Jo on älytöntä!

Älytöntä

7

82

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taivaassa

      Tykkäsin tosin että sekä Victoria ja Sofia näyttivät hyviltä.
      Madeleine on aina yhtä hapan ja sen ukko samaa sarjaa...
      Marriage made in heaven....

    • Alter ego

      Aloittajan ehdotus on hölmö ja täysin tietämätön aiheesta, kuinka köyhimpiä autetaan. Voin neuvoa sinua: ei koskaan antamalla rahaa suoraan kohteelle.

      Avustukset jaetaan keskittyneesti jollekin järjestölle, jonka tulee pitää kulunsa minimaalisina ja, joka keskittää toimintansa mahdollisimman suurelle joukolle avustettavia kohteita. Järjestön, tai järjestöjen, tulee toimia myös yhteistyössä sen maan kanssa, jossa avustettavat elävät, jotta heidän elinolonsa inhimillistyvät.
      Toistan: EI KOSKAAN SUORAAN KERJÄLÄISELLE.

      Etenkin bulgarialaiset ja romanialaiset mustalaiset ovat levittäytyneet koko EU:n alueelle ja meidän ihmetellessä, että miten heillä voi olla varaa matkoihin, niin asia on yksinkertainen: heidän oman maansa ryökäleet maalailevat heille pilvilinnoja ihanasta elämästä muualla, jossa kaikki saavat ruokaa ja lämpöä ja kauniita koteja, sitten he lupaavat lainata matkarahaa ja kertovat olevansa tukena kun vieraassa paikassa tarvitaan infoa, missä voi kerjätä.
      Kun kerjäläinen asettuu sitten kerjäämään, usein näkee velkojan edustajan lähistöllä, joka käy aika ajoin tyhjentämässä purkista roposet. Kun velka on maksettu, kerjäläiset jäävät meidän yhteiskuntiemme ongelmaksi.
      Tämä on täysin laskelmallista toimintaa, sillä EU:n lastensuojelulait esimerkiksi edellyttävät turvallisia elinolosuhteita, oppivelvollisuuspakkoa alle 16 vuotiaille ja terveydenhoidon antamista akuuteissa tilanteissa; tästä syystä mm. viimeisillään raskaana olevat kerjäläiset tulevat EU-maihin saadakseen turvallisen synnytyksen ja voivat myöhemmin vedota maahanjääntiin sillä, että heillä on lapsia jotka ovat syntyneet rikkaammassa maassa ja siten he ovat oikeutettuja maassa oloon ja sen kaikkiin tukiin.

      Ketäpä syytät kerjäläisten laiminlyönnistä? Romanian ja Bulgarian valtioita? Syytä vanhoja varakkaita EU-maita, jotka ovat tarkoituksellisesti haalineet köyhät maat mukaan EU:n rinkiin, jotta tuotantolaitoksia voidaan siirtää niihin ja ahneiden osakkeiden omistajien tulot kasvavat kun ei ei tuotantoa tehdä enää kalliimmissa maissa, kuten Ruotsissa ja Suomessa, näin lähialueet mainiten. Se taho, tai ne tahot, jotka kunkin EU-maan poliittista johtoa painostaen tietynlaisten säännösten ja lakien laatimiseen, ovat suuria yrityksiä. Niiden omistajat olivat ennen ainoastaan USA:ssa, nyttemmin Kiinassa ja toistaiseksi hyvin vähän Venäjällä/ Venäjältä. Eurooppa on niiden talutusnuorassa. Raha pyörittää yhteiskuntaa lakien tasollakin. Kun aika on kypsä, on organisoitava lisää Ukrainan kaltaisia konflikteja, jotta maailman terästehtaat saavat töitä, eli rahaa, kun aseita tarvitaan. Jos toisen maailmansodan kuvio toistuu, mustalaiset ja muu väki, jota oikeisto rupusakkina tai uhkana pitää, hävitetään ensin.

      Ymmärrä kokonaisuus, lakkaa jakamasta rahaa yksittäisille kerjäläisille, sillä siten toimien edesautat nimenomaan riiston jatkumista. Puutu äänestämällä, liity avustajaksi tunnettuihin, luotettaviin järjestöihin, niin tiedät roposi auttavan paremmin. Seuraa politiikkaa laajemmalti ja etenkin talousuutisia, joista käy ilmi miten suuryhtiöt toimivat. Pysyt sitten ajan tasalla paremmin ja ymmärrät ja, jos oikein kovasti toivomme ja toimimme yhdessä näiden avustusjärjestöjen kanssa, voimme ehkä saada maailmanjärjestyksen muuttumaan inhimillisempään suuntaan.

      • Eläkkeellä2

        Ensin pitää saada sen kaltaiset tyypit pois avustusjärjestöistä kuin Benkt Westerberg joka työskenteli aikoinaan punasessa ristissä extrana ja sai 70000kr palkkaa siitä hyvästä.Itse en koskaan anna rahaa kenellekkään sillä eläkeläisenä minulta jo ryöstetään ylimääräisenä verona tarpeeksi siihen tarkoitukseen..Jos verrataan työläiseen joka esim tekisi töitä minun eläkkeen verran kuukaudessa


      • Näin se menee
        Eläkkeellä2 kirjoitti:

        Ensin pitää saada sen kaltaiset tyypit pois avustusjärjestöistä kuin Benkt Westerberg joka työskenteli aikoinaan punasessa ristissä extrana ja sai 70000kr palkkaa siitä hyvästä.Itse en koskaan anna rahaa kenellekkään sillä eläkeläisenä minulta jo ryöstetään ylimääräisenä verona tarpeeksi siihen tarkoitukseen..Jos verrataan työläiseen joka esim tekisi töitä minun eläkkeen verran kuukaudessa

        Niin, niiden pitää pitää ne kulut minimissä niinkuin AE sanoo, ei semmoisia puliveivareita jokka pistää rahat omiin taskuihin.
        Summa summarum... Kun lasket kaiken saamasi hyödyn mitä oot veronmaksajana henkilökohtaisesti jo saanut yhteiskunnasta, ja tuut vielä saamaan, niin oletkos plussalla vai miinuksella Ruotsin puolella? Oletan että sinäki oot syntynyt, käyny koulut ja saanut terveydenhoitoa ensin Suomessa suomalaisten veronmaksajien kustannuksella mutta kuis Ruotsissa? Minä olen Ruotsiin nähden plussalla nyt, maksanu enempi kuin saanu. Suomessa jäin "velkaa" eli sain enempi kuin olen siellä ikinä veroja maksanut.


    • Elä lipsu asiasa

      Pysy asiassa!

    • Asiaan!

      Ei oo muuten yhtään älytöntä!

      Jos seuraatte lehtiä, niin miten todella ÄLYTÖNTÄ on seurata mitä mikäkin Ruotsin kuninkaallinen touhuaa!

      Nyt on Madde oottamassa toista lasta. - Entäs siiten? Miten moni muukin oottelee toista, kolmatt tai neljättä lasta? Ja maksaa itse kustannukset?
      Entä tää uusi prinsessa? Entäs sitten? Mitä ihmeellistä on muka tehnyt?
      Nainut jotain tyhjäntoimittajarinssiä?

      Pysytäänpäs asiassa!

      Ne kaikki miljoonat, jotka kulutetaan tään yhden "perheen" ruokailu ym kustannuksiin, voitaisiin tosiaan käyttää TODELLISTEN avuntarvitsijoitten hyväksi: olipa ne sitten kerjäläisiä, työttömiä, sairaita tms.!

      • Näin se menee

        Aloittaja ei puhu vain kuninkaallisista vaan herätti keskustelun aloituksen myös romanialaisista. Molempiin voit kommentoida komentelematta muita. Ta lugnt!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8036
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1866
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe