Patong Merlin hotelli

elmo621

Onko kokemuksia Patong Merlin hotellista? Olemmen menossa kyseiseen hotelliin tammikuussa.

30

1884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on kokemusta

      On. Hyvää matkaa

    • kohtasiellä

      Meidän perhe lentää sinne ensi viikon torstaina. Voin yrittää muistaa tulla tänne ja kertoa tilanteen paikan päältä :)

    • polkh

      Kiva hotelli, tykkäsimme. Isot allas-alueet ja toosi lähellä rantaa...

    • plupplup1

      Ihana kuulla, kolmen viikon päästä tuonne! Onko huoneet ihan jees?

    • Phuketnr1

      Mukava paikka. Ei ole lakanamaksuja. Huoneeseen tuotavien vieraiden määrää ei ole rajoitettu. Kovan juhlinnan jälkeen aamupalaa saa vielä puolilta päivinkin. Suosittelen.

    • sakhfouishf

      Omia juomia jos juot altaalla niin heti tuli valitusta. Baarista kovat hinnat ostaa.

      • Ajattelu sallittu

        Kun siellä on allasbaari niin eihän sinne kukaan älyllä varustettu omia juomia edes vie. Vai menetkö Suomessa baariin omat juomat mukana.


    • tarja2

      Olemme olleet neljä kertaa ja olemme tykänneet. Aamupala mahtava ja hyvät altaat. Mukava henkilökunta ja turvallinen olo.

    • patonkia merlin

      eiks siellä kuollu se saksalainen joka sai sähköiskun suihkusta?

      • huonot huoneet

        Kyllä sama hotelli vedenlämmittäjästä johtui. Huoneet hotellissa kuluneita. Hinta/laatusuhde ei kohtaa. Muualla Thaimaassa samantasoinen huone maksaa noin 25€/vrk.


    • erica6

      Millaisia huoneita kahden hengen matkoilla Finnmatkalaiset olette saaneet, miltä puolelta hotellia saitte huoneen, oliko merinäköala, monesko kerros? Joko patongin rannassa oli palveluja esim. hierojia, aurinkovarjon vuokraajia hintataso ?
      Oliko ranta hotellin kohdalta täynnä porukkaa, oliko vesi kirkasta siinä kohti, että pystyy snorklaamaan.Onko siinä rannalla joku kiva rantaravintola lounaspaikaksi niinkuin katalla ja kata noilla rantakiven päällä? Toivon saavani vastauksia kun näitä en löytänyt netistä vaikka kuinka etsin:)

      • bigbozz

        Ei näy merelle ainakaan kakkoskerroksesta. Altaan vesi kyllä näkyi. Rannalla ei tuoleja, varjoja eikä hierojia. Rannalla aiempaan verrattuna vähän porukkaa. Vesi on Patongilla sameaa snorklaukseen. Ruokailua varten kannattaa raahautua tien yli niin tarjontaa riittää. Merlinin kohdalta jos taivaltaa 1,5km pohjoiseen niin rannalla on muutama ravintola. Ruoka surkeaa.

        Mitäs muuta tahtoo tietää?


    • käynyt

      Lähi aikana siellä olleena muutama meidän huomio.

      Huone ei ollut luxusta. Olimme finnmatkojen kautta. Huone ei vastaa 4 tähteä mutta onhan hotelli muuten hyvä. Siivous toimii hyvin. Meidän huone oli altaalle päin ekassa kerroksessa. Sen mitä me huomattiin niin oli muitakin suomalaisia juuri ekassa kerroksessa. Joillain suomalaisilla oli huone vielä ikävästi toisen talon seinälle päin.Moskiittojen takia ei tule pidettyä parvekkeen ovia kauaakaan auki.

      Useampi uima- allas tekee mukavamman tunnelman kun ihmiset hajaantuu ja saa valita mieleisensä. Tässäkin hotellissa vallitsee tyhmä pyyhkeillä varaamis perinne aurinkotuoleista. Ranta- ja allaspyyhkeitä saa hakea joka pv 2 kpl/henkilö ja viedä pesuun illalla. Lapsillakin 5 ja 8 v. ylettää jalat pohjaan 3/4 altaista ainakin jossain päässä.

      Rannalla on heti hierontaa tarjoavia naisia. Hierovat siinä rannalla. Muista olla tiukka jos haluat vain hieronnan muuten ne yrittää aloittaa jalkahoitoa, käsihoitoa ja pyytää sitten lisä hintaa.

      Netti oli meillä myös huoneessa. Thaimaan tapaan se pätkii välillä. Kerran ei toiminut koko pv niin respasta saatiin uudet salasanat niin taas toimi.

      • voihan vizi

        Että Patongille voi matkustaa lasten kanssa. Enpä olisi tätä asiaa saanut tietooni, jos olisin suomikakskytnelosen jo pari vuotta sitten jättänyt.


    • swimmer11

      Pyyhkeillä varaamista ei sallita missään. Itse jos näen pyyhkeen tuolilla niin heitän sen helvettiin. saman tien ja parkkeeran itseni siihen. Kerran alkoi joku ämmä mesoamaan että hänen paikkansa. Käskin painua vittuun. ja istumaan vaikka nurmikolla mutta paikkoja ei varata tuntitolkulla jonkun rätin avulla. Todella junttia toimintaa.

      • werthg

        Odotit siis ensin tuntitolkulla ja sitten parkkeerasit tuolille. Muuten pyyhkeen haltija olisi voinut olla altaassa pulahtamassa ja tulossa takaisin tuoliinsa. Ollut siis kymmenen minuuttia poissa tuolilta. Aika ikävää jos varaus peruuntuu tuossa ajassa.


    • swimmer11

      Yleensä nämä pyyhespedet ovat aamupalalla, heittävät mennessään rätin tuolille. Itse heitän ne pois ja lähimpään kuraiseen lätäkköön altaan viereen

      • alle 30 min ok

        Hintaan kun kuuluu hotellin aamupala, eihän kukaan viivy aamupalalla 15 minuuttia kauempaa. Haloo.


      • lähdössämatkallepian

        Hyvä homma. Aion kokeilla samaa, jollei vapaita paikkoja ole saatavilla. On sen verran pitkä matka Thaikkuihin, etten aio altailla uimaan polskahtamisen jälkeen seisoskella ja odotella vapaita paikkoja.


    • swimmer11

      No tossa paskahotellin paahtoleipä plus kanamunaamiaisella ei kukaan tosiaan vietä 15 minuuttia kauempaa mutta ihan vitun sama. Jos on pyyhkeitä niin helvettiin lentävät joka tuolilta. Vitun juntit!

    • Eppu 2

      Swimmer 11 Niin voidaan sinunkin rätille tehdä kun olet uimassa:) Oliko aamupala todella noin kurja kuin annoit ymmärtää? Sinulla taitaa olla pahat päivät menossa kun noin äksy olet....

      • eribiitsilleaion

        En majoitu kyseiseen hotlaan, mutta kiinnostuin, kun joku oli majoittunut Patongille kersojen kera eikä mitään valittamista löytynyt.


    • ei kannata mennä

      Hyvällä paikalla. Vanha ja kulunut hotelli. Ei mielestäni neljän tähden arvoinen korkeintaan kolmen.

      • *************

        En ole kyseisessä hotellissa käynyt. Tähdet tulevat hotellien varustelusta ei huoneiden kunnosta. Kokoustilat,kampaamo palvelut kuntosalit, uima-altaan koko TVn koko Ym lisää tähtiä.


      • vastataan

        Elikkä näin kierretään ja vähäsen huijataan turisteja ? Kulahtanut oli hotelli, en toista kertaa menisi. Parvekkeen kaiteeseen ei uskaltanut nojata, wc-pesuhuone aikas kulahtaneita, aamupala surkea. Kyllä olen neljän tähden hotelleissa ollut Thaimaassa ja tää oli kaikkein huonoin. Ostosbasaari vieressä, joka oli täynnä rottia.


    • pelleihin kyllästyny

      Ei oo tainnut swimmer 11 pelle käynyt kuin märissä unissa ko. paikassa

    • Jaanatäti

      Ainakin meidän huone vastasi 4 tähteä. Näköala altaille. Vehreä allasalue. Erittäin siistiä. Hyvä spa, jossa tasokkaat hoidot. Runsas buffet aamiainen. Allasbaarissa hintataso korkea. Rannalla ei aurinkotuoleja, patjoja ja aurinkovarjoja vuokrattavana. Patongille en lasten kanssa lähtisi. Liikenne erittäin vilkasta. Ihmismäärä melkoinen. Hierontapaikat lähes kaikki mitä ilmeisemmin seksiin tarkoitettu. Tosin näin yhden massage-paikan, jonka ovessa luki ; no sex ;) Hyvää ruokaa tarjolla lähes joka ravintolassa. Kalat ja muut merenelävät loistavia.

      • menossamukanajo

        Hyvä saada tietää. Loistavia reissuja myös jatkossa.


    • Strato3

      Aamiaisessa ei valittamista, mutta muistaa on hyvä, että jos lähdet kesken ruokailun noutamaan jotakin haluamaasi lisää, etkä jätä mitään merkkiä että olet palaamassa jatkamaan aamiaista, niin nopeat tarjoilijat tyhjäävät pöydän ja kun tulet takaisin, voi pöydässäsi olla jo uudet turistit...:)..pari kertaa pääsi näin käymään, mutta sitten jäi matkakaveri pöytään ja haettiin vuorotellen, niin jo pysyivät eväät paikallaan...
      Merlinissä parhaat huoneet jaetaan jenkeille, saksalaisille, tanskalaisille yms, mutta suomituristi saa sen perimmäisen huoneen, josta näkymä roskakuiluun tai vastapäisen talon seinään...Aurinkomatkojen kiintiö huoneet olivat aikoinaan näin...en tiedä 2015 tilannetta..? Sama käytäntö Pattayalla aurinkomatkojen hotelleissa...ainakin ollut...Itse hotellin johtajatar kertoi, että näin on sovittu aurinkomatkojen kanssa, jonka taas aurinkomatkat kiisti pontevasti...mutta niin tai näin...ihan kelvollinen luukku tuo merlin on...

    • Torakka66

      Ei missään niemessä 4 tähden hotelli. Keskeisillä paikalla ja rauhallinen keidas, ei kuulu äänet ravintoloista tai autoista. Merenrantaan vain tien ylitys. Siinä kohti rannassa todella likaisen oloista vettä, kirkastui kun käveli toideen päähän. Eka kerroksen huone haisi pahalle,hajusteita laittamalla selvisi siitä ja ovi piti olla auki parvekkeelle ja sitten tuli moskiittoja sisälle, vaikka verkkoovi oli kiinni. Alakerran käytävällä juoksi isoja torakoita, jotka livahteli sitten kävellessä oven raosta huoneisiin.Meidän huoneessa en nähnyt onneksi. Näköala altaille, hienot allasalueet, vehreä allasalue. Runsas buffet aamiainen. Allasbaarissa hintataso todella korkea , kaksi pientä singha olutta 380 baht, sen jälkeen ei juotukaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      101
      2120
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      432
      1619
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1333
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      15
      1153
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      76
      1113
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1075
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      180
      1013
    8. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      279
      1011
    9. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      979
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      847
    Aihe