http://www.iltalehti.fi/terveys/2014120918914076_tr.shtml
Tutkimuksia tehdään, entäs jos tati voidaan pysäyttää bakteerit tappamalla ja syömällä maitohappobakteereja tms.
Syy Parkinsonin tautiin löytyy suolistosta
9
474
Vastaukset
- parkkisonni
ERikoista kun suurin otsikoin uutisoidaan että on "löydetty" syy Parkinsonin tautiin suolistosta vaikka nyt vasta asiaa selvitetään.
Toisaalla on julkaistu kliinisiä tutkimuksia että Parkinsonin tautiin on vahvasti epäilty syylliseksi lääkkeissä, rokotteissa ja elintarvikkeissa sisältävä alumiini jonka ihminen saa verenkiertoon jota kautta alumiini kerääntyy aivoihin eikä poistu sieltä. Myös fluorilla yhdessä alumiinin kanssa on vakavia haittoja aivoja kehitykselle.
Pitää siis olla tarkkana mikä uutinen nojautuu faktoihin ja mikä on tarkoitettu "ohjaamaan" lukijoiden käyttäytymistä. - alumiinia
Riittävä D-vitamiinin saanti lisäravinteena ehkäisee Parkinsonin tautia. Tutkimuksia D-vitamiinin puutoksen yhteydestä useisiin sairauksiin julkaistaan jatkuvasti. D-vitamiinin puute on yleistä Suomalaisilla. Tämän vuoksi useat asiantuntijat ovat ruvenneet kannattamaan nykyisten saantisuositusten nostoa. Tuoreen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tutkimuksen mukaan D-vitamiinin puutoksella havaittiin olevan yhteyttä myös Parkinsonin tautiin. D-vitamiinin puute on yhdistetty parkinsonin tautiin lukuisissa eri tutkimuksissa.
Riittävä D-vitamiinin saanti vaikuttaa myös suoliston bakteerikantaan.
Pekka Puskan johtama THL on tehnyt valtavan karhunpalveluksen kansanterveydelle ja -taloudelle vastustamalla vitamiinien ja muiden ravintolisien käyttöä. Pelkästään D-vitamiinin riittävä saanti säästäisi terveydenhuollon kuluissa arviolta 2,5 miljardia euroa vuodessa. Summa on lähes yhtä suuri kuin valtion puolustusmenot (2,7 mrd).
Suomessa kaikki potee D-vitamiinin puutosta kohdusta hautaan, jos ei syö sitä purkista RIITTÄVÄSTI (50-150 µg/vrk) läpi vuoden ja läpi elämän.
D-vitamiinin puutos lisää riskiä sairastua lukuisiin eri sairauksiin. Toki tarvitsee muutenkin syödä kunnon ruokaa eikä elää leivällä ja margariinilla. Nykyinen virallinen D-vitamiinin suositus ja saanti ruuasta riittää ehkäisemään vastsyntyneillä riisitaudin, ei muuta. Kiitoskukkasen sairastumisestaan voi lähettää THL:ään.
D-vitamiinin lähde ihmiselle on aurinko. Suomessa auringonvaloa on riittävästi D-vitamiinin valmistukseen vain toukokuun alusta elokuun loppuun eli kun UVB-indeksi on vähintään 3, kello 10-16 välisenä aikana vähintään kädet ja jalat paljaina 30 minuuttia päivittäin. Joskus lähes koko kesä on niin pilvinen, kylmä tai sateinen, että pelkästään auringosta on vaikea saada riittävästi D-vitamiinia. Talvella UVB-indeksi on nolla.
Ruuan merkitys D-vitamiinin lähteenä on vähäinen. Suomalainen saa hyvästäkin ruokavaliosta (runsaasti kalaa ja suositusten määrän vitaminoituja maitotaloustuotteita) alle 10 µg D-vitamiinia päivää kohti. Suomessa syödään pääosin kasvatettua kalaa, jossa ei ole D-vitamiinia, johtuen kalan rehusta, joka ei sisällä D-vitamiinia. Muiden kalojen D-vitamiinipitoisuudet vaihtelevat suuresti, joissakin kaloissa se on nolla.
Parkinsonin tauti parani vitamiineilla:
http://www.studio55.fi/irtiarjesta/article/-aitini-parkinsonin-tauti-parani-vitamiineilla-/135966
Higher Vitamin D Levels Associated With Better Cognition, Mood in Parkinson's Disease Patients
http://www.sciencedaily.com/releases/2014/01/140116190206.htm
LÄHTEET:
http://www.parkinsoninfo.fi/ajankohtaista/d-vitamiinin-puutos-saattaa-jopa-kolminkertaistaa-parkinsonin-taudin-riskin
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=1769
http://www.vitamindwiki.com/tiki-index.php?page_id=484
http://www.vitamindwiki.com/tiki-browse_categories.php?parentId=67&sort_mode=created_desc - alumiinia.
Ongelmana alumiini (Aluminum Chlorohydrate)!
Alumiini on kiehtova metalli: kevyt, ruostumaton ja helposti muovattava. Vielä 150 vuotta sitten Ranskan keisari Napoleon III kuulemma teetti kaikkein arvokkaimmille vierailleen aterimet alumiinista. Kevytmetalli oli tuolloin kalliimpaa kuin kulta ja sen jalostaminen niin työlästä, että alumiiniharkot kelpasivat näyttelyesineiksi maailmannäyttelyyn. Vielä 1900-luvun alussa alumiini oli melko harvinainen aine.
Sen jälkeen, kun 1800-luvun lopussa keksittiin uusi tehokas tapa jalostaa alumiinia, siitä on nopeasti tullut muovin ohella teollisen kulttuurimme tunnusomainen materiaali. Alumiinia on kaikkialla. Juomme alumiinitölkeistä. Autoissamme on alumiinivanteet. Lentokoneet tehdään alumiinista. Alumiiniyhdisteillä puhdistetaan juomavettä. Alumiinia on kosmetiikassa, deodoranteissa ja aurinkorasvoissa. Alumiiniyhdisteitä on rokotteissa. Tehosteaine alumiini on myrkky, joka kerääntyy aivoihin ja muualle elimistöön. Alumiinia on rakettien polttoaineissa.
Yleisen käsityksen mukaan alumiini on melko harmiton aine. Mutta on tutkimuksia, jotka viittaavat siihen, että alumiiniyhdisteet saattavat altistaa muun muassa syövälle, Alzheimerin taudille ja ruoka-aineallergioille.
Myöskään alumiinituotannon ympäristövaikutukset eivät ole vähäiset. Alumiinin jalostaminen kuluttaa valtavat määrät energiaa, ja alumiinin louhiminen maaperästä voi johtaa paikallisesti todellisiin ympäristökatastrofeihin.
Selvää kuitenkin on, ettei alumiini ole menossa mihinkään. Meidän on opittava elämään alumiiniajassa.
Ongelmana alumiini (Die Akte Aluminium), Saksa 2012.
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/11/11/ongelmana-alumiini?ref=ohj-articles - toivos
Kyllähän parkinsonin lääkkeet vaikuttavat suoliston bakteerikantaan, tappavat osan ja lisäävät toisia. On ne niin vahvoja "myrkkyjä". Enpä usko, että syy tautiin sieltä löytyy...Maitohappobakteerit ja D-vitamiinit ovat hyväksi kelle tahansa, ainakin väliaikaisesti käytettynä.
Toivottavasti löytyy syy tautiin joskus! - satamikroapäiväs
D-vitamiinin puute lisää riskiä sairastua tähänkin tautiin.
Kiitoskukkasen sairastumisestaan voi lähettää THL, joka vastustaa D-vitamiinin syöntiä. - deevitamiinia
D-vitamiini on tärkeä aivoille myös.
- syödvitamiinia
The gut microbiome contains 100 trillion microorganisms that serve various purposes in our body.
One study has found that increasing vitamin D supplementation reduces opportunistic pathogens in the gut.
http://www.vitamindcouncil.org/blog/new-study-finds-vitamin-d-supplementation-reduced-opportunistic-pathogens-in-the-gut/
EFSA:n suositus on 100µg D-vitamiinia aikuiselle. - ennaltaehkäise
1.8.2012 Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA nosti D-vitamiinin turvallisena päiväannoksena pidetyn nuorten (11–17 v) ja aikuisten rajan 100 µg:aan. Vauvojen rajana EFSA pitää nyt 25 µg ja 1–10-vuotiaiden 50 µg päivässä. Lausunnossa mainitaan, että edes 250 µg päiväannoksella ei löydetty mitään haittavaikutuksia.
http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/2813.htm
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kanki kovana; ei tiedä pornovideoista mitään
Kaikkosen erityisavustajan asunnossa kuvattiin pornoa. Väittää ettei tiedä asiasta yhtään mitään. https://www.is.fi/po1125427Niin voimakkaat tunteet
Että ajattelin hänen olevan se elämän rakkaus. Silmien edessä vikitteli toista ja hyvästelemättä hylkäs niin tyhjyys jäi202987Nainen, sinä viisas ja ymmärtäväinen
sekä hyvällä huumorintajulla varustettu. Kun kaikki muut ovat kaikonneet, vain sinä olet jäljellä. Ellet kestä kirjoituk242844- 1432088
- 261972
Puhe on halpaa
Katso mitä hän tekee.Teot kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.Uskokaa punaisia lippuja.Hyvää yötä.441936- 1741829
Miksi miehet hermostuvat tyhjästä?
Olen tässä viimeisen vuoden sisään pudottanut melko reilusti painoa mikä on sitten saanut useammankin lähipiirin aiemmin1161657Joko aiheuttamani pettymys
on lieventynyt? Toivottavasti. Uskallan heittää lentosuukon näin etäältä ja nimettömänä 😘.981648Nainen, se on vain karu totuus, että
sinut on luotu synnyttämään ja mies siittämään. Niin on luomakunnassa säädetty ja niin se on. Sinut luotiin heikoksi ja2831550