Vaippoaparit

Vaipassa

Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut pissaamisesta. Se aina kiihottanut minua.
Kaikki alkoi kun olin kolmannella luokalla. Leikimme luokkatoverini ja hänen vuotta vanhemman siskonsa kanssa piiloleikkiä läheisen sahan lautatarhassa. Siellä oli luvatonta oleilla ja siksi se oli jännittävää.
Olimme leikkineet monta tuntia ja minulla oli kova pissahätä. Olimme lautakasojen välissä, kun yllättäen tyttö ,Riitta nimeltään, kyyristyi ja häneltä tuli pissat housuun. Katselin kun housut kastuivat ja pissa valui maahan.
Riitta katsoi minua hyvin nolostuneena ja hädissään. Sain ajatuksen helpottaa hänen oloaan ja päästin pissat housuun. Riitta katsoi silloin minua hämmästyneenä ja hymyili iloisesti. Leikki jatkui ja koska oli kesä housut kuivuivat ennen kotiin menoa.
Muutimme jonkin aikaa myöhemmin toiseen kaupunkiin, enkä häntä ole enää tavannut, mutta tuo tapaus teki minusta housuunpissaajan.
Sen jälkeen pissasin housuun aina, kun se vain oli mahdollista. Käytin vanhoja housuja, joita oli kertynyt vanhemmilta sisaruksiltani ja piilotin niitä kunnes ne haisivat niin kovasti, että ne täytyi laittaa roskiin.
Vaippoihin tutustuin, kun vanhempi veljeni sai lapsia. Salassa kokeilin heidän vaippojaan, vaikka ne olivat liian pieniä.
Aikanaan muutin pois kotoa ja aloin pissata housuun aina ennen kuin laitoin ne pyykkiin, mutta sitten opin vaippojen käytön. Tapasin nimittäin Riitan uudelleen ja hän oli töissä hoitamassa vanhuksia. Hänellä oli ollut lyhyt suhde, mikä oli juuri päättynyt.
Kerran tavatessamme tuli esille tuo vanha juttu. Kerroin hänelle, että pissasin tahallani housuun silloin. Riitta kertoi, että se oli vahinko. Hän ei voinut mennä pissalle, koska häntä ujostutti ja näin kävi. Mikähän minuun silloin meni, mutta kysyin pissataanko taas housuun. Hetken hiljaisuuden jälkeen Riitta vastasi, että hänellä on vaippa. Hän oli oppinut niiden käytön vanhuksia hoitaessaan. Siitä alkoi meidän vaippajuttu.
Olemme muuttaneet yhteen. Käytämme vain vaippoja. Päivällä töissä täytyy olla kuten muutkin, mutta kotiin tullessa vaippoihin. Viikonloppuna aamukävely ja takaisin kakat vaipassa.
Tarina jatkuu…

1

1838

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaippaorja

      Sorry! tuli kolmeen kertaan. Systeemivirhe!
      Elämä Riitan kanssa on nyt jatkunut jo pitkään. Lapsia meillä ei ole.
      Viime keväänä olimme rantalomalla etelässä. Otimme mukaan hyvän valikoiman parhaita vaippoja. Aamulla kävimme ensin pienellä kävelyllä rannalla ja tulimme takaisin hotelliin pissat ja kakat vaipoissa. Tutustuimme mukavaan pariskuntaan aamukävelyllämme. Mies viehätti Riittaa kovasti ja vaimo oli vaalea ja pitkätukkainen ja hyvä vartaloltaan. Hänellä oli aina leveä hame päällänsä. Sanoin leikillisesti Riitalle, että tuonlaisen hameen alle voisi sopia paksu vaippa.
      Ensimmäisenä iltana olimme yhdessä rantaravintolassa, missä orkesteri soitti kivaa musiikkia. Olimme nauttineet muutaman paikallisen oluen. Meillä ei ollut tarvetta mennä vessaan, koska pissasimme vaippaan. Pariskunta ei myöskään käynyt vessassa.
      Pyysin Tuijaa tanssimaan kanssani. Orkesteri soitti hitaan kappaleen ja hän tuli lähelle. Kun lantiomme kohtasivat painoin häntä takaa ja tunsin siellä jotain pehmeää. Vaippa. Olisiko tämä totta. Tanssin jälkeen kerroin tämän Riitalle, joka oli tanssinut miehen kanssa. Riitta oli tuntenut samaa pehmeyttä miehen kanssa tanssiessaan. Hain Tuijaa uudestaan ja olin rohkeampi. Sopiva hidas kappale. Laskin käden alas ja totesin, että hänellä oli vaippa. Samalla huomasin hänen kätensä kokeilevan omaani. Katseemme yhtyivät ja myöhemmin hän kertoi, että sillä hetkellä hän pissasi vaippaansa. Olimme löytäneet samanmielisen pariskunnan.
      Hieman hämillään he kertoivat, että he tykkäävät vaipoista. Koskaan he eivät ole kertoneet siitä ystävilleen. Maksoimme laskun ja ehdotimme siirtymistä meidän hotellihuoneeseen. Matkalla huoneeseen pissasin vaippaan. Perillä pienen ujostelun jälkeen vapauduimme. Kävin hakemassa lisää juotavaa ja hetken kuluttua tutkimme toistemme vaippoja. Minun ja Martin kuten uusi ystävämme esittäytyi vaipat olivat märkänä. Vaimoilla oli myös aika märkää. Sen kummemmin ujostelematta he riisuivat vaipat ja ilmoittivat vaihtavansa miehet kuiviin.
      Siis miehet sängylle selälleen. Vaipat pois ja uudet tilalle.
      Nyt tuli ongelmat. Kun miehet olivat selällään seisoi kaksi komeata erektiota. Ja suurta. Miten saa vaipan kiinni?
      Tämä ongelma ratkaistaan helposti. Tuija ja Riitta kävivät käsiksi. Hetken jälkeen he nousivat erektion päälle ja tunsin tunkeutuvani en Riitan vaan Tuijan sisälle.
      No nyt saa vaipan kiinni.
      Nyt naisille vaipat. Kunhan ensin kielellä putsataan.
      Mitäs tämän jälkeen. Viikko vaipoissa.- Se on oma tarina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe