jouluapua . fi taisi ylittää odotukset!

Olisin auttanut.

Kun karttapalvelutkin on suljettu.
Äkkiäpä oli hoidettu suomen kaikki avuntarvitsijat ja vähäosaiset. Miksi systeemi ei saanut olla auki? Saivatko apua pyytäneet apua liiankin kanssa?

En ole feissibuukeissa niin en tiedä mitä siellä sisäpiirissä tapahtuu?

14

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • villi veikkaus

      Jospa ei ollut keräysluvat kunnossa?

      • Ei tullut mieleen että takana ei ollut mikään yritys vaan yksityinen ihminen?Upean työn teki, mutta haluaa tuskin koko joulunalusaikaa uhrata kampanjalle.

        Kuka tahansa voi jatkaa vastaavalla projektilla jos haluaa.


    • Joulu ei tule

      Eivät ota faceen jouluapu ryhmään enään uusia. Itse olisin tarvinnut apu kun on aivan kauhea tilanne yh äitinä 2 nuoren kanssa, rahat ihan lopussa ja ei tietoakaan tulevasta joukusta miten siitä selvitään. Saisivat kauemmin ottaa uusia avuntarvitsijoita sinne. Itse kuulin vasta niin myöhään siitä. Ja tuntuu tässä tilanteessa, että taas käy yhtä huono onni niin kuin aina minulla. Onnellinen niiden puolesta kuka avun on saaneet. Samalla vähän kateellinen miksei minulle koskaan käy samoin. Olen syntynyt jossain huonojen tähtien alla kun tuntuu, että saa vaan pa.... niskaan ja ainainen rahapula. En saa edes toimeentulotukea vaikka pienet tulot.
      Enkä kyllä tiedä olisinko edes apua kehdannu kysyäkkään, on aika kynnys monella sinne mennä apua pyyteleen. Ja en varmaankasn ole ainoa aamaa ajatteleva.


      • yksin5
        jouluksiapua kirjoitti:

        laitatko minulle sähköpostia [email protected]
        =)

        Mulla myös sama juttu ei rahaa ostaa mitään jouluksi...kävin myös facessa katsomassa jouluavun sivuja mutta ei päässy sinne....Kyllä tässä alkaa jo pikku hiljaa olla aika masentunut tunnelma kun näkee kaupoissa kuinka ihmiset ostelee kauheasti krääsää ja itse oisin onnellinen että saisi edes syödä joskus jotain muutakin kuin kaurapuuroa...vaikka hyväähän se on...ei auta köyhän valittaa....


    • Laita viestiä viis.viis(at)suomi24.fi

      Katsotaan järjestyykö mitään miltään taholta?

    • Kuusi henkinen perhe

      Harmi kun itse en kerennyt siihen mukaa ja
      Oisin tarvinnut apua tähän jouluun..Mulla on
      Neljä lasta ja aviomies ja minä olen ollut yli 3 vuotta työtön ja mieheni tulot ei ihan kaikkee riittää[email protected]

      • .....

        Kuka tahansa voi tulla tänne selittämään kuinka on työtön/pieni tuloinen ja hänellä on monta lasta. Mistä se tiedetään puhuuko totta vai koittaako vain huijata muilta apua?


      • joulua ei tule
        ..... kirjoitti:

        Kuka tahansa voi tulla tänne selittämään kuinka on työtön/pieni tuloinen ja hänellä on monta lasta. Mistä se tiedetään puhuuko totta vai koittaako vain huijata muilta apua?

        Itselläni ei ainakaa ole luonnetta huijaamisee. E saa siitä mitää iloa ja ilo ei olisi varmaankaan sama huijatulla avulla kuin rehellisesti kerrotulla. Ja oli kyllä kynnys tänne tulla kirjoittelemman siitä. Et voi oikeasti tietää mitä tämä tilanne vaikuttaa henkisesti ihmisiin ja jaksamiseen. Kikki asiani kyllä kestää päivän valon.
        Siinä sinulle nimimerkki ..... vastaus


      • Laittakaa ihmeessä
        joulua ei tule kirjoitti:

        Itselläni ei ainakaa ole luonnetta huijaamisee. E saa siitä mitää iloa ja ilo ei olisi varmaankaan sama huijatulla avulla kuin rehellisesti kerrotulla. Ja oli kyllä kynnys tänne tulla kirjoittelemman siitä. Et voi oikeasti tietää mitä tämä tilanne vaikuttaa henkisesti ihmisiin ja jaksamiseen. Kikki asiani kyllä kestää päivän valon.
        Siinä sinulle nimimerkki ..... vastaus

        paikkakunta, jossa asutte. Tai jos kyseessä on pieni kunta niin vähän suurempi kunta sen läheltä.
        Itsekin voisin auttaa, mutten pysty lähtemään kohtuuttoman kauas enkä lahjoita rahaa.


    • !!!!!!!!!!

      Kuuleppa Simo Somali ei taida sulla kaikki muumit olla laaksossa. Jos ihmiset nyt kertoo tilanteestaan niin ei se aina tarkoita, että he olisivat rahaa tai jotain muuta pyytämässä. Toiset ehkä haluavat kertoa tarinansa ja samallajoku huomaa, ettei le ainoa ahdingossa elävä. Ja saa tukeaitselleen samalla. !!!Oletko yhtään ajatellut muita ihmisiä elämäsi aikana, etpä taida.
      Tässä maassa on yksinäisiä, perheellisiä ja lapsettomia pareja jotka OIKEASTI elävät todella niukasti. Joskus joutuvat miettimään mitä seuraavana päivänä syödään vai syödäänkö ollenkaan tai millä maksat vuokrasi ym. Ei kaikki ihmiset ole huijareita, sellaisia jotka käyttävät rahansa alkoholiin tai elä sosiaalituella vaikka vähävarainen onkin. Et koita miettiä vähän asioita ja kaadella sitä kuppia vähemmän niin järkes pysyy aivoissasi ja maksas paikallaa, ettei sinun tarvitse sitä alkoon kaupitella. Ja jos ihmiset haluavat auttaa vähäosaisia niin suo se heille.

    • jouluyön tunnelma

      Meillä on nyt joulu:
      satoi lunta, maa on kauniin, puhtaan valkoinen, puissa lumihuntu.
      Lyhdyssä palaa vielä kynttilä...

      Luin netistä ja lehdistä, miten onneton joulu joillakin on. En valitettavasti pysty taloudellisesti auttamaan, koska itsekin olen työtön ja mieheni eläkkeellä, mutta pystyn tarjoamaan jouluna riisipuuroa ja juureslaatikoita meillä kotona, mikäli jollain on todella nälkä.

    • facebookryhmiä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe