mitä itsenäisyys merkitsee minulle

vierasta rahaa, sekavaa uskontoa ja paljon onnellisia homoja ja lesboja.

12

84

  Vastaukset

  • Aloituksesi takia,ei kannata edes jatkaa.

   • eikö homo kestä totuutta


  • Niin no, moni suomalainenhan ei ole edes uskossa.. se taas jos fantasioit jonkun toisen sänkypuuhista; Onnea sulle!

  • Minulle Suomi itsenäisyytensä kanssa on jo lähes merkityksetön.
   Elinolosuhteet ovat nykyään surkeat, työllisyys on vuosikausia samassa surkeassa tilanteessa, asumisen kustannukset on karanneet täysin käsistä, verotus on käsittämätön eikä tavis saa sen maksaessaan yhteiskunnalta kuitenkaan mitään.

   Homoista en välitä, ehkä on hyvä että joku edes rakastaa jotain.

   Eli mitä tämä itsenäisyys sitten ottamisen sijaan antaakaan meille tavallisille ihmiselle?

   • Itsenäisyyspäivä ei merkitse yhtään mitään. Se on päivä päivien joukossa. Sangen harvoin vapaapäivä. Useimmiten olen töissä silloin niin myös tänä vuonna.Koen sen lähinnä eliitin juhlapäivänä.


   • Se on vain palkallinen vapaapäivä. Juhannus, vappu, pääsiäinen ja joulu ovat monin verroin merkittävämpiä päiviä.


  • Itsenäisen valtion tunnukset ovat oma raha ja oma lainsäädäntöoikeus, näitä Suomella ei enää ole! Sotaveteraania kustaan raatihuoneen parvekkeelta silmään aivan kuin olisi taas kesäkuu 1941

  • Ei enää oikein mitään.

   Elän omissa "kuvioissani".

   • Niin ja se näyttää siltä että Itsenäisyyspäivä on yksi mielenosoituspäivä. On mennyt fiilis koko päivästä. Se on vaan yksi vapaa päivä , pyhien joukossa.


  • Itsenäisyys on muisto ajalta ennen globalismisyöpää. Silloin Suomessa kunnioitettiin suomalaisuutta ja suomalaisia arvoja. Suomi oli myös kansainvälisellä mittapuulla arvostettu kansainvälinen maa. Sitten tuli vieras valta EU-operaatioineen ja alkoi tuhotyö. Se korruptoi poliitikkojamme, jotka myivät meille petoksen kauniisiin valheisiin ja katteettomiin lupauksiin verhottuna. Se vei itsemääräämisoikeutemme, tukahdutti omavaraisuutemme, velkaannutti meidät, otti bisnekset haltuunsa ja pakottivat meidät riippuvaisiksi itsestään. "Kansainvälistyminen" sai ihan uuden merkityksen. Itsenäisyys murhattiin kylmästi 1995.

   Rakasta isänmaata, moraalia ja järkeä syvästi kaivaten

   Suomi - Finland 1917 - 1995

  • Enpä osaa katsoa mitään TV ohjelmia itsenäisyydestä. Pääesiintyjinä ulkomailta Suomeen elintasopakolaisiksi tulleita. Mitä he tai heidän vsnhempansa on tehneet Suomen hyväksi.
   Vanhukset laiminlyötynä, surkeasti hoidettuna. He joita on vähän jäljellä.
   Päättäjät myyvät maamme selitellen tasa-arvoa. Pienten ryhmien pillin mukaan tanssitaan. Suurin enemistö laitetaan äänettöminä maksamaan. Toivon tosiaan että vihreät menevät rähmälleen. Kuka enemmän tekee tuhoa kuin he. Minkit vapaiksi. Naivia porukkaa. Onko yhtään jolla olisi suomalainen puoliso?

  • HS. 27v yksinhuoltaja äiti. 7 lasta. Ei mainintaa isästä. Todennäköisesti toisen tai kolmannen vaimonsa luona. Kaikki yhteiskunnan maksettavana. Mikään kirppistavara ei käy. Kaikki uutena.

   Toinen uutinen. Postinjakaja raiskasi naisen. .. Tätä työpanosta Suomi kaipaa. Palkka saa olla pieni. Sossu maksaa osan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   243
   2685
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2264
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2157
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1107
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1062