Pieni kysymys uusavuttomalta:
Meillä käytetään firman verkossa Outlook 2010 sähköpostia. Omalle sähköpostille kirjaudutaan usein eri koneilla, ei pelkästään omalla koneella.
Ensimmäistä kertaa toiselle koneelle loggautuessa tulee aina ilmoitus, että Outlook 2010 luo paikallisen kopion. Tämä prosessi kestää muutaman minuutin. Tuon jälkeen sähköposti on normaalisti käytettävissä.
Mutta... miten on tietosuojan laita kun toinen käyttäjä kirjautuu myöhemmin samalle koneelle ? Pyyhkiytyykö tuo "paikallinen kopio" ? Jos ei pyyhkiydy, niin onko jollain toisella käyttäjällä siihen pääsy ? Miten tuon saisi tuhottua käytön jälkeen vai onko se ihan tarpeetonta ? En onnistunut löytämään mitään Outlookkiin viittavia tiedostoja users hakemistosta.
Meillä käytetään firman verkossa Outlook 2010 sähköpostia. Omalle sähköpostille kirjaudutaan usein eri koneilla, ei pelkästään omalla koneella.
Ensimmäistä kertaa toiselle koneelle loggautuessa tulee aina ilmoitus, että Outlook 2010 luo paikallisen kopion. Tämä prosessi kestää muutaman minuutin. Tuon jälkeen sähköposti on normaalisti käytettävissä.
Mutta... miten on tietosuojan laita kun toinen käyttäjä kirjautuu myöhemmin samalle koneelle ? Pyyhkiytyykö tuo "paikallinen kopio" ? Jos ei pyyhkiydy, niin onko jollain toisella käyttäjällä siihen pääsy ? Miten tuon saisi tuhottua käytön jälkeen vai onko se ihan tarpeetonta ? En onnistunut löytämään mitään Outlookkiin viittavia tiedostoja users hakemistosta.
Vastaukset 4
Vanhimmat
Ei se pyyhkiydy, eikä sitä tarvitse poistaa. Jokaisella käyttäjällä on oma kotihakemisto, jonne Outlook tallentaa tietoja. Vain järjestelmänvalvoja pääsee tutkimaan kaikkien käyttäjien tiedostoja, mutta ei ilman pätevää syytä.
Niin ja Redmontin pojat jotka jakavat ne tiedot NSAlle
olisi ehkä varminta käyttää selainpostia mikä ei tallenna mitään paikallisia kopioita ja muutenkin helpommin käytettävissä ilman mitään määrittelyjä tai monen minuutin odottamisia.
Samaa mieltä. Helpottaa kummasti elämää ja yksityistiedot saa helposti poistettua.