Vaippoaparit

Vaipassa

Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut pissaamisesta. Se aina kiihottanut minua.
Kaikki alkoi kun olin kolmannella luokalla. Leikimme luokkatoverini ja hänen vuotta vanhemman siskonsa kanssa piiloleikkiä läheisen sahan lautatarhassa. Siellä oli luvatonta oleilla ja siksi se oli jännittävää.
Olimme leikkineet monta tuntia ja minulla oli kova pissahätä. Olimme lautakasojen välissä, kun yllättäen tyttö ,Riitta nimeltään, kyyristyi ja häneltä tuli pissat housuun. Katselin kun housut kastuivat ja pissa valui maahan.
Riitta katsoi minua hyvin nolostuneena ja hädissään. Sain ajatuksen helpottaa hänen oloaan ja päästin pissat housuun. Riitta katsoi silloin minua hämmästyneenä ja hymyili iloisesti. Leikki jatkui ja koska oli kesä housut kuivuivat ennen kotiin menoa.
Muutimme jonkin aikaa myöhemmin toiseen kaupunkiin, enkä häntä ole enää tavannut, mutta tuo tapaus teki minusta housuunpissaajan.
Sen jälkeen pissasin housuun aina, kun se vain oli mahdollista. Käytin vanhoja housuja, joita oli kertynyt vanhemmilta sisaruksiltani ja piilotin niitä kunnes ne haisivat niin kovasti, että ne täytyi laittaa roskiin.
Vaippoihin tutustuin, kun vanhempi veljeni sai lapsia. Salassa kokeilin heidän vaippojaan, vaikka ne olivat liian pieniä.
Aikanaan muutin pois kotoa ja aloin pissata housuun aina ennen kuin laitoin ne pyykkiin, mutta sitten opin vaippojen käytön. Tapasin nimittäin Riitan uudelleen ja hän oli töissä hoitamassa vanhuksia. Hänellä oli ollut lyhyt suhde, mikä oli juuri päättynyt.
Kerran tavatessamme tuli esille tuo vanha juttu. Kerroin hänelle, että pissasin tahallani housuun silloin. Riitta kertoi, että se oli vahinko. Hän ei voinut mennä pissalle, koska häntä ujostutti ja näin kävi. Mikähän minuun silloin meni, mutta kysyin pissataanko taas housuun. Hetken hiljaisuuden jälkeen Riitta vastasi, että hänellä on vaippa. Hän oli oppinut niiden käytön vanhuksia hoitaessaan. Siitä alkoi meidän vaippajuttu.
Olemme muuttaneet yhteen. Käytämme vain vaippoja. Päivällä töissä täytyy olla kuten muutkin, mutta kotiin tullessa vaippoihin. Viikonloppuna aamukävely ja takaisin kakat vaipassa.
Tarina jatkuu…

1

1699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaippaorja

      Sorry! tuli kolmeen kertaan. Systeemivirhe!
      Elämä Riitan kanssa on nyt jatkunut jo pitkään. Lapsia meillä ei ole.
      Viime keväänä olimme rantalomalla etelässä. Otimme mukaan hyvän valikoiman parhaita vaippoja. Aamulla kävimme ensin pienellä kävelyllä rannalla ja tulimme takaisin hotelliin pissat ja kakat vaipoissa. Tutustuimme mukavaan pariskuntaan aamukävelyllämme. Mies viehätti Riittaa kovasti ja vaimo oli vaalea ja pitkätukkainen ja hyvä vartaloltaan. Hänellä oli aina leveä hame päällänsä. Sanoin leikillisesti Riitalle, että tuonlaisen hameen alle voisi sopia paksu vaippa.
      Ensimmäisenä iltana olimme yhdessä rantaravintolassa, missä orkesteri soitti kivaa musiikkia. Olimme nauttineet muutaman paikallisen oluen. Meillä ei ollut tarvetta mennä vessaan, koska pissasimme vaippaan. Pariskunta ei myöskään käynyt vessassa.
      Pyysin Tuijaa tanssimaan kanssani. Orkesteri soitti hitaan kappaleen ja hän tuli lähelle. Kun lantiomme kohtasivat painoin häntä takaa ja tunsin siellä jotain pehmeää. Vaippa. Olisiko tämä totta. Tanssin jälkeen kerroin tämän Riitalle, joka oli tanssinut miehen kanssa. Riitta oli tuntenut samaa pehmeyttä miehen kanssa tanssiessaan. Hain Tuijaa uudestaan ja olin rohkeampi. Sopiva hidas kappale. Laskin käden alas ja totesin, että hänellä oli vaippa. Samalla huomasin hänen kätensä kokeilevan omaani. Katseemme yhtyivät ja myöhemmin hän kertoi, että sillä hetkellä hän pissasi vaippaansa. Olimme löytäneet samanmielisen pariskunnan.
      Hieman hämillään he kertoivat, että he tykkäävät vaipoista. Koskaan he eivät ole kertoneet siitä ystävilleen. Maksoimme laskun ja ehdotimme siirtymistä meidän hotellihuoneeseen. Matkalla huoneeseen pissasin vaippaan. Perillä pienen ujostelun jälkeen vapauduimme. Kävin hakemassa lisää juotavaa ja hetken kuluttua tutkimme toistemme vaippoja. Minun ja Martin kuten uusi ystävämme esittäytyi vaipat olivat märkänä. Vaimoilla oli myös aika märkää. Sen kummemmin ujostelematta he riisuivat vaipat ja ilmoittivat vaihtavansa miehet kuiviin.
      Siis miehet sängylle selälleen. Vaipat pois ja uudet tilalle.
      Nyt tuli ongelmat. Kun miehet olivat selällään seisoi kaksi komeata erektiota. Ja suurta. Miten saa vaipan kiinni?
      Tämä ongelma ratkaistaan helposti. Tuija ja Riitta kävivät käsiksi. Hetken jälkeen he nousivat erektion päälle ja tunsin tunkeutuvani en Riitan vaan Tuijan sisälle.
      No nyt saa vaipan kiinni.
      Nyt naisille vaipat. Kunhan ensin kielellä putsataan.
      Mitäs tämän jälkeen. Viikko vaipoissa.- Se on oma tarina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe