Itsenäisyyspäivänä teen kunniaa isieni maalle

RatsumJVTvälM

Itsenäisyyspäivänä pukeudun maastopukuun. Menen hautausmaalle ja sytytän kynttilän vanhempieni haudalle. He ovat sota-ajan ihmisiä ja heidän, sekä heidän veljien ja sisarien ansiosta saan asua ja elää perheineni maassa, jossa meidän on hyvä olla.
Maastopuku tuli Itsenäisyyspäivä puvukseni eräänä talvisena Itsenäisyyspäivänä, kun mietin, mitä laittaa päälle kylmään viimaan, sotilailla oli maastopuvut ja minun kaapistanikin sellainen löytyi.Siitä tuli minulle jokavuotinen traditio.
Kaksi setääni menehtyi rintamalla, toinen heistä pelasti kokonaisen Lappilaiskylän ja yksi setäni on vielä elossa veteraanikodissa. Äitini oli sodassa Lottana ja Isäni koulutettiin myös rintamalle,panssarimieheksi, mutta ilmoitus rauhasta tuli, ennen kuin isääni tarvittiin. Itse palvelin varusmiespalvelukseni Hämeen Rykmentissä Hennalassa Ratsujääkärinä. Tämä oli minulle kunnia asia. Halusin omalla toiminnallani osoittaa vanhemmilleni, kuinka kunnioitin heidän panostaan itsenäisyydelle. Nyt he ovat kumpikin isänmaansa, Suomi-äidin povessa. Ja minä jatkan joka vuotista traditiotani, koska koen että näin osoitan parhaiten sen, kuinka tärkeä on myös minulle Suomen maa. Eikä heidän uhraus ollut turhaa.
Monesti olen ajatellut, kuinka mielenkiintoista olisi, jos jokainen tekisi kunniaa Suomelle kaltaisellani tavallani. Kaikki näkisivät, mitä on aito suomalainen isänmaan rakkaus.

Onneksi olkoon Suomi. Toista samanlaista ei ole.

4

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • TANSSIA HAUDOILLA

   Suomen itsenäisyydestä on jäljellä vain muisto . Muistojuhlaa vietämme tänään . . Suomi myytiin valheella v.1994 pois ja nyt näemme tuloksen . Kukoistava maa on raunioina , maatalous tuhotaan ylisuurilla tiloilla , väsytetään viljelijät loppuun . Pientilat on nuijittu maanrakoon .
   Saastutetaan maa ajamalla rekkalasteittain myrkkyjä muka kaivoksille , bioliotuksella muka kivestä irti metalleja . Myrkyillä ei lähde kivestä nikkeli eikä muukaan , vaan tulella se mikä lähtee , on irrotettava .Miljoonia litroja myrkkyä ja saastetta on Kainuun ja P-Savon vesissä ja maaperässä .
   Suomen rahat valuvat ulkomaille rötösherrojen käsien kautta .
   Kirkko on tuhottu .
   Keisarilla ei ole vaatteita , ei uusia , ei vanhoja. Alasti ja tuhottu on maakin , Suomi-neito on koskettu ja raiskattu .

  • heill heill suomi

   ei tullu kolmattavaltakuntaa tuli 4 jäs eli eu suomi on kovaa vauhtia muuttumassa natsi saksaksi jossa maanviljelijöitä kohdellaan kuin saksan 1935 juutalaisia maanviljelijöillä ei ole ihmisoikeuksia teetätetään mitä ihmeellisimmillä verukkeilla ilmaista työtä vaikka pakkotyö on kielletty valtio on alentanut viljelijöiden tulot ja korvannut vai osittain tuella ja kun saa tukea on velvollinen tekemään vaikka mitä ja näin puututaan vapaaseen yritystoiminnan harjoittamiseen ilman minkään laisia korvauksia kaikki tietävät että viljelijä tekee työtä 2-4e h palkalla ja suomen natsi johto ei korvia hetkauta vaaditaan vielä tekemään lisää jopa niin että viljelijöitä on ajautunut tekemään itsemurhia näin on ollut jo yli 20 vuotta keskimäärin tilan liikevaihto oli n.140 000e sis tuet n.36000e ja menot oli 176000e MTT mukaan silti kaupan ei tarvi maksaa lahjaveroa ja KETÄÄN EI KIINNOSTA vaikka kysymyksessä on ruuantuotanto natsi suomessa KYSYN jos tämä maa on itsenäinen niin koska maanviljelijöiden suhteen tehdään LOPULLINEN RATKAISU vai onko parempi jatkaa HITLERIN hajoita ja hallitse politiikkaa jossa yhtä väestöryhmää kohtaan käytetään terrorin ja nälkiinnyttämisen ja uuvuttamisen kautta kohti lopullista ratkaisua

  • Karjalan poikii
  • isämmuammualustaja

   pistät maastopuvun hautasmaalle päälle? :D:D:D:D:D jees...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   231
   6708
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   94
   2138
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   442
   1610
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1458
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   286
   1445
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   11
   1191
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   253
   1076
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1001
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   64
   919
  Aihe