Arsenal FC

A2015

Onko kellään kokemuksia lippujen hankkimisesta Arsenalin peleihin? Olen ollut ennenkin katsomassa Valio-liigaa Lontoossa, mutta en koskaan Arsenalin pelissä. Nyt haluaisin mennä. Olen tutustunut jopa liittymisestä Arsenal kannattaja jäseneksikin, mutta siinä ongelmaksi nousee lippujen määrä. Tarvitsisin 2kpl lippuja, mutta yhdellä jäsenyydellä ei saa kuin yhden lipun. Olen tutustunut myös netti myynteihin josta lippuja saa, mutta niissä hinnat nousee mukavasti :) Olen katsellut ainakin, https://eventticketmaster.com/, https://www.kixfootballtickets.com/arsenal-tickets ja http://www.footballticketnet.com/.
Onko näistä linkeistä kenelläkään mitään kokemuksia? Tai onko muita vinkkejä lippujen hankkimiseen?

4

2480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varma on varmaa

      Arsenalin pelissä en ole käynyt sitten vuoden -97 Highburylla mutta yleensä hankin liput seurojen omista lipputoimistoista joiden kautta liput saa jo postissa valmiiksi Suomeen. Jos kannattajajäseneksi liittyminen ei maksa mitään niin paras laittaa matkatoveri myös jäseneksi niin saa liput varmuudella ja turvallisesti tilattua molemmille.

      • Halpaa :)

        Arsenalin jäsenyys näyttää maksavan 40£/hlö. Lippujen välittäjiltä lippuja sais 120£, eli fifty/sixty, kumpi tulis halvemmaksi...


    • Tough luck

      Ihanan kallista. West Ham liput Upton Parkille saa nettikaupasta klikkailtua postissa Suomeen. Ei tarvitse olla jäsen, kunhan on rekisteröitynyt kauppaan. Varmaankin turvallisuussyistä lippuihin tulee paikanhaltijan oma nimi. Koko hoito hyville paikoille 60£/piletti. Arsenal on hyvä seura ja Highbury oli aikoinaan hieno stadion, mutta turhan vaikeaksi ovat lippuasian näemmä tehneet uudella stadionilla. Luulisi siellä olevan tilaa ainakin minor-seuroja vastaan.

    • fani660

      Kehotan harkitsemaan ennen kuin ostaa liput Footballticketnetin kautta. Ostin liput Fc Barcelonan peliin ja vaikeuksia oli. Peli oli lauantaina ja liput tuli vasta perjantaina iltapäivällä. Ne oli PDF:t jotka piti ladata ao. firman nettisivuilta ja sitten hotellissa tulostaa. Olin useaan kertaan firmaan yhteydessä kun niitä kyselin etukäteen. Vastasivat aina nopeasti ja asiallisesti mutta opin jotain firmasta. Ovat omien sanojensa mukaan secondary market vendors eli hekin saavat liput vasta pari päivää ennen peliä. Ostavat siis liput jostain ja myyvät edelleen. Netissä toimivia lippujobbareita siis. Joku Samuel Sanghaista kivasti chattaili mulle. Ostin kalliit liput ja tulleissa lipuissa näkyi paljon halvempi hinta. Eivät tietenkään erotusta palauta kun jälkikäteen kyselin. Ovat itsekin lipuista maksaneet suuremman hinnan kuin siinä lukee. Ainakin väittivät niin. Uskoo ken haluaa. Paikat stadionilla oli huonommat kuin lipuissa jotka olin ostanut. Eivät siis pystyneet toimittamaan lippuja ostettuun katsomoon vaan muualle. En tiedä mistä liput olis kannattanut ostaa. Johonkin peruspeliin saa varmaankin paikan päältä lippuja. Tuskin ovat koskaan loppuunmyytyjä. El clasico tai joku muu kärkiottelu on sitten eri asia.

      Kaikista pahinta oli lippujen odotus!! Se oli piinaavaa. Pieni pelko oli koko ajan perseessä et miten tässä käy. Stadionille niillä lipuilla kuitenkin pääsi ja peli oli hieno!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      91
      1854
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      409
      1466
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      90
      1260
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1049
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      68
      967
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      946
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      943
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      48
      913
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      239
      884
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      827
    Aihe