin ja kovan sisun avulla pysäytettiin aikoinaan Vanjat rajalle. Nyt kukkaistytöt itkee ja vaikeroi kun tuli ostettua citikka. Ennen oli miehet rautaa citikkkamiehistä tehtiin lottia. Ja selänpesijöitä. Tissiposket!!

    • HeroTrolli

      Raatteen tiellä olisi ollut paljonkin siivottavaa silloin aikanaan.

      Oliko ketjun aloittaja silloin jo työelämässä mukana?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      433
      3130
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2512
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      370
      2359
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2045
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1857
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1265
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe