Uudet ohjeet pakottavat sossu-te-toimiston lisäämään karensseja

1+1

Uudet ohjeet pakottavat sossu-te-toimiston lisäämään karensseja vuonna 2015 kymmenkertaiseksi. Keinolla millä hyvänsä ja on aivan sama ovatko laittomia vai ei. Tavoitteena on merkittävä kustannusten säästö karenssien moninkertaistuessa. Ikuiset karenssit otetaan käyttöön. Säädökset tulevat suoraan EU:sta, jossa ollaan myös poistamassa kaikki sosiaalietuudet. Sekä muuttamaan kaikki nyt ilmaiset palvelut maksullisiksi. Lue

EU säädökset
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=9&id=12351

Karenssien lisäämisen taustalla rahan säästäminen, sekä ilmaisen työvoiman tarjonnan lisääminen.
http://www.stm.fi/ylakulma/artikkeli/-/view/1879735

Ikuinen karenssi
http://sakutimonen.com/tag/ikuinen-karenssi/

62

520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+1

      Orjatyötä suomessa
      http://juhalaavola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/3951-orjatyota-suomessa

      Rikollisuus, pimeä työ lisääntyy merkittävästi, sekä elämäntapavangit = tekevät rikoksia päästäkseen vankilaan.

      Eikö jo pelkästään vanhusten auttamistöiden organisointi ja sopivien henkilöiden valinta tehtäviin vie mittavasti resursseja ja kustannuksia? Onko lainkaan tutkittu niitä vaikutuksia mitä näillä pihatöillä ja kahvion pidoilla on paikallisiin pieniin yrityksiin? Englannissa työttömien ohjaaminen ilmaistöihin on johtanut osan luopumiseen kokonaan korvauksista, toimeentulo hankitaan muilla keinoin kuten rikoksilla ja pimeällä työllä. Ilmeisesti täällä oletetaan kaikkien leikkelevän kiltisti paperinukkeja valvonnan alaisuudessa. Tällaisen valvontakoneiston rakentamisen sijaan kannattaisi keskittyä selvittämään esim. miksi ikääntynyt ammattilainen ei kelpaa työnantajille tai miten ilmainen nuorisoharjoittelu vie työpaikkoja vanhemmalta väelt

    • Pakkotyölaki

      Nii no mut siks just pitää tehdä näin, jotta ne saa vedettyä oikeuteen pakkotyöstä:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13088088

      1) Sano ettet halua palkatonta orjatyötä
      2) sitten kun ne uhkaa sanktioilla (eli karenssilla) voit vetää ne oikeuteen kansainvälisten pakkotyölakien perusteella.

      On täysin eri asia että joku suostuu täysin vapaaehtoisesti orjatöihin ja saa siitä ylimääräistä rahaa, kuin että toiset pakotetaan sanktioiden uhalla menemään vastentahtoisesti ilman palkkaa tekemään töitä toisten varallisuuden kasvattamiseksi.

    • karua2

      Tuo EU pykälä tulee voimaan 2022, jossa työttömyysturva, toimeentulotuki, ansionsidonnainen, asumistuki yms. lopetetaan kokonaan. Eli mitä tuo käytännössä tarkoittaa Suomessa on se, että kela-sossu-te-toimisto eivät enää maksa yhtään mitään. Tulee tilanne, jossa ihmisillä ei ole yhtään rahaa eivätkä he saa mistään rahaa. Toki rikollisuus ja pimeät työt kasvavat räjähdysmäisesti. Sekä elintapavangit = vangeilla paremmat oltavat kuin muilla. Ilmainen ruoka, terveydenhuolto, asunto jne. On todella hullua, että kaikki etuudet lakkautetaan, koska vankilaan pääseminen rikoksia tekemällä on sen jälkeen paratiisi.

      1. Kuoletko nälkään jos et saa töitä mistään, etkä rahaa mistään. Vai varastatko ruuat ja rahat. Tai teetkö rikoksia niin, että jäät kiinni ja joudut vankilaan. Esim hajoitat poliisiasemmalta poliisiautojen ikkunat ja puhkot renkaat. Sitten vain odotat kiinnijääntiä. Tai teet saman muualla.

      Jostain syystä EU ja hallitus pakottaa ihmiset tekemään rikoksia, pimeitä töitä ja järjestämään itsensä vankilaan.

      • 1+1

      • Sen ku näkis

        Ei niitä uskalleta lopettaa.


      • Sen ku näkis
        Sen ku näkis kirjoitti:

        Ei niitä uskalleta lopettaa.

        Sehän tietää vaan rikollisuuden ja turvattomuuden kasvua. No eivät ne idiootit opi ennenkuin näkevät ja pahinta on kun eivät varmasti ymmärrä silloinkaan. Ihmetellään vaan "Mites tässä nyt näin kävi?".


      • 2323323

        En usko kyllä et mitään tuollaista tulee tapahtumaan. Jos ihmisiltä lopetettaisiiin kaikki tuet ja rikollisuus kasvaisi pilviin, tämä yhteiskunta repisi itsensä kappaleiksi kyllä todella nopeasti. Ensinnäkin se on selväää että yksi vanki maksaa monen työttömän verran kustannuksissa.


      • kitina
        2323323 kirjoitti:

        En usko kyllä et mitään tuollaista tulee tapahtumaan. Jos ihmisiltä lopetettaisiiin kaikki tuet ja rikollisuus kasvaisi pilviin, tämä yhteiskunta repisi itsensä kappaleiksi kyllä todella nopeasti. Ensinnäkin se on selväää että yksi vanki maksaa monen työttömän verran kustannuksissa.

        Mikäpä yli 60 vuotiasta työkyvytöntä, vuosia pompoteltua ja nyt tulotonta paremmin auttais, kuin vankila?

        Ikikarenssi on päällä ja kun kuntoutustuki loppui.töitä ei löydy, jatkosta tuli hylky, typpiin en suostu, niin jollain on elettävä. Omaa kotia en enää jaksa yrittääkään ylläpitää.

        Mitä tekis, että pääsis loppuelämäksi vankilaan?


      • eläkeläinen

        Lopetetaanko eläke?


      • ei toteudu koskaan
        2323323 kirjoitti:

        En usko kyllä et mitään tuollaista tulee tapahtumaan. Jos ihmisiltä lopetettaisiiin kaikki tuet ja rikollisuus kasvaisi pilviin, tämä yhteiskunta repisi itsensä kappaleiksi kyllä todella nopeasti. Ensinnäkin se on selväää että yksi vanki maksaa monen työttömän verran kustannuksissa.

        Yksi päivä vankilassa maksaa yhteiskunnalle (suomessa) tällä hetkellä 200€/päivä. Eli 200€ * 30 päivä = 6000€/kk, kun taas toimeentulotuki on vain 480€/kk. Joten kumpi on järkevämpi?


      • shfjse ergyq35
        ei toteudu koskaan kirjoitti:

        Yksi päivä vankilassa maksaa yhteiskunnalle (suomessa) tällä hetkellä 200€/päivä. Eli 200€ * 30 päivä = 6000€/kk, kun taas toimeentulotuki on vain 480€/kk. Joten kumpi on järkevämpi?

        Jos vankilat ovat yksityisiä laitoksia, nämä veronmaksajilta tulevat 'avustukset' tekevät vankilatoiminnasta erittäin kannattavaa. Jos Suomen vankilat ovat vielä tässä vaiheessa valtion omistajia, ennustanpa, että ne on jo suunniteltu yksityistettävän ja myytävän ulkomaille. Siinä sitten maksellaan firmoille voittoa. Ja siellä vankilassa olevaa käytetään häikäilemättömästi orjatyövoimana - jo nytkin.

        Meidän pitää kansallistaa ensin keskuspankki. Sen jälkeen sähkölaitos, posti, tielaitos, metsälaitos, kaivosala, ja mitä näitä on. Kouluja sen sijaan olisi hyvä olla monenlaisia, yksityisiä ja julkisia, ja jokainen niistä saisi itse päättää oppisuunnitelmastaan. Yle pitäisi kansallistaa. Nythän se on joidenkin rahakkaiden tahojen äänitorvi ja silti maksaa meille maltaita, jopa meille köyhimmille.


      • 5+65

        missäs linkki tuohon 2022 voimaan tuloon....


      • hälytysmerkki

        Kannattaa varoa ettei mikään vielä pahempi natsisysteemi tule voimaan... se on jo nyt pitkällä köyhien kannalta. Onko sulla linkkiä aiheesta?


    • pois

      Mitä pidemmälle yhteiskunta vie näitä käytäntöjään, sitä enemmän haluan irrottautua sen pihdeistä. Työttömän kohtelu alkaa olla jo parodian mallilla rakennettua puskateatteria.

      Kun täällä huudamme apua ja ymmärrystä, saamme vain lukea valtion uusista kiristystoimista ja tuntuvista kepiniskuista. Itse kun olen 50-luvun lapsi ja takana on yli 40 vuotta täysipäistä työelämää, ei todellakaan ole halua ymmärtää näitä nykyisiä päättäjiä. Nyt 2 v työmarkkinatuella kitkutelleena tiedän todellisuuden.
      Tulevaisuus on yhtä synkkä kuin mennytkin kärvistelyn aika, enkä usko jaksavani kovinkaan pitkään enää näitä kyykytystoimia.
      Sydän on väsynyt ja sanoo huokaillen Ei.

      En pidä tästä ajasta. En sen päättäjistä enkä ilmapiiristä.

      • Suomen kansa ry

        Älä murru. Katsotaan yhdessä eteenpäin ja valoisampaan tulevaisuuteen. Luodaan parempi maailma yhdessä.

        Luodaanko vapaa verkosto kansalaisia (työttömiä tai työllisiä), jotka auttavat toinen toisiaan? Jos ei ole muodollista organisaatiota, kukaan ei voi kontrolloida sitä. Voi tietysti ujuttaa urkkijoita, mutta heidät kyllä havaitaan ja savustetaan ulos. Joku osaa yhtä, toinen toista, ja voisimme oppia toinen toisiltamme. Voisimme säästää itsellemme pitkän pennin, jos voisimme saada apua toiselta kansalaiselta vapaasti sen sijaan, että maksaisimme jollekin isolle firmalle. Tämä pitäisi tehdä vaarantamatta pienten yritysten toimintaa. Tämä on vain tällainen ajatuksenpoikanen. Sitä pitäisi vielä kehittää.

        Voisimme tehdä listaa asioista, mitä kukin haluaa ja osaa tehdä yhteiseksi hyväksi tai jonkun toisen hyväksi. Tämä toiminta voisi olla epämuodollinen lisäbonus, varsinaisen yhteistoiminnan ollessa vaikka yhdyskuntapuutarha, jossa kasvatetaan ruokaa toimintaan osallistuville. Tai se voisi olla yhdyskuntateatteri, tai lastenhoitorinki. Kimppakyytijuttu. Käsityökeskus. Taiteilijaryhmä. Voisimme luoda yhteiskuntakriittisiä näytelmiä ja lauluja ja koota kirjoituksiamme kansiin.


    • ei hyvaa

      Olihan tuossa virallinen tutkimus, että yli 90% te-toimistojen karensseista on lainvastaisia eli laittomia. Sossu pääsi yli 70% lainvastaisia 20-40% alennuksia toimeentulotukeen. Kela yli 50% laittomia päätöksiä. Nuo laittomien päätösten määrä on rajussa kasvussa. Ensi vuodelle sossu-te-toimisto on jo saanut uuden ohjeistuksen lisätä merkittävästi karensseja ja 20-40% alennuksia. Lue
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/13093605

    • Erich Fromm

      Alatteko nyt ymmärtämään miksi jotkut ryhmät tukeutuvat terrorismiin viimeisenä oljenkortenaan?

      • rauhanomaisesti

        Ja miksi Gandhi kannatti rauhanomaista vastarintaa. Se toimi Intiassa erinomaisesti. Ei meitä suomalaisiakaan kyykkyyn panna, jos seisomme yhdessä yhteisiä etujamme puolustaen, emmekä mieti, montako euroa voimme kurjistetuista lähimmäisistämme ksikoa, ennen kuin he kituvat kuoliaiksi.

        Yhdessä. Rauhanomaisesti. Pahan voimaa vastaan.


    • 20000€/kk

      500000 rauhanomaisen mielenosoittajan lopettamiseksi tarvitaan vain yksi ihminen, konepistooli ja 500000 ammusta.

      Intian väestöstä 67% on edelleen köyhiä.

      • IRA Commando

        Pahaa vastaan on sodittava pahalla . Jokainen porvari ja niiden avustaja on vapaata riistaa.


    • nainsevaannyton

      2020 loppuu lusmuilta leipä. Sehän on ollut selvää jo pitkään. Ja se että ulistaan näin: "Jos ei tule tukia nousee rikollisuus, blaaa" Ei niitä tukia ole monessa muussakaan maassa. Se on luonnonlaki, heikot ei selviä. Kaikilla meillä on ollut samat kortit syntyessään, jokainen vain tallaa omia polkujaan.


      Ja toki pieni rikollisuuden aalto tulee varmasti, mutta meinaatteko ettei paremmalla väellä ole varaan suojeluun? ;)

      • feodaaliyhteiskunta

        Just joo. Sulla ja mulla varmaan ollut samat kortit kuin rotshieldeilla sun muilla rokkefellereillä. Ilmainen koulutus on sinulla ja minulla ollut, ja paljon muutakin yhteiskunnan (eli meidän) kustantamaa, mutta kulisseissa on mafioosot, joiden kanssa emme todellakaan rahallisesti ole samalla viivalla. Mutta onhan meitä enempi kuin heitä...

        Tässä selkeä kuvaus siitä, millaisessa feodaaliyhteiskunnassa me nyt jo elämme, ja kuka on syyllinen. Jos haluamme muuttaa maailman tasa-arvoiseksi, meidän, maailman tavallisten kansalaisten, tulee toimia yhdessä. Levitetään tietoa - tätä videotakin. Tieto on voimaa. Ei voi taistella edes tuulimyllyjä vastaan, jos ei tiedä, missä ne ovat.

        https://www.youtube.com/watch?v=2h_V-ARe_nE

        Ne sossun ja työkkärin ilkeät naikkoset eivät ole se ongelma. Hekin ovat meidän kanssamme samassa veneessä. Jos sosiaaliturva lakkautettaisiin, tuskinpa jätetään virkamiehistöä kovilla palkoillaan tyhjän pantiksi. Ei, kyllä he liittyvät leipäjonomme jatkoksi.


    • arbeit macht frei

      Karenssitehtailu on jo alkanut. Varautukaa seuraavanlaisiin puheluihin:

      "Meillä olisi nyt täällä tarjolla sinulle kahden viikon homma postin lajittelussa 79km päässä asuinpaikastasi ja palkka olisi 50€/viikko. Ai ei ole autoa? Noh, bussilla pääsee kyllä tai pyörällä. Asia selvä. Voitteko lähettää selvityksen työvoimatoimistoon, että miksi ette voi ottaa vastaan palkkatyötä. Kiitos ja näkemiin."

      • pitää osata

        Kiitos! Loistavaa kun tarjoasitte minulle työtä, olen niin iloinen tästä, otan mielelläni mielelläni vastaan!

        Ensimmäinen työpäivä:

        - Minulla meni 10 kirjeen lajittamiseen 3 tuntia, yritin parhaani, mutta olen vähän hidas, anteeksi!
        - Hupsista kahvi kaatui joulukorttien päälle, yritän parhaani, mutta olen vähän kömpelö, anteeksi!
        - Joka toinen kirje meni väärään lokeroon, yritän parhaani, mutta virheitä sattuu, anteeksi!

        Jne... Millainen palkka sellainen työnjälkikin.


    • fdsgsdfgsfgjh

      Laitoin stm-sivulle kommentin, saa nähdä, julkaistaanko: Oma työ, talkoot, aikapankki- ja vapaaehtoistyö pitää SALLIA, ilmaistyö ei saa olla PAKOLLISTA. Kenen palkkatyötä ei voitaisi korvata ammattitaitoisella orjalla? Pakottamalla toisen kansalaisen orjaksi sahaatte omaakin oksaanne. Ja taustalla odottaa rikkaat haaskalinnut, että saa kahmittua halvalla loputkin maailman kansojen omaisuudesta. Herätkää!!!

    • loppuu se kusetus

      En minäkään osaa mitään ja rikon "vahingossa" aina työkokeilussa ja kuntouttavassa työtoiminnassa tavaroita ja koneita. Työnantaja joutuu maksamaan kulut perii te-toimistolta rahat. En saa mitään aikaiseksi koska olen etanaakin hitaampi ja aina hommat menee pieleen ei tule ikinä valmista mistään mihin työhön orjatyoantajat mut laittavatkin.

      Toki teen tämän tahallani ja tämä on ylivoimaisesti paras tapa saada orjatyönantajat lopettamaan kaikki työkokeilut ja kuntouttavan työtoiminnan. Lisäksi mulla ei ole "autoa" eikä sähköpostia, eikä puhelinumeroa kela-sossu-te-toimiston tiedoissa. Jos asiaa kirjettä postiin.

      • ei orjatöille

        Juuri tänään oli Turussa Kuntakokelun nimellä järjestetty infotilaisuus. Sain pakollisen kutsun sinne (samalla uudistetiin työnhaku). En suostunut allekirjoittamaan tietojenvaihtolupaa ja siis automaattisesti kieltäydyin osallistumasta kyseiseen kokeiluun.


      • orja2
        ei orjatöille kirjoitti:

        Juuri tänään oli Turussa Kuntakokelun nimellä järjestetty infotilaisuus. Sain pakollisen kutsun sinne (samalla uudistetiin työnhaku). En suostunut allekirjoittamaan tietojenvaihtolupaa ja siis automaattisesti kieltäydyin osallistumasta kyseiseen kokeiluun.

        Onha tuo kieltämättä aika pelottava ajatus, kun pian kaikenmaailman ”työvalmentajat” näitä henkilökohtaisia tietoja omistaa. Kohta vissii twittereissä tms vaihtelevat ”hauskimpia” ihmiskohtaloita, jotka pääseekin Ilta-Sanomien viihdepalstalle kaiken kansan naurettaviksi. :)

        http://iltapaska.fi/guggenheim-nousee-kuntouttavalla-tyotoiminnalla/


      • stubidoo

      • itseoppinut

        Jos et osaa siivota, niin tässä on ohje:

        - Ota iso ämpäri
        - Kaada siihen pari pulloa Fairia, tai jotain muuta pesuainetta
        - Täytä ämpäri vedellä
        - Sekoita
        - Kada ämpäri lattialle
        - Ota moppi ja yritä ohjata vesi talon rakenteisiin
        - Parhaan tuloksen saa laminaatti tai parkettilattialla

        T: Itseoppinut siivoja


      • esryr tytuety
        stubidoo kirjoitti:

        Kokomuus haluaa lopettaa kaikki sosiaalietuudet jo 2016. https://twitter.com/alexstubb

        Tuppelot potkaistaan kankahalle seuraavissa vaaleissa.


      • hohhoijaaa876

        Jos työnantaaja valittaa, jos jotain menee rikki, niin sano, että vahingot voi vähentää palkasta. Ai niin, ehän hän maksaa palkaa, niin turhaa on silloin valittaa..


      • EI PAKKO-ORJAtöille
        hohhoijaaa876 kirjoitti:

        Jos työnantaaja valittaa, jos jotain menee rikki, niin sano, että vahingot voi vähentää palkasta. Ai niin, ehän hän maksaa palkaa, niin turhaa on silloin valittaa..

        No sit se vetää sut oikeuteen ja vaatii niitä korvauksia siellä.

        Jos sulla on jotain omaisuutta niin menetät ne kaikki vain siksi että sinut pakotettaan työhön josta et saa palkkaa ja jota et halua tehdä!

        Kannattaako mennä ollenkaan?!


    • KARENSSIANSAT LAUKEE

      Istuvan hallituksen toimia työttömyyden vähentämiseksi ovat mm. työttömyysturva- ja muiden sosiaalietuusjärjestelmiin liittyvän velvoittavuuden hyödyntäminen täysimääräisesti, ml. sanktiot, työtarjousten lisääminen, työvoimapalvelujen tehostaminen, jne.

      Tämä siis käytännössä tarkoittaa että työkkärien tehtävänä on aiheuttaa mahdollisimman monelle KARENSSIA, pommittamalla esim. 100 -1000 työhön osoitusta joka päivä jokaiselle työttömälle?!

      Karenssia tulee AINA kun vähänkään rikot jotain lakia, ei et esim vastaa puhelimeen saman tien kun työkkäristä soitetaan vaikka olisit juuri silloin paskalla!

      • DEMAREIDEN SYYTÄ >:(

        Hallitus edellyttää, että työtarjouksia lisätään edelleen selvästi ja että työstä tai aktiivitoimesta kieltäytymisen sanktioita sovelletaan järjestelmällisesti.

        Hallitus siis lupaa työttömille karenssi karenssin perään.

        Kiitos SAK-DEMARI Lauri late IIhanalainen ja ToveriDemariFilatovi !


      • pakkorakohaku
        DEMAREIDEN SYYTÄ >:( kirjoitti:

        Hallitus edellyttää, että työtarjouksia lisätään edelleen selvästi ja että työstä tai aktiivitoimesta kieltäytymisen sanktioita sovelletaan järjestelmällisesti.

        Hallitus siis lupaa työttömille karenssi karenssin perään.

        Kiitos SAK-DEMARI Lauri late IIhanalainen ja ToveriDemariFilatovi !

        Lakataan kutsumasta niitä mollista arvottuja puhelinnumeroita työtarjouksiksi. Ne ovat työnhakumääräyksiä.

        Tarjouksiksi ne muuttuisivat, jot työkkärin muija vaivautuisi keskustelemaan työnantajan kanssa paikasta ja siihen etsityn työntekijän ominaisuuksista ja etsiä ne pari kolme sopivinta ehdokasta. Sitten ne voisi ottaa vakavasti, ja voisi kiittää työkkärin mammaa avusta. Nyt ne eivät ole työtarjouksia, joten ei edes me kutsuta niitä sellaisiksi.

        Yritetään muistaa kutsua niitä työnhakumääräyksiksi. Tai jos keksitte paremman termin, kertokaapa.


    • 4+4

      Ensi kuussa alkaa napsumaan satakertaisesti enemmän karensseja kaikille työttömille noiden uusien ohjeiden mukaan. Samoin sossu alentelee tukia -20-40% satakertaisesti enemmän. TYP tulee ja työttömien kyykytys ja kusetus tulee olemaan kovempaa 2015 kuin koskaan aikaisemmin,

      • ORJAna vai 280e/kk

        Niin varautukaa elämään 280 e/kk (paitsi ne joilla on edes jotain omaisuutta, ne joutuu eka myymään kaiken pois eli ne ei saa edes sossusta mitään!)

        Voitte tietysti valita IKUISEN ORJAn elämän, vaikkei siitäkään paljoo ennempää käteen jää.


    • leikinloppu

      Katsotaan miten työttömät reagoi. Luultavasti ei hyvin.

      • Ei voi mitään?

        No mitä ne sille voi? Ei yhtään mitään!

        Ei ketään päättäjää kiinnosta p*skaakaan mitä jotkut työttömät ajattelee.

        Työttömät ei voi mennä lakkoon, eikä niillä ole mitään valtaa mihinkään päätöksiin.

        Työttömillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin joko nöyrtyä ORJIKSI tai kieltäytyä ja sinnitellä 280 e/kk.


    • wittu
      • ORJA paita päälle?

        Orjatyöläiset voisivat pitää päällä paitaa jossa lukee kissan kokoisin kirjaimin ORJA niin etu kun takapuolellakin, jotta kaikki tietäisivät mikä firma käyttää orjia?


      • dfhgsdfhfgh

        Jos olet löytänyt tuppelotwiitin tästä aiheesta, kerro päivämäärä. Selasin, mutta en löytänyt. Eipä sieltä muutakaan löytynyt. Aikamoinen pinnallinen itsensä markkinoija tyhjäpää meille pykättiin pääministeriksi. Ei todellakaan voi puhua valtiomiehestä. Pääministeriys on kansan tahdon toimeenpanemista, ei itsepromootiota parin sanan fraasein ja hirvein irvistyksin. Kuka teistä oli niin hölmö, että äänesti kokoomusta???


      • 102020
        dfhgsdfhfgh kirjoitti:

        Jos olet löytänyt tuppelotwiitin tästä aiheesta, kerro päivämäärä. Selasin, mutta en löytänyt. Eipä sieltä muutakaan löytynyt. Aikamoinen pinnallinen itsensä markkinoija tyhjäpää meille pykättiin pääministeriksi. Ei todellakaan voi puhua valtiomiehestä. Pääministeriys on kansan tahdon toimeenpanemista, ei itsepromootiota parin sanan fraasein ja hirvein irvistyksin. Kuka teistä oli niin hölmö, että äänesti kokoomusta???

        stubbihan on loistava tyyppi, iloinen ja positiivinen aina, kielitaitoinen ja hyvä neuvottelija, suorastaan kova neuvottelija, pärjää kuvioissa kuin kuvioissa, on myöskin hurttia huumoria. MUTTA ...aika on väärä hänen kaltaiselleen nyt, nousukausi olisi mitä parhain ympäristö ja tulosta syntyisi. Näin se vaan on.Tuli valituksi vääränä ajankohtana. Sääli.


    • 45211

      KAIKKIA TTT SAAVIA koskee tämä...EIMUITA

      • DEMAREIDEN SYYTÄ!

        Höpöpö.. DEMARI toverisi SAK-Iihanainen on ajanut läpi lain jossa sinäkin anssilaisena 12 kkn työttömyyden jälkeen voit joutua MoPaan (ex-TYP).

        Lisäksi DEMARI toveriFilatovin takia joudut lähtemään 3 tunnin työmatkan päähän ORJAtyöpajoille.

        Jos kieltäydyt, menetät sen kallisarvoisen anssisi etkä saa edes sossusta sitä 280 e/kk ennenkuin myyt omaisuutesi ja elät sillä.


      • näinpäs se onkin...
        DEMAREIDEN SYYTÄ! kirjoitti:

        Höpöpö.. DEMARI toverisi SAK-Iihanainen on ajanut läpi lain jossa sinäkin anssilaisena 12 kkn työttömyyden jälkeen voit joutua MoPaan (ex-TYP).

        Lisäksi DEMARI toveriFilatovin takia joudut lähtemään 3 tunnin työmatkan päähän ORJAtyöpajoille.

        Jos kieltäydyt, menetät sen kallisarvoisen anssisi etkä saa edes sossusta sitä 280 e/kk ennenkuin myyt omaisuutesi ja elät sillä.

        ei noin, vaan että joka on työttömyyden takia saanut 12kk ttt...niin siinä lukee usko jo.


      • Opettele lukeen!
        näinpäs se onkin... kirjoitti:

        ei noin, vaan että joka on työttömyyden takia saanut 12kk ttt...niin siinä lukee usko jo.

        Ei ihme että oot työtön kun et osaa ees lukee, etkä ainakaan YMMÄRRÄ lukemaasi?!

        Ihalaisen uudessa, 1.1.2015 voimaan tulevassa MoPa laissa lukee täysin yksiselitteisesti että MoPa ehdon täyttymiseen riittää että alle 25 vuotias on ollut 6 kk työttömänä ja yli 25-vuotias 12 kk.

        Sinun mielipiteelläsi ei ole mitään merkitystä.


      • GMO-tuppelo
        Opettele lukeen! kirjoitti:

        Ei ihme että oot työtön kun et osaa ees lukee, etkä ainakaan YMMÄRRÄ lukemaasi?!

        Ihalaisen uudessa, 1.1.2015 voimaan tulevassa MoPa laissa lukee täysin yksiselitteisesti että MoPa ehdon täyttymiseen riittää että alle 25 vuotias on ollut 6 kk työttömänä ja yli 25-vuotias 12 kk.

        Sinun mielipiteelläsi ei ole mitään merkitystä.

        Kansalaisen mielipiteellä ei tässä maailmassa tosiaan tunnu olevan merkitystä tällä hetkellä. Ei vaikka se edustaisi kansalaisten enemmistöä. Oliko se viime vuonna, kun tuppelo kävi EU:ssa äänestämässä geenimuunnellulle maissille vapaan pääsyn Eurooppaan? Kansa taitaa olla lähes sataprosenttisesti geenimuunneltua moskaa vastaan. Se aiheuttaa syöpää rotissa. Sitä ei pitäisi käyttää ihmisravintona. Sen sijaan kaikki kokkareet, ja varsinkin tuppelot, pitäisi pakottaa syömään sitä päivittäin, valvotuissa olosuhteissa (että varmasti nielevät), ja pakottaa heidän lapsensakin sitä syömään. Joka ikinen päivä. GMO-maissia, soijaa, vehnää, öljyä ja mitä kaikkea sitä on. Luontoon sitä ei saa päästää, eikä ihmisten käyttämiin ruokakauppoihin.

        Onkohan stuppi jonkinlainen geenimuunnos ihmisestä?


      • intämitäintät
        Opettele lukeen! kirjoitti:

        Ei ihme että oot työtön kun et osaa ees lukee, etkä ainakaan YMMÄRRÄ lukemaasi?!

        Ihalaisen uudessa, 1.1.2015 voimaan tulevassa MoPa laissa lukee täysin yksiselitteisesti että MoPa ehdon täyttymiseen riittää että alle 25 vuotias on ollut 6 kk työttömänä ja yli 25-vuotias 12 kk.

        Sinun mielipiteelläsi ei ole mitään merkitystä.

        sillä taas ei ole mitään merkitystä mikä on sen instanssin nimi joka leimat lyö... oli sitten te-keskus, typpi moppi mypa typa mopa tai mopokerho, mutta se on varma ettei anssilta joudu mihkää 9e hommiin eikä sitä pienitä niinkuin ttt .Itse et ymmärrä lukemaasi.Se on ihan sama vaikka sen nimi olisi sitten se mopa.Ei silti joudu 9e hommiin .


    • 15+20

      min en menetä yhtikäs mitää vaan pääsen eläkkeelle yli 5v.anssin jälkeen...sellanen on sopimus ja se pitää.

      • hypityppii

        anssilaisia ei koske nuo rupusakin kyykytykset


    • tapckie
    • kuolleenahalpa

      Rupusakista päivää! Olen harvinaissairas ja en saa b-lausuntoa julkisesta terveydenhoidosta ja kun ei ole työhistoriaa sairauden takia.

      Olen se rupusakki sitten jota pompotellaan hulluuden partaalle virastoissa.

      Onko oikein arvostella kun ei tiedä miten nuo virastot toimii!

      • etverytwey

        Et pääse sairaseläkkeelle työstä, koska et ole ollut sairautesi takia työssä? Onpas kinkkinen ongelma. Millä sinä elät?


    • KUOLLEENAHALPA

      Keväällä typin akat laittaa mulle karenssin. Ensin sen -20% ja sen jälkeen -40% täten käteen jää se kuuluisa 280€kk!

      Puhuivat oikein armonajasta kun uusivat syksyllä työnhaun keväälle!
      Oksettaa koko typpi kusetus.

      T: Harvinainaissairas

      • köyhät kärsivät

        Olet välittömästi syrjätynyt kun olet työtön ja tästähän sinut sitten parannetaan 9 euron orjatöillä.


    • opfdg

      Te-toimiston virkailijat ovat vauhdilla aloittamassa laittomien karenssien tehtailun tänä vuonna. Satojatuhansia karensseja tiedossa. Samoin sossun tantat -20%-40% alennuksia tulossa enemmän kuin koskaan useita satojatuhansia ja laittomia.

      • 1´1

        typin akat ei laita mitään karenssia kun vain muistat aina kieltää tietojenluovutuksen = ei typpiä. TYP on muuten nukyään MOPA.

        MoPa = monialainen yhteispalvelu

        MoSu = monialainen työllistymissuunnitelma

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/13204986


      • 1´1
        1´1 kirjoitti:

        typin akat ei laita mitään karenssia kun vain muistat aina kieltää tietojenluovutuksen = ei typpiä. TYP on muuten nukyään MOPA.

        MoPa = monialainen yhteispalvelu

        MoSu = monialainen työllistymissuunnitelma

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/13204986

        Eli et koskaan allekirjoita ja suostu tietojenluovutuksen = ei karenssia ei TYP/Mopaa


      • Jugend
        1´1 kirjoitti:

        Eli et koskaan allekirjoita ja suostu tietojenluovutuksen = ei karenssia ei TYP/Mopaa

        Ei ikävä kyllä toimi enää tuolla tavalla. Toi aivopesu mitä sulle on forumeilla päähän iskostettu perustuu vanhoihin sääntöihin ja lakeihin.


    • Laki muuttui jo

      > kun vain muistat aina kieltää tietojenluovutuksen <

      Höpöhöpö.. tietojenluovutuskielto ei auta mitään kun tänä vuonna (2015) ei enää tarvita lupaa. Laki muuttui niin että niillä MoPan ämmillä on oikeus saada ne tiedot työttömän estämättä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe