Jumala loi minut

ruislinnunlaulu

Jumala loi minut. Jumala loi lesbon. Jumala loi minulle kaipuun toiseen naiseen. Jumala ei luonut minulle kaipuuta mieheen. Kyllä! Olen uskovainen lesbo. Jumala loi minut tällaiseksi. Kai Hänellä oli joku tarkoitus, kun niin teki! Jos te tuomitsijat todella olette tosiuskovaisia ja oikeasti uskotte Herran kaikkivoipaisuuteen, kuten minä uskon, niin kertokaa, että miksi hän loi minut?

42

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kele1

      Jumala loi kyllä vain Adamin ja Eevan, kaikki muut on heidän jälkeläisiään. Ei teitä Jumala ole luonut vaan isänne ja äitinne

      • mieti tätä(se aito)

        Pointti Arton tekstissä on, että ihmiset ovat joko Jumalan luomia ( =arkisia ihmisiä) tai sitten Satanan luomia epäihmisiä joihin liittyy kaikkinainen pahuus. Satana ihmisen luojana huomaa mm siitä, että Arto rinnastaa lesbon Hitleriin, raiskaajaan ja murhaajaan.

        Jos tätä linjaa edetään, niin voi kysyä, mistä Arto on saanut ihmiskuvansa? Toisin sanoen, muksi hän jakaa ihmiset tuolla tavoin? Minusta tässä näkyy se viha jota olen kuvaillut tektissäni:

        Takatuupparit, dildoilijat ja kristtity profeetta /7.12.2014 04:17 0Äää pertsa20126.12.2014 10:43


    • Arto T

      #Satanan luomia epäihmisiä joihin liittyy kaikkinainen pahuus. #

      Mistä sinä tuollaisen ajatuksen keksit?

      #muksi hän jakaa ihmiset tuolla tavoin?#

      Siis missä kohden minä jaoin ihmisiä jotenkin?

      • mieti tätä(se aito)

        Arto T
        8.12.2014 05:18

        "Siis missä kohden minä jaoin ihmisiä jotenkin?"


        Kysyjä kysyi

        "Jos te tuomitsijat todella olette tosiuskovaisia ja oikeasti uskotte Herran kaikkivoipaisuuteen, kuten minä uskon, niin kertokaa, että miksi hän loi minut? "

        koska koku etä hänen olemassaolonsa oikeutusta koetetaan kiistää. Mitä vastaat? Näin
        ":Loiko Jumala myös varkaan, murhaajan, pedofiilin, raiskaajan, alkoholistin, narkomaanin, Putinin, Hitlerin jne..??????"

        Mitä siis haluat sanoa? Sen että kysyjä vertautuu pahoihin ihmisiin, niihin joiden olemassaoloa pidetään" Satanan työnä." Hiukan epätasaisesti olet asettanut samalle viivalle alkoholistin ja Hitlerin, mutta yhtä kaikki.

        Asetupa sitten kysyhän asemaan. Hän saa tuomiota mm sinulta niin että soi. Hän kysyy, eikö ole samalla tavalla ihminen kuin muutkin, ei pahempi tai parempi. Mitä vastaat? Esität vastakysymyksen: Loiko Jumala myös varkaan, murhaajan, pedofiilin, raiskaajan, alkoholistin, narkomaanin, Putinin, Hitlerin jne..??????

        Siitä voi implisiittisesti lukea ajatuksen:
        Jos Jumala loi raiskaajan ja murhaajan...jos siis...jos loi Hitlerin...niin loi sinutkin.
        Moni kyllä ajattelee, ettei Hitler tai raiskaaja voi olla hyvän Jumalan vaan pahan Satanan luomus. Tuollaiset ihmishirviöt eivät ole Jumalan vaan Satanan työtä. Ainakin rikoksistaan päätellen.

        Tällä tavalla ajatus menee.


      • 343434232

        NIMIMERKILLE ARTO T MIKÄS SINÄ OLET HUUTELEMAAN YHTÄÄN MITÄÄN
        SINÄ OLET ITSE PAHUUTTA TÄYNNÄ. SOKEA YLIMIELINEN TUOMITSEVA VAILLA LÄHIMMÄISENRAKKAUTTA KERSKAAJA. SYYLLISTYT NIINMONEEN
        SYNTIIN ETTÄ ILJETTÄÄ HÄPEISIT!!!


    • Arto T

      Käsittääkseni "saatana" ei ole luonut ketään, sillä hän ei ole luoja Jumala. Siis Jumala on luonut sekä sinut, minut, aloittajan, Hitlerin, Putinin, Mengelen, raiskaajan, murhaajan,tappajan, varkaan, alkoholistin, narkomaanin jne.

      • mieti tätä(se aito)

        Arto T
        8.12.2014 10:23

        "Käsittääkseni "saatana" ei ole luonut ketään, sillä hän ei ole luoja Jumala"


        Et ole kuitenkaan varma koska esität kysymyksen:
        "Loiko Jumala myös varkaan, murhaajan, pedofiilin, raiskaajan, alkoholistin, narkomaanin, Putinin, Hitlerin jne..?????? "

        Seuraavassa hetkessä asia onkin sinulle kirkastunut:
        "Siis Jumala on luonut sekä sinut, minut, aloittajan, Hitlerin, Putinin, Mengelen, raiskaajan, murhaajan,tappajan, varkaan, alkoholistin, narkomaanin jne."

        Mukava että kysymys on saanut vastauksensa. Tiedän monia ihmisiä, jotka eivät ole varmoja siitä, että Hitler on Jumalan luoma ja näen näillä palstoilla monia, jotka ovat varmoja siitä että kaikki ihmiset eivät ansaitse tulla kohdelluiksi Jumalan luomina lähimmäisinä. Ehkä ihmisen arvon
        kyseenalaistajat itse ovat epäperäisiä?


    • Arto T

      Niin ehkäpä Hitler kuitenkin toteutti sitä alakerran isännän tahtoa täällä maan päällä vaeltaessaan, vaikka alunperin Jumala hänetkin oli luonut.

      • mieti tätä(se aito)

        Arto T
        8.12.2014 12:55

        Ainakin hän varmuudella toteutti monen kansan tahtoa, ...karvaisia käsia taputettiin ympäri maailmaa, myös Suomessa.


    • ruislinnunlaulu

      Jumala loi meille vapaan tahdon! Lesbous ei Ole tahto!

      • ruislinnunlaulu

        Rikoksien teko on valinta, lesbous ei!


      • hö?
        ruislinnunlaulu kirjoitti:

        Rikoksien teko on valinta, lesbous ei!

        Onko pedofilia valinta vai tahto vai synnynnäistä?


      • Piste
        hö? kirjoitti:

        Onko pedofilia valinta vai tahto vai synnynnäistä?

        Pedofilia on sairaus. Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on rikos. Ymmärrät varmaan miksi.
        Pedofilian ottaminen esille tässä keskustelussa sen sijaan on oma tietoinen valinta. Mietin, miksi?


    • Arto T

      Siis jos jonkun kanssa tahtoo hypätä sänkyyn seksiä harrastamaan, niin kyllähän se tahdon valinta on ja kuten itse sanoit niin Jumala loi meille vapaan tahdon, eli et sinä Jumalan piikkiin voi sitä laittaa, jos tahdot jonkun sänkyyn hypätä seksiä harrastamaan.

      • Olet olkiukko

        Arto T. Sinä puhut selvästi asiasta, josta tiedät hyvin vähän.


      • Toki kaikki mitä me teemme on tahdonvaraista. Ja jos Raamattuun peilaa, niin yli 400 kieltoa on ja siis syntiä vaanimassa. Ja esim. Sodoman synteinä ja Matt. 15 on synteinä ne teot, joita ihminen ei tee; auttamisen laiminlyönti.

        Mutta naisten hyppääminen sänkyyn seksiä harrastamaan ei ole siinä pitkässä listassa syntejä, joita Jumala ja Jeesus luettelivat.


      • järkeä hoi

        Arto T niin sänkyyn meno on heteroillakin tapana, kas kun näet vain yhden puolen asiasta miksi sinua niin kovasti kiinnostaa homojen sänkypuuhat? OLETKO JÄÄNYT JOSTAIN PAITSI?

        ON SAIRASTA AJATELLA ETTÄ PARISUHDE PERUSTUU PELKSTÄÄN SEKSIIN NIINKUIN SINÄ AJATTELET!!!!

        Ja tuollainen iljetys kuin sinä kehtaat vetää tähän raamattua kyllä sinusta on valovuoden päässä hengellisyys. Olet pahuutta täynnä!!!!!


    • Herra Soppanen

      Jaahah, Arto T:n ensimmäinen viesti näyttää olevan poistettu välistä keskustelun alusta. Onpa yllättävää.

    • ruislinnunlaulu

      En "tahtonut" lesbokski. Milloin sinä "tahdoit" heteroksi"? Tänäänkin kävin jumalanpalveluksessa. Kävitkö sinä? Kyllä olen uskovainen ja mut näkee kirkossa joka sunnuntai ja muutenkin. Mites ite?

    • Arto T

      Tuosta nyt ei käy ilmi keneltä halusit kysyä, mutta voin minäkin kyllä vastata, eli kyllä minä käyn säännöllisesti Jumalanpalveluksissa, mutta niin käy esim. Irja Askola ja muutkin liberaaliteologit jo ihan työnsäkin puolesta, eikä heidän puheissaan siltikään paljon puhetta Jumalasta löydy. Eilen en kylläkään käynyt, ilmeisesti olet käynyt jossakin yö/aamu Jumalanpalveluksessa jos olet jo ennen yhdeksää ehtinyt käydä.

      #En "tahtonut" lesbokski. Milloin sinä "tahdoit" heteroksi"? #
      En ainakaan ennen syntymääni, tuskin edes lapsuusaikana, varmaankin menee pitkälle kouluaikaan ennen kuin tuollaisia asioita alkaa enemmän ajattelemaan/ymmärtämään. Tahtominen on kuitenkin sellainen asia että me ihmiset, meidän ruumiimme, meidän seksuaalisuutemme tahtoisimme vaikka mitä, mutta se että tahtoo jotakin, niin oikeuttaako se jo asian toteuttamisen, näin ei aina ole.

      • ruislinnunlaulu

        En ole aikasempia kirjotuksiasi lukenut, mutta ilmeisesti vastustat naispappeutta? Kertoo susta jo paljon... Kukaan oikea uskovainen ei ota sua tosissaan ton lausunnon jälkeen. Jeesus käski meitä rakastamaan kaikkia! Rakkauden kaksoiskäsky oli sen ainoa määräys, jonka Herra meille antoi!


    • Arto T

      Käsittääkseni puhuin kyllä liberaaliteologeista, kaikki naispapit eivät ole liberaaliteologeja, valitettavan moni kylläkin, mutta yhtä hyvin voin puhua myös liberaaliteologi miehistä, Mäkinen etunenässä. Liberaaliteologia on kirkon syöpä joka tuhoaa koko kirkon, mutta liberaaliteologit eivät ole sitä itse ymmärtäneet.

      #Jeesus käski meitä rakastamaan kaikkia! Rakkauden kaksoiskäsky oli sen ainoa määräys, jonka Herra meille antoi!#

      Aika vähän olet löytänyt, kun raamatussa on neljä evankeliumia Jeesuksen opetusta. Rakastaminen, välittäminen, huolehtiminen ei kuitenkaan ole sama asia kuin toisen tekojen automaattinen hyväksyminen ja siunaaminen, esim. vaikka rakastat alkoholistia, niin rakkautta ei ole se että haet hänelle uuden pullon alkosta, jos alkoholisti sitä haluaa, rakkautta on se että yrität auttaa hänet irti tuosta synnistä joka tuhoaa hänet, ei se että rohkaiset häntä jatkamaan samaan malliin ja lupaat hänelle Jumalan siunausta.

      Kuitenkin Jeesus itse sanoi niin että maailman puolesta Hän ei edes rukoile, Hän rukoili vain niiden puolesta jotka olivat lähteneet Häntä seuraamaan, ei maailman puolesta, Miksi näin?

      John: 14
      "Jos joku rakastaa minua, hän noudattaa minun sanaani. Minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen luokseen ja jäämme asumaan hänen luokseen. 24 Se, joka ei minua rakasta, ei noudata minun sanaani

      • ruislinnunlaulu

        Aika vähän olet Herran sanaa lukenut!

        Tottakai jos nappaat tietyt asiat, mutta unohdat kokonaan rakkauden sanoman, niin noinhan se menee! Kerropa omat syntisi?!!!


    • 35"%45))6%€

      Ei pitäny vastata mutta vastaan kuitenkin!



      Olen uskovainen ja lesbo! Uskon Jeesukseen ja uskon armoon! Kristus antaa minunkin syntini anteeksi, kunhan uskon Hänen armahdukseensa!!!

    • Arto T

      Sanooko Raamattu niin että voit vapaasti elää synnissä ja haureudessa jos kerran kuitenkin saat kaiken anteeksi????


      Niin rakkauden sanoma, Jeesuksen kaikkein tärkein käsky oli, rakasta Jumalaa koko sydämmestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Eli jos todella rakastat kaikesta sydämmestäsi Jumalaa, niin ethän silloin halua tehdä syntiä joka rikkoo suhteesi Jumalaan ja haureuden syntihän on asia joka erottaa ihmisen Jumalasta. Ja jos todella rakastat lähimmäistäsi, niin haluatko vietellä lähimmäisesi syntiin ja haureuteen ja saada hänet tekemään syntiä, jolloin hän joutuu eroon Jumalasta. Eli jos todella rakastat Jumalaa niin silloin haluat pyrkiä noudattamaan Jumalan tahtoa sinun elämässäsi ja jos todella rakastat lähimmäistäsi, et haluaisi vietellä häntä tekemään syntiä.

      Matt: 22
      : 36 "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" 37 Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. 38 Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. 39 Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.

      • Tuossahan se on, "niin kuin itseäsi". Mä rakastan toista naista ihan samoin kuin itseäni, mutta jos mä rakastaisin miestä, niin sitä pitäis rakastaa vähän eri tavalla, kun sillä on useimmiten erilaiset värkit.


    • c BB köjf dj bj

      Ei, mutta raamatun mukaan meidät luotiin ihmisiksi! Ainoastaan Jumala on täydellinen ja Hänen sanaansa uskon, en sinun sanaasi! Jumala loi meidät homot ja Häneen uskon ennemmin kuin suhun!

    • ruislinnunlaulu

      Tulee taas noista sun jutuista mieleen, ettet halua naisten puhuvan. Vissiin sun mielestä eläimilläkään ei ole sielua? Kyllä vaan mun kissi pyhän Fransiskuksen luona missä kaikki linnut ja muut eläimet on. Se suojelee niitä siellä ja Luoja pitää kaikista luomistaan huolta!

      • fyiicgxdddg

        Meidän kristitty Jumala pitää eläintenkin sieluista.


      • ruislinnunlaulu
        fyiicgxdddg kirjoitti:

        Meidän kristitty Jumala pitää eläintenkin sieluista.

        Kyllä mun Jumala pitää huelen eläinten ja ihmisten sieluista!


      • 1+20
        ruislinnunlaulu kirjoitti:

        Kyllä mun Jumala pitää huelen eläinten ja ihmisten sieluista!

        Eläimillä on sielu ja Luoja pitää luomistaan huolta


    • Arto T

      #Ei, mutta raamatun mukaan meidät luotiin ihmisiksi! Ainoastaan Jumala on täydellinen ja Hänen sanaansa uskon, en sinun sanaasi!#

      Niin Jeesus oli ainoa joka oli täydellinen, ei sinun minua tarvitse uskoa, mutta usko se mitä Jeesus sanoi.

      Luuk. 13:
      Ellette käänny, olette tuhon omat

      1 Juuri siihen aikaan Jeesuksen luo tuli ihmisiä, jotka kertoivat Pilatuksen surmauttaneen uhraamaan tulleita galilealaisia, niin että heidän verensä oli sekoittunut uhrieläinten vereen. 2 Jeesus sanoi siihen: "Luuletteko, että he olivat suurempia syntisiä kuin kaikki muut galilealaiset, koska saivat tuollaisen lopun? 3 Eivät suinkaan -- samalla tavoin te kaikki olette tuhon omia, ellette käänny. 4 Entä ne kahdeksantoista, jotka saivat surmansa, kun Siloan torni sortui heidän päälleen? Luuletteko, että he olivat syyllistyneet johonkin pahempaan kuin muut jerusalemilaiset? 5 Eivät suinkaan -- yhtä lailla te kaikki olette tuhon omia, ellette käänny."

      Hedelmätön viikunapuu saa armonaikaa
      6 Jeesus esitti vielä vertauksen: "Eräällä miehellä oli viinitarhassaan kasvamassa viikunapuu. Hän meni etsimään siitä hedelmiä, mutta ei löytänyt. 7 Silloin hän sanoi puutarhurille: 'Jo kolmena vuotena olen käynyt etsimässä hedelmiä tästä viikunapuusta, mutta en ole löytänyt. Kaada se, sehän vain vie voiman maasta.' 8 Mutta puutarhuri vastasi: 'Herra, anna sen olla vielä yksi vuosi. Minä muokkaan ja lannoitan maan sen ympäriltä. 9 Jospa se ensi vuonna tekee hedelmää. Jollei niin käy, käske sitten kaataa se.'"

    • ruislinnunlaulu

      Arto etkö tajua ettei kukaan Ole sun kanssa samaa mieltä. Ölen 35 vuotias, joista 35 vuotta olen uskonut meidän Herraan ja 22 vuotta ollut kasvissyöjä! Elän kuten opetan! Jos sinä oikeasti eläisit ison kirjan lakien mukaan, se olis Suomen lakien vastasta! Muunmuassa orjuus, kuolemantuomio ja naisten alistaminen hyväksyttäs.

      • hnmm

        Missä Raamatussa sanotaan, että uuden liiton kristittyjen tulee elää noiden mukaan?


    • letlove

      Rakkaus.

    • biuskis

      Minusta on hienoa, että olet sitä, mitä olet: Jumalan luoma homo! Minä olen itse bisse ja minusta on mukava tavata muitakin uskovaisia vähemmistön edustajia! Minä en usko, että Jumala haluaa tuomita sinut, eikä siihen myöskään kenelläkään ihmisellä ole oikeutta! Minä ainakin koin itse kaapista ulostulemisen vaikeana ja pitkän uskoikin, että Jumala tuomitsee minut tästä suoraan helvettiin. Sitten ajattelin, että minun on luovuttava Jumalasta, jos jatkan tällä tiellä. Mutta tässä sitä nyt seison: uskovana bissenä ja olen erittäin onnnellinen. tiedän niin on Jumalakin ;) A-R-M-O muutti mun elämän! Tajusin, että Jumala pitää minusta just tällaisenä homona :) Vastaus kysymykseesi: Sä olet Jumalan ainutkertainen homo, eikä se ole väärin, ei missään nimessä ;)

    • Meikkipussi

      Kun Jumala loi ihmisen, loi hän hänet mieheksi ja naiseksi. Se on totta. Mutta Jumala ei kerro mitään siitä, loiko Hän silloin seksuaalisen suuntautumisen, että loiko heidät heteroiksi. Itse olen lesbo, mutta olen myös NAINEN, aivan kuin on luontikertomuksessakin. Seksuaalinen suuntautumiseni ei vähennä naiseuttani.

      Minua ärsyttää vetoaminen Jumalan kuvaksi luomisesta. Tietääkseni Jumala on Henki, eikä hengellä ole seksuaalisia tarpeita. Ei Jeesuskaan harrastanut naisen kanssa seksä. Tästähän voimme päätellä jos niin tahdome ettei seksuaalisuus ole lainkaan Jumalan kuvaa.

      Mutta... Kuinka moni on lukenut sen kohda raamatusta, missä Aatamille syntyi poika ja minkä kuva hän olikaan... Aatamin. Ja Aatamille syntyi poika ja hän oli HÄNEN KUVANSA JA KALTAISENSA!! Eli syntiin langennut ja kuoleva ihminen. Synnin palkka on kuolema.. Ei Jumalan. Me olemme kaikki Aatamin kuvia ja kaltaisia, ei Jumalan, ja syntiin langenneita mutta silti ihania. Myös homoina.

      • perusasia

        Jeesus onkin Jumala.


      • heteromies_

        älä selitä homssu. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Paholainen sinuun siemensi lesbouden. Sitä saa mitä tilaa, homssu.


    • koskaraamattusanoo

      Jos olette todellisia uskovaisia (jota minä en ole kun en usko) niin tiedätte varmaan,että mitään karvoja ei saa leikata, vaan esim.parran pitää antaa kasvaa vapaasti

    • Olen samaa mieltä, Jumala loi minut lesboksi. Rakkaus on kaunista! Minä olen lesbo sen takia, että se on mulle haaste, joka kasvattaa mua vahvemmaksi.

    • faktahommamies

      Jumala loi naisen. Perkele kylvi siihen pahan siemenen. Lesbouden. Kyvyttömyyden kokea iloja miehen kanssa, johtaen naisen siten asemaan, jossa kokee painostusta yhteiskunnan suunnalta. Fakta.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe